Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22029) Laby válasza nyul105 (#22019) üzenetére


Laby
senior tag

Erre gondoltam:
"Igazából a kilo/grau/bruen hármas kezd vicc lenni pontosság szempontjából, el kéne dönteni, hogy akarnak recoilt vagy sem. "
"Kilo ugyanolyan laser beam, mint a grau."

(#22023) AAntii
Ha figyelmesebben olvastad volna amit írtam, akkor leírtam hogy a két új fegyveren kívül nincs semmilyen baj a fegyverek tulajdonságaival. Tehát azok javításra várnak, de ezek szerintem nem szándékosan túlhúzott fegyverek, inkább benézett dolgok, amik hamar javítva lesznek.

Mindig lesznek fegyverek amik valamiben jobban, cserében valamiben rosszabbak. Mivel streamerek általában egy időben ugyan azokat majmolják, ennek hatására kb. a fél világ ugyan azokkal a fegyverekkel rohangál, ezért tűnik 1-1 fegyver jobbnak a többitől. Szerintem a felsoroltak közül ugyan olyan hatékonyan lehet mindegyikkel menni. Vannak persze amiket én is jobban szeretek, de ez mind játékstílus függő.
Engem egyszerűen csak az idióta OP duma dobálása mindenre dolog zavar. OP=Overpowered. Ettől messze van mindegyik felsorolt, a 2 új fegyveren kívül.

OP volt a 725 shotgun a játék megjelenésének első 1-2 hónapjában, amikor tényleg mindenki azzal ment, mert ~50 méteren belül megölt mindenkit egy pillanat alatt. OP volt még az M4 a játék megjelenésekor, mert 0 recoilja volt még attachment-ek nélkül is, világ végére elvitt, és még erős is volt.
Ezek kiérdemelték az OP kifejezést szerintem.
Grau fénykorában egy marha jó fegyver volt, talán a legjobb AR, de annyira azért nem volt túltolva, hogy a többi fegyverrel ne lehetett volna tartani a lépést vele. Manapság meg pláne nem lehet laser beam-nek nevezni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.