Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22901) oriic válasza nanorambo (#22899) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Activision fiókkal nem enged be, MS fiókkal bemenetem simán. Kódok aktiválva, meg is jelent MW-ben minden. (CW-ben ugye nyilván nem tudom megnézni, COD Mobile kódot meg bedobtam topikjába)

Live-Die-Respawn

(#22902) lajosx válasza oriic (#22901) üzenetére


lajosx
őstag

Sziasztok! Ps4 en melyik gombot nyomjam a finishing movehoz? Akármit teszek nem sikerül,és ugye tul sok időm nincs próbálgatni. Legtöbbször csak leütöm..köszönöm :R

(#22903) nanorambo válasza lajosx (#22902) üzenetére


nanorambo
őstag

Azt amivel ütsz, csak hosszan kell nyomni a jobboldali analóg kart kell benyomni hosszan.

oriic:köszi megnezem

(#22904) Dictator^ válasza oriic (#22901) üzenetére


Dictator^
veterán

De hova léptél be MS fiókkal? A pawntakespawn-ra?

Nálam sem megy. Van egy redeemelt régi kódom, de ennél a videónál semmi "új" nem jelent meg.
Ezek az elérhető cuccok meg nincsenek meg, szóval nem értem :F

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#22905) H14


H14
csendes tag

megpróbálkozom érthetőbben leírni, bár szerintem az előzővel aem volt semmi gond :)

szóval: adott egy player, aki már ezer órát tett bele a játékba! nem profi, de nem is totál fogalmatlan...
Shipment... mindenki tudja, mekkora észjáték kell ide, milyen taktikát kell alkalmazni, órákat kell elemezni, mielőtt elkezdenél játszani ( cinikus vagyok : :) )! szeretem, nincs vele gond, darálsz kb nonstop!
na ezen a pályán képtelenség percekig nem ölni, ha nem vagy full kezdő! mert ugye a comeback-hoz ez kell, hogy hosszú ideig ne ölj meg senkit! egy shipmenten! velem ez rendszeresen előfordul... nem vérprofi az ellen team, nem hull az égi áldás nonstop, mégis minden egyes fószer leszed! 60-70-80 kill simán összejön , de persze előfordulhat, h percekig ne ölj ezen a pályán meg senkit! ennél jobban nem lehet ezt a valamit megfogalmazni, igenis fura dolgok tudnak történni, ami nem bénázás...

ma Br solo ( nem szeretek másra utalva lenni, itt ha balfasz vagyok, csak magamat okolhatom), én 95%- ban TrainStationra ugrok, sok loot és esemény ( 4-5 ember mindig ugrik ide, én nem szeretem, ha nem zajlik az élet :) )!
levegőben még nézem, ki hova érkezik, most is így tettem! boltiven belülre érkezem ( ahol kb mindig van buystation), a muksi a tetőn lévő rózsaablakon keresztül ugrik az emeleti szintre! ő nem lát engem...
landolok, két láda, egyikbe deadsilence meg pajzs, másikba lóvé és egy zöld uzi! pajzs be, közben hallom, hogy a muksi nyitja a hozzám közel eső emeleti két ajtót, ami még peekelve nyutva is nyikorog, ez meg trappol és kb nekirontva nyitja ki! deadsilence be, fel az álványon, ő rohan a ládához, én be az ablakon, ő nekem háttal, szétlövöm a hátát, kb féltár bele, törik, ő még mindig nem lő, minden lövésem talál (32es tár), ő megfordul, és egy ugyanolyan uzival előbb leszed... ilyen szituációknál ordít, h valami nemokés.... :)

szóval hagyjuk már Ibolykát és ne takarózzunk bénázással :)

(#22906) Micsurin válasza oriic (#22901) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Nem enged be MS fiókkal sem.

Milyen kódok? Egy kódot ír itt, videó alatt neked dobott értesítést vagy mi? :F

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#22907) Micsurin


Micsurin
nagyúr

[link] videó alatt ott a link. Reggeljetek az oldalra, lépjetek be azon a linken majd adjátok meg a kódot. Done. Be kell dobja utána a rewardok kódjait! :)

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#22908) Acheron válasza nutella1 (#22857) üzenetére


Acheron
őstag

No, akkor én is megköpködöm az SBMM nevű torzszülöttet (néha kikívánkozik, pedig már sokszor megfogadtam, hogy hagyom a francba) :D Offba teszem, mert nagyon személyes vélemény, kéretik kövezést mellőzni :R
#22857nutella1: "Ez az első COD, ahol nem számít mennyire vagy jó" Nagyon szépen összefoglaltad a lényeget. Nyilván van egy szint, ami fölött már statisztikailag egyre kevesebb "jobb" ellent tud beadni az SBMM nevű cheater algoritmus, de a nagy többség számára marad a "felsőbb kontrol". Ha jó vagy, utána rosszabb, leszel ha nagyon gyenge voltál a játékban, sokkal jobbat fogsz produkálni - de nem te döntöd el, hanem egy algoritmus a háttérben, A sikerélményt is elveszi, ez a legnagyobb probléma - sosem tudhatod, jó voltál -e, vagy csak kaptál egy jó hátszelet :( . Lehet itt beszélni összeesküvés elméletről, de nem egy meccsen ismétlődik (és csak az itt leírtak alapján nem csak nálam), hogy menet közben táltosodik, vagy éppen butul le egy - egy csapat - olyankor mi történik(?). Személyes vélemény, de én meg vagyok győződve róla, hogy a KD szinten tartása érdekében az algoritmus a csapatválasztáson túl beleszól a spawn helyek és irányok megválasztásába, és vagy a pontosság, vagy a hitbox manipulálásával a találatok (oda - vissza) elhelyezésébe is. Néha olyan arcpirító módon ad be killeket, hogy nem értem, hiszen magam is látom, hogy mellé lőttem az ellenfélnek. Néha meg HC - n négy visszajelzett (!) lövéstől sem hullik a koma, ellenben fordulásból osztja a fejest. A KD arányom pedig gyakorlatilag majd egy éve két tizedes (!) sávban tartja ez a cheater program, ami folyamatos bukót feltételez. Ez azért vicces, mert MW2 -ben, amikor nekifeküdtem javítani az arányt, cirka egy év alatt more than 6000 killt hoztam a death -hoz képest. Itt erre esély sincs - százat sem tudok javítani, nemhogy hatezret (!?). Ha nagy nehezen már -már fordítom a trendet, minden aljas trükköt bevetve (ami már a játékélmény rovására megy), bejön egy hetes dara, és megy minden a levesbe. KD arány ugyanott, mert az "úr" így akarja. Hosszú évek óta ez a legjobb COD, amivel játszhattunk, de ez az SBMM nagyon erősen rontja az élményt - nekem bizonyosan. Elbeszélgetnék szívesen az íróval. Rejtői beszélgetés lenne: rövid, de nyolc napon túl gyógyuló...

(#22909) Trebron09 válasza Acheron (#22908) üzenetére


Trebron09
őstag

Azt mondták hogy ez az SBMM már a cod4 óta része a játékoknak, ha ez igaz akkor maga a játék "más" mint a korábbi részek és ez nyilván igaz, régen nem kellett nézni ADS időt, nem volt tactical sprint nem kellett hozzá igazítani a fegyvert hogy utána minél gyorsabban tudj lőni ezzel is rontva a pontosságán a pályán random eldobott fegyverekkel is ugyanúgy osztottad a killeket hiszen 99%-ban megegyeztek...stb. Véleményem szerint is igaz amit #22857 nutella1 írt : "Ez az első COD, ahol nem számít mennyire vagy jó" de nem az SBMM miatt.

- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -

(#22910) pehaa válasza KaitouP (#22895) üzenetére


pehaa
tag

Bejelentkezés után:
[link]
1PIECES9IN8PLAY1

Így egyszerűbb!

(#22911) Acheron válasza Trebron09 (#22909) üzenetére


Acheron
őstag

"Ez" az SBMM csak a COD 2019 óta része a játéknak. Mindig volt matchmaking, ez tény, de ilyen agresszív algoritmust még nem engedtek a játékos társadalomra. Nem véletlenül született erről több cikk már a játék indulásakor - és utána rengeteg panasz.
Az, hogy a fegyverek finomabbra hangolhatók, hogyan jön ide? Igen, most számtalan hangolási lehetőség van - neked, és az ellenfélnek egyaránt. A régebbi részekben ilyen részletességgel nem volt finomhangolás - neked, és az ellenfélnek egyaránt. Az esélyek most is ugyanazok - más változott a háttérben. Amit én látok: MW2: 45 fokban csökkenő meredekségű D minusz K érték, MW 2019: 45 fokban növekvő meredekségű K minusz D érték, és míg az első esetben a K/D arány 28% -al javult egy év alatt, addig az MW2019 esetében 2 tized(!) százalékon belül van majd egy év alatt - sem javulás, sem romlás. Most akkor mi van? Nincs algoritmus?

[ Szerkesztve ]

(#22912) Trebron09 válasza Acheron (#22911) üzenetére


Trebron09
őstag

Nem válasz akart lenni. :B
Pont hogy nem ugyanazok az esélyek ezt mondom.. Ez szól bele a játékmenetbe erre jön a ping..stb. Régen pőre fegyverrel is ugyanúgy lőttél, olyan emberrel meg akinek pont ugyanaz van összerakva és találkoztok kevés az esêlye maximum ha blueprint, de azt is módosítani szokás. Az algoritmus meg létezik nem írtam olyat hogy szerintem nem.

- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -

(#22913) Linem válasza Acheron (#22911) üzenetére


Linem
senior tag

Én akkor sem tapasztalom az SBMM mindenhatót. Legalábbis TDM-be biztos nem szól bele. A ping tényleg szokott meglepetést okozni, de semmi egyéb extra. Folyamatosan fejlődöm, és egyre jobb vagyok. Nem fog vissza semmi. Az elején a TDM meccsekben az utolsó voltam szinte kivétel nélkül. Aztán pár hónap múlva már középszinten 3-4. hely. Most 10 meccsből 6 meccsen első vagyok. Szóval én nem vágom, hogy titeket miért fog vissza és miért tart szinten valami, de velem nem foglalkozik.
Úgy meg főleg, hogy már egy ideje fejembe vettem a damascus skint.. szinte minden fegyverrel az első tudok lenni, ha odateszem magam. Pedig én is AR, LMG fan vagyok, de közben rájöttem, hogy a többi kategóriához is hozzá lehet szokni.

(#22914) oriic válasza Dictator^ (#22904) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Nem nem, COD oldalara, azt hittem azzal van gond. Pawn oldalara nem volt gondom bejelentkezessel.

Live-Die-Respawn

(#22915) x_pnK válasza H14 (#22905) üzenetére


x_pnK
tag

A comeback medal nem időhöz kötött, hanem miután 3x meghaltál, és azután ölsz egyet, akkor kapod. Ez shipmenten a legendás spawnok miatt akár 15mp leforgása alatt is megtörténhet. :D

(#22916) KaitouP válasza Acheron (#22911) üzenetére


KaitouP
veterán

Volt eddig is: [link]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#22917) tupacamaru válasza pehaa (#22910) üzenetére


tupacamaru
veterán

:R

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#22918) lajosx válasza nanorambo (#22903) üzenetére


lajosx
őstag

Köszönöm szépen😊

(#22919) Dave567 válasza Linem (#22913) üzenetére


Dave567
addikt

Az elején a TDM meccsekben az utolsó voltam szinte kivétel nélkül. Aztán pár hónap múlva már középszinten 3-4. hely. Most 10 meccsből 6 meccsen első vagyok.

És ezekben a fejlődésekben a K/D arányod folyamatosan javult?
Tehát mikor első helyen végzel akkor mindig 2-3 K/D arányod van igaz???????

(#22920) regener


regener
veterán

Új ingyenes csomagok a storeban:

(#22921) Linem válasza Dave567 (#22919) üzenetére


Linem
senior tag

Én a k/d arányomról nem is írtam, mert a TDM meccsek helyezésénél nem számít, hanem csak a kill. A teljes k/d-t még soha nem néztem, de mondjuk nem is érdekel. A meccs végi k/d-t tudom nagyjából saccolva, hogy kb. 70%-ban 0.9-1.8 közöttiek, 20%-ban 2-3 között, 6% 3-5 között, 4% 5-15 között. Az elején ezek is 0.8 alatt voltak folyamatosan. Szóval igen, ebben is nagyon sokat javultam.

(#22922) oriic válasza regener (#22920) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ezek amúgy nem random csomagok? Mármint az adott szezonra meg van adva, hogy milyen free bundle-k jönnek, de ezeket kapja elvileg mindenki? Mert volt többször már, hogy a máshol linkelt free csomagban nekem tök más volt. :D

Live-Die-Respawn

(#22923) regener válasza oriic (#22922) üzenetére


regener
veterán

Fogalmam sincs :D

(#22924) nutella1 válasza oriic (#22922) üzenetére


nutella1
őstag

Random, és többnyire 99%-ban haszontalanok.

https://erdélyízei.com

(#22925) lacy86 válasza Micsurin (#22907) üzenetére


lacy86
addikt

Igy sikerult :C :R

(#22926) nanorambo


nanorambo
őstag

Éés megjött a dupla xp weekend.

(#22927) prokxy válasza Linem (#22913) üzenetére


prokxy
veterán

SBMM-ről lvlcap-től. :)
Még nem néztem végig, remélem nem clickbait.

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#22928) KaitouP válasza nanorambo (#22926) üzenetére


KaitouP
veterán

Királyság. :D

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#22929) Hzoltan969


Hzoltan969
tag

Én még mindig nem kaptam meg a CW bétáért járó 'tier skip'-eket. Van még valaki hasonló cipőben?

(#22930) nutella1 válasza Hzoltan969 (#22929) üzenetére


nutella1
őstag

Jár, bizony, ez csak pc-n fordulhat elő?. :)

[ Szerkesztve ]

https://erdélyízei.com

(#22931) Micsurin válasza Hzoltan969 (#22929) üzenetére


Micsurin
nagyúr

[:Integető smiley:]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#22932) prokxy válasza Hzoltan969 (#22929) üzenetére


prokxy
veterán

Én sem. Bár rajtam nem segít az sem, a 100 nagyon messze van. Mikor ér véget? Lesz következő?

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#22933) Micsurin válasza prokxy (#22932) üzenetére


Micsurin
nagyúr

24 nap azt hiszem.

Nem tudni... elvileg nem de így meg majd egy hónap lenne üresen season nélkül.

edit.: És Acti greedy cég, nem lepne meg ha elég playerbase maradna menne esetleg egy Y2 jövőre bejelentve minimális contenttel és bundlekkal.

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#22934) nanorambo


nanorambo
őstag

Operátor küldetések miatt muszaj voltam pár warzonet tolni Valami borzalom :D . Nem tudom mit szeretnek rajta ennyire az emberek.
Van olyan szituáció, hogy egy egész tár nem elég a killhez. Szamomra ez felfoghatatlan de hat ezek szerint nem is nekem készült.

(#22935) hcol7 válasza nanorambo (#22934) üzenetére


hcol7
senior tag

nem csak az, hanem a tickrate is.. azt nem mondom h annyira fos , mint a pubg, de kozelit hozza

(#22936) Hzoltan969 válasza prokxy (#22932) üzenetére


Hzoltan969
tag

Nekem is messze van, de remélem, hogy ha most a dupla hétvégén belehúzok kicsit, akkor utolérem magam. Gyere te is, toljuk együtt - napi 20 óra simán bele kell, hogy férjen! :D

(#22937) oriic válasza Hzoltan969 (#22929) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Az a durva, hogy két napja kaptam plusz egy tiert valamiért, holott már megkaptam ami járt.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#22938) lacy86 válasza lacy86 (#22925) üzenetére


lacy86
addikt

Javitom.

Az aktivalas sikerult de nem kaptam meg a jatekban 😏😏

(#22939) nutella1


nutella1
őstag

Shoothouse és Shipment HC, mehet a buli gyerekek! :P

[ Szerkesztve ]

https://erdélyízei.com

(#22940) Trebron09 válasza Hzoltan969 (#22929) üzenetére


Trebron09
őstag

Én sem...

- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -

(#22941) lowzor válasza nutella1 (#22939) üzenetére


lowzor
veterán

Végre :)

(#22942) prokxy válasza Hzoltan969 (#22936) üzenetére


prokxy
veterán

Igyekszem, de a Torchlight III Dusk Mage Electric build építése mostanában jobban vonz, meg ott a The Boys sorozat, azzal is haladni kéne. :)

Ma sztem nem, de holnap valszeg leszek este.

[ Szerkesztve ]

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#22943) nanorambo


nanorambo
őstag

Most valahogy elkezdtem szemezgetni a cold warral, de videok alapjan nem annyira bejövős mint a modern warfare. A fegyverek hangjai is nagyon gagyik. Viszont nagyon kezdek ráunni a modern warfare pályáira.

(#22944) nutella1 válasza lowzor (#22941) üzenetére


nutella1
őstag

Nagyon régen volt már, ez a Shoothouse a valaha volt egyik legjobb pálya a COD történetében, mindegy milyen játékmód, és főleg dupla xp-vel. :)

https://erdélyízei.com

(#22945) lowzor válasza nutella1 (#22944) üzenetére


lowzor
veterán

Igen, azt nagyon eltalálták. :K
Csak azt nem értem, hogy a Rust-ot miért nem rakják még hozzá, de ez legyen a legkisebb gond.

(#22946) nutella1 válasza lowzor (#22945) üzenetére


nutella1
őstag

Eltaláltad, a Rust a n02 ;)

https://erdélyízei.com

(#22947) Acheron válasza KaitouP (#22916) üzenetére


Acheron
őstag

Volt hát, én sem írtam mást ("...Mindig volt matchmaking ...") . :N
Épp ezért tettem idézőjelbe, hogy konkrétan "Ez" a (fajta) SBMM nem volt még korábban (bizonyos értelemben ez vitathatatlan, hiszen MW2019 SBMM valóban nem létezhetett korábban, bár én nem ebben az értelemben kívántam használni).
"Ez" ugyanis nem igazi SBMM -ként működik (még ha úgy is nevezik), mint amiket korábban láthattunk, mert nem arra törekszik, hogy folyamatosan hasonló képességű játékosokat rakjon össze, ahogy azt tennie kellene, hanem a korábbi meccsek kimenetétől függően vagy jóval gyengébb, vagy jóval erősebb ellenfelekkel járó feltételeket teremt (a megfogalmazás szándékos - koránt sem vagyok meggyőzve, hogy ezek ilyenkor tényleg "erősebb", vagy tényleg "gyengébb" ellenfelek) - összességében úgymond szinten tartva a játékost.
Miért is? Mi a jó ebben a játékosnak? A kiadónál hova ment a vevői szemlélet, amikor ezt "adásba engedték"?
Nyilván mindig van, akire nem hat a gravitáció, ahogy a fórumtársak jelzik is (hová lenne nélkülük a Marvel és a DC... ;] ), de alapvetően a játékosok egy jelentős része panaszkodik erre a fajta megközelítésre, mert rontja a játékélményt.
De azt hiszem leteszem ezt a lantot, személyes vélemény, nem szeretném senkire ráerőltetni, és kicsit off szaga is van a dolognak (bár a játék szerves része - sajnos). A magam részéről továbbra is azt gondolom, hogy SBMM igenis kell minden játékba, mert hasonló szintű játékosokat kell összeválogatni, hogy mindenki találhasson sikerélményt - de ennek feltétele, hogy ha veszítek is, épp a hasonló szintű játékosokból adódóan érezhessem, hogy "majdnem megvolt" és "legközelebb biztosan sikerül". Na ez az, amit "Ez" (konkrétan az MW2019 -hez fejlesztett SBMM -nek nevezett valami) elvett - szerintem. (és ahogy olvasom, még jópárak szerint)
És ettől a játék még mindíg kitűnő :D .
#22939nutella1: Hallelujah, imáink meghallgatásra találtak! :K
#22945lowzor: Sok +1, nagyon eltalált pálya, és azon kevesek egyike, ami talán jobb is lett itt, mint volt pl az MW2 -ben (pedig ott is nagy kedvenc volt)

(#22948) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Ez a double xp csak engem zavar szinte minden játékban? Irreálisan hamar kimaxolható így a játék ha a fegyverek kihúzására gondolunk... idegesítő. :DDD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#22949) KaitouP válasza Acheron (#22947) üzenetére


KaitouP
veterán

Uhh bakker, na afelett elsiklottam, bocsánat. :B :DDD

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#22950) Acheron válasza Micsurin (#22948) üzenetére


Acheron
őstag

Jó az, nagyon jó :K Ebben a szezonban már 6 - 7 napot kihagytam a játékból, a dXP talán segít visszajönni ezen a hétvégén. Eddig egy szezon nem volt meg (nyomós okkal a háttérben), ezt most még csak le kellene hozni :)
#22949GhostPetya: Engedd el, én is túlpörögtem, néha elborítja az agyam ez az igazságérzet nevű izé, de ugye ez elég szubjektív, így sok értelme nincs... Let's play :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.