Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43451) Magnum_ válasza Melack (#43449) üzenetére


Magnum_
nagyúr

Jajaja, olvastam :D
Amugy pont itt vagyunk :D

I humbly and respectfully decline™

(#43452) sutszi válasza Tim82 (#43446) üzenetére


sutszi
veterán

Jó kérdés...Elgondolkodtató. Talán ez is egy opció lehet. Viszont lehet, hogy néhány dolognak nem lesz már elég...

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#43453) DeFranco válasza Tim82 (#43442) üzenetére


DeFranco
nagyúr

5,25"-ös helyekre így pakolom mostanában a cucut:

[link]

annyi, hogy most már az ssd helyén is hdd van, az ssd meg egy emelettel fentebb lóg, most már alátámasztás nélkül. 5 gramm súly, sem nem rezonál sem nem húzza, két csavarral ifixedit.

valahogy nekem 3,5-ös helyekre soha nem került semmi a floppykon kívül, rendes hdd-nek túl szűk/meleg, 2,5-ösöknek meg jobb így.

közben végiggondoltam, és a brand gép a legrosszabb választás lenne. nem bővíthető, csak max. erős korlátokkal, de legalább nem is mobil, és ha megdeglik benne valami, akkor megint szívás a pótlás. hiába jó az ára.

a kérdés a lap/proc/mem rész, az kijönne 15-17 körül használtan AM3 alapon, lehet olcsóbban is, újonnan kb. nettó 30. AM3 mellett/alatt meg nem tudom mi van ami értelmes, S775-ben már nem gondolkodnék, az tényleg végállomás már.

(#43454) aizen92


aizen92
addikt

van itthon egy 5.1 hangfalszett. Csamcsung "bögre", csak az "erősítő/lejátszója" tönkrement.
Hogyan tudnám újra a hangfalakat beüzemelni? Milyen erősítőt érdemes venni hozzá "ocsóért", amin van optikai bemenet?

Topicjának a közelébe se merek menni :DDD széttépnének egy ilyen kérdésért, itt meg hátha valaki basic szinten keni a témát, neten számomra semmi érdemlegeset nem találtam, főleg úgy hogy rohadtul nem értek hozzá.....

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#43455) werszomjas


werszomjas
őstag

Eladó!

Alcatel One Touch Pixi 7 tablet.

Fekete, újszerű, nagyon keveset használt, tökéletes állapotban, eredeti dobozában.

17.500ft

[ Szerkesztve ]

üdv

(#43456) Tim82 válasza DeFranco (#43453) üzenetére


Tim82
nagyúr

nem bővíthető, csak max. erős korlátokkal, de legalább nem is mobil, és ha megdeglik benne valami, akkor megint szívás a pótlás.

Az USFF (ultra small form factor) méretű gépeknél valóban, az annál nagyobbak, mint ez a Fujitsu, azért simán bővíthetőek (ebben a konkrét esetben ugye bele lehet tolni 2 db PCI és 2 db PCI-e kártyát, valamint 3 db 3,5" HDD-t vagy 2 db-ot + 1 db ODD-t). Ami szívás lehet, az a táp és az alaplap valóban, de sok esetben sima SFX táp és mATX alaplapról van szó. Nyilván ez modelltől függ. Ha az esetemben meghalna a táp, vagy másik SFX táp, vagy paneltáp kerülne a helyére (nem fogyasztana annyit a gép, hogy egy 120 W-os paneltáp ne tudná ellátni).

AM3 mellett/alatt meg nem tudom mi van ami értelmes, S775-ben már nem gondolkodnék, az tényleg végállomás már.

Azért azt a piece of information-t tedd hozzá, hogy a "végállomás" socket 775 + valamelyik 4 magos Xeon CPU kombótól AM3/AM3+ vonalon csak az FX procik jobbak számottevően, cserébe jóval többet esznek... Az AMD örök átkának tűnik, hogy fogyasztás/teljesítmény szempontból elmarad az Intel-ektől.

Én amúgy a helyedben olvasgatnék egy kicsit frescho Logout-blogjában, az egyik legutóbbi cikke pl. elég meggyőző volt, egészen sokáig gondolkodtam Bay Trail Celeron/Pentium, illetve Ivy Bridge Celeron alapokon, csak az időtállóságától félek ezeknek. (Az Intel híresen rövid ideig támogatja csak a saját IGP-it...)

*
Hja, meg arról szót sem ejtettél, ha jól láttam, hogy milyen OS kerülne a kinézett gépre. Én részben legalitási, részben valóban long term support-okból, részben azért, mert már minimum szinten, de tudják kezelni, döntöttem a Linux / Ubuntu vonal mellett, no meg a low latency kernel - elvileg - valamit a zenei hangminőségen is javít és az egyik elsődleges szempont a zenehallgatás lenne jó minőségben.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43457) DeFranco válasza Tim82 (#43456) üzenetére


DeFranco
nagyúr

bővítés alatt inkább alkatrészek cseréjét értem, erősebb processzor, nagyobb hdd... több helyen futottam bele, hogy bizonyos beltartalmakat nem kezel vagy nem kezel rendesen a lap

modellek szerint lehetne válogatni, de nem sok szakértelmem van hozzá, meg időm sem nagyon, illetve gondolom azok ára is aszerint alakul, hogy gyakorlatilag többé-kevésbé egy stock egybegépről beszélünk.

nem tudom mennyit fűt egy 4 magos xeon, a 775 nekem egy-az-egyben kimaradt socketA-ról egyből AM3-ra váltottam, de a saját procim fölé nem mennék sem fogyasztásban sem hőtermelésben. teljesítményben meg alá sem. ha jól tudom (de ez tényleg csak halvány emlék) akkor a core2-k azért ezt nem teljesítik tán.

elég kavaros ez így, ott a gond, amit már említettem, hogy alapvető dolgok hiányoznak már ahhoz is, hogy meg tudjam fogalmazni, hogy mit akarok. táp meg az ssd új lesz, az fix (ha nem egybebrand), a többinél indítottam tényleg csak egy gondolatjáték szintű elmélkedést, mert előjött belőlem a spurman. a kinézett trió kb. 30k nettóban (a bruttót felesleges nézni ha használt eszközt hasonlítok, mindegy) ehhez képest mit tudok összerakni, ez volt a kérdés. úgy 10-15k-ra tippelem amennyit meg lehetne ezzel takarítani, brand géppel ha a tápot is megoldom vele, meg az odd-t is, akkor tán úgy 20-25-öt, az azért már nem kis pénz.

áh... mindegy. persze tök ésszerű lenne az apróról lőni valamit, csak korlátozott a racionalitási halmaz ebben a történetben. nyilván áraz a piac, aránytalanul olcsóbban úgy sem úszom meg, amennyivel olcsóbb, annyival több a kompromisszum (első belefingás kapásból ugrik, aztán következik a gari, aztán az utánajárás meg a kockázat, hogy meghal, aztán az elavult platform, aztán a teljesítmény... ezeknek mind ára van, annyival olcsóbb a cucc amennyit ezekből bevállalsz)

oprendszer egyelőre win, a linuxhoz nem értek, és nem most fogom megtanulni, vagy eddig kellett volna, vagy pár év múlva esetleg. supportálni meg fog kelleni, ami azért nulláról elég melós, próbáltam már. nem győzött meg az élmény, pedig csak egy lubuntut akartam beállítani alap szinten.

[ Szerkesztve ]

(#43458) DeFranco válasza DeFranco (#43457) üzenetére


DeFranco
nagyúr

vagy ez 35-ért [link] 'szt le van a gond.

rádobok egy szép pva monitort ez marad tarcsiban vagy eladom vagy lealkudom +10k, ssd +22 proci gerovehee ebbe belemegy a 250-es aztán én is jól járok, router még, aztán 70-ből kiszalad a gép a világból

(#43459) Melack


Melack
veterán

Valakinek HDMI kábele elfekvő, max 1 méter? Ami nekem van a médiaboxhoz, az nem jó a PS3-hoz :S DaFuq?

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#43460) aizen92 válasza Melack (#43459) üzenetére


aizen92
addikt

Nekem is volt ugyanilyen hibám
Dhcp szar, vagy nincs is

[ Szerkesztve ]

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#43461) Mercutio_


Mercutio_
félisten

Lenovo A820 ajándék 8GB microSD-vel, tokkal, tartalék fóliával vegye-vigye!!!! :DD

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#43462) DeFranco válasza Mercutio_ (#43461) üzenetére


DeFranco
nagyúr

csere görkorira? ;]

(#43463) CoolBoy323 válasza Mercutio_ (#43461) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Jol tartja az arat a kicsike

(#43464) VIBO


VIBO
őstag

Sziasztok
Nem tudom melyik topikban kellene érdeklődnöm az ügyben hogy Bp. 9 ker. Gyáli út 15. Környéke milyen?
Esetleg ti tudjátok? Ingatlant szeretnénk venni ott és azért.

iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7

(#43465) szab.tam válasza VIBO (#43464) üzenetére


szab.tam
nagyúr

12 éve ingatlanozom, de itt még nem garázdálkodtam.

****

a guglis utcanézet nagyon szép. túl szép, ennél azért rosszabb lesz a helyzet.

de a rendezett virágágyás, normál buszmegálló mindig árulkodik.

****

fontos kérdés:
láttad már a lakást, vagy csak távolról fantáziálsz?

mert pesten most fejreállt az ingatlanpiac.
ha van egy jó lakás, nem túlárazva, azt kb. 3-5 napon belül elviszik.
ha picit ár alat, akkor 2-3 óra alatt...

tehát ha csak nézted a neten a távolból, és jó áron van, szép is, akkor az a lakás már nincs meg...

****

úgy kell készülni, hogy legyen 100k a zsebedben.
ha egy lakás megtetszik, jó áron van, akkor rögtön le kell "vételi ajánlatozni" az ingatlanosnál, még annak az árán is, hogy "bánatpénz"-ként elbukod, ha meggondolod magad, mint veszni hagyni. mert utána hónapokig nem fogsz találni hasonlót.

ami nem működik:
szép és jó áron lévő lakás, és majd egy hét múlva felmegyek pestre megnézni.
addigra már kb. 3* gazdát cserélt.... :D

***
***

ha ráér, akkor még gyűjtögess, és kb. október-november tájékán lesz érdemes.
akkorra lesz kis kínálat szaporodás, talán árcsökkenés.
ennek sok oka van, most nem elemezném...

***
***
***

1. a vonat közelségére figyelj.
2. pest egyik legnygobb, mára lebontott dzsubuj-gettója a gyáli út, illatos út sarkán volt.
de hát ez történelem... (itt most lehet, hogy valamit keverek, de holnap megnézem.)

a kérdés még az, hogy mennyiért és mit kínálnak.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#43466) Tim82 válasza szab.tam (#43465) üzenetére


Tim82
nagyúr

2. pest egyik legnygobb, mára lebontott dzsubuj-gettója a gyáli út, illatos út sarkán volt.
de hát ez történelem...

Kevered. Az "A" Dzsumbuj volt, a Gyáli úttól arrébb, az Illatos út-Gubacsi út sarkon (már sokkal inkább a Soroksári úthoz közel, mint a Gyálihoz) és a közhiedelemmel ellentétben asszem, még máig nincs teljesen lebontva, az azt alkotó épülettömbök közül pár hónapja legalábbis még állt 2-3 db és a kiszűrődő hangok és fények alapján még laktak is bennük. (Mi asszem 2014 őszén jártunk arra, "hivatalosan" meg augusztusban megtörtént a teljes bontás...) Nem nyert, augusztus elején sétáltunk arra. :)

Maga a Gyáli út környéke szerintem nem annyira rossz, az ott lévő emeletes téglaházakban nem laknék (nem néznek ki túl biztatóan és úgy gondolom, a közművek állapotával sem állhatnak túl jól - ezek régi, lehet, hogy a második világháború előtt vagy közvetlenül utána épült házak lesznek szerintem), viszont van egy egészen jó kertvárosi rész is, családi házakkal arra.

A tömegközlekedés viszont nem valami sűrű, 281-es busz jár arra meg 181-es, utóbbi kivisz az Ecseri úti metróhoz, előbbi a Könyves Kálmán körúthoz/Mester utcához. A közvetlen szomszédságban meg ott a Ferencvárosi pályaudvar, ami rossz lehetne, de asszem, felhúztak egészen normális hangszigetelő falat mellé.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43467) szab.tam válasza Tim82 (#43466) üzenetére


szab.tam
nagyúr

teljesen korrekt a leírásod. :K :R
egyébként kollégákat toborzunk.
sok a meló.
nem jössz?
írjál pü-t...
:D

ez egyébként nem vicc.
ingatlanozásra rátermett kollégákat keresünk, mert nem győzzük a melót.
pü-ben meg lehet keresni, most alakítjuk az új belépőknek a feltételeket, lehetőségeket.

"ingatlanozásra rátermett kollégákat keresünk"
de ebben is segítünk.
a döntésben.
tehát: ha valaki úgy gondolja, hogy az önbizalom hiányában szenved, attól még lehet, hogy alkalmas.

:))

***

ezt a kib* gubacsit mindig keverem. :D

***

itt az ár is kérdés.
7 milla alatt most normálisnak tűnő lakást taláni pesten művészet.
kérdés, hogy a kérdést feltevő kolléga mely árfekvésben búvárkodik.
csak én feltételezem, hogy ez a fő meghatározó.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#43468) Tim82 válasza DeFranco (#43457) üzenetére


Tim82
nagyúr

több helyen futottam bele, hogy bizonyos beltartalmakat nem kezel vagy nem kezel rendesen a lap

AM3, AM3+-nál ebbe ugyanígy belefuthatsz, attól függ, hogy a gyártó nem "lustulja el" az újabb kijövő procik esetén a mikrokód frissítést BIOS téren. Mondjuk AM3, AM3+ sem az a jövőt álló platform, asszem, az FX-szel kifújt, jön még egy-két újabb FX és vége. De már évek óta ez a helyzet vele, csak hivatalosan nem mondják ki AMD-oldalról még, hogy nem lesz már ott érdemi fejlesztés.

nem tudom mennyit fűt egy 4 magos xeon, a 775 nekem egy-az-egyben kimaradt socketA-ról egyből AM3-ra váltottam, de a saját procim fölé nem mennék sem fogyasztásban sem hőtermelésben. teljesítményben meg alá sem. ha jól tudom (de ez tényleg csak halvány emlék) akkor a core2-k azért ezt nem teljesítik tán.

Én eleve L-es Xeon-okat szoktam nézni/számításba venni, az Intel hivatalos specifikációja 50 W TDP-t ír (ami elvileg átlag), a CPU-World-ön viszont szoktak lenni minimum-maximum fogyasztások, az alapján az idle 10 W-max. 70 W szokott lenni egy 50 W TDP-s Xeon fogyasztása. A legtöbb AM3/AM3+ processzor ennél többet eszik, persze ott meg van C'n'Q, ahogy a Xeon-oknál pl. Speedstep.

Teljesítményben meg kifejezetten úgy rémlik, hogy az Athlon X2-k általában gyengébbek valamivel a hasonló vagy valamivel alacsonyabb órajelű Core 2 Duo-knál. Persze, ugye, van X3, X4, meg Phenom II, FX, amik meg lehagynak egy kétmagos C2D-t, de azok többet is esznek.

elég kavaros ez így, ott a gond, amit már említettem, hogy alapvető dolgok hiányoznak már ahhoz is, hogy meg tudjam fogalmazni

Alapvetően valamiben kompromisszumot kell kötni a korszerűség/büdzsé/fogyasztás/teljesítmény négyesből. Nekem az volt a szempont, hogy legyen egy 4 magos/4 szálas gép, ami mellé lesz 8 GB RAM, meg lesz egy DXVA-t/flash-t támogató videokártya, meg egy elfogadható hangkártya, mindezt limitált keretből. Ez Linuxszal fusson el 4-5 évig úgy, hogy viszonylag egyszerű igényeket ellásson: netezés, office, némi filmnézés, zenehallgatás, esetleg lehessen rajta az Arcanum Kiadó digitális adatbázisait használni. Ehhez nem kell Windows, Linuxszal meg sokkal kevésbé aggódom az időtállóság miatt.

Én úgy látom, hogy "775 zsákutca" ide vagy oda, szerencsére ott tartunk, hogy a fenti átlagfelhasználáshoz elég egy combos kétmagos vagy egy gyenge-közepes négymagos processzor, 4-8 GB RAM, egy SSD és egy olyan videovezérlő/dedikált VGA, amelyik támogatja a DXVA-t/flash-t. Úgy érzem, ezt a hardvergyártók is felismerték már, teljesítménytéren évek óta nincs nagy fejlődés, a fogyasztásban viszont igen. Ha ez a trend marad, az nekem csak win.

Monitor téren amúgy ja, én is valami 20-22" IPS/PVA paneles képernyőt nézek nekik.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43469) Tim82 válasza szab.tam (#43467) üzenetére


Tim82
nagyúr

Ha lesz leépítés nyár végén, lehet... :)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43470) Magnum_ válasza szab.tam (#43467) üzenetére


Magnum_
nagyúr

En erdrklodom az ingatlanok irant, a munkam miatt is, ha ezt a posztot 2011 ev elejen irod, mar ott ulnek elotted interjun :D

Tim, nem hangzik jol, most nalunk is volt, dr ugye csak par emvert eribtett, hisz' nem akkora a zemberallomany.

[ Szerkesztve ]

I humbly and respectfully decline™

(#43471) Ace owner válasza Magnum_ (#43470) üzenetére


Ace owner
addikt

4evig tartana eljutnod hozza interjura? Ennyire nem szar a kozlekedes.. ;]

Galaxy Fold 4

(#43472) Magnum_ válasza Ace owner (#43471) üzenetére


Magnum_
nagyúr

:DDD

I humbly and respectfully decline™

(#43473) Melack válasza aizen92 (#43460) üzenetére


Melack
veterán

Ezt Kifejtenéd bővebben?

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#43474) Tim82 válasza Magnum_ (#43470) üzenetére


Tim82
nagyúr

2013 vége óta be van lengetve, hogy lesz a közelebbi jövőben, de ugye jelenleg éppen kell a munkaerő, sok-sok embert éppen felvettek határozott idővel, fél évre.

Gondolom, amikor kipörög a mostani őrület, akkor mérik fel, hogy mekkora karcsúsítás kell (megint).

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43475) Magnum_ válasza Tim82 (#43474) üzenetére


Magnum_
nagyúr

Ja igen, ertem. De ez az 'orulet' meg iden le fog csengeni... ami miatt most nekem is tobb a munkam. En arra vagyok kivancsi, hogy a profilunk merre fog elmenni jovore. Mert ugye mi kicsik vagyunk.

I humbly and respectfully decline™

(#43476) Tim82 válasza Magnum_ (#43475) üzenetére


Tim82
nagyúr

Még nyár végére le fog szerintem.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43477) Magnum_ válasza Tim82 (#43476) üzenetére


Magnum_
nagyúr

En oszt mondom, de mi a per miatt kicsit kesobb kezdtuk.
illetve ev vegeig elHuzodik a vizsgalatok, riportok miatt, de arra mar valoban nem fog kelleni annyi ember.

I humbly and respectfully decline™

(#43478) Petyyyyy


Petyyyyy
addikt

Reggelt!

Jól indul. Hazahoztam bátyámat meg haveromat az állomásról, 5km-rel a finish előtt villog egy Vectrás. Kiégett a bal első tompított.Marok valami tápot aztán csere.
Viszont a kis A60 nagyon okos. Ha nincs neki bemenő jel, kvázi stand by állapotba kapcsol. A főkapcsoló ON állásban van, de a zöld led elalszik és csak jel esetén gyullad ki ismét. Óriási. :)

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#43479) Magnum_ válasza Petyyyyy (#43478) üzenetére


Magnum_
nagyúr

Az meg nem akkora para, 200ft ey 5percedbe kerul max. Nem?

I humbly and respectfully decline™

(#43480) DeFranco válasza Petyyyyy (#43478) üzenetére


DeFranco
nagyúr

honnan vetted amúgy? apró?

(#43481) DeFranco válasza Tim82 (#43468) üzenetére


DeFranco
nagyúr

minden bizonnyal igazad van, én csak azzal tudok dolgozni, ami régről, amikor még képben voltam, megmaradt :)

(#43482) Petyyyyy válasza Magnum_ (#43479) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Apám szerint van raktáron izzó, kis szüttyögéssel kihozzuk 7 percre.

DeFranco - Igen, apróról van.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#43483) Mercutio_


Mercutio_
félisten

Mindig elgondolkozom milyen lelki nyomora lehet annak aki a hsz-ek alapján nepperkedik és priviben nekiáll fikázni egy hirdetést /eladót :U

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#43484) Tim82 válasza DeFranco (#43481) üzenetére


Tim82
nagyúr

Igazságaink jelen esetben simán elférnek egymás mellett, csak már egyik gyártó "régi" platformja (értve most a socket 775/AM3(+) párost) sem időtálló választás, ha azt nézed, mennyire lehet még később értelmesen bővíteni.

Mondjuk ez a "melyik erősebb" dolog egyrészt nüansznyi különbségeket jelent a valóságban, másrészt meg... az egyik laptopomban lévő Core i5-520M-nál (első generációs Core i Arrandale) pl. a tesztprogramok szerint kicsivel jobb a barátnőm desktopjában lévő Xeon L5420, a másik laptopomban lévő Core i5-2520M-nél meg valamivel rosszabb ugyanez a Xeon. Hacsak nincsen valamilyen olyan spéci felhasználás, amihez kellene a Core i5-ökben esetleg meglévő, a Xeon-okból meg esetleg hiányzó feature (mondjuk valami utasításkészlet, amit jelenleg hétköznapi felhasználásban valószínűleg még évekig semmilyen alkalmazás nem fog használni), akkor az életben nem fogok szerintem észrevenni sebességkülönbséget köztük, mert RAM, SSD mindegyik gépbe van pakolva rogyásig...

Szóval érted, az a gond, hogy nincs "nagyon rossz" és nincs igazán "best buy" választás sem. Illetve én ezt nem élem meg gondnak, mert örülök, hogy nem muszáj évek óta változatlan felhasználói igényekre kötelezően újabb és újabb vasat vennie az embereknek.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43485) Magnum_ válasza Mercutio_ (#43483) üzenetére


Magnum_
nagyúr

Mi tortent?

I humbly and respectfully decline™

(#43486) Mercutio_ válasza Magnum_ (#43485) üzenetére


Mercutio_
félisten

Csak a szokásos, fikázzuk a terméket/árazást, de gondolom a hirdetés topicjában nem meri, mert azt a modik "jutalmazzák" ;]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#43487) Magnum_ válasza Mercutio_ (#43486) üzenetére


Magnum_
nagyúr

Unatkoznak

I humbly and respectfully decline™

(#43488) macilaci78 válasza DeFranco (#43441) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Ilyen gepem van valamivel gyengebb procival. Kapott 8 GB ramot, dedikakt VGA-t, Crysis 2 szeprn fut...

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

(#43489) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Xiaomi MI Band

Van valakinek esetleg tapasztalata vele? Egész olcsónak tűnik, meg tetszik is.

(#43488) macilaci78

Látom a Medal of Honor-t is tolod szépen. :)

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#43490) Balathruin válasza oriic (#43489) üzenetére


Balathruin
veterán

(#43491) macilaci78 válasza oriic (#43489) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Van logout róla.

Spanyolul végigjátszottam. :D :R

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

(#43492) Ace owner válasza oriic (#43489) üzenetére


Ace owner
addikt

bestbuy topicból is vettek páran úgy emlékszem.

Galaxy Fold 4

(#43493) MurdR


MurdR
veterán

Jóreggelt. Irány a bánya :D

MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8

(#43494) föccer válasza MurdR (#43493) üzenetére


föccer
nagyúr

Jo reggelt! Lassan en is ossze. Szedem magamat. Kellene keresni valami harapni valot es megindulni
Nem sok kedvem van hozza. :(

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#43495) Magnum_ válasza föccer (#43494) üzenetére


Magnum_
nagyúr

Ma nem kell dolgozni.

I humbly and respectfully decline™

(#43496) oriic válasza Magnum_ (#43495) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Sokaknak kell. :( ( nekem nem. :D )

Live-Die-Respawn

(#43497) föccer válasza Magnum_ (#43495) üzenetére


föccer
nagyúr

Aham, jah. Következő kérdés? :)

Sajnos a betonok szilárdulása nem követi a munkanapokat és sajnos csak a naptári napokat számolják. A 28. nap, meg akkor is 28. nap ha húsvét hétfőre esik. :(

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#43498) *Ropi* válasza föccer (#43497) üzenetére


*Ropi*
félisten

Húsvét örömére locsold meg, mert eszerint a beton , ha 28 napos ciklusa van... :DDD

[ Szerkesztve ]

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#43499) Mercutio_ válasza *Ropi* (#43498) üzenetére


Mercutio_
félisten

És vérzik.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#43500) tomcsi23


tomcsi23
veterán

Boldog húsvétot fijúklyányok!

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.