Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz B-L-A-C-K #29358 üzenetére
Nekem pont ami kell. Volt iPhone 4-em de nagyon nem voltam megelégedve leve. Naponta minimum 2x töltöttem, bűvészkednem kellett az mp3 másoláshoz minden szar pénzbe került rá, akkor még nem volt kompatibilis a thetering része. Pfejj
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
GabN73
addikt
válasz radi8tor #29370 üzenetére
Egyszer már beszéltem, soha többé
Saint_
Eléggé rámférne már, amint visszaérek Pöstre izzítani kéne a TindertAmúgy nem vészes, mindig találok magamnak valami f*szágot. Pl.: írok, tervezgetek, teszteket olvasgatok vagy csak olvasok. Bár jobb lenne ha tanulnék inkább, de valamiért arra nem áll rá az agyam :/
B-L-A-C-K
Nálam nem működik, pedig ma baconbe tekert csirkemellvalamiféleséget kajáltam, természetesen kemencében készült. Volt még sült tök, sült tökös csirkehús meg egyéb finomságok.
Max ha egész nap keményen melózok, és elfáradok, de volt olyan is, hogy 3 nap alatt 8 órát aludtam, pedig 10 óráztam mind3 nap[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz GabN73 #29373 üzenetére
én 1 hete nem tindereztem.
van éle azon tul is. ha egy csinos kislánnyal - aki régről ismersősöd egy másik városbol - véletlenül összefutsz trafiqban és elkezdtek találkozgatni... aztána többbit meglássuk, hiszen, tudod mi a stájsz, de most nem kell tinder. se happn. de azért még nem törlömblack: igen jokat ettem ma.. mégis most kimászok a balkonra cigizni egyet... pedig nem is cigizem.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
MurdR
veterán
Jóreggelt.
Irány a bányakvgdpMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Earl_Muttley
őstag
Reggelt... Another week in hell...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóreggelt! Irány a bánya 11-re. Délutáni-esti meló rulez. :S
Live-Die-Respawn
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mercutio_ #29347 üzenetére
Nabazz....
Lehet fényt kapott, de ha visszaviszed a lidlibe, szó nélkül kicserélik.........
(egyre többet filózok, hogy veszek egy szuszkát rohangálni, a passat meg vagy megmarad, vagy eladom... )
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
B-L-A-C-K
titán
Jó reggelt!
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #29384 üzenetére
Ment a lefolyóba.
Tavaszig bírd ki, akkor valszeg cseréljük a stift sedant! Hacsak nincs valami kereskedő spanod aki tesz egy visszautasíthatatlan ajánlatot kis suv-raQru: Beszéltem ismerőssel ASX témában 2 rossz híre volt :
1. Szalonautó azonos áron van mint az új, csak a tesztautókat adják olcsóbban.
2. Idén már az sincs mivel az éves terv majd dupláját teljesítették.Black:Ha ez mind eredeti....!
Saint_:[link] Orsi mekkora dumát nyom már "nem vagyok akkora művelője"
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok