-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz Shadowbull #76121 üzenetére
Ahhhh, picsaba. Pedig ugy megorultem neki.
Koszi az infot, keresgelek tovabb, hatha talalok europait. Autogefuhl neha emliti, de kb 15mp-ig szokta bekapcsolni (mar amikor nem felejti el), szoval azt nem igazan tekintem mervadonak ilyen szempontbol."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz brumi1024 #76119 üzenetére
Neztem, hogy ki a tokom az a Kyle, aztan leesett, hogy konkretan az az arc, akit linkeltem. Mint a mellekelt pelda is mutatja, kivalo a nevmemoriam.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Talaltam egy olyan csatornat yt-on, ami konkretan ilyen vezetessegito rendszereket tesztel. Koztuk a BMW rendszereit is.
Nyilvan nem tudomanyos alapossaggal, mert az kozel lehetetlen, de a korulmenyekhez kepest szerintem jol, es nem csak elmondjak, hanem meg is mutogatjak a mivant. Persze ez se tokeletes, boven lenne hova fejlodni a dolognak, de egy relative kis csatorna, es ahhoz kepest, ami elvarhato lenne, szerintem kihoztak belole, amit ki lehet, egy nezest mindenkeppen megerhet mindenkinek, akit melyebben erdekel a tema.
Mivel mas is irta itt, hogy erdekli a dolog, gondoltam megosztom.A csatorna neve: Out of spec reviews, a konkret ADAS tesztek neve pedig isten tudja milyen megfontolasbol, de Hogback Trials.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KAMELOT
titán
válasz Shadowbull #76115 üzenetére
Ha valaki szereti az autóját miért ne?
Más: Imelda új videója tele van szép Bömbivel
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Kb. Ennyit kéne bírni mindegyik kocsinak.
808k mérföld. Valamit tudnak.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Shadowbull
addikt
Másik videó.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Shadowbull
addikt
-
kardkovacsi
senior tag
válasz Shadowbull #76109 üzenetére
Akkor itt is volt egy kis olcsósítás
-
Shadowbull
addikt
-
kardkovacsi
senior tag
Mióta csak két év térkép frissítést és connected package professionalt ad a BMW az új autóihoz? Az előzőhöz még 3 év volt, most meg 2026-ban lejár az idén vett autóhoz tartozó összes ilyen jellegű előfizetésem.
-
CharlieDrop
veterán
válasz Shadowbull #76106 üzenetére
Sajna az újakhoz nem volt szerencsém, de amiket látok azok jól mozognak a biztos és innovatív határon.
Kérdés a jövőben mennyire marad tagolt a rendszer autónként (nyilván nem a különböző hardverlimitációkra gondolok, de lehetne közös rész simán, amiket hosszabb távon megérné frissen tartani).Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
kardkovacsi
senior tag
"hurkapálcákkal odakendácsolt monitor " - szemből egyáltalán nem tűnik annak.
A másik, olyan ez is mint a házépítés, mindig valamilyen kompromisszumot hozni kell. A műszerfalba épített kijelző magasabbá teszik az egész műszerfalat, vagy lejjebb kell vinni a kijelzőt és akkor meg nem kényelmes. Ez addig működött jól amíg csak kis kijelzők voltak, ezeket a nagyokat nem tudod integrálni. -
Mauzes
addikt
válasz Shadowbull #76097 üzenetére
Bár utálom, hgy mindig mindent holisztikusnak kell hívni ("holisztikus felhasználói élmény", khm...), de ez jónak tűnik!
-
opr
nagyúr
válasz brumi1024 #76101 üzenetére
Uh, ha tényleg jogi okai vannak, nem technikai (feltérképezés vagy valami), akkor az elég szívás. Mert mire ezt mindegyik ország megoldja, pláne normálisan, és még implementálva is lesz... Fogalmazzunk úgy, hogy nem akarom addig visszatartani a lélegzetem.
Shadowbull: érthető, köszi azért az infókat.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
Nem hiszem, hogy gyorsan, a felsorolt országokban a többi funkció is nagyon limitált, gondolom elsősorban jogi okokból. Itthon automatikus sebességátvétel, sebesség előrejelzés, jelzőlámpa, elsőbbségadás táblafelismerés sincs, az olaszoknál meg pl rosszabb a helyzet, a fentieken kívül az útviszonyok miatti lassítás sem működik (pl körforgalom).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés