- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Pályán 25-et eszik 130-nál. Csak a szokásos. Nem lett megváltás. Csak azért megy el 400-at,mert kva nagy az akksija.
-
chess001
aktív tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Egy másik videós tesztautónál is 22 volt az átlag. Szóval a világmegváltás elmarad, de azért nem teljes hazugság a marketing, ez egész jó gép, hozza az elvárható szintet.
-
Kinder
senior tag
Ma végre én is bele tudtam ülni az új iX3-ba az AMTS-en.
Igaz, csak kb 5 perc volt, de annyit tudok mondani, a képek nem adják át, hogy élőben a panoramic vision milyen durván jó.
Én nem vagyok magas, 170 cm, nekem minden erintőkijelző túlfele messze van, előre kell hajolnom az üléseben, de itt nem kellett, elértem a legmesszebb lévő sarkot is. ( nyilván az ülést magamra állítottam úgy, ahogy vezetnék )
A döntött téglalap forma meg telitalálat, innentől az a kérdés, hogy a többi autóban miért nem ilyen?
A belső tér anyagai is elég jók, de nem tudom milyen lenne "hagyományos" anyagokkal, jobb, vagy nem. Mondom ezt úgy, hogy az i4-esemben karbon a belső, és az nagyon bejön.
Szóval nekem így 5 perc alatt nagyon pozitív a véleményem, teljesen más, mint képeken. -
-MarhaRépa-
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Fiatal koromban, amikor még a láncgyárban dolgoztam, versenyeztünk sokszor a srácokkal, hogy ki tud hamarabb kiérni Ingolstadtba. Megvolt a standard felhajtó lehajtó, ott kellett stoppolni az időt. 620 kilométer volt talán a táv. Nekem egyszer sikerült 3:45 perc alatt, de az tényleg ámokfutás volt végig, 200 feletti tempóval ahol volt hely. Az valami 165-ös átlag talán. De 4,5 óra alá jellemzően nem lehetett leszorítani, hiába ment padlógázzal az ember, mert volt forgalom, útépítés, sokszor dugó.... És már az is azt jelentette, hogy kvázi sehol sem tartotta be az ember a sebességkorlátozást, csak ott ahol tudta hogy van villantó.
Úgyhogy szerintem a 140-es átlagfogyasztást tök felesleges megnézni is, a 100 meg a 120 releváns, aztán ennyi.
-
-MarhaRépa-
tag
-
chess001
aktív tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Itthon azért a 120-as átlag is elég necces, esetleg az M6-oson lehet...
-
N.otorious
senior tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Ezért van a wltp, ami persze pont ezért sosem tükrözi a valóságot.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Az a baj ezeket nagyon nehéz összehasonlítani. Egy közepesnél nagyobb forgalmú autópálya is durva fogyasztáscsökkenést okoz mert sokat mész szélárnyékban.
Mellesleg pont emiatt értelmetlen a 130-as hatótávról is beszélni, mert teljesen más ha egyedül mész az M6-on vagy mondjuk ugyanabban a tempóban de egy M7-en nyáron, amikor még nincs dugó de sok autó van.
-
kardkovacsi
senior tag
Jóval több, nem pár % a különbség egy 8 fokos meg egy 25 fokos időjárás között. Nekem 25 fokos időben ilyen 16-17 kWh-s fogyasztásom van, múltkor meg jöttem haza, már a nyári gumik fel voltak rakva de 8 fok környékén volt az idő és 20 fölött volt picivel. Ez alapján én 20-ra saccolnám a nyári fogyasztást amivel 550 környéki hatótávja lesz.
-
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Hasonlót tud az iX is szerintem. Holnap kiderül. Bár most az M1 nem a legjobb referencia autópálya.
-
chess001
aktív tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Akkor most menjünk vissza pár hónapot, amikor 10-13 KWh fogyasztások voltak...
-
Tiédetis
senior tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Vasárnap 14 óra
M5 Inárcs-Kmét 110 körül
Majd még kb 22km 100km/h környéke
72km összesen
93km/h
19,8kWh/100km -
-MarhaRépa-
tag
Nálam jellemzően 100-110es átlagok adódnak. Úgyhogy akár az 500 is meglenne vagy még több.
-
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Tehát autópályán kb 400km valós hatótáv. Ez nyáron valszeg inkább 450 körül lesz. Élhető, de szvsz még mindig nem az igazi.
-
-MarhaRépa-
tag
CarManiac Chris letesztelte a saját iX3-át.
Konstans tempónál, 8 fokban a fogyasztások:120km/h 23 KWh
140km/h 29 KWh
160km/h 36 KWh
200km/h 50 KWh -
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
gergobox
üzenetére
Hát ja, tényleg rohadt jó autó, egyik autómat sem szerettem még ennyire!
Ráadásul nekem most még nehezebb az utód megtalálása, mert idén csak kabrió jöhet szóba. Az Audinak nincs friss kabriója, 8-as BMW talán, de azt a beltere miatt már nem erőltetném... Marad a Merci, CLE vagy SL, most ezt a két modellt nézem.
-
brumi1024
veterán
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Igen, illetve a Vernascara első pillantásra simán rá lehet vágni, hogy műbőr, tapintásra nem a legkellemesebb.
-
gergobox
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A fék nálam is nyikorog kicsit, de erre, illetve a nagy mértékű felni “fékporosodásra” sokan panaszkodnak a G8x-nél. Nagyon szeretem, minden percét élvezem. Pont emiatt is nagyon nehéz lesz a csere, pár év múlva. Jelenleg nem látom mivel lehetne pótolni. Nálad megvan már mi lesz az utód?
-
tasiadam
veterán
Elküldtem beméretni 4 darab injektort, amit kaptam az autómhoz, meg még van nálam ugye 6 a kocsiban. Míg a skoda nem hibátlan, addig nem szedem szét.
Hívtak imént, a 4ből 4 rossz, felújítás kéne neki, új csúcsokkal, stb. darabja 68e+áfa.
Egy 26 éves CR rendszerhez 6 darab felújított injektor tokkal vonóval 500+ ezer ft. Te jó ég. -
kardkovacsi
senior tag
válasz
bytesizelife
üzenetére
Ha beültetnének nem biztos, hogy megmondanád, hogy nem bőr. Nem egy tesztelő összekeverte az i4 műbőr ülését is és simán rámondta, hogy bőr (amikor először ültem Sensatecben én is azt hittem bőr). Mellesleg jóval tartósabbak mint pl egy Vernasca bőr és sokkal puhábbak is.
-
-MarhaRépa-
tag
válasz
chess001
üzenetére
Handras is a saját véleményét mondja, nem kap pénzt a gyártóktól ezért.
Karotta teljesen meghasonlott, egy érdeklődő, nyitott, okos srácból egy rettentően elvakult, ostoba konteókat és szándékos hazugságokat terjesztő propagandista lett. Én már évek óta nem nézem a tartalmait, mert kábé 2 másodperc alatt gyorsulok nulláról százra, ha hallgatom. -
brumi1024
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Főleg, h jóformán soha nem használom őket "rendeltetésszerűen", nagyon kímélve vannak.
Hasznald oket, aggresszivebb fekbeteteknek/fekeknek kifejezetten art a folyamatos kimelo uzem, nem erre vannak kitalalva. A nyikorgason is tud ez valamit segiteni, nekem Mintex 1155 padok voltak eszmeletlen nyikorgosak hatramenetben, de egy rendes terheles utan (ha nincs szerpentin/palya a kozelben, akkor ures fouton csinalhatsz par 100-20 km/h fekezest ABS hataron, gyors egymasutanban) sokat javult. -
chess001
aktív tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Nyilván mindenkinek megvan a saját véleménye. Nekem az, hogy Karotta önazonos (Teslánál nem csak az autót nézni, hanem az eddigi hatását, meg magát az ötletet mögötte), saját véleményéből csinál videót, Handrás meg pénz akar keresni...
-
chess001
aktív tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Csikós majdnem 60 éves, nem áll neki jól a villanyautózás. Nem is érdekli, nem is érti, nem is tudja.
Handrás amúgy szerintem jó irányból szokott a dolgokhoz hozzáállni, de ott szerintem nagyon túltolta. Egy időben a Tesla volt a minden, de leesett neki talán, hogy onnan nem jön pénz. Karotta sokkal hitelesebb, ő vett is egyet, bár neki normális-ésszerű autóvásárlása nem nagyon volt még... -
-MarhaRépa-
tag
válasz
chess001
üzenetére
Nekem azért úgy tűnt, hogy Csikós a saját élményeit is belefűzte. Nyilván a fogyasztási rész elég gyenge volt, de gondolom gyorsan akartak tesztet kitenni.
Handras összehasonlítása tényleg nem volt korrekt, az Y-nal kellett összevetni (amit utána meg is tett btw). De az tény, hogy az Y is elavult.
-
bulikavagyok
nagyúr
Ez jó hír!
Ez alapján egy GTC is oké lehet. Bár nem tervezek 170k euróért autót venni, de remélem, h egyszer még lesz egy olyanom is. gergobox: Ma rakom fel a Hahura, most válogatom a képeket. Kicsit túl lesz árazva, nem akarom mindenáron eladni, de ha megteszik valakinek, viheti. Továbbra is nagy a szerelem, ezért nem bánom ha nálam marad még a szezonra.
Közben eszembe jutott még egy "hiba": egyre jobban nyikorognak az első fékeim. Nyitott tetővel már zavaró. A Rack Autóban azt mondták, h az M-es fékek tudnak ilyet produkálni - ez nem hiba. Főleg, h jóformán soha nem használom őket "rendeltetésszerűen", nagyon kímélve vannak. Valaki azt javasolta, h vasaljam be őket egy kicsit, de még nem bosszant annyira, h foglalkozzak vele. Az M3-as is ilyen?
-
chess001
aktív tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Igen, nyárra ígérik a Volvo-kat és ott is valami 21 hétnél tart az előrendelés már.
Persze, hogy rendben volt BMW szemmel, de én nagyon nem bírom, amikor minden ész nélkül visszaböfögik egy az egyben a sajtóanyagot, semmit nem tett hozzá.
A tudálékos első rész, hogy ez már nem a régi x3, jééé, aki 2 éve nem kapcsolta be az internetet annak lehet tényleg el kell mondani...
Mint a nyomorult Handrás, aki hazaért a BMW-s tesztvezetésről, és egy táblázatot rakott ki az IX3 meg a Tesla X között mennyi a különbség...
Ő nagyon tudja, hogy nem azonos méret, csak látszódjon, hogy a Tesla elavult. Már nem is gyártják B+. Kár, hogy nem a T modellhez hasonlította az új BMW-t.
Egy jó termékhez nem kell ennyi idióta, oké, hogy marketing, de nem mindenki hülye teljesen-merem remélni. -
chess001
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A Volvo EX60 tovább megy, egy vicc az az ember. Amikor a BYD fizetett neki, akkor az volt a legjobb, meg a jövő. Régen tényleg volt pár jó cikke, de már teljesen alkalmatlan, elavult a tudása, a hozzáállása. Én kíváncsi voltam rá, de nem tudom megnézni amiket itt beszél. Egy régi Alfánál még elmegy, az csak szórakoztatás nekem, de itt tájékozatatás kellene.
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ültem benne, igaz csak egyszer. Kb 40k magyar km volt akkor benne. Síri csönd, meg se nyisszant semmi. Az egész úgy van építve, mint egy tank. Igaz, ez még a beépített kijelzős tapipados verzió volt. Lehet az újabban, amiben az új fajta tapis egyenkijelző van, már nem bírja így, az kicsit gyengébb minőségnek tűnik ilyen szempontból, bár erről nincs saját tapasztalatom, csak ez a megérzésem így ránézésre.
-
gergobox
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jó ezt hallani, hogy nem volt vele semmi komolyabb gondod. Meddig tervezed megtartani?
-
kenwood
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Meg a Gemini is elsutott egy poent a hirdetes kapcsan :
-
bulikavagyok
nagyúr
Vezetted már azt a Lexust, vagy csak hallottál róla? Nehezen hiszem el, h 50 ezer magyar kilométer után is néma maradna a beltér. Boxster dettó. A 911-esek is elvéreznek nálunk egy idő után.
Az S-osztályos sztori meg túlzás: amiben én szoktam ülni, abban szó sincs zörgésről menet közben, az az autó brutálisan egyben van. Ne keverjük ide azt, ha kézzel nyomkodva "nyöszörög" egy műanyag elem.

kenwood:
Nem találkoztál még ezzel a kifejezéssel? Régi poén! 
-
kenwood
veterán
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem kell bentley-ig menni, lexus lc500 kabrió se zörög 50k után sem, illetve amennyire tudom (bár a legújabb modellről nincs információm), Porsche boxster is bírja a strapát elvileg.
Engem az is meglep, hogy az m4 nem bírja. Az, hogy a merci nem bírja, az meg nagyon nem meglepő, újabb mercik már a szalonban is nyöszörögnek, még az S is.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
gergobox
üzenetére
Nem volt semmi komoly! Az infotainment rendszerrel voltak problémáim, de nem kértem rá frissítést. Elmondták, h hogyan tudom újraindítani anomália esetén, ez nekem elég volt. Plusz az elmúlt fél évben sokkal stabilabb lett, talán az utolsó frissítés tette helyre...
És a zörgések amit korábban említettem, de ez nem az autó hibája. Ezek az utak az összes kabriót "szétverik". Múlt héten egy CLE 53-at teszteltem, az 9 ezer kilométer után úgy zörgött mint az M4 17 ezer után.
De mondhatnám bármelyik kabriót az elmúlt 20 évből, amiben ültem. Max 10k km után mindegyik elkezd "hangoskodni". Bár például Bentley Continentalhoz még nem volt szerencsém, arról mondjuk el tudom képzelni, h kibír 20-30 ezer kilométert is ezeken a remek utakon.

MCs88: Nekem sem a kedvencem Csikós, de ezt a videót most végignéztem. Kicsit sajnálom, h övé lett ez a teszt. Egyébként szerintem ezt az autót láttam múlt héten kétszer is a Carl Lutz rakparton.
-
válasz
N.otorious
üzenetére
Ülni akarok benne, nem megenni
-
N.otorious
senior tag
válasz
bytesizelife
üzenetére
Vegán
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Műbőr ülések 27 mihályért? Kabaré.
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nincs mit tenni, ki kell várni míg a digitális karácsonyfák és guruló playstationök kimennek a divatból. (Vagy venni egy youngtimert.)
-
MCs88
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én bírtam a Csikóst régebben, de borzalmas ez a videó. 10percig elmélkedik az autó elejéről, de 2 mondatban van szó a fogyasztásról meg hatótávról
-
gergobox
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Milyen garanciális témák jöttek elő a 3év alatt?
-
bulikavagyok
nagyúr
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Igen, itthon 3 év az alap.

Érdekesség (engem meglepett): Mercinél 4 év, plusz náluk alap az integrált szerviz is. Viszont Németországban csak 2 év mindkét gyártónál - amit nem is nagyon értek...
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
2 vagy 3 év garid volt? Itthon mindenkinek 3 van, nem?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
gergobox
üzenetére
Is-is. Két hete voltunk kötelező szervizen, csak fékfolyadék cserét kért az autó, de én kértem egy köztes olajcserét is. Plusz épp lejárt az autó garija, így csináltak rajta egy jótállás végi átvizsgálást is. Ők mindent rendben találtak, de én kértem, h orvosoljanak két zörgést az utastérben.
Ezért kellett visszamennem most hétfőn, de az egyik hibát nem sikerült megcsinálniuk, alkatrészt rendeltek hozzá, ezért rövidesen lesz még egy látogatásom. -
-MarhaRépa-
tag
-
Tiédetis
senior tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
22 volt az első teljes év nem?
De mindegy. Ezt sikeres modellnek mondtam és a jelek szerint az is volt.
NK iX3 majd 27 lesz az első teljes év, amit 28-ban fogunk látni teljesen. Mivel ez az év tört, de annyira azért nem, (mondjuk 6-8 hónap).
28-ban látni fogjuk hogy mennyire sikeres. -
-MarhaRépa-
tag
válasz
Tiédetis
üzenetére
23 volt az első teljes év, amikor mindenhol kapni lehetett (83). 21ben pár száz darabot adtak el belőle.
23 után folyamatosan csökken. (79, 72)
És ebben benne van a lentebb említett kapacitás alálövés. Ha azt nem szúrják el, akkor az első teljes év sokkal magasabb lett volna, és nagyobb lett volna a visszaesés is.
USA-ban emiatt volt az az anomália, hogy az első két év egy szinten volt, és utána esett (23/24/25: 22,6/23,4/20,1) -
válasz
Mauzes
üzenetére
Gondold el, 10km nem túl sok, idő míg bemelegszik, turbóbenzines. Nekem jó esetben 10l/100km volt egy ~15km-es út átlaga városban. Na most ha neked ez alatt a 10km alatt volt dugó, sok megállás, kissebb emelkedők akkor simán lehet reális a 20l/100km, mert az 5l az nem az, az a teljes megtett távra vonatkozik amibe az elektromos hajtást is beleszámítja.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Akkor ez?
Év Eladás (kb.)
Megjegyzés
2021~5 000induló év, csak pár piac
2022~35 000első teljes gyártási felfutás
2023 83 000+a BMW legkelendőbb elektromos modellje
2024~80–90 000 (becslés)továbbra is a BMW EV-portfólió egyik fő modellje
Források
A 2023-as adat: 83 000+ darab, a BMW i4 volt a márka legkelendőbb elektromos autója.
2024 első félév: 11 603 i4 (USA), ami szintén a BMW EV-k között a legnagyobb volumen.
2025 Q1 USA: 7 125 i4 eladás, ami 57 % növekedés az előző évhez képest. -
Mauzes
addikt
Sziasztok, a fedélzeti computer által kijelezett menetadatok értelmezését meg tud valaki erősíteni? 330e plugin példány, ezt látom mondjuk egy út végén:

Itt ugyebár az van, hogy elektormosan megtett 27,7 km-t, a teljes út 37,5 km, tehát a benzinmotoros szakasz 9,8 km volt.
Jól gondolom, hogy mind az 5,1 l/100 km üzemanyag fogyasztás és a 22.0 kWh/100 km elektromos fogyasztás is a teljes megtett km-re vonatkozik, azaz itt 37,5 km-re (és nem pedig csak a vagy benzinmotoros 9,8 km-re - vagy csak az elektromos megtett 27,7 km-re)?
Ha ez így van, akkor a ténylegesen benzinnel megtett 9,8 km-es szakaszon 19,5 liter/100 km-t fogyasztott az autó ahhoz, hogy a 37,5 km-es teljes útra kijöjjön az 5,1 l/100 km.
Elektromos fogyasztásra ugyanez 29,8 kWh/100 km a 27,7 km alatt, hogy kijöjjön a 22 kWh átlag a teljes útra. -
gergobox
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Kötelező szervíz volt, vagy valami garanciás téma az M4-gyel? Én is pont tegnap vittem az M3-at szervízbe, jó alkalom volt, hogy megnézzem közelebbről is az iX3-at. Hasonló nálam is az első benyomás, ha elektromos kellene jó eséllyel az iX3-at választanám jelenleg.
-
-MarhaRépa-
tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Megnéztem az i4-et, ott is ugyanez volt. Első teljes évében volt a maximumon, azóta lassan csökken.
-
brumi1024
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A gyártás 3 óra alatt megtett 27 km-ből remekül meg tudja becsülni az autó a valós hatótávot.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Kommentjéből ítélve, nem

-
-MarhaRépa-
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Többi adatot nem nézted, ugye?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ne viccelj, ez semmit sem jelent.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
95 % akksi írj 478 km-t?.
Ennyit erről -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
bytesizelife
üzenetére
Én több mint 20 évig voltam Audi-fan, leginkább pont a beltér minősége miatt. De mára sajnos egyértelműen ők kerültek a sor végére. Pár éve még a BMW volt elöl, de most szerintem előzött a Merci. A napokban volt szerencsém kipróbálni több modelljüket is, szerintem most ők vannak az első helyen, és csak utánuk jön a BMW. Nyilván az én világomban...
-
Ádám16
addikt
válasz
brumi1024
üzenetére
Viszont 10 éve egyértelműen az Audi adta a legjobb belteret minőségben és ergonómiában is szerintem.
Az eltűnő tablet műanyag fogaskereke tudta megadni magát, amúgy nem kopnak a gombok, a bőr sem, és brutál jól néz ki.
A BMW szerintem pont 10 éve volt a mélyponton kb, málott a beltér, koptak a gombok stb.Ma viszont nekem megint a BMW vezet, utána Merci, utána Audi. De leginkább egyik sem. Amit most hozott az iX3-mal a BMW, az bejön, de az összes kormány nagyon diszkós, és a tekerő is a könyöklőrészről.
De ez mindegy is, hozzanak egy jó 3er Touringot és egy baszó 4er-t B58-cal, és shut up and take my money (10 év múlva használtan.
) -
-
brumi1024
veterán
válasz
bytesizelife
üzenetére
Ez egy 10 éves Audi beltér, ma kritikán aluli amit művelnek, messze a legrosszabb minőséggel a trióból.
-
-MarhaRépa-
tag
válasz
bytesizelife
üzenetére
Khmm.
-
-MarhaRépa-
tag
válasz
bytesizelife
üzenetére
Egy 140e eurós középmotoros, kétüléses, extrém kinézetű sportkocsiról beszélünk, nem egy Dacia Dusterről.
-
-MarhaRépa-
tag
válasz
Tiédetis
üzenetére
Holnap megnézem konkrétan az i4 számokat, de ez egy általános autóipari törvényszerűség.
Ha nem így történik, az egy anomália. Ami torzíthat, az kínálati (eltolva jelenik meg a globális piacon, vagy lépcsőzetesen bővítik a kínálatot) vagy a keresleti (globális piaci környezet, állami támogatások, politikai döntések) anomáliák miatt van. -
Neoteric
addikt
válasz
bytesizelife
üzenetére
Nem tudom mennyire vagy képben, gyanítom kevésbé, ugyanis a betett képen sem egy mai Audi belseje szerepel. 8-10 éve etalon volt, sajna ma már nagyon nem az. (Pedig ez volt a peak szvsz)
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A világ tényleg megérett a pusztulásra. (Mondanám, hogy veszek egy Mercit, de ott is rettenetes a beltér. Talán egyedül az Audi tartja magát a prémiumok közül, míg oda is fel nem vesznek valami hipszter hülyegyereket.)
-
-
Tiédetis
senior tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
egzakt számok ezek
ix1 esetében is folyamatosan növekvő számok. akkor itt is alábecslés volt?
Szóval amit mondtam valid -
Tiédetis
senior tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
ez igaz lehet a G08 esetében. De pl. az i4 esetében egy folyamatos növekedés van, tehát erre lehet mondani hogy sikeres, az ix3 már nem annyira, az Lci sem tudott emelkedést hozni. Jól tudom?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
Én is 192 cm magas vagyok.

Kinder: Most ránéztem a konfigurátorra, rendelhető sima M, és M Sport üléssel is. Nekem a sima M kéne, de kihúzható combtámasszal. Az M4 ülése is problémás nálam, túl szűk az ülőlap, igazából csak emiatt gondolkodom a cserén. Egy-két órát tök jól elvagyok benne, de hosszabb távon már nem oké. Nem nekem valók ezek a "kagylósított" ülések. Pedig jó formában vagyok, csak 92 kg a súlyom.
-
TayRol
nagyúr
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
király!
-
Kinder
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
van hozzá jobb ülés is, nézzétek meg a képeket, és ez nem render, ez valós autó

-
TayRol
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Kihúzható combtámasz hiánya nálam kizáró ok (190+ cm). Baszki,
-
-MarhaRépa-
tag
válasz
Tiédetis
üzenetére
Minden új típusból az első 1-2 évben adják el a legtöbbet, aztán jön a lassú csökkenés, amin kicsit segíthet az LCI.
Ráadásul az iX3 önmagában nem túl érdekes, rengeteg új típus jön, és erre a dizájnra áll át gyakorlatilag az összes meglévő típus is, amelyik mostanában LCI-t kap + mindenki megkapja a OS.X-et meg az SP25-öt is, függetlenül a hajtáslánctól.Óriási pénzek voltak eddig elköltve, meg lesznek is még, és több idő kell ahhoz, hogy lássuk, mennyire működik.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hát ő hordta feszt

De nyilván, ha nincs ápolva...
Én csak azt láttam, hogy ő feszt hordta, állt, én meg évente egyszer átnézettem, szűrőket cseréltek, és kb. ennyi. Ok, Laguna 3 1.5dci porlasztó kaki konstrukció volt, főleg a siemens. Villamossággal meg nem volt problémám. -
Tiédetis
senior tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Én azt gondolom 1 év után kell megnézni az új számokat, 5 év után már új modell jön ha jön. Ha leesik a megrendelés, az már bukó. A mértéke lesz kérdés még 1-2 évig, aztán Lci.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Én elhiszem. Családban ez volt, erről van egy pici infóm. Illetve közben eszembe jutott bátyám tróger fia, aki kint élt és hmm "dolgozott" Bécsben. Egy fotót tett közzé ahol egy zsír BMW-vel pózol Meglepődtem és kérdeztem, tiéd? Á, mosni vitte, kereskedésbe dolgozott és puceválta. Azt mondta miután látta mi van, soha nem kellene megint BMW.
Ennél jobban nem fejtette ki, engem meg nem érdekelt.
Remélem az én életemben már nem fog füstös a garázsomban lenni, amivel mennem kell.
Nagyon nagy trauma lenne számomra.
------------
Olvastam félig egy talán hvg-s tesztet iX3-ról amíg várakoztam a fogorvosra.
Szóval kiemelve a fék finomságát, ami nem is annyira mechanikai mint a motorfék. továbbá hogy milyen finoman lehet centiket is gurulni. Na ezt hiányolom a G08-ból, mert ami volt eddig mind tudta ezt. -
CharlieDrop
veterán
válasz
Tiédetis
üzenetére
4 BMW-m volt, egyszer kellett trélerezni a harmadikat, a 20d kapott 58 liter százas benzint.
Le lett fejtve belőle, bele lett tankolva és 2 nap múlva már lábon mentem vele Bulgáriába. Szóval...
Plusz megint agyaltam, hogy a jelenlegit lecserélném megint BMW-re, de úgy néz ki marad, mert van vele valami bibi és hibásan nem akarom eladni. -
bulikavagyok
nagyúr
Ma délelőtt szervizben voltam az M4-gyel, volt időm alaposan megvizsgálni az iX3-at.

Továbbra is tetszik, nagyon jól néz ki kívül-belül.
A belső anyaghasználatba bele lehet kötni, a nem kárpitozott műanyag részek nem prémium minőségűek, full kemény, kopogós anyagok vannak szinte mindenhol. VW ID utánérzés. Illetve van még egy mínusz (nekem): az üléseken nincs kihúzható combtámasz. De ettől eltekintve teljesen kényelmesek. Ja igen, van "masszázs funkció" is... de minek. 
Pozitív csalódás a Panoramic Vision, nagyon tetszik, remélem érkezik más modellekbe is. Nekem a kormány is tetszik!

Az összkép teljesen rendben van, én simán venném, ha elektromosra vágynék (remélem soha nem fogok).
Van "napi fogyi" is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Tiédetis
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Nem ismerem a BMW elmúlt 5 évét és az előtte lévőt sem

Nem titkolom, ennek megvan az oka.
Ismerkedem a márkával és az autómmal is.
De itt sikerről volt szó. Ezért mondtam az 1 éves kort. Addig sok dolog kiderül ha van.
Nekem kb. itt kezdődik a márkával való ismerkedés.
Volt a családban 3. Szívtak vele rendesen. Ne kérdezd milyen, 316 compact talán, 520D manuális, 530D talán, automata, de hogy melyik kóddal.. Régen. 530-as szép volt, gyorsult, ment, amíg a váltó bírta, aztán pihi, mentem a lesajnált Lagunával értük és vittem őket. Bármikor. Aztán jó lett, ment. Aztán hűtő ment szét, megint pihi. Ennyiről tudok, többiről nem beszéltek mert vettek egy transportert gyümölcs szállításhoz. Azzal nem volt gondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- S22 ultra 512/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valamelyik nap megcsinálom.
Ez alapján egy GTC is oké lehet. Bár nem tervezek 170k euróért autót venni, de remélem, h egyszer még lesz egy olyanom is.
Ez nagyon jó!