- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-MarhaRépa-
tag
Érdekesség, amikor 15 éve építkeztünk, akkor alapból 3*50A lett a bekötés, és 3*35A a főbiztosító. Nem is kérdezték milyet akarunk. Pedig nincs se hőszivattyú, de más nagyfogyasztó.
-
windlord
őstag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
3x16 simán elég kell, hogy legyen egy családi ház teljes villanyára, ha szépen dedikálva vannak a fogyasztók.
(Ha csak nem 50nm márvány járólapokat kell a nappaliban felfűteni, és 50nm térkövet kell az udvaron jégmentesíteni. )
3x25 tuti elég mindenre látatlanban is.
De ha bírja a hálózat (általában bírja), akkor később igényelhető még Amper 32ig.
Azt hiszem cca 5000Ft az amperenkénti hálózatbővítés egyszeri díja a szolgáltatónál. -
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Igen le lehet, de nekem oké, hogy ha már tudja a 11kW-ot, akkor a maxon tolja fel minél előbb

-
válasz
windlord
üzenetére
Köszönöm szépen!

#78192kardkovacsi: Szerintem is elég a 3x25A, nekem azt hiszem 3x16 van, de lehet hogy 32, fene se emlékszik már, de az autót bedugva a múltkor se történt semmi, szépen töltött, mi mellette tv-t néztünk, ment a PC, stb. -
kardkovacsi
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
3x25A mellett ha 3x9-el töltesz még mindig marad 3x16. Nem tudom elképzelni mi az ami 3x16A-ert megeszik akkor se ha valami ellenállás fűtésed van. Amúgy egész 3x6A-ig le lehet tekerni, szerintem értelmetlen azért kifizetned fél millát.
-
windlord
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
3x32A -ig tudsz bővíteni, de egyszerűbb már az elején így szerződni a szolgáltatóval.
Tsebacsi: Szép autó, gratulálok hozzá! Sok balesetmentes km -et kívánok!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Igen,tudom. Csak a leendő garázsba kéne valami megoldás. Lehet box lesz,mert nézni kéne a ház energia szükségletét. Pláne télen. Nálam minden árammal fog menni. Lehet kevés is lett a 3x25A
-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Én is mindig viszem magammal mikor hosszabb útra megyek. Pl Németországban sincs minden hotelben rendes töltő, de 3x16 amperes kiállás van. Egy kivétellel engedtek tölteni mindenhol.
-
chess001
aktív tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Nekem is ilyen van, lehet cserélni a csatlakozót 230v és 380v-t. Én a Face-n rendeltem a sráctól.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mondjuk az elektromos autós topicban leírtam már 5x legalább...csak ott van egy-két nagyhangú töltő telepítő és ez rontja kicsit az üzletüket. Ez a töltő 3 fázisú kábellel 120e a jófogáson (neked is ajánlottam már a srácot
) és bármikor viheted magaddal. Ahol van ilyen 3 fázisú piros csatlakozó ott tudsz tölteni, ha adnak áramot. -
brumi1024
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
EVSE ugyanúgy kell, az ugyanúgy százezres nagyságrend. Ez nem csak annyi, hogy az ipari csatira kötöd az autót egy kábellel.
-
MCs88
aktív tag
-
válasz
brumi1024
üzenetére
Akkor mehetne 3,5-el a villásdugó, mégis 2-t ír az autó, miért?

#78182FIREBLADE78: Én ezért nem vágtam végül bele a wallboxba, ez nekem untig elég és tudja a gyári töltője, csak a 2 plusz kábelt kellett megvenni (elég lenne 1, az ipari, de hozzám rövid ezért kell a toldó)
-
brumi1024
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
3 fázisú a csatlakozó. 3*16*230 az 11kW.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére

16A-es az ipari csati, szerintem azért. A normál villásdugót keveslem a 2kW-al, szerintem az lehetne legalább 3-3,5, lehet nem jól állítok be valamit vagy csak tévedek és ez ennyi?

-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Levegőben lóg az egész hóbelevanc
-
válasz
Richard
üzenetére
A tied lehet a műbőrös, asszonynak azok jobban tetszettek.
Nem szórakoztam még mélyebben az üléssel, majd hétvégén.
Örülök hogy megvan a zajforrás: a kalaptartó
Ja és nem túl szabályosan de megy a 11kW, ez az igazi lengőkábel
Kihúzom, majd jön a hosszabbító pár nap múlva.
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Beteszem ide is akkor 
Brutális a difi az 530e-hez képest pedig az sem egy gatya darab, főleg chipelve. De ez…
És a csend! Az zseni.
Azért nem egy M-es mint a tied. Ebből el se tudom képzelni milyen lehet az M60-as.

-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ide gyere itt vannak képek:
[link]
A régit még nem tettem fel sehova, mert még néha kelleni fog
Amúgy eladó persze, ha valaki beleszeret vigye.
Az i5 nem férne be a garázsba, ez is épp hogy
-
Tiédetis
senior tag
Ja, kamera. Gyári nem alkalmas sok mindenre ami fontos lenne. Ti raktatok bele mást, ha igen mit érdemes rakatni bele ami pakoláskor is figyel?
-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Ki is szedetem a mostaniból az első hátsó kamerát és valahogy belevarázsoljuk az újba, anélkül nem szívesen gurulgatok annyira sok a hülye.

A sentry mód nagy királyság, unokahugi teslája azt vette fel hogy egy részeg csöves konkrétan levizelte a parkoló autóját.
-
kardkovacsi
senior tag
Sajnos a BMW-be szerelt cucc nem dashcam, azok a kamerák nem erre lettek tervezve. Egy balesetnél jók mert látszik ki honnan hová ment, de alapvetően a szoftver oldalról gyengén van az egész megtámogatva és max 40 secet tud felvenni. Majd az NK-ban lesz rendes Tesla féle Sentry mód, elvileg.
-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
+1, dashcam a legjobb dolog, ami egy kocsival történhet. Ha meg ráadásul gyári és nem kell kókányolni mindenféle ragasztós vagy tapadókorongos baromsággal, az pláne jó. A jó minőségű, 360 fokos, gyári rendszer meg a non-plus-ultra, annál tényleg nincs feljebb.
Engem pont most fog megmenteni a dashcam amúgy. Egy barom nekiment a békésen parkoló kocsimnak, és a helyett, hogy megállt, visszatolatott és újrapróbálkozott volna, agyasan rálépett a gázra ez a túlképzett mintapolgár. Az eredmény egy lökhárítóba beesett parkradar, meg egy a kocsi seggétől a kerékív közepéig tartó, gyakorlatilag földtől üveg magasságú, rohadt csúnya horzsolás. Persze a paraszt elhajtott.
De... ott volt a dashcam, amiben volt parkolóőr funkció, úgyhogy felvette az egészet, ott a videó, ott a rendszám, biztosító szépen lassan ugyan, de intézi a dolgot.
Ha megáll, becsenget, elnézést kér és kifizeti a kárt, max £1000-ből megússza. Így? Baszhatja a bónuszát, a biztosítása évekig rohadt drága lesz, összesen az angol biztosítások árazásával szerintem minimum 2000 pénze fogja bánni. Szóval részemről káröröm: pipa.
És eddig se spóroltam dashcam-en soha, az biztos, hogy ez után pláne nem fogok.
-
brumi1024
veterán
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Igen. Nekem volt aktuális 4-esem még az original iDrive 7-es kijelzővel, illetve 8.5-tel. iDrive 7-nél teljesen oké volt a felbontás az akkora kijelzőhöz, iDrive 8 felett meg látszott, hogy nem ehhez tervezték. Az iX volt talán az első SP21-es autó (az összes 4-es SP18, ez sok apróságban érezhető is), egyértelműen látszott, hogy az kapta meg a kijelzőmérethez és felbontáshoz szánt kamerákat, sokkal jobb a képük.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
Kinder
üzenetére
Ja, de cserébe kérhetsz videót róla. Azért nem egy bejegyzés volt a neten, hogy megmentette a seggét valakinek, hogy ütközéskor ott volt a 4 kamera képe, rövidke videóval és nem kellett bíróságra járni vagy még rosszabb nem húzták az illetőre, hogy ő okozta a balesetet. Drive recorder a neve, mondjuk sok másra nem jó de erre pont igen.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
Kinder
üzenetére
Amúgy néha csalóka is tud lenni. Mert nekem az F30-ban érzésre jobb tolató kamera volt mint az i4-ben, aztán rájöttem, hogy lópikulát. Csak az F30-ban egy picike kijelző volt amin semmi se látszott viszont a kép szép éles volt, ebben meg jó bazi nagy kijelző van amitől a kép minősége sokkal rosszabbnak tűnik.
Ez ugyanolyan most megnézel egy klasszik tévé képet egy full HD kijelző és fúúú ház ez nézhetetlen....de 30-40 éve amikor a tévében nézted akkor nem ez jutott eszedbe, mert a tévé sem 150 centis átmérőjű volt hanem 51
-
Kinder
senior tag
i4 és ix1-ben nagyon jó este is a tolatókamera képe, de az igaz, hogy nincs rejtve, és esőben, ha pont "ráül" egy vízcsepp, akkor nem sokat látni.
Az viszont tetszik, hogy a fenti 2 autóban "fordul" is a kamera, amerre a tekerem a kormányt. Gondolom csak digitális, de jópofa. -
MCs88
aktív tag
válasz
Kinder
üzenetére
Nekem a 8as Golf-ban sokkal jobb volt a kamera képe este, mint most a 330e-ben, ez kissé csalódás nekem is, de lehet csak erősebb volt a tolató lámpa a Golf-ban. Ráadásul ott a csomagtér ajtó kilincsbe volt építve, ami kifordult tolatáskor, így ilyen retek időben is használható volt.
-
tasiadam
veterán
Tudom, tudom, nem igazán releváns már a dinoszaurusz téma, de:
Elővettem az E39-et, szenzor és vízcsőcsere után. (M57D25) A nagyon csúnya alapjárat hang elmúlt (Felpörgette 800tól 840-ig az alapjáratot, oda visszam, azaz csak megdobta, majd le 800), ellenben terhelésen, pl R-ben gurulva még néha hallható meleg motornál, de N-be rakva szépen elmúlik kis idő után.
INPA-val nézve annyit látok, hogy 800-810-820ig néha megpörgeti. Igazából a használatát nem befolyásolja, ellenben elég zavaró, hogy nem egy szép, egyenletes 6 hengeres hangot hallani, hanem egyenletlent.
Kicseréltem a vezérmű jeladót, a főtengely jeladót, a légtömegmérőt, lényegében mindent, ami a motor járásához szükséges, mégis fenn áll néha ez a probléma. Mi más van még, aminek hatása van vagy lehet a motorra?
Rail szenzor hibátlan, jól méri a nyomást. Kis és nagynyomású üzemanyag is jónak tűnik. Ráadásul a szenzor csere óta az alapjárat is szebb, meg nem is füstöl az autó. -
válasz
Kinder
üzenetére
Uhhhh, azert ez igy eleg eros. Marmint, ne ertsd felre, abszolut elhiszem, amit irsz, hiszen sajat tapasztalat, meg minek hazudna barki egy ennyire jelentektelen dologban... De rendesen ledobta az agyam a lancot. Az, hogy a VW kameraban nem uti meg a 2005-os full analog Lexus/Toyota szintet, az eleg durva.

Mondjuk az az IS nagyon megelozte a korat. Ok, zabalt a motorja, de valami burtalis, amit tudott, meg amilyen jo minoseg volt az egesz kocsi. Mai napig faj a szivem, hogy eladtam, pedig mar 20 eves volt. Azota se talaltam semmit, ami ugyan azt a minosegi szintet es szolgaltataskinalatot hozna hasonlo meretben, pedig azt hittem mikor eladtam, hogy ez sima ugy lesz.

-
Kinder
senior tag
A 2005-ös IS-ben valószínűleg ugyanaz a kamera volt, mint annó az asszony 2008-as Prius II-ében.
Namármost. Az egy baromi jó kamera volt, ami agyonverte a ( saját tapasztalatból ezeket tudom ) 2011-es fullextrás Mondeo-ét, a 2016-os Opel Ampera-ét, és... tádámm, a 2023-as VW ID4-ét!
A 2020-as Tesla Model 3-ban nagyon jó kamerák voltak, a legjobbak eddig, de nem tudott 360-as nézetet. ( enélkül is nagyon jó volt, mert gyakorlatilag 3 kamára képpel lehetett tolatni )
A BMW i4, és az iX1, amik most vannak, a Tesláénál alapvetően gyengébbek, de tudnak 360-at, így teljesen jól használhatóak.
Az ég adja, hogy soha ne kelljen megint olyan kamerával tolatnom, mint ami az ID4-ben volt. Akkor már inkább a Toyota/Lexus 20 éves rendszere... -
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Köszi!

-
válasz
Kinder
üzenetére
Kamera érdekel a legkevésbé őszintén szólva. Nekem már az is tökéletesen megfelelt, ami a 2005-ös is250-emben volt, pedig az aztán tényleg olajfestmény szint, ha picit is sötétebb van. Akadályt lehet rajta látni? Lehet. Akkor le se szarom. Nem ezen akarok filmet forgatni, a feladatot ellátja, a többi nem érdekel.
Neue klasse valós felhasználói tapasztalatok, "egységsugarú" usertől, mindennapi használat mellett, hosszú távon? Na AZ érdekel.

-
Tiédetis
senior tag
iX3
sötétben elég vacak a tolatókamera képe, van valami beállítási lehetőség vagy tegyek mögé valami erős lámpát ami világosat csinál? -
Kinder
senior tag
Neue Klasséban lesz AI? ( hangasszisztens turbo -ra gondolok )
-
CharlieDrop
veterán
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Én meg Sunshine live-ot

-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Szerintem ezek közül 40k euro felett semmi ne legyen a kijelzőn, ha fix, ha nem.

De amúgy igen, közel van a nagyon jóhoz az ix3.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
csatornát váltani ott szoktam, erre is jó a HUD, látom melyiket válasszam.
Kinek mi jön be. Alapvetően zenei ízlésem 60%-t lefedi a retro, minden más esetben szeretem a halk autó csendjét -
tasiadam
veterán
válasz
Tiédetis
üzenetére
En azert szeretem, mert megszokom a helyet, ellenben az edgeben van beepitett adblocker telefonon, igy nem lattam evek ota brusszel reklamot. Viszont a gond az, hogy ahogy oregszik, torik el a gomb, es az osszes kaphato gomb nagyon nem meretazonos es emiatt nem is igaxan funkcional gombkent. Megveszed, berakod, akad, nem jo
-
Tiédetis
senior tag
Olvasom a fizikai gombokról a diskurzust. Én pl. kedvelem a fizikai gombokat.
Egy példa, a rádió. Sokat szól a rádió, Retro ezen belül is. (spoty izé nekem köszi de nem)
Egy dolgot viszont rühellek, ez pedi a társadalmicélúbrüsszel és a hírek. Sikerült olyan gyorsan némítani a fizikai gombbal, hogy mire kimondja: társa.. már néma is. Szóval megértem, akinek fontosak ezek. -
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Dehogy. Ezerszer leírtam már, arra kell, amire logikus:
Index, ablaktörlő, hangerő (utas is elérje + kormányon is legyen), klíma (hőmérséklet, ablak párátlanítás nekem elég), ablakok, ülésállítgatás, ülésfűtés - szellőztetés, zene váltás (ideális esetben kormányról is meg egy, amit az utas is el tud érni), illetve a vészvillogónak legyen könnyen, kb vakon, hirtelen telibe vágható, nagy, fizikai gombja központi helyen, nem eldugva. Ja meg persze a duda.
Ezen felül a kormányon ne ilyen spórolós gagyi kapacitív gombok legyenek, hanem simák.
Jah, meg normális kilincsek kívül-belül.Minden más mehet a kijelzőről, annak ott a logikus helye szvsz.
Ennyi lenne a hatalmas elvárás. Bő 50 éve ezt a szintet meg tudja ugrani az autóipar, nevetséges, hogy most védjük őket, hogy jajj az nehéz meg drága meg stb.
Az van, hogy ennek a nagy részét azért tudják a kocsik ma is (kivéve pl a 7-es bmw, amiben sikerült a biztonság jegyében úgy megoldani a vészvillogót is, hogy minden tesztelő még simán, stresszmentes, mindenre van idő jellegű, egy helyben álló helyzetben se tudja rendesen ki-be kapcsolgatni - hogy ezt hogy engedhették ki az útra egy ekkora biztonsági hibával, az jó kérdés).
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Azokra én is csak akkor szoktam nyomogatni, ha dugó vagy lámpa vagy ilyesmi van, különben nettó életveszély. Vagy ha van utas, akkor nyomja az, de még az is néha mellé nyom.
-
brumi1024
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Mondjuk érdekes módon pont az F10 tűnt el, kvázi elfeledett generációként.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Így van, igazából nem lehet mindig mindenkinek megfelelni és annyira nem is kell.
Bár azért mikor az e60-at váltotta az F10, azért az elég odab*ósz lett na
Én úgy vélem, hogy értik a dizájnerek a dolgukat a BMW-nél és simán lehet, hogy csak előttünk járnak, mint mindig. -
FIREBLADE78
addikt
Amikor waze jelentés van és meg kell erősíteni,hogy ott van e vagy sem,hát... mindig félig meddig találom el az adott szót pedig nincsen kátyú. Ha netán célt keresel,az konkrétan életveszélyes. Eleve messze van tőled, ezért sem veszélytelen a nagy kijelző. Most fejből nem tudom,hogy a gyári navi bal szélén van e,de az nem mutat fontos információkat. Nem használom
-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Neked lehet. Én gyűlölöm. Zenét váltani is utálok az érintőkijelzőn, pedig annak is jó nagy gombja van, aztán az esetek felében mégis az van, hogy zene váltás helyett előtérbe rakom a hülye Spotify-t, aztán a térkép megy le kicsibe. Aztán meg lehet arra figyelni, hogy a kijelzőt taperoljam, hogy egyrészt megcsináljam rajta amit akartam, másrészt utána visszacsináljak mindent úgy, hogy jó legyen.
Érdekes módon a fizikai gombokkal soha nincs ilyen problémám, bármilyen útviszonyok/körülmények között is 100%-osan tudom használni, vakon, egyetlen pillantás nélkül, a tekintetem végig az úton tartva. iDrive tekerő szintén ilyen. Zseniális cucc, reflexből lehet, mocsok gyorsan használni. Nagyon sajnálom, hogy ki lett dobva, az egy nagyon kiforrott, ergonomikus, könnyen tanulható, fizikai visszajelzést adó, kocsi árának megfelelő cucc volt.Tegyük hozzá az angol forgalom (különösen a londoni) sokkal, de nagyon sokkal kaotikusabb, mint a magyar, szóval sokkal nagyobb rizikó a kijelzőt bámulni az út helyett. Lehet ezért is ekkora a különbség a tapasztataink meg a véleményünk között.
-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Egy fizikai gomb vakon is kitapintható és tudod mikor nyomtad be. Egy tapis kijelző ami ráadásul nem rezeg vissza az vakon elég nehezen kezelhető.
-
kardkovacsi
senior tag
Szerintem ne hasonlítsuk az Android autóhoz. A dolog nagyon egyszerű ha megnézed van egy kis kiálló rész nagy kijelző alatt (i4-nél, de újnál is lehetséges). Oda feltámasztod az kezed és egy újjal állítod a klímát és nem mozog akkor se ha kátyúvadászaton vagy

Mellesleg ha ott egy rendes gomb lenne miért is nem tudnál mellényomni? Szóval én tényleg nem értem mitől lesz egy gomb nyomásbiztos ha fizikai és mitől ha egy kijelző kell egy pontra rányomni. -
Neoteric
addikt
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Én még az elejével is kibékülök, viszont a belseje nagyon gagyi lett.. szerencsére LCI majd orvosolni fog sok problémát.
-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Lehet arra jobbak az utak. Én itt az android autón is állandóan félrenyomok, ha mozog a kocsi. Gyűlölöm. Rendesen rá kell koncentrálni az út helyett.
-
kardkovacsi
senior tag
"Én azt nem fogom soha megérteni, amikor ezt a fajta üzleti gyakorlatot védi valaki olyan, " - szimplán az van, hogy ezt használom 1,5 éve és egyszer nem volt vele problémám. Mellesleg az egész akkor működne tökéletesen, ha beraknának az alsó sávba egy 6 vagy 8 gombos sávot, amire bármit rá lehetne konfigurálni.
-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Szar úton nagyon nem mindegy, hogy odanyúlok és tekerek rajta egyet, vagy odanyúlok de hopp, kátyú, a hőmérséklet megváltoztatása helyett mostantól éppen délnyugat-kínai dialektusban esti mesét mesél 20 percig. Mellesleg az android autó és vele a navigáció eltűnt a picsába, reméljük nem pont kanyar jött volna hehe kacsintás kacsintás. Nem gond, vigasztal, hogy a 70.000 eurós autón spórolt legalább 35 centet a gyártó. Igaz, hogy ergonómia szempontjából zokni, biztonság szempontjából meg életveszélyes a cucc, de, baszki... 35 cent az 35 cent, ne vicceljünk már.
Én azt nem fogom soha megérteni, amikor ezt a fajta üzleti gyakorlatot védi valaki olyan, aki nem komolyan (kb többségi) részvényes a cégben.
¯\_(ツ)_/¯ -
FIREBLADE78
addikt
Amúgy klíma állítás tényleg életveszélyes menet közben.
-
brumi1024
veterán
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Én a mostani X3-at gondolom annak, pláne az iX3 mellett.
-
-MarhaRépa-
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nyilván voltak melléfogások is. Meg olyanok amikről azt gondoltam hogy melléfogás, aztán mégis jól ment a piacon. Lásd első X3, ami szerintem ritka ronda egy bakancs
-
CharlieDrop
veterán
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Mondjuk az első e65 kicsit erős volt. De LCI sokat javított rajta.
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Bmw 320D 2007 163ps (azt hiszem M47?) kocsira normális leírás van esetleg valahol, hogy kell levegőszűrőt cserélni?Illetve a motortakaró burkolat alatti szivacsot lehet kapni külön felragaszthatót? Vagy mit érdemes tenni vele, ha szétfoszlott?
Köszönöm
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Én is belenéztem Thomas videójába, később végignézem majd. Ahhoz képest, h egy nagy krumpli, nekem tetszik az autó. Szerintem oké minden oldalról, hátulról a legszebb. Sőt, a beltér is tetszik. Bár nyilván látni kell élőben is.
Én az X2 hátuljával nem tudok megbékélni, azt nem tudja megszokni a szemem. De az M3/M4 veséket sem értettem eleinte, most meg már imádom. Ez van.
Szerk.: Bár a sima négyes veséit továbbra sem kedvelem.
-
-MarhaRépa-
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ezt a jajongást újra és újra eljátszuk
.
E60, első X6, iX, az új M3/M4 a nagy vesékkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és bármikor viheted magaddal. Ahol van ilyen 3 fázisú piros csatlakozó ott tudsz tölteni, ha adnak áramot.

tespedős, nem sportos.