Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22201) savior


savior
őstag

Helló.
Én helyhiány miatt nem játszottam eddig.
Az új verzióval tudni már mennyi helyet fog foglalni a Warzone (a battle royal része)?

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#22202) prokxy válasza Laraxior (#22199) üzenetére


prokxy
veterán

Nem is vagyok már csak ritkán, eléggé elvette a kedvem az ilyen...

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#22203) Maxell014


Maxell014
senior tag

(#22204) KaitouP válasza Szotyi222 (#22195) üzenetére


KaitouP
veterán

Persze, a tipikus ügyesebb, jobb nálam, tehát csaló mentalitás. :DDD :C Voltak csalók, vannak, lesznek, tény. De ajánlok figyelmedbe pár CDL mérkőzést, ott garantáltan nem látsz csalót, profikat viszont igen. [link] Ők még ráadásul nem is annyira űberprok.

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#22205) kiserik válasza KaitouP (#22204) üzenetére


kiserik
senior tag

Az a baj, hogy nem 1-2 ""pro"" bukott már le különböző csalásokkal, így az átlag user bizalma rég odalett. Ez is egy üzlet, ahol mindenki bevet mindent. Nem drága az egyedi, programozható controller, a Xim, vagy a háttérben futó program PC-n. Persze, hogy sokan vannak úgy vele, hogy hiszem, ha látom, azaz például egy teljesen hagyományos konzol, egy széria kontrollerrel végig látható zsinórral.

(#22206) Frod válasza huby80 (#22192) üzenetére


Frod
addikt

Arra tudok gondolni, hogyha korábban már megcsináltad a feltételeket akkor automatikusan teljesítettnek veszi.
Egyébként nekem is ez szokott lenni, belépek pár hét kihagyás után, de alig pár feladat hiányzik. :F

Do you see the white shadow?

(#22207) Shadowfax


Shadowfax
addikt

PS4-re megérkezett a version 1.28 update, 6.958 GB. Ha jól sejtem, csak holnap lehet installálni (még másol vagy félórát, akkor tudom majd biztosan megmondani...).

Időközben frissül a Cold War Beta verzió is 1.02-re.

(#22208) lowzor


lowzor
veterán

Sikeres volt az SP-R nerfelése...
Core-ban továbbra is mindenki azzal megy.

(#22209) prokxy válasza lowzor (#22208) üzenetére


prokxy
veterán

Emiatt is van az egész parkolópályán... :(((

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#22210) lowzor válasza prokxy (#22209) üzenetére


lowzor
veterán

Most csak HC-ban nyomtam egy ideje, mert ott jóval kevesebben használják, de ahhoz meg túl nagy a latencym, jóval később tudok reagálni a legtöbb embernél, a HC-nál meg a reakcióidő a legfontosabb.
Felnéztem ma Core-ba, hátha jobb a helyzet, de most én is inkább parkolópályára küldöm.
Olyan sokat nyomtam az utóbbi időben, hogy még az AS VAL sincs meg...

(#22211) Linem válasza KaitouP (#22181) üzenetére


Linem
senior tag

hát jó... sima játékban, ha csak szórakozni akarok, akkor összepakolhatnám jó attachmentekkel, és egy jó perkkel, de kimaxoláshoz szívás mindkettő. Vannak olyan finom camo nyalánkságok a listában.

(#22212) Tomko78 válasza Laraxior (#22199) üzenetére


Tomko78
őstag

Tegnap olyan multi HC rust szeron voltam , hogy csak a fejest számolta , na mondom ez mi lövöm az ellent és semmi csak utána látom mindenki csak fejest lő , hogy ki mit mókolt azt nem tudom de érdekes volt ;]

„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”

(#22213) Shadowfax válasza Shadowfax (#22207) üzenetére


Shadowfax
addikt

Most ért véget a másolás... :U Szóval 2020.10.14. 8:00-kor installálható.

(#22214) Atla


Atla
senior tag

killer4hun jelen??? Gratula és remélem nem vagy cheater.

(#22215) KaitouP válasza kiserik (#22205) üzenetére


KaitouP
veterán

Mindig is voltak lebukottak. CoD 2 érában is. Semmi sem változott, akkor is csodáltuk a profikat, és elismerően bólogattunk a legjobbak fragmoviejain, már azok, akiket érdekel, hogy milyen szintekre lehet feljebb lépni. Mindenkinek a saját megítélésére van bízva, hogy elhiszi amit lát vagy sem, de bármilyen bizonyíték nélkül hőbörögni egy profinak látszó teljesítményen csak saját magát írja le szerintem. Az eSport is sport, élsport, és mint a klasszikus sportoknál, itt is meg lehet próbálni ügyeskedni, csak aztán kiderül, hogy nem érdemes. Ilyenkor pedig elég komoly pénzek forognak kockán.

A sztímerpityuk nézettségszerzési törekvései megint más tészta, ott talán akadnak komolyabb problémák. :)

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#22216) szgabor12 válasza KaitouP (#22215) üzenetére


szgabor12
tag

Nem csak a fragmoviekat, emlékszem mennyi demot néztem profi játékosoktól lanokról, kupákról, és próbáltam magamba szívni, hogy hol tudnék fejlődni, milyen szituációt hogy reagálnak le, a pályák minden zugát meg lehetett tőlük tanulni hol érdemes nézni adott helyeket. :K Mondjuk a CoD2 idejében még volt is időm ilyenre, és meg is volt az eredménye (persze saját megítélés szerint).

,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"

(#22217) Laby válasza Laraxior (#22199) üzenetére


Laby
senior tag

"Szóval igen, vicces kis program ez a Warzone... Mert, hogy tudás nem kell hozzá az biztos. Majd a program eldönti, hogy ki hal és ki nem."

Nyilván, ezért van hogy aki jól játszik az szinte minden pályán első helyen van, aki meg ügyetlenebb az meg hátul kullog... Szóval vannak a mázlisták akiknek minden alkalommal eldönti a játék hogy ölhet, meg a pechesek akik hiába lőnek telibe mindig mindenkit, sosem ölhetnek, mert sorsolja ki őket a játék... :D

Discordon is játszottam rengeteg emberrel, és szerintem 10-ből 8 ember természetéből fakad, hogy sír és mindent megmagyaráz, majd rávágja hogy rossz a játék.

Szokásos dumák: "Perszeeee, hamarabb kezdtem el lőni és Ő öl meg...", "Perszeeee, fejesbe nem hal meg, engem meg bokán lő és meghalok...", Perszeeeee, belelőttem 2 tárat, Ő meg 2 lövésből megöl." ... és ehhez hasonlóak. :D

Plusz ugye fel sem tűnik amikor te élsz túl kis élettel egy harcot, ott valószínűleg ugyan ez játszódik le másban is, mint a te fejedben, de azt észre sem veszed, mert megölted aztán mész tovább. Ott neked jött ki jobban, máskor meg nem neked.

Szinte minden alkalommal ha megnézed a videót magadról, belassítod, akkor látod hogy egy kicsit mellé lőttél, élőben esélytelen eldöntened, max megérzésed van hogy eltaláltad-e, de a valóságban meg nem. Ez történik szinte mindig, csak embereknek ezt nehéz belátni és egyből a játékot kell hibáztatni.
Szerintem 90%-ban totál indokolatlan a siránkozás, a maradék 10%-ban meg magas pingek miatt a valóságban nem ott van az ember amit Te látsz. A magas pinget pedig rengeteg dolog okozhatja, nem csak a játék hibája.

(Ezt nem 100%-ban Neked írtam Lara, általánosságban, csak az első részt címeztem Neked.)

(#22218) AAntii


AAntii
őstag

Talán ha a multiplayer a tényleges értéket írná ki ping gyanánt, lagkomppal együtt, akkor az ember el tudná dönteni, hogy marad e az adott szerveren vagy inkább nem akar vaktölténnyel lövöldözni és keres másikat. Amikor a te kameraállásodban a lépcső még üres, de a killcamben látod, hogy úgy lőtt le, hogy az ő szemszögéből már 0.2 mp-e ott állsz, akkor azt a kört nem érdemes erőltetni. A warzone-nal a nyilvánvalóan rossz szervereken kívül (20-30% packet loss) nekem netes oldalról semmi gondom nincs, ott többségében azt kapom, amit az adott pillanatban tudok.
A kar témával kapcsolatban. Nekem az első kimaxolt fegyverem az volt, szóval ízlések és pofonok. Szerintem ha az ember annyi időt belepakolna, mint amennyit a főállású streamerek, akkor nem elérhetetlen a youtube videóban látott killparádé sem, mindenféle hókuszpókusz nélkül.

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

(#22219) KaitouP válasza szgabor12 (#22216) üzenetére


KaitouP
veterán

Azaz, érti a srác hogy miről beszélek! :R Bizony, abban az időben ráadásul szerintem - Call of Duty szempontból - hangsúlyosabb volt a HC meg a pro gaming. Érdekes, mert az eSport meg most kezd valójában felvirágozni egyre inkább. Ma is vannak profik, akik jól tolják, de kevesebb a figyelem rajtuk, pedig lehet mit tanulni. :K

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#22220) Vikus válasza oriic (#22049) üzenetére


Vikus
tag

Elvileg olvasgattam azóta "külföldön" is, úgy néz ki elég bug-os a dolog, mert akinek megvan a bundle, az se tudja lenyomni az első mission-jét. Szóval akkor ez elég nagy kapufa ha jól látom. Amúgy nekem ezt mutatja (mellékelek egy képet), nincs lakat, ezért is volt fura. Mert a többinél is van egy csomó bundle, amit megvehetnék, de ott be se dobja a mission-jeit. Azt hittem azért meg lehet csinálni, sose rossz egy új operátor.. :DDD
[kép]
Egyébként az új battlepassos operátorok közül, az a csákó, aki a derekán hordja a zakóját -srry nemtom' mi a neve - is elég bugosra sikerült, mentem pár kört vele, de semmi értelme nem volt, mert az esetek többségénél kitakarta a fél képernyőt az a tetves zakó, ahogy lobogott.. szép, meg jó, de nagyon nem az arcomba kéne lengedeznie.. :U

[ Szerkesztve ]

(#22221) KaitouP


KaitouP
veterán

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#22222) mobal


mobal
MODERÁTOR

Cold War Beta tölthető. Vótmá? :D

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#22223) KaitouP válasza mobal (#22222) üzenetére


KaitouP
veterán

A topikjában igen, ez az MW topik. ;] :P

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#22224) Ed3r_X_ válasza lowzor (#22208) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Ma Face-Off-ban sz*pattak le vele. Undorító egy fegyver :U Bekempelve a pálya sarkára természetesen, Grind játékmódban. Gratuláltam is a delikvensnek.

Amúgy a Model 680-ra megcsináltam a Dragon's Breathe lőszert, de Core alatt ez nem valami ütős. HC-ra majd jó lesz, ha elborul az agyam ;]

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#22225) lowzor válasza Ed3r_X_ (#22224) üzenetére


lowzor
veterán

Nekem az egész 1:1-ben nagyon nem adja, mióta elkezdődött a Season 6, a köreim 90%-a egy határ szar, már egy Wheelson is csak szökőévente 1x jön össze. Az SP-R már csak hab a tortán.

(#22226) MdewC


MdewC
nagyúr

Üdv Srácok! ;)

Egy ideje tolom a gamet, a topikot most találtam. :)

Őszintén megmondom, hogy PS4-en sokszor idegesítően lassú a game, alacsony az fps, bízom benne, hogy ps5-ön jobb lesz, majd a vmikor a kövi évezredben...

Kíváncsi leszek a CW, hogy fog futni a mostani generáción.

Bounty-ról van hír mikor kerülhet vissza a játékba?

:R

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#22227) Ed3r_X_ válasza lowzor (#22225) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

S6 óta én is csak heti 2-3 órát játszom vele. Játszanék többet, de nincs időm, így meg 1-2 nap alatt úgy elszokok, hogy a K/D arányom is viszem magammal. Elveszi a kedvem.

Face off-ra néztem fel az elmúlt 1 hétben is, meglepően pörgősek, csak kár, hogy nem HC.

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#22228) szgabor12 válasza MdewC (#22226) üzenetére


szgabor12
tag

Valahol azt olvastam, hogy talán ma visszakerül. Már mi is várjuk, hogy visszakerüljön, eléggé hiányzik BR-ből (nekünk legalábbis).

,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"

(#22229) szgabor12 válasza KaitouP (#22219) üzenetére


szgabor12
tag

:R Igen, én is így gondolom. Annak ellenére, hogy ~14 éve volt a legfelkapottabb, sokkal nagyobb volt a hangsúly az ,,esport"-on a CoD szériában - még Magyarországon is (lanok, kupák is voltak rendezve rendszeresen), mint most amikor még több csatorna lenne eljuttatni még több emberhez.

,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"

(#22230) prokxy válasza lowzor (#22225) üzenetére


prokxy
veterán

+1
CW-t megveszed?

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#22231) lowzor válasza prokxy (#22230) üzenetére


lowzor
veterán

Nem valószínű, mert a videók és a vélemények alapján gagyinak látom. De azért a bétának adok egy esélyt.

(#22232) Szellem.


Szellem.
nagyúr

Ez a mai közel 20 Giga frissítés új, vagy csak én maradtam le:?

[ Szerkesztve ]

(#22233) Block01


Block01
csendes tag

Jak12 :C :)) :DD :R :K :B :P ;] ;] ;]

(#22234) Tsebacsi válasza Block01 (#22233) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Köszönjük Emese :U

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#22235) lowzor válasza Block01 (#22233) üzenetére


lowzor
veterán

Ez még hiányzott az SP-R mellé.

[ Szerkesztve ]

(#22236) KaitouP válasza szgabor12 (#22229) üzenetére


KaitouP
veterán

Igen. :K Kár, mert lenne igény rá, de ez az aranykorszak sajnos akkoriban lezárult, és a HC gaming már nem lesz annyira hangsúlyos, mint akkor.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#22237) BITBOYS


BITBOYS
addikt

Kar98 sebzését növelték, 208-ét visszavették. Váltás van gyerekek :)

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#22238) Block01 válasza Tsebacsi (#22234) üzenetére


Block01
csendes tag

Mivel az amax óta számomra nem érkezett használható fegyver a játékba.(bár mostanság már azt se használom).Legalább lesz egy kis esélyem ellenetek,nem csak lőlap leszek a pályán.Aki meg kemper az úgy is kiszed a pálya végéből egy bokorból,annak tök mindegy mi van a kezembe.
Viszont ami nagyon hiányzik az a face off

[ Szerkesztve ]

(#22239) szgabor12 válasza BITBOYS (#22237) üzenetére


szgabor12
tag

Pont használható szintre fejlesztettem tegnap, erre jön a nerf.. ;]

Megyek azért ma pár kört vele, patch notes alapján csak nagy távolságnál csökkent a sebzése. Ráfért egy kis gyengítés nagyobb távokon, de remélem nem tolták túl.

Ettől függetlenül, hogy ezt gyengítették, a Kar98 sebzését meg erősítették, még nem feltétlenül jelenti, hogy váltás van. És ez a gyengítés/erősítés elvileg csak Warzonera vonatkozik.

,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"

(#22240) BITBOYS válasza szgabor12 (#22239) üzenetére


BITBOYS
addikt

Ettől függetlenül kellemes cucc meg igy is, legalább nem mindenki ezzel szaladgál a továbbiakban :)
Kar igy is jó volt, de most hogy erősebb lett gondolom sokan váltanak.. mindenesetre én is megnézem mivel lett több.

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#22241) szgabor12 válasza BITBOYS (#22240) üzenetére


szgabor12
tag

Nekem ez az SPR okozott tegnap pár kellemes pillanatot - ellenfeleknek kevésbé kellemeset ;] -, nosztalgikus érzések fogtak el olyan szép flick shotokat tudtam vele lőni BR-ben, nem csodálkoznék, ha tegnap este kaptam volna pár reportot.

,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"

(#22242) mobal


mobal
MODERÁTOR

Mátol le lehet törölni azt amire nincs szükség. Nálam SP repült, -35 Gb.

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#22243) lowzor válasza mobal (#22242) üzenetére


lowzor
veterán

A Warzone-t persze nem lehet...
Mindegy, ez is valami.

(#22244) Frod válasza mobal (#22242) üzenetére


Frod
addikt

Érdekes, konzolon nem lehet csak a kampányt törölni.
Mármint lehet, csak azt írja alatta hogy kampány, és a multinak valami kis szelete egyaránt ugyanaz a csomag, így ha multizol, kénytelen vagy fent hagyni.

Do you see the white shadow?

(#22245) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

27 új bundle a szezonban:

https://cod.tracker.gg/warzone/articles/modern-warfare-warzone-october-13-bundles

Vannak közöttük nagyon érdekesek. :DDD

[link]

[link]

Live-Die-Respawn

(#22246) s.bala31 válasza Laby (#22217) üzenetére


s.bala31
őstag

"Nyilván, ezért van hogy aki jól játszik az szinte minden pályán első helyen van, aki meg ügyetlenebb az meg hátul kullog..." Többször fordult elő hogy egy ellenfelem egyik körben amikor ügyes társai voltak simán hozta az első helyet és nyert a csapattal. Következő körben gyengébb játékosokat kapott maga mellé és már vissza is csúszott a középmezőnybe egy vesztes meccsel karöltve. Vagyis szerintem lehet valaki bármilyen profi ha béna társakat kap biztos lehúzzák a teljesítményét.

(#22247) Laraxior válasza oriic (#22245) üzenetére


Laraxior
titán

Hát ezt megveszem :DDD :C

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#22248) oriic válasza Laraxior (#22247) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Melyiket? :D A Saw skint, vagy a Texasi lánfűrészest? :D

Live-Die-Respawn

(#22249) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

AA12 ammo típusai:

[link]

Robbanó és tüzes. :D Ejj, lesz anyázás megint úgy érzem. :C

Live-Die-Respawn

(#22250) Laraxior válasza oriic (#22249) üzenetére


Laraxior
titán

Már elérhető? :Y

32-es drum...anyám.... :DDD Mekkora lázadás lesz ebből... ;]

[ Szerkesztve ]

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.