Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22951) AAntii válasza szgabor12 (#22879) üzenetére


AAntii
őstag

Játszom multit és warzoneot is, kb. fele-fele arányban. Multiban összességében 1,23 a k/d-m, ez úgy tevődik össze, hogy van tíz körből mondjuk 3, amikor szó szerint nem tudok leteríteni senkit, ugyanazon a pályán, ugyanabban a koncentrációs állapotban, amiben tíz perccel azelőtt teljesen mást adott a játék. Hogy a tickrate miatt érzem azt, hogy 200-250 ms pinggel játszom vagy amiatt, mert a SBMM miatt akkora földrajzi körből válogat a játék, hogy a szerver amin játszunk van baromi messze (pl. ír-spanyol-orosz-finn-magyar játékosokból álló lobbyban semmi meglepő nincs már) azt nem tudom, de hogy valami nem kerek, az egészen biztos. Van 2-3 kör az említett tízből, amikor a bab is hús, mindent bead, csak a bal gombot kell nyomni az egéren és fekszik mindenki. Simán benne van, hogy ez a végén egy 5-7-es k/d-s körben manifesztálódik, ami az előző 0,67-est követte. A maradék 4-5 kör pedig semmi extra, hozom azt, amit abban a pillanatban tudok. Játszom már a cod1 óta, párezer óra játék után meg tudom mondani, hogy éppen megy e számomra a játék vagy sem, ahogy azt is, hogy az ellenfelekhez képest milyen a pingem, de az mw multiplayere teljesen random, az említett 30%-ban azt érzem, mintha kivették volna a kezemből az irányítást és ha fejreállok, akkor sem tudok mit tenni, a nekem háttal álló embert is hiába kezdem meg, nem tudom befejezni mert megfordul és megöl. Amikor az aktív játékosok száma csökken, akkor ez a 30% még extrémebb és inkább nem is erőltetem a multit, éjjel már elindítani is fölösleges.
Warzoneban annyi jelentőségét vettem észre, hogyha nem annyira ügyes játékosokkal karöltve indulunk harcba, akkor jobban lehet érvényesülni, mintha gyakorlottakkal, de ez nem szerveroldalon vagy a lagkompenzáció és egyéb förmedvények miatt van így, hanem gyengébb, vagy erősebb a játékosmezőny. Ez tök jó, így vegyes összetételű csapatot is érhet sikerélmény, így kellene ennek a dolognak működnie.
Tehát warzone esetén is létezik, de ott nem teszi tönkre a játékomat, hanem fejlődésre inspirál vagy segít abban, hogy ne a squad legerősebb tagja adja az ellenfelek játékerejét.

(A multiban megfigyelhető random faktort a black ops 2-ben tapasztaltam elsőként, ott talán netlimiterrel kellett trükközni, hogy a lagkompenzáció neked kedvezzen. Le tudok mondani az összes grafikai és játékmenetbeli jövőben esedékes vívmányról, ha újra lesznek bérelhető dedikált cod szerverek és nem valami hibrid vagy teljesen ismeretlen random rendszer szolgáltatja az internetes hátteret.)

[ Szerkesztve ]

"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

(#22952) csibe1


csibe1
addikt

Na, meglett az AN-94-es. Annyian voltak Boneyard-on, mintha osztottak volna valamit; gondolom a napi feladat miatt, volt kit lelőni. :D
Annyi volt a gond, hogy ezek a piszkok majdnem mindig ketten-hárman voltak. Olyankor azért jól jött a shoti is. :DDD
Hajnalban fél 2 felé jött valami uppdatte megint. Vége a körnek, és már dobta is be, hogy restart, mert valami új cucc van. Hurráhurrá, annyira nem érdekel, nem néztem meg mit csináltak.

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#22953) nutella1


nutella1
őstag

Egyébként a dupla xp-ben meg az a vicc, hogy olyan mintha háromszorosan számolna, ellentétben a normál pontfelírásokkal, ami meg kb. mintha 1/3-át vagy 1/4-ét számolná csak a megszerzett pontoknak.

https://erdélyízei.com

(#22954) nanorambo válasza nutella1 (#22953) üzenetére


nanorambo
őstag

Egyebkent igen. Múltkori dupla xp hétvégén volt hogy csak beleptem egy meccsbe, közben csörgött a telefonom, szóval afk voltam néha megmozgattam a karakterem. Vege a meccsnek majdbem egy fel szintet adott mert győzött a csapat. :D

Most viszont nekem baromi keveset ad a dupla xp is. Kicsit meg is lepődtem . Eddig dupla xp nel kb ket hátom menet volt egy szint. Most öttel is kb csak a haromnegyede :F

[ Szerkesztve ]

(#22955) BandiHUN válasza nanorambo (#22954) üzenetére


BandiHUN
veterán

Nekem is ez volt,egy 86/23-as durva körre,amin full ottvoltam,nem kaptam egy egész szintet se. :W De magyarázat annyiból van,hogy néha nem minden szeró áll át azonnal,hanem zavar van az erőben,mert egy 28/28 sniperkedésre is kaptam utána ennyit.A lényeg a tier xp,az viszont ment rendesen,szintet később is tudok pótolni.Nomeg ilyenkor a csapat Happy Hour-ját nem szabad kihagyni,nekem még legutóbb működött a 4x-ezés. ;]
Nomeg hogy sokan feljöttek a dupla és a shoot the ship miatt,elég sok volt a noob,és nem találkoztam csalóval. :C

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#22956) nutella1 válasza nanorambo (#22954) üzenetére


nutella1
őstag

Az előbb nekem 10555 pont, 55 kill vs 25 death Hardpoint Shoothouse, fele csúszka felment 127-nél, tehát 2-3 meccs gyakorlatilag 1 szint. :C Élvezem :C :C :CLehet játékmódtól is függ, fene tudja :F

[ Szerkesztve ]

https://erdélyízei.com

(#22957) Micsurin válasza AAntii (#22951) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Ugyan így érzem futok vagy egy kimondottan jobb vagy pár jó kört utána meg 1 méterről hátba túrni se tudok senkit, vagy a kedvencem... fal felé fordulva ellenféltől nem messze spawn mire mozdulok fekszek és lehetne még ezeket sorolni... croucholva zoomolva lövöm M4-el srác uzival ugrálva ledarál úgy, hogy prefireöltem... rly? :U

Olyan szép szabályos sor minta...

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#22958) lowzor válasza Micsurin (#22957) üzenetére


lowzor
veterán

Uzival nem nehéz ledarálni az M4-eseket. :)
15 méteren belül nagyobbat is sebez alapon, de ezt a távot lehet növelni.

[ Szerkesztve ]

(#22959) Micsurin válasza lowzor (#22958) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Próbáltam ugrálva lőni vele hipből, legfeljebb a kaspóknak ártottam. :))

De ezentúl bizisten felveszem, mimor nato táras auggal megy 1 fejre 2 testre prefire de van ideje megfordulni és lelőni. :DD

Olyan szép mintát követnek a meccs eredmények...

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#22960) H14


H14
csendes tag

valaki segítsen pls, az istennek nem találom :) xboxon szeretném az online állapotomat "megszüntetni", h ne lássák, ha fentvagyok, de nem találom... merre keressem? :)

(#22961) lowzor válasza Micsurin (#22959) üzenetére


lowzor
veterán

Rá kell tenni a .41-es tárat, úgy erősebb lesz.
Nekem az Uzival van a legtöbb killem, annyira jól adja.
Az Amax/AK/Oden trió mellett az másik nagy kedvencem.

(#22962) oriic válasza H14 (#22960) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Xbox főmenüben nyomd meg a kontrolleren az Xbox logót. A füleken menj el teljesen jobbra a Profile & System fülre majd bökj rá a nevedre. Legalsó ponton állítsd át "Appear Offline"-ra.

Live-Die-Respawn

(#22963) csákány.


csákány.
aktív tag

Tegnapi warzone. Éppen ejtőernyőzök vissza a mapra, egyszercsak sz@rrá lőnek és meghalok. Nézem a killcamot, a gyerek kb 10m-el velem párhuzamosan, de pár méterrel hátrébb ugyanúgy ejtőernyőzik vissza, és gyakorlatilag folyamatosan a hátam mögé kb fél méterrel lő-találat nélkül, de mégis meghalok. Na itt egy kicsit kiakadtam. Ráadásul, mikor ismét jövök vissza, abban a pillanatban a földről távolról halál pontos sorozattal ismét kinyír valaki, na itt léptem ki. Mindegy minek nevezzük, de biztos hogy van valami a háttérben, ami manipulálja a meccseket, legyen SBMM vagy bármi.

(#22964) csibe1 válasza Micsurin (#22959) üzenetére


csibe1
addikt

Párszor ugyanez volt a shotival is, az első két-három lövés elveszett az éterben, utána villant csak fel a jelzés, hogy eltaláltam.
Jó ez a stopping power cucc, az a baj csak egy tárra adja; és a shotinál el is tűnik egy tár lőszer, assaultnál meg nem.

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#22965) BITBOYS válasza csibe1 (#22964) üzenetére


BITBOYS
addikt

Ne tárazd ki teljesen, maradjon benne lőszer és tárazd újra. Igy megmarad a SP.

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#22966) csibe1 válasza BITBOYS (#22965) üzenetére


csibe1
addikt

Köszi a tippet! :)
Az előbb arra gondoltam amikor aktiválod a Stopping Powert, és ott az R09-es shotinál elvész a tár lőszer, de pl. AK47-nél csak tárat cserél.

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#22967) Atla


Atla
senior tag

Get 75 kills while ADS using a scout optic!? Valaki segít ez mit takar?

(#22968) Rinkasime válasza Atla (#22967) üzenetére


Rinkasime
tag

Csinálj 75 killt ADS-elve (jobb egér gomb/RT/R2) úgy hogy közben Scout Optic-ot is használsz

(#22969) KaitouP válasza Atla (#22967) üzenetére


KaitouP
veterán

Szerezz 75 ölést miközben célzol egy Scout típusú optika segítségével.
Az Integral és a Canted Hybrid is ilyen, de challenge-nél nem biztos, hogy annak számolja.

#22968 Rinkasime

Egyszerre. :DDD

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#22970) csibe1


csibe1
addikt

Ilyet se nagyon láttam eddig, hogy felveszem a bountyt rá fél percre meg már rám is vadásznak. :D
Nekem lejárt, de utána nem sokkal el is kaptak. Visszamentem, 6-szor leszedtem őket, a végén kaptam egy aranyérmet a 857ezer $-ért (nem voltak csórik a srácok na, meg helybe is hozták a manit :DD ), és kiírta még a játékban a pályán, hogy 9TH PLACE.
Ez mit jelent, tudja valaki?
A Prisonnál lévő bunker kódját honnan lehet megszerezni? Közben meglett, majd megnézem jók-e a kódok: [link]

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#22971) Micsurin


Micsurin
nagyúr

A BattlePass-t akár a vége előtt órákkal is megvehetem ugye?

Csak 43-on tartok de ha nem érem el a 72 v 74-et akkor kihagyom. Vissza akarom "nyerni" a BP árát, hogy legyen coinom ha valami csoda folytán lenne egy S7 vagy vennék CW-t.

edit.: Ha meg nem akkor csak ~200-at kell hozzátoljak és tudok venni egy 1400-as Ghost bundlet mert az abból kapott skin kioldaná a többi non bundle skint is ugye?

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#22972) KaitouP válasza Micsurin (#22971) üzenetére


KaitouP
veterán

Megveheted akkor is.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#22973) csibe1 válasza csibe1 (#22970) üzenetére


csibe1
addikt

Megnéztem a bunkert a Prisonnál, de csak bippeg, nem lehet beírni a kódot.

A "common weapon" mit takar pontosan? A guggli gyakorinak fordítja. :F
Közben meglett, újabb kincskeresősdi a placcon. :D

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#22974) Micsurin válasza KaitouP (#22972) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Köszönöm! :)

csibe1 Oda nem red acces card kell? Haverral így mentünk be tegnap.

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#22975) csibe1 válasza Micsurin (#22974) üzenetére


csibe1
addikt

Nem tudom, ott a billentyűzet, "Acess code", bippeg amikor F-et nyomok aztán semmi.

Akkor lehet kártya kell, hetente egyszer találok is egyet. :DDD

Jó ez az AN-94, lassan már gyűlnek rá cuccok, hogy meglegyen ami az Electrán van. :)

[ Szerkesztve ]

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#22976) prokxy válasza csibe1 (#22975) üzenetére


prokxy
veterán

Red card szükséges a prison-ös bunkerhez.

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#22977) csibe1 válasza prokxy (#22976) üzenetére


csibe1
addikt

Köszi neked és Micsurinnak is. :)
Ha sikerül megint találni, és nem leszek túl messze meg eszembe jut; akkor majd megnézem. ;) :DD
Tuti akkor leszek a pálya túlsó végén :DDD

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#22978) prokxy válasza csibe1 (#22977) üzenetére


prokxy
veterán

Vonaton általában van 1, meg amikor leszedsz vkit, érdemes szétnézni a kacatjai között.
Egyébként valóban így volt sokszor nálam is, hogy a dam-nál bóklásztam kb és adott kártyát, mondom oké. :D

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#22979) tupacamaru válasza prokxy (#22978) üzenetére


tupacamaru
veterán

Dam-nál is van kártyával nyitható bunker.

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#22980) prokxy válasza tupacamaru (#22979) üzenetére


prokxy
veterán

Ezt jó tudni :D Bár amikor Lara-val vagy Veled játszom, akkor Ti tudjátok mi merre azt csak megyek. :)

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#22981) tupacamaru válasza prokxy (#22980) üzenetére


tupacamaru
veterán


A 4,5,6 és a 0,9 nyitható kártyával. a 0-as nem ott van hanem a következő kiugró részen a házaktól nem messze a parton.

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#22982) nanorambo


nanorambo
őstag

Az Sbmm hez visszatérve: három meccs olyan hogy lenyegeben celoznom sem kell és ölök. Utana három meccs olyan, hogy a spawn helyről nem tud kijönni a csapatunk úgy ronggyá vernek. Utana megint három meccs már mar kínosan könnyű. Utana három gyalázat. (Hc Sd)
Lehet hogy csak veletlen, de nagyon furcsa.

(#22983) Acheron válasza nanorambo (#22982) üzenetére


Acheron
őstag

Periodikusság? Ugyan már :D

(#22984) lowzor válasza Acheron (#16489) üzenetére


lowzor
veterán

Szép grafikon. :D
Nekem mondjuk nagyobb gyalázat, hogy a Shoot the Ship-en minden második halálom rakéta miatt van, a másik nagy hányada meg shoti.
Sok embernek több killje van RPG-vel, mint normális fegyókkal, ennél nincs lejjebb.

[ Szerkesztve ]

(#22985) Acheron válasza lowzor (#22984) üzenetére


Acheron
őstag

De milyen durci van, ha az RPG és no skill szókapcsolatot előhozom a chat -ben :DD
Néha azért kárpótol az ég, párszor sikerült még épp fejbeküldeni a sniperrel az RPG -t indító komát - olyankor azért nem fáj annyira, mégha ki is terülök a végén :)
Jah, hogy a graf, az tényleg szép, és láthatóan teljesen sztochasztikus :D De nincs gonosz algoritmus, ugyan :D

[ Szerkesztve ]

(#22986) lowzor válasza Acheron (#22985) üzenetére


lowzor
veterán

Nekem mindig azzal védekeznek, hogy camo miatt RPG-znek. :D

(#22987) Acheron válasza lowzor (#22986) üzenetére


Acheron
őstag

Nekem csak a launcherek hiányoznak a Damascushoz - és ez alighanem így is marad, mert annyira nem bejövős ez a fajta gyilok módszer. A késtől féltem, de az egy roppant izgalmas, kihívást jelentő mód, nagyon élveztem. Pajzs dettó. A maroklőfegyverekel szintén nem egyszerű boldogulni, kell hozzá ügyesség - élveztem végigcsinálni (OK, a revolver nem volt a kedvencem). De a launcher, no az nem fekszik :( Se örömet, se kihívást nem találok benne, így nem is erőltetem.

[ Szerkesztve ]

(#22988) lowzor válasza Acheron (#22987) üzenetére


lowzor
veterán

Én már csak azért nem használnám ezeket, mert szégyent éreznék, hogy elcseszem azok játékát, akik hozzám hasonlóan normálisan szeretnének játszani.
Az IW mondjuk mindig szeretett élen járni a newbie-ok pátyolgatásában. Már a Cod 4-ben is volt szánalmas attachment (GL) és perkek (Last Stand, Martyrdom, Juggernaut). Akkor még annyi szerencse volt, hogy a legtöbb szerón tiltva voltak. Mondjuk akkor még volt annyi eszük, hogy az RPG-t nagyjából használhatatlanra csinálták, és a shotik sem voltak OP-k.
Visszasírom a dedikált szerókat nagyon, mert ha még mindig lennének, akkor lehetne RPG és shoti nélkül játszani.

(#22989) Acheron válasza lowzor (#22988) üzenetére


Acheron
őstag

Háát, a shotik terén nem fogunk egyetérteni, én szeretem őket - mégha nem is sűrűn használom. Meg van a helyük ebben a háborús ökoszisztémában, szűk helyeken óriási előny, ha tudod őket használni (oda valók, és ott nagyjából uralják is a teret) Csodálkozom is rajta, hogy nem kedveled, szereted a rush stílust, ahhoz pedig néhány pályán nagyon adják magukat a shotik.
Kicsit más:az SP-R most kicsit meglepett, amennyire botladozók voltak a kezdő lépések, most, hogy közel a gold, és attachement nélkül is kell 75 kill, meglepően jól muzsikál. Iron sight -al olyan fejeseket lehet akasztani vele, hogy csak pillogok - nice.

(#22990) Hzoltan969 válasza lowzor (#22988) üzenetére


Hzoltan969
tag

Sokadszor írod le, hogy "newbie-ok", már nagyon bántja a szemem. :)
A szót nju:bi-nek ejtjük, nem nju:bai-nak, így ha ragaszkodsz az angol szó használatához, akkor legyen már 'newbie-k'.

(#22991) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Nem, hogy BP vétel nem lesz de szerintem jövő héten megy fel apróra a lemez... 1 méterről 15 golyót lőttem a gyerekbe AK-val majd megfordult és grauval fejbe túrt. Következő páciens lazán nem kapott semmit még hit markerem sem volt. Majd 4 spawn zsinorban háttal az ellenfélnek mozdulni nem tudtam választhattam legalább újra loadoutot... :W :W :W

Ehhez a játékhoz nem skill hanem idegrendszer kell... inkább az R6, ott legalább van értelme figyelni tanulni a pályákag mert lesz eredménye....
Szinte biztos, hogy 2 jó/korrekt meccs után egy szándékos és echte mélytorkos copatásra ítél a játék. :DD :C :W
[kép] [kép] a 4.0-ás alatt ahol kb pár percet voltam mert már a végére érkeztem tudtam ebből most nagy szívás lesz.

Azt se értem az overall k/d-emen két 0,8-as kör, hogy húzott ma le 1 századott 2.0, 1.0, 4.0 körök mellett. Nem jön ki papíron. :DD

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#22992) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Sőt nekem ez az egész stat oldal rejtélyes, M4A1 total killek 212, az nem zavarja, hogy megvan a 225 killes camo rá, a 450-es meg 255/450. :F

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#22993) Acheron válasza Micsurin (#22991) üzenetére


Acheron
őstag

Engedd el. Erről megy az értekezés jó néhány poszt óta, épp szopóágra vett sz SBMM - ennyi. Ez egy ilyen játék. Ezzel együtt hosszú évek óta a legjobb COD kiadás, rengeteg élvezetes játékórát lehet tölteni vele, ha pl lemondasz a K/D arány javításának lehetőségéről (OK, tudom , vannak gravitációfüggetlenek, akik mindig és mindenkor javítják a K/D -t, még alvás közben is, tőlük most kérek elnézést) Viccet félretéve, ha el tudsz vonatkoztatni attól, hogy az arányod nem tudod javítani, mert a program nem engedi, egész jó játékokat lehet tolni remek grafika, jó helyszínek (ha végre a Shoothouse, Shipment, és talán a Rust és a Scrapyard elérhető). De ezzel együtt kell élned.

(#22994) Tsebacsi válasza Acheron (#22993) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Tegnap plunderen egy csaló volt a csapatomban ráadásul. Plusz továbbra is bosszant, hogy plundert csak crossplay-ban lehet játszani, emiatt megkapod az olyanokat is, akiknek van aim assist-ja, ez simán látszik olyankor, mikor lekövetni kell valakit (engem :D ). Én sok-sok év CS után sem tudom annyira pontosan követni a futó-ejtőernyőző embert mint ezek. :W
Nem is látom a távolban, ő fing zoom nélküli scope-os 208-assal úgy leszed, hogy lesek. De ugyanez van scope nélküli AR-ekkel is, én 3,5-essel alig látom őt a sötétben a 24"-os FHD monitoron high részletességgel, ő anélkül simán lekövet és legyak. :C

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#22995) ballington


ballington
addikt

Sziasztok!
Warzone alatt, ha rámegyek egy loadout drop-ra, akkor alapból egy default laodout fül jön elő, nem az, ahol a különböző custom loadout-ok közül tudok válogatni. Ez mitől van? Elég frusztráló, amikor sietnék kiválasztani a megfelelő loadout-ot, akkor előbb fület kell váltsak.

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#22996) oriic válasza ballington (#22995) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

PC-n vagy?
Ahogy látom ez már hónapok óta jelen lévő bug egyeseknél, nem tudni miért nem javították ki.

Amit tehetsz (De nyilván nem ez a fix megoldás)

Options-ben a Keyboard & Mous részen van egy olyan hogy Navigate to Next Tab, azt nézd meg mire van állítva és lődd be "E"-re mondjuk. (Ha azzal nyitod a ládát)

Live-Die-Respawn

(#22997) BITBOYS válasza Acheron (#22989) üzenetére


BITBOYS
addikt

Shotikat nem igazán használom én sem, nem is szeretem őket..
..ezért elkezdtem párral közelebbről is megismerkedni, itt az egyik:

Durcimanó :D (under construction)

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#22998) ballington válasza oriic (#22996) üzenetére


ballington
addikt

PC-n vagyok, igen.
Nálam ez Season6 során jött elő.
Nézegettem Reddit commenteket, de nem volt teljesen tiszta számomra a commentekből, hogy mi a megoldás, de annyit leszűrtem, hogy valamit bind-eltek E-re.
Köszi, ezt majd lecsekkolom.

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#22999) SipiBcs


SipiBcs
őstag

Sziasztok,

hogy lehet eltüntetni a játékosnév végéről az ID-t? Kerestem, de sehol sem találom. Talan az S3-nál került mellé, sokaknak ott van, de látok olyanokat is, akiknek nincs.

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

(#23000) oriic válasza SipiBcs (#22999) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Options-Account-Display Unique ID Numbers

Live-Die-Respawn

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.