- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:07 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
Ez csak a mozaik egyik fele. Pl G08-at se adtuk itt annyiért, mint Kínában, holott az 100% kínai.
-
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
Na szép, nálunk kivételek közé tették NA5-t a nagy kereslet miatt, csak 18% jár rá.
De hülye lennék venni, ha majd cégesnek is lehet kérni. -
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
Sok jelzővel tudnám illetni az iX3-at kb 2 óra vezetéssel a hátam mögött, de a "gagyi" pont nincs közte.
-
Neoteric
addikt
Én mikor odahaza járok Győrben, a Dunakaputéri mélygarázs lejárójánál 5-ből 4x besatuzik a vészfék mikor lefele megyek a bejáratnál, ezen kívül még nem találkoztam fura jelenséggel.
-
Neoteric
addikt
Miért lenne tilos? Nekem működik.
-
Neoteric
addikt
Az lesz az én autóm. Tetszik a sedan forma, de a csomagtartó így nem praktikus. i4-et ebből a szempontból (is) szeretem.
-
Neoteric
addikt
Csatlakozom többiekhez, januárban 19,4 kWh átlag elég jó. Mondjuk nem tudom feléd milyen (volt) a tél.
Szintén i4 eDrive40 (már az új inverteres 2025/07 gyártás), de Salzburg. Kurv@ sokat számít, hogy márciusban eddig végig enyhe idő volt, kb sosem volt 0 fok alatt és sose kellett hó alól kiolvasztani a kocsit.X5-tel összevetni amúgysem fair, M440i-vel inkább.

-
Neoteric
addikt
Nem tudom mennyire vagy képben, gyanítom kevésbé, ugyanis a betett képen sem egy mai Audi belseje szerepel. 8-10 éve etalon volt, sajna ma már nagyon nem az. (Pedig ez volt a peak szvsz)
-
Neoteric
addikt
Ma vezettem iX3-at, Q6-ot & Model Y performancet felváltva kb 2,5 órán keresztül, városban, pályán, szlalompályán, víz akadályos pályán. Sokszor a marketing szöveg csak bullshit, de most azt éreztem, hogy van benne valami, ez az autó (iX3) egy szóval: zseni. Egyben van, jó hardver, jó szoftver, jó anyagok, intuitív, kb instant otthon érzi magát az ember. Technológiában, hatótávban, töltési sebességben ver mindenkit. Mozgást tekintve a konkurenciákhoz képest más liga. Tesla ugyan szintén fejletépősen gyorsul, de kanyar, fék, úttartás szempontból sehol sincs. Az Audi volt nekem a legnagyobb csalódás, árnyéka önmagának, ráadásul még drágább is, mint az iX3, nem tudom mire fel. Kíváncsian várom az i3-at, illetve, hogy mivel tudnak erre még rádobni néhány lapáttal, valószínűleg az lesz kedvencem.
-
Neoteric
addikt
Régióban a kereskedőknek, köztük magyaroknak, napokban van az iX3 product launch training, mindenki oda van meg vissza, hogy milyen k*rva jó a kocsi. Q6-hoz képest is más dimenzió, főleg vezetés élmény szempontból.
Ma láttam az új 7est zárt ajtók mögött, kívül-belül jót tett neki az újítás, szvsz sokkal szebb a mostaninál. -
Neoteric
addikt
Mi számít neked hamarosannak?😅
-
Neoteric
addikt
Én még az elejével is kibékülök, viszont a belseje nagyon gagyi lett.. szerencsére LCI majd orvosolni fog sok problémát.
-
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
Salzburgi HQ-n tolom a bömi szekerét, belsős bemutató keretében hoztak két előszériás kocsit.
-
Neoteric
addikt
Tegnap ültem benne, nekem nagyon tetszik, az M kormánnyal vállalható, az alap kormány nekem nagyon fura. Elől-hátul bőséges a hely, és normális anyagok vannak benne ahova ér az ember, minőségibb, mint a sima X3. Az új panoramic idrive is next level, tű éles.
-
Neoteric
addikt
5-10 éves távlatban lehet, de mostanában tuti nem lesz semmi.
-
Neoteric
addikt
Nem lesz új 8er rövid-középtávon, típustól függően mostanában lesz vége a gyártásnak.
-
Neoteric
addikt
Szó mi szó a 772km süvegelendő. De amúgy a hatótávnál sztem fontosabb lenne a 800V, engem pl nem bántana az 500as wltp, ha közben ezt eléred max 15p töltéssel🤔 De az sajna csak a Neue Klasséval jön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Diablo IV
- Gaming notebook topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 512GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4992
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De hülye lennék venni, ha majd cégesnek is lehet kérni.