- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davzone
senior tag
válasz
skylaner #2485 üzenetére
AI megy 1:24.7et kb. az első 6 embernek ennyi az ideje.
Én meg stabilan 1:26:3xx kat néha ha épp összejön egy kör valami kis kanyarlevágással amiért nem ad büntit akk tudok 25,5ot menni.Ezis eddig egyszer sikerült de azalás soha nem tudtam menni.Tgenap hajnali 2ig nyomtam nem sikerült gondoltam fáradt vok alszok rá ma délután nekiültem és most tartok a 9. restart sessionnél.a legjobb eddig a 7. helyem de a schumit igyse vertem el pedig őt muszály az egyik acsi miatt,minden futamon verni kell a csapattársat egész évbenNem tudom hogy milyennek számiotanak a körök,amugy careerbe tolom uj auto szal fejlesztés csak pár de amateur szinten,ha felraktam intermedietre akk mégjobban elvertek és 22. lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nikon DSLR topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest