Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#80039) DeFranco válasza Magnum_ (#80036) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nálunk valamiért pár hónapja leszoktak a papírról, most hogy mondod nem is értem, nem is adtak erről tájékoztatást úgy emlékszem.

nem volna ez gond, digitálisan el lehet intézni mindent, de hogy miért kell egy kéthavonta esedékes akcióra teljesen lehetetlen időpontban (köztes félidőben, mert a 05-06 hónapot kell 07 hónap első felében valamikor bejelentened, hogy 08 hó közepén kiszámlázzák) egy teljesen lehetetlen időszeletet megadni, teljesen feleslegesen.

érted. díjnet. belépek. rögzítem az óraállást. jónapot. nem érdekel mikor írják be a rendszerükbe, parkoltassák két hétig, engem nem érdekel. és mi van akkor a 06.16-án jelentem le? 30 nap nem elég lekönyvelni a számlát? mindenképp 31 kell? szmé? mancika naponta csak két órát tudja pötyögni az ekcelből kinyomtatott majd bescannelt, emailen átküldött és újra kinyomtatott számlákat a gépbe mert elfárad a szeme? ha sok gyűlik össze neki az íróasztalon, akkor meg besokkol és elmegy két hét betegszabira?

elmü se jobb. minden hónap 8-12-ig van diktálás, se előbb se később, mert ezt dobta a gép, tessen számon tartani a kedvesuramnak változtatni nem lehet pénzért sem, nem érdekel, hogy maga elsején olvassa le és 15-én amúgy is jelentene valami mást, meg kb. 14-én küldik a számlát, tehát egy füst alatt lehetne fizetni jelenteni. szmé? energiatakarékosságból 6 szerver van és csak két tápkábel és 10 naponta átdugdossák?

balkán.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.