Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soo277
őstag
Lusta vagyok visszaolvasni, keresni
Pc s Béta mikor indul?
köszi srácokBT: wersoo#21211
-
Zjunior
veterán
Nagyon bejon nem bantam meg h megvettem
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nincsnév007
őstag
durva hogy a szlovák zászló benne van de a magyar nincs...
-
Deck
titán
-
KaitouP
nagyúr
válasz nincsnév007 #857 üzenetére
Sose volt, nem is nagyon lesz. Ez legyen a legkisebb probléma a játékkal.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Deck
titán
-
Corpuscle
őstag
válasz nincsnév007 #857 üzenetére
Majd lootboxból.
-
Corpuscle
őstag
válasz nincsnév007 #863 üzenetére
Ennyi! Vagy állampolgárságot váltasz.
-
Deck
titán
Kipróbáltam a játékot, a legtöbben campelnek..
Amúgy se a játékmenet, se a hangulat, se az egész nem jön be. Örülök, hogy kipróbáltam így legalább már biztos, hogy nem veszem meg. Inkább maradok a BO4-nél.[ Szerkesztve ]
PS5
-
redhunter
senior tag
Az még hagyján hogy campelnek,de kb meg is mutatkozik jó pár meccs alatt hogy a cod társadalom nagy ivben szarik arra hogy éppen milyen meccsen van bent.Csak a kill semmi más nem számit,kb ezért kihalt megjelenés után a tdm - meg a dom. kivül minden Cod szeria.
PSN - RedFoxHun
-
KaitouP
nagyúr
válasz redhunter #866 üzenetére
Arányaiban ebben a részben sem campelnek többen mint bármelyik CoD játékban, vagy úgy általában bármelyik FPS játékban.
Itt, a Modern Warfare esetében csupán az más, hogy a realisztikusság "jegyében" kialakított játékmenet hozzá magával azt, hogy nem éri meg úgy rusholni, ahogy azt megtehette a játékos a korábbi részekben.Másrészről pedig az, hogy a Team Deathmatch és Domination játékmódokon kívül kihal más játékmód, nem igaz. Konzolon bőven 1 évvel a játék megjelenése után találsz játékost bármelyik játék módra, egyedül a PC mint platform, kakukktojás, de az az alig pár ezer fő, aki ezen a platformon megveszi a játékot, sajnálatos módon így oszlik el.
Ezt a jelenséget maga a cross-play sem fogja megszüntetni, de ha a PC-s játékos hajlandó kontrollert ragadni, akkor csatlakozhat a legnépesebb játékosbázisba.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Acheron
őstag
Én már nagyon várom a PC -s próbaverziót (igaz, én semmilyen körülmények között nem tervezem visszamondani az előrendelést, lévén gyűjtöm is a játékot - kár, hogy ennek a dobozát nem tudom a többi mellé betenni ). A mai napig leginkább MW2 -vel játszom, remélem ez olyan rész lesz, amire le tudom cserélni (olyan mértékű a cheater jelenlét a fenti részben PC -s platformon, hogy elég gyakran már élvezhetetlen a játék )
Ha ebben az új részben is hamar megjelennek a cheaterek, akkor azt hiszem, platformot váltok - bár tartok tőle, a kontrollert nehezen szoknám meg FPS -ben.
Ezt a kempelés problémát nem tudom átérezni - engem sokkal jobban tudnak idegesíteni a pályán felgyorsulva rohangáló, Commando pro perkkel három méterről késelő ügyesfiúk, mint pl a területvédelemre beálló sniper -ek. Utóbbi inkább életszerű - egy valódi harctéren igen hamar küldenék a levelet az ellenfélre késsel rohanó ifjúról a családnak... Egy "natúr" kemperre egyébként is egyszerű az orvosság...
Ettől függetlenül ez játék, sőt, ügyességi játék, és el kell fogadni, hogy ki ebben, ki abban jó[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végül az lett amit mondtam. Már nem kell kódot sem kérni, tölthető a játék a store-ból. [link]
Live-Die-Respawn
-
SZKEBE75
senior tag
Érdeklődnék,a search and destroy milyen lett?
DX260 - forzaHybrid - IE900
-
KaitouP
nagyúr
Day 3 Recap: [link]
Day 4 content:
Maps/ModesTDM: Azhir Cave (Day), Hackney Yard (Day), Gun Runner
DOM: Azhir Cave (Day), Hackney Yard (Day), Gun Runner
HQ: Azhir Cave (Day), Hackney Yard (Day), Gun Runner
HQ: 10v10 Grazna Raid
DOM: 10v10 Grazna RaidPlaylists
Featured Playlist:
Realism – Azhir Cave (Day), Hackney Yard (Day), Gun Runner- TDM
Featured Playlist:
2v2 Gunfight – King, Pine, StackAdditional Intel
Minimap is now on (will not display enemy fire);
Teammate outlines will be turned off[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
-
addikt
válasz SZKEBE75 #873 üzenetére
Az az a játékmód, amiben legalább minimálisan kell gondolkodni, és nem csak össze vissza rohangálni, így arra egyre kevésbé van igény. Ráadásul már a ww2-ben is katasztrófa volt, olyan kicsit voltak ott a pályák, hogy bombalerakás nélkül is, még 1 percet sem ment egy kör. Ezért én pl inkább R6-ozok, ott a bomb mód teljesen jó, és amúgy is leginkább csak azt játsszák, igaz ott egy full meccs, akár 40 percet is lehet.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
bul07
nagyúr
PC BETA-t elő lehet majd tölteni?
És tudni már hogy mennyi hely kell neki?[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KaitouP
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #878 üzenetére
Az, hogy kevésbé van rá igény, nem annak köszönhető, hogy "gondolkodni" kell. Elsősorban ez a reflex és a pontosság játéka, viszont ha az ember jól akar játszani, akkor egy egyszerű TDM -ben is gondolkodnia kell(ene), mert nem mindegy, hova és hogyan rontasz be, tudni kell, merre van az enemy spawn, stb.
Az S&D megcsappant népszerűsége szimplán annak köszönhető, hogy a játékosok nem szeretnek várni. Egy pillanatot se. Itt is írta valaki, hogy a jelenlegi bétában jelen lévő respawn delay mennyire zavaró, és valóban az, nem hogy 15-30 másodpercet vagy többet várni addig, míg a következő körben újra éledhetsz.
Nem beszélve arról, hogy az S&D módról lehet leginkább azt elmondani, hogy a csapattagok egymásra vannak utalva, és mivel körönként 1 életed van csak, nem igazán móka random játékosokkal játszani, sőt, igazi pain in the ass ha ostobákat dob be melléd, akik szarnak az objective-re, pláne, ha még lőni se tudnak.
-
Acheron
őstag
Jól értem, hogy most a bétában az eredetileg tervezett tájékozódás segítő módszer (iránytű) mellé rakták vissza (némi korlátozással) a minimap -et, és nem helyette? Kipróbálnám az új elképzelést is, de gondolom, ezek a módosítások már a PC -s verzió bétájába is bekerülnek.
(#871) regener: Ez megvan, persze, és az MW (2019) kezeli is natív módon. De a cross-platform az input eszköz alapján párosít, így egér-billentyűzetesként leginkább PC -s játékosokkal fog egy csapatba sorolni - akkor pedig ott vagyok, ahol a part szakad.
Abban bízom, hogy ha dedikált szerverek lesznek, könnyebben szűrhetők ezek a nem kívánt elemek. -
KaitouP
nagyúr
A Beta ma este véget ér, viszont hétvégén újra játszhatunk a játékkal, amihez ezúttal már a Xbox és PC tulajdonosok is csatlakozhatnak.
Az Infinity Ward frissítette a második hétvége menetrendjét, ami végül így néz ki:Early Access: Xbox and PC – 10AM PST September 19th – 6PM PST September 20th. Also during this time is the Open Beta for PS4 players.
Open Beta: ALL PLATFORMS – 6PM PST September 20th – 10AM PST September 23rdDay 4 Recap: [link]
(A PST 10AM az magyar idő szerint este 19 óra, innen tudtok kiindulni a többihez.)
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Ez a Realism mód zseniális, az egyik legjobb újítása a játéknak. Mentem is egy combosabb kört, ha valakit érdekelne: [link]
-
BerserkGuts
őstag
válasz Con Troll #818 üzenetére
2d radar hack nélkül mi lesz majd piff xD
COD WWII-ben pedig elég nagy fegyver hogy tudom merre kell leszedni de így vakon elég nehéz lesz
Your PSN code is: 545J-C8N8-8LF5
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Con Troll
senior tag
válasz BerserkGuts #898 üzenetére
Engem így, hogy visszarakták a minimapet (ellenség lövés jelölése nélkül), megvettek.
Nagyon tetszik a játék összességében, remélem, PC-n is élvezetes lesz, mert nekem az lenne a fő platform. Illetve a szerver részét remélem nem b*sszák el, és minőségi online háttér lesz a játék mögött.
Mert a béta alatt azért láttam olyat, amitől felszaladt a szemöldököm. Mondjuk úgy tudom ez még peer to peer alapon ment, megjelenésre lesznek csak szerverek. -
KaitouP
nagyúr
A Beta egyelőre véget ért, folytatás a hétvégén. Természetesen jöhetnek a tapasztalatok, vélemények a játék jelenlegi formájáról.
A második hétvége menetrendjéről itt is tájékozódhattok: [link]
Az Infinity Ward egy trailerrel is készült a soron következő, második hétvégés beta tesztre: [link]
Magyar idő szerint pedig holnap 17:00 órakor egy stream keretében mesélnek el többet a fejlesztők a játék egyik legnagyobb, és a következő beta teszt alatt bemutatkozó cross-play opcióról, amit majd ezen a csatornán tekinthettek meg: [link]
Weekend 1 Recap minden hiba visszajelzéssel, amin dolgozik az IW: [link]
Folytatás tehát szeptember 19. -én! (korai hozzáférés)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest