Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sz_Imre
üzenetére
Nincs meg az a kis plusz őrület, ami a Colin McRae: DiRT és a Race Driver: GRiD játékokat izgalmassá tette, itt hiába kóstolunk bele Jean Todt embereinek Playboy életébe, és adunk bulvárinterjút minden futam után, nem érezzük azt a tombolást, azt az őrületet, ami kiugrasztaná a szívünket a helyéből. A játék egy klasszikus, nyugis Forma 1 feldolgozás lett, a helyzet viszont az, hogy ennél még Palik és Czollner is izgalmasabban tudja prezentálni a körözgetéseket, ami azért nagy szó.
Hát nemtudom, tolja végig a 100%-os távot, erős ellenfelek ellen, segítségek nélkül, és azért szerintem benne van, hogy végig koncentrálni kell, hogy ne hibázz, nyomni neki, hogy előzz, vagy hogy épp ne előzzenek meg. Egy F1 futam mégis mitől legyen izgalmasabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest