Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1191) Füge007 válasza F-ECT$ (#1190) üzenetére


Füge007
senior tag

Szia!

Megjötem Horvátországból. Rendeztünk egy fiús nyaralást, így mindenki jól érezte magát a többiek dorbézoltak én merültem. Primosten-ben voltunk Észak Dalmáciában. Ha arra vagy okvetlen merülj ott. Hihetetlen gazdag élővilága van sokkal több halat, és élölényt láttam mint Krk-en. Napi 2 merülés 25 Euro volt a helyi Dive centerben, a palacktöltést meg leittuk :D . Nagyon jó fej merülésvezető volt, angolul elég jól megértettük egymást. Végre voltam roncson is, egy nemrég elsülyed nagy halászhajót néztünk meg, 11 méteren volt, így ideális volt mindenki számára. A merülőcsapatban magam voltam magyar, lengyelek és két horvát volt, de nem jelentett gondot. Mivel csak 4 napot voltunk kinn így csak 2 merülést tudtam beilleszteni a programba.

Így anyagilag is jól jött ki 55 euro volt a szállás (klimatizált apartman) a kiadásokat meg harmadoltuk. Diesel autom van, nagyon korrekt fogyasztással 1905 Km mentünk 2 tankolással (kb 80 liter).

Egyiptomról még nincs infóm.

Viszont Aug 12 én megyek vissza Horvátba most barátnőmmel 1 hétre ott is berakok vagy 4 merülést (vagyis szeretnék :) , de ez nem csak rajtam múlik)


Üdv

Füge

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.