Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Nekem tetszik trailer alapján, de igen, a halál animációk régebben jobbak voltak
-
regener
veterán
válasz gyuribácsi88 #1157 üzenetére
Ezt nekemis csinálja néha meccs után, viszont elmúlik pár másodperc múlva
Igaz engem zavar ez a sétálós menü, így mindig a Loadout képernyőre váltok.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Folyamatosan világít a zöld pötty, hogy van valami új a Loadoutban, de nem találom, már mindegyik fegyvert/blueprintet/keigészítőt satöbbit végiglapoztam egyesével.
Valami tipp?
Még azokhoz is legörgettem ami nincs kioldva, de van rá tervrajzom, pl MP7.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Valaki tudja hova menti a játék az automata Theatre fájlokat?
Pont ki volt kapcsolva minden ami rögzít egy 5killes gránátnál, ismerősnél tippre be van kapcsolva még de nem találjuk a mappát ahová rakja őket.
(BF3 óta nem csináltam rendes videókat, a hullareptetésen kívül ezis poén lenne ) -
regener
veterán
A The Embassy missziót ti hogy csináltátok meg?
Csak Hardeneden vagyok, de semmit sem látni a mortáros (amikor elindulsz kiszedni a mortáros nyomikat) résznél a sötétben, akárhová mozgok vagy bármit csinálok vagy lelőnek vagy felrobbantanak egy molotov/gránáttal... Vagy a kedevencem mikor kiírja, hogy "Objective failed" amíg lövöldözök. Pedig eddig sétagalopp volt. Hiába lövöm az npc-ket csak jönnek és jönnek, a társak Price-ot is beleértve pedig lőnek mindenhová de egyet sem találnak el, nem hogy lelőjjék [ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz birorichard #2784 üzenetére
Az és amit oriic írt megvan, azután el kell menni balra az ellen mortárjait kiiktatni, viszont odafelé egyszerűen nem tudok eljutni, ha eltalálnak 1x utána rögtön jön a többi töltény és nem látom honnan lőnek. Elég bénának hangzik, de nem jutok tovább. Vagy elindulok az előző küldetésről hátha valami bugot fogtam ki. [ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Ground War mode minden egyes meccsen kifagy, csak nálam ilyen?
Elkezdek laggolni, ping pedig 45 körül csak, majd egyszer megáll a játék és kidob a menübe egy perc után Connection Lost-al.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Mobillal Discordozva viszont kiesik a játékhang a fülesből
Esetleg böngészőben megnyitni a Discrodot a PS4-en és onnan bejelentkezve csatlakozni a hanghoz, egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Aki használ Virtualboxot a gépén vagy legalábbis van feltelepítve virtuális hálókártya az tiltsa le, nekem így lett Open a NAT a Moderate helyett.
Ellenőrizni pedig Options / Account oldalon balra lent az Internal IP Adress-t "Shown"-ra állítva lehet hogy melyik IP címen (hálókártyán) kommunikál a játék. A windowsban pedig egyeznie kell azzal amit ott látsz, mert arra az IP-re állítottad a forwardot ha állítottál.
UPNP hiába volt bekapcsolva, nem segített. -
regener
veterán
A csetet nem lehet elrejteni valahogy?
3-4 meccsel ezelőtti üzenet ott lebeg mindig és nem tűnik el -
regener
veterán
Another supposed fix was made to prevent players who get kills in APCs in Ground War from earning game-ending nukes. Once again, players quickly realised that they can still do this.
Sad -
regener
veterán
Arklov Peak mapon miért van TANK a TDM-ben?
RPG elintézte, csak tudtommal Wheelsont kap az ember GW módon kívül.
-
regener
veterán
válasz spanglee001 #3567 üzenetére
Point blank?
Amikor olyan közel van valaki hogy lekéselhetnéd, de inkább lelövöd.
Énis elkezdtem azt a küldetést már 3x, de 15-nél feljebb nem tudtam vinni, most megint nullán áll...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Csak jövő tavasszal jelenik meg az inZOI, a Krafton életszimulátora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest