Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
ALONSO11
üzenetére
természetesen megnéztem, 0...
hangot nem néztem. de nincs is hardveresen gyorsító hangkártyám.
azt godnolom a játék menüjében kell állítani? majd megnézem...egyébként pont azt mondom, hogy a dirt2 dx11 alatt totál folyamatos. kiakad 60-ra, és annyi. a 470gtx még messze nem volt az fullhd-ban, csak hd ready-ben...
az fps-ekről: nagyon sok ember, ha azt látja, hogy 30 fölött van a számláló, észre sem veszi a microlaggokat. (vagy csak pszichésen, vagy a szeme is alkalmatlan rá....)
de az autós játékoknál ha 50fps alá kerül, valahol előbb-utóbb bemicrolaggol. ezt főként a kanyarokból való kijövetelekkor és a rázókövön látni.
csak sokan úgy vannak, hogy ha 24 fölött van, akor már pedig az folyamatos, és kész! pedig marhára nem az. ezzel meg nekiállni vitatkozni reménytelen...én mindig értetlenkedve olvasom, amikor írják, hogy 30-35 fps, és folyamatos.
aki ilyen alacsony fps mellett teljesen folyamatosnak látja a játékot, az boldog ember. én ráadásul kb. 80 centiről nézek játék közben egy 30-es tv-t. ott a microlagg hatványozottan észrevehető és zavaró...sőt. most jut eszembe: amikor 2 magos procival toltam, 470-nel, a marokkói többautós visszajátszáson 60fps melett is microlaggolt....
úgyhogy az fps számlálás nagyon jó dolog viszonyításnak, de igazábóé pont nem ér semmit....
DigitXT:
én nem is veszek konzolt. elavultak, és a játékok 720-nál nagyobb felbontásban nem is nagyon mennek....de asszem inkán elmegyek lassan story4-re focit nézni, (dvsc.....), és majd csi-t. kevésbé bosszantanak....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest