- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
eddie17 #2677 üzenetére
Igen, tökéletesen igazad van!Kurva jól megfogalmaztad
Én ABS nélkül is ugyan olyan időket megyek mint ABSel.A TC már más tészta, az sokkal jobban segít, igaz csak mediumban használom.Tegnap este mentem egy 20%os versenyt Kanadában, és egy 10%ost Ausztráliában.
Mindkét versenyen 10en voltunk a rajtnál (a végén kevesebben, mint mindig), autó törés on.
Ebben eddig nincs semmi különös.Viszont abban már van, h mindenki vigyázott egymásra a rajtnál, minkét versenynél balesetmentes volt a rajtSemmi törés, semmi kicsúszás, semmi direkt belemenés hátulról.Nem hittem a szememnek
-
zuchy
őstag
válasz
eddie17 #2677 üzenetére
Bizony, ezt szépen megcsinálták.
Most kicsit körözgettem edzésen a Malajziai pályán.
Kíváncsi voltam a gumik kopására. TC-OFF-al nagyon könnyű lenyalni a hátsó kerekeket, hirtelen gázmozdulatokra szokta általában elnyalni. Vagy 15 kört mentem lágyon, de nem volt defektem. A gumi kopás is egészen jól lett eltalálva, az első pár körben futottam meg a legjobb kört, pedig akkor még csak ismerkedem a pályával. Mire jól belejöttem, addigra már elkoptak, vagyis megkoptak a gumik. Kopott gumiknál nagyon vigyázni kell a kigyorsításoknál, könnyű megpördülni. Szerintem élvezetes körözgetni, remek a játék a kisebb nagyobb hibáin kívül. -
Dantenero72
aktív tag
válasz
eddie17 #1827 üzenetére
Én is minden off-al jatszok ,bár a kanyarban bevan kapcsolva az idealis iv meg automata a valtas mert mindig elbaszom azt hogy mikor lefékezek mennyit valtsak vissza ... Eddigi 3 versenyen első 6-ban bennt voltam... Heavy rain-es idő kikészit annyira finoman kell kigyorsitani hogy beállt a bokám -.-"
-
BiP
nagyúr
Reméljük majd a következőben már benne lesz. Elsőre túl nagy falat lenne még ez is, de jövőre már elvárjuk azért
Abban reménykedem, hogy tényleg jól lemodellezik majd a 2010-es szezont. Gondolok itt megújult kirírásokra, közvetítéssel kapcsolatos grafikai elemre. (nekem bejön ez az új dőlt kiírás) -
heihachi
addikt
De miért? És ha egy rakat szar lesz az irányítás? Vagy ha az irányítás jó, de a fizikája szar? Vagy ha a fele bullshit, amit itt mondanak? Minden játék a műfaja legjobbjának indul, legalábbis a fejlesztők marketing gépezetében. Meg azé' a Codemasters nem a legélethűbb autós játékokról híres.
Érted, én is várom, mert ezer éve nem volt játszható F1 játék, de hát el nem tudom képzelni, hogy ne várjam meg a demót, mielőtt megveszem, mert hát abból tudom, hogy mit veszek.
-
Xirtam
veterán
Na igen, a karrier mód bisztosan faja lesz, főleg, hogy a pedok részek is kilesznek dolgozva, és interjúkat kell majd adni stb. A boxban minden személyzet meglesz csinálva, pont ezért lesz autómatikus a boxban a hajtás, mert sok idő lett volna megcsinálni nekik (és úgye idő szűkében vannak így is) hogy mi van ha elütsz egy boxost.De viszont neked kell majd lefékezni a box elött, és elindulni miután a nyalokás ember jelzett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest