- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Feltettem a drivert
Egy gagyibb SpeedLink kormány, win-es driverrel ment eddig, FF úgy sincs, csak rezeg, de az meg nem kellett. Gondoltam egyet, feltettem most hozzá amit a honlapról le lehet szedni, és így már engedte azt a részt is. De nem értem, eddig minden játék ment rendesen enélkül is.Viszont van egy gondom. Padlógázzal megyek,, és simán lehagynak. Mintha lassabb lenne a verda, mint a többieké. Próbáltam a pedál beállításait, mert Grid-ben is ez viccelt meg, de itt nem segít
Valakinek van ötlete?
Szerk: ALT+Tab-ra meg mért így kell kilépnie
-
Unbaised-Ben
senior tag
Stephen Hood egy interjúban ezt nyilatkozta az FPS terén:
A játék a Codemasters EGO motorját használja, ami a Dirt 1-2 és a Grid játékok alapjának egy nagyon mélyen módosított, fejlesztett változata. Mindegyik játékunk, ami ezt a motort használta, kapott valami újdonságot. Például a Dirt 3-ban már ugyanaz az időjárás modellezés lesz, ami az F1 2010-ben. Az igazán nagy dolog ezzel a motorral kapcsolatban az volt, hogy a fejlesztés nagyon korai periódusában is képesek voltunk a pályára tenni a kocsikat. Az F1 2010 képkocka frissítése 30 FPS-ben lesz maximálva és nem gondolom, hogy ennél többre szükség lehet. Ami az autóverseny játékok esetében sokkal fontosabb, az a kontrollerek válaszideje, illetve a stabil képkocka szám. A túlságosan szélsőséges ingadozások ártanak a játékélménynek. 24 kocsi fog futni a pályán, megannyi információt kell feldolgozni a starttól egészen a célig. A legtöbb autós játék legfeljebb nyolc opponenssel dolgozik. Forrás f1game.huAz interjú itt megtalálható:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest