Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davzone
senior tag
válasz
Davzone
üzenetére
Annyit még hozzátenék hogy ezt a quic setup legjobboldalibbal csináltam,próba kedvéért kipróbáltam extrém eső setuppal,itt 320 helyett csak 280körül megy a kocsi de igy tudtam menni 1:27.113-at,ami nincs 1 másodperc a száraz pályás setuphoz képest.
Lehet mégsem az ai ilyen jó hanem a kocsibeálitással van valami gáz?
Tulajdonképpen bármelyikre álitom kb hasonloan megy a verda,nincs semmi egetrengető különbség.
Az eddigi pályákon pedig rengeteget számitott amikor esős practice után bentmaradt az esősetup a száraz pályás időmérőre.
Nemértem én ezt valaki segitsen ki egy jó setuppal vagy egy tippel hogy tudnám legalább a scumit megverni,én egyenlőre feladtam
A lotusal előző évbe is simán lehetett verni csomoszor mindenkit amateur beálitáson,egy mercivel meg nemtudok 10.nél jobb lenni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EAFC 26
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL30! - Élettartam garancia
- Synology DS 2413+ tápegységet keresek!
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Keresek! Noctua NF-A12x25 PWM chromax
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest