Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenguru99
senior tag
válasz
szőröscica #39749 üzenetére
-
STC Speed
őstag
kérdés
E46 szervoolajtartályom mindig olajos lesz, lehet az olajat kéne cserélnem, mert felforr? Ezt olvastam itt a fórumon. -
malacka87
őstag
Egy kérdés ezt rálehet rakni faragás nélkül E60-ra?[link]
-
kenguru99
senior tag
"Kereskedésnek a tulaja" A kereskedés tulajdonosa mint magánszemély? Ha igen akkor az bizony nagy hiba. Tipikusan akkor csinálják ezt a kereskedők, ha ki akarnak bújni a szavatossági kötelezettségük alól.
Javaslom, hogy ezt olvasd át. -
kenguru99
senior tag
-
vvh
csendes tag
válasz
kenguru99 #39738 üzenetére
Korrektnek tűntek (kereskedés), mivel ameddig intézték az átírást annó, felhívtak, hogy zugott a kardán úgyhogy ezért +1 nap múlva lehet érte menni mert kicserélik.
Majd ezzel a 3 herengerezéssel is oda állítottunk, de itt már hárítottak picit, hogy lehet az a baj hogy tele kéne tankolni stb., mert ez nekik is meglepő (nem hánytorgatták fel azt hogy a kardánt is kicserélték mert korrektek és ebből kiindulva 3 hengerezéssel sem adták volna át a kocsit) nyilván mondtuk hogy az esélytelen és egyelőre annyiban lett hagyva.
Egyébként nagyon sok minden ki lett cserélve benne, az előző tulaj+kereskedés által difitől kezdve a vezérműláncon, lambdaszondán át körülbelül 600-700 ezer értékben sok minden. Viszonylag később jött elő a motor engine code és a 3 hengerezés (80-100km). Ebben az esetben nem tudom mi lehet a reális, ha bizonyításra kerül a sor? Természetesen több száezres tételnél perelek.
De eddig úgy tűnik az injektornál van a probléma, ahogyan írtam. -
kenguru99
senior tag
Ha kereskedőtől vetted, akkor haladéktalanul vidd vissza. Csináltassa meg vagy adjon árengedményt. Ha magánszemélytől, akkor már problémásabb de ott is van jogorvoslati lehetőség. A n45 nem egy jó motor, ennyi kilométerrel meg pláne. Nagyon sok százezerbe is kerülhet a javítás.
-
-
vvh
csendes tag
válasz
CharlieDrop #39734 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségeket és tippeket!
A mai nap rákötöttük hibakód olvasóra, és az injektornál jelezte a 2e33-as hibakódot (injektorra utalt). Úgy tűnik, hogy el volt koszolódva, mert raktunk bele spurit, üzemanyagadalékot és úgy tűnik hogy most jó, elmúlt a baj, és eléggé koszos volt. Reméljük ennyiben megáll a dolog!
-
Faith
aktív tag
válasz
molnarpeter #39725 üzenetére
Bocsi az előbb nem láttam a kérdésed, kb 5-6 millio lenne rá a keret.
-
majnkopf
tag
Saját magad gyakorlatilag megválaszoltad a kérdésed. Ha csak 3 henger megy a 4 helyett akkor valószínűleg trafó/gyertya. Egyszerre érdemes mind a négyet cserélni. Megnézitek gépen melyik nem megy, betesztek egy újat. ha megjavult és ez volt a hiba forrása akkor mehet bele a többi is cserére. Nem nagy tétel, de nem is kis összeg (bár kinek mennyi a kicsi)
-
vvh
csendes tag
válasz
Highend55 #39728 üzenetére
Rendben! Köszönöm! Ha esetleg mégsem, akkor mik a legmagasabb költségek ebben az esetben amik számításba jöhetnek és mettől meddig mozoghat? Akár nagy is lehet a baj?
Családtag szerelővel mentem, megnézett rajta mindent, kipróbálta és azt mondta minden téren egyben van, és ő teljes mértékben nyugodt.
-
Highend55
tag
Egy kis csemege otthonról : F82 M4 580Hp vs. E92 M3 SC 650Hp : [link]
-
vvh
csendes tag
340000 Sorry!
Várom a tippeket/segítséget
Sziasztok!
BMW 116i 85kw/116LE, N45 motor, 340000km, 2007/2, 2008 forgalomba helyezés.
A vásárlás után kb 80-100 km után kivilágított a motor check engine lámpa, az autó olykor háromhengerezik/dadog/lassú mint a tetű sajnos, teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor jön elő, abszolút lutri.
1.Tudom, hogy a hiba forrása innen aligha megjósolható, de esetleg tudtok írni ezzel kapcsolatban akinek van, vagy volt hasonló tapasztalata? Azt is szívesen venném ha esetleg valaki személyes tapasztalat nélkül is tud hasznos tippet adni?
2.Ennél a típusnál az ilyen jellegű dolog, hogy orvosolható jellemzően?
3.Mekkora költség-intervallumban gondolkodjak? Felmehet akár százezres nagyságrendig is?
4.Kész vagyok a kereskedést beperelni, vagy nyugodjak le remélhetőleg nem lesz akkora probléma?
Köszönöm szépen előre is!
(ui.: nagyon aggódom
)
-
vvh
csendes tag
Sziasztok!
BMW 116i 85kw/116LE, N45 motor, 3040000km,2007/2, 2008 forgalomba helyezés.
A vásárlás után kb 80-100 km után kivilágított a motor check engine lámpa, az autó olykor háromhengerezik/dadog/lassú mint a tetű sajnos, teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor jön elő, abszolút lutri.
1.Tudom, hogy a hiba forrása innen aligha megjósolható, de esetleg tudtok írni ezzel kapcsolatban akinek van, vagy volt hasonló tapasztalata? Azt is szívesen venném ha esetleg valaki személyes tapasztalat nélkül is tud hasznos tippet adni?
2.Ennél a típusnál az ilyen jellegű dolog, hogy orvosolható jellemzően?
3.Mekkora költség-intervallumban gondolkodjak? Felmehet akár százezres nagyságrendig is?
4.Kész vagyok a kereskedést beperelni, vagy nyugodjak le remélhetőleg nem lesz akkora probléma?
Köszönöm szépen előre is!
(ui.: nagyon aggódom
)
-
MPowerPH
félisten
En azert egy Honda S2000 -el meglennek hetvegente.
Fantasztikus auto, mint egy gokart. Egy jobb futomu ala, rendes gumik, erositett fekek, es mehet a csapatas.
-
BeZol
őstag
(#39715) cOxeR:
Egyébként ez a nehezebb dolog a 3as cabrio esetén pont nem igaz, mert könnyebb mint a vászontetős A5 cabrio és E-cabrió
A roadsterek esetén nem tudom mi a szitu, ill. az új 4-es nem tudom hogyan viszonyul a mostani A5 és merci kabriókhoz hasonló motorizáltság mellett.
Korábban rákerestem a súlyokra, lehet meglepődni. -
Én meg ültem pár MX-5-be és szerintem egyáltalán nem rossz.
Ültem turbos változatba, az meg kifejezetten félelmetes volt azzal a teljesítménnyel...
Igaz végül Z4-et vettem.(#39714) Faith
A kemény tetős kocsik nehezebbek, még inkább kell bele a motor.
Z4-ből 2.5SI, 3.0 vagy 3.0SI, a többit kerülni kell szerintem. -
BeZol
őstag
válasz
chess001 #39710 üzenetére
E93 olyan nehéz, mint egy 5ös bmw, cserébe laposabb nála.
Nem mondom, h kabrióval pont kanyarvadászkodni kéne (ugye ilyenkor számít a leginkább a súly), mert pont a táj kiélvezése lenne a lényeg, de pl. nekem m-pakettal így is bőven sportos annyira, h normál kocsikhoz képest megdöbbentő módon tud kanyarodni, és az utasok ezt rohadtul nem fogják díjazni, mert ez csak a sofőrnek élvezet, a fékek pedig egy visegrád-szentendre csapatás végére pont túl is melegednek.Szerintem a kollega keménytető párti
-
-
Faith
aktív tag
A Z4-ben levő legkisebb 2,5-s 6 hengeres mennyire jo motor? Van valami betegsége esetleg?
-
-
Üdv,
Jelenleg F33-at használok, de párszor ültem E93-ban is, és a kettő nem sokban tér el egymástól. Szélzaj 160-nál teljesen élhető (majdnem mint egy sima kupéban), illetve téli és esős időben is kompromisszumok nélkül használható. Amire szerintem érmes figyelni, h sérülésmentes legyen az autó! Szinte a legkisebb sérülésnél is elmozdulhat a tetőszerkezet, és akkor jó eséllyel be fog ázni. Egyik haverom szívott ezzel, nagyon nehezen tudták beállítani neki a tetőt -tudomásom szerint elég sokszor járt szervizbe vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest