Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Megint kaptam egy monitort, talp nélkül. Tartó épp lenne (VESA szabvány), de a hátoldalon csak 3 csavarhely használható - alsó kettő és egy felül. Mit gondoltok, mehet így a rock n roll, elég lesz neki az a 3 csavar?
Már nem vagyok bent, holnap reggel tudom csak kipróbálni.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Qru
MODERÁTOR
válasz radi8tor #29451 üzenetére
Már mint a vételára? Hát nem bizony. Megkérik az árát rendesen. Cserébe nem egy szopóroller mint egy dízel. Viszont a dízel városon kívül is keveset eszik... Mérlegelni kell bizony. Persze nem komoly az dolog részemről csak amolyan elméleti felvetés.
Bár sajnos általában ezeket valósítom meg.
Saint: JOgos!
Meghati kell a telóhoz?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
nem tom, hogy kell-e, szerintem meg lesz oldva anélkül is
Viszont a dízel városon kívül is keveset eszik...
így, hogy every single day 100-200km-t tekersz autópáyákon, vlaóban megfontolandó a dízel és annak felára
részemről: vagy benzines, vagy tesla
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
LÁZ
addikt
az mitől lehet, hogy a chrome, ha lerakom a tálcára (w7 x64), és visszahoznám full screenbe, nem rakja ki magát, kb az első fül látszik, minden más részen az asztal van, viszont pl jobb klikknél a chrome-os gyorsmenü van (ergo ott a böngésző, csak a desktopot látom), nem a desktopos
kb 2 napja csinálja ezt, vga drivert frissitettem, kb 2x újra is telepitettem, de nem tudom mi okozhatja
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Ace owner
addikt
Akkor tenyleg vegyel Teslat az kussba van
Petyyy majd december fele bugazhatnal nekem is egy ilyen joarasitott monitort mert amiota belevertem a telefont nem nyujt olyan nagy elmenyt a filmnezes. Fb chatet mar telon tolom csak mert pont ott van fekete folt.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Magnum_
nagyúr
Viszont a dízel városon kívül is keveset eszik... Mérlegelni kell bizony. Persze nem komoly az dolog részemről csak amolyan elméleti felvetés.
ebből az tis ki lehet olvasni, hogy akár még a dizelt sem vetnéd el. de a biciklit sem. sőt, az etanolt sem
új nap, új koncepcióI humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
-
-
-
válasz Melack #29476 üzenetére
10-re kell az 5 ker Wesselényiben lennem. Utána lehet h van még egy munkaebédem de ez még formálódik.
Thinkpad-eket lehet már venni használtan garival 40-60 között , fémházas és agyonüthetetlen. A t500nekem p8600 cpu, 4 gb ram, 120gb ssd , 3650 256mb vga dokkolóval volt 60k, inne phról. Az ssd 1év garis.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Melack
veterán
válasz bitpork #29477 üzenetére
Ok, akkor dél magasságában felhívlak.
Az sok, mármint most, meg anyósnak nem kell atomerőműPetyyyyy: core 2 duos gépek nem esnek le? Igazából egy régebbi HP/Compaq/Dell irodai lenne jó.(annyi ypszilonod van, hogy mindig eltévesztem )
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Dr.Zoo
őstag
-
Melack
veterán
válasz Dr.Zoo #29480 üzenetére
Akkor tessék jól körbeölelni, aztán örülni, hogy szép éveitek voltak együtt.
Toall: Pest környékén melyek az élhető falvak városok? Bejárhatóság fontos tényező.
(#29482) föccer: felírva, egyelőre albi kell majd. Szeretném végre visszahozni a családot. Mod: halomra nem is gondoltam, kocsi van, de a tömegközlekedés fontosabb. Nem akarom folyton Ödönt nyúzni.
Saint_: emberi árakkal kell számolnom
Dr.Zoo: ok, felírtalak téged is
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #29481 üzenetére
Én Monorral szemezek, de veszettül. Rendezett, van vonat és busz rendesen. 30 km-re van Budapesttől és viszontlag olcsó.
Ami szintáén elég olcsó az Szigethalom. A közlekedés közepes, ha nincs autód, akkor gáz. Szegény városka nincs semmi bevételük.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #29487 üzenetére
Arra, hogy bandázna, de Pesten van minden spanja és mivel annyi benyája van mindnek, hogy 1 héten 1x elguruljon valami parkolós alldogálásra
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
válasz Melack #29479 üzenetére
Az az éra valahogy kimaradt legjobb tudomásom szerint, de a tudomásom kb. csak egy éves. Meg kell kérdeznem holnap, úgyis lesz egy kis közös munkám az illetékessel délelőtt. Arra viszont mernék fogadni, hogy egy C2D géphez nem lesz elég pusztán a 9,81.
A 'zipszilonok miatt ne aggódj. Azt hiszem az első mail címemet csináltam, mikor kaptam az üzenetet, hogy foglalt név eggyel is, kettővel is...így lett öt.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mercutio_
félisten
válasz Ace owner #29491 üzenetére
Volt nekem is ilyen korszakom, kinottem. Persze akkoriban én is krízisként éltem meg
radi:Jaja, egy ikerház fele, vagy egy kisebb de jó állapotú kertesházban eltengetném napjaim én is.
Dr. Zoo : Akkor hamarosan buli lesz? Tervezel valamit a járgány helyett, vagy te is racionalizálsz?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok