Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davzone
senior tag
válasz
Davzone
üzenetére
Annyit még hozzátenék hogy ezt a quic setup legjobboldalibbal csináltam,próba kedvéért kipróbáltam extrém eső setuppal,itt 320 helyett csak 280körül megy a kocsi de igy tudtam menni 1:27.113-at,ami nincs 1 másodperc a száraz pályás setuphoz képest.
Lehet mégsem az ai ilyen jó hanem a kocsibeálitással van valami gáz?
Tulajdonképpen bármelyikre álitom kb hasonloan megy a verda,nincs semmi egetrengető különbség.
Az eddigi pályákon pedig rengeteget számitott amikor esős practice után bentmaradt az esősetup a száraz pályás időmérőre.
Nemértem én ezt valaki segitsen ki egy jó setuppal vagy egy tippel hogy tudnám legalább a scumit megverni,én egyenlőre feladtam
A lotusal előző évbe is simán lehetett verni csomoszor mindenkit amateur beálitáson,egy mercivel meg nemtudok 10.nél jobb lenni???
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest