Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
-
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz Silent77 #40293 üzenetére
Na most a valto, vagy a motor olajat kerdezed? En a motorba mindig Castrolt rakok, megbizhato forrasbol. Bar most megprobalkozom a Shell Helix Ultra ECT C3 5W-30 -al, mert nagyon jo dolgokat hallottam a Shell -es olajokrol.
Valtoba meg ZF olaj kell, es jobb lenne neki, ha nem frissitened, hanem rendesen lecsereltetned mind a 12l -t.Xero: Behozott auto volt?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
veterán
Urak!
Jövőhéten cserélem a váltóolajat, szívósor tömítőseket, egyúttal az motorolajat, szűrőt is lecserélném.
2006, M57 330D
Szolnokon nincs nagy választék, a Fuchs olajat ajánlották, de abból is van pár fajta.
Esetleg valaki ismeri?
Vagy más ajánlott? Topikba ha jól láttam a castrol többször szerepel.
Szűrőkbe van különbség?
Ezeken nem akarok spórolni.
A többi autómba eneost használtam, többivel nincs tapasztalatom.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
Xero
nagyúr
Közben megnéztem, és valóban EURO IV-es adatokat hoz alvázszám alapján a gépre az alkatrész lista.
A forgalmiban meg nem egészen ez van. Fasza... Önsúlyt is akárhol nézem vagy 1425 környéke vagy 1525 környéke, de marhára nem 1600 kg.
De örülök...
[ Szerkesztve ]
-
majnkopf
tag
Elsősorban ez számítana jobban a navi meg a komplett multimédiás rendszer olyan 75-25%os arányban, sem mint a "nagy zene". Tűrhető szintet szeretnék, a gyáritól azért minőségibbet egy mélynyomóval, de ezt leszámítva nem lényeg.
(#40279) lali81, (#40278) cOxeR: köszi szépen, most nem vagyok autó közelben, de úgy rémlik van egy önálló fekete vezeték a csomagtartóban majd rálesek ha ott járok
(#40283) STC Speed: [link] Ezt találtam, ez a legújabb, bár az árát tekintve sokkal olcsóbb, mint itthon.
köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
válasz majnkopf #40277 üzenetére
Szia!
Csak Eonont érdemes szerintem, mindent tud amit lent kértél a vattacukron kivül.
Viszont itt magyarba rátesznek +30 vagy 40 ezret érdemes közvetlen az eonon uk ebayről rendelni, vagy a www.eonon.co.uk ról. (általába ajándékba adnak kamerát is)
A gps antennát adják hozzá ezt felkell ragasztani a hozzáadott 3m kétoldalival pl a tükör mellé.Nagyon gyorsan jelet talál a gps és jól működik. -
KAMELOT
titán
válasz FIREBLADE78 #40280 üzenetére
Hát ja akinek új autó kell, az lízingeljen, aztán nyögje. Útvesztő ez sajnos és egy halom pénzt felemészt a semmiért. Másik meg az, hogy én a kocsit márkaszervizbe nem viszem, ott csak a lehúzás megy.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
FIREBLADE78
addikt
válasz KAMELOT #40271 üzenetére
Kötelező lízing miatt. Asszem évi fél misi körül van a díja 😏😏 nincs előttem a számla. Ja és önerő 2 kiló vazze. Ha meghúzom akkor meg sem éri jóformán. Habár egyik vendégem azt mondta,hogy ő úgy szokta h nagyobb összeget irat a szervizessel
Új bmwk 80%-t csak pénzügyi lízingel veszik. Kivéve lakatos vinetu aki a lopott 20 millát kivágja az asztalra[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
majnkopf
tag
Egy nagyon bugyuta kérdéssel fordulnék hozzátok. Honnan tudhatom szétszerelés nélkül, hogy a "cápauszony" az csak egy "dísz", ál-antenna vagy pedig valós. A későbbiekben szeretném kicserélni a jelenlegi navigációs rendszerem egy újra és tudni szeretném, hogy kell-e ezt is cserélnem hozzá a működőképes navihoz, rádióhoz meg ami ehhez kapcsolódik, hogy kifogástalanul működjön.
(tudom magas labda volt a trolloknak, meg minek vesz bmw-t ha ilyen hülye, de ha lehet most ezeket kerüljük el ) köszönömilletve létezik kb. 120e +-20eFt ársávban olyan navigáció ami
- jól működő, megbízható, tartós (közel 5-10 évig már nem szeretném cserélni)
- 2 din-es
- inkább android
- érintő képernyő (bár ez adja magát azt hiszem)
- csatlakoztatható hozzá tolatókamera, menetrögzítő
- erős hardver, viszonylag nagy tárhely (ha esetleg szükség lenne rá, bár ez nem kizáró ok)
- magyar nyelv
- későbbiekben egy erősebb hangcucc lenne a kocsiban a jelenlegi gyári helyett, így bírnia kellene (a mostani nem harmann kardon)
- inkább hazai oldalról történő beszerzés, elsősorban a garancia miatt
- wifi, mobil töltés meg minden egyéb előny, az sem baj ha vattacukrot készít közbenvalami ilyesmiben gondolkodom, árban nem tudom ez mennyire reális. esetleg látogassak el egy másik fórum szekcióba ahol tudnak pontosabb leírást, behatárolást adni a megfelelő készülékről?
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Most a dízel hiszti miatt megnéztem mi van bevésve a forgalmiba környezetvédelmi besorolásnál. Na most a 2005. 05. 03.-as 320d e szerint EURO III. Mégis mobile-n kb mindegyik EURO IV-es 2005-ben. Most mivan ilyenkor?
szerk: Plusz saját tömegnek is 1600kg van beírva. Ez mintha több lenne mint a valóság nem?
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz FIREBLADE78 #40270 üzenetére
Mennyi? Minek az? Mindig összetöröd a kocsit?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
cOxeR
Ármester
válasz steven84 #40266 üzenetére
Azért ezek az alkuszok is szemetek... nekem pl minden kedvezményt kiírtak, majd mikor megrendeltem visszahív a biztosító, hogy ez nem annyi... mert ez meg az meg amaz kis pontnak kell meg megfelelni...
Szóval a körültekintést nem uszod meg.
Nekem AEGON van amugy, lakásra, kocsikra. -
Xero
nagyúr
válasz mr_kickass #40265 üzenetére
Most nekem is KOBE-nel van, de erről nem tudtam. Át is kötöm jövőre, ha még meglesz a vas, mert ez azért nem vicces.
-
steven84
tag
Netrisket nem érdemes használni, olcsóbb a biztosítás ha a biztosítóval közvetlenül szerződsz.
A clb.hu-n kell kalkulációt készíteni és a biztosító saját oldalán szerződni.
Több tìzezer forinttal olcsóbb lehet a biztosítás így.A biztosítók már jelentős kedvezményt adnak ha nem alkuszon keresztül kötöd, mert ezért nekik sarcot kell fizetni az alkusz cégnek.
[ Szerkesztve ]
-
chess001
aktív tag
A csillapítás változtatásnál nem kell a geometriának utána menni, ha a dőlésen is változtatok, akkor már lehet cifrább dolog, azt meg ki kell próbálni, ha gázos úgyis érezni. Igazából még direkt el is lesz rontva a gyári beállítás és saját lesz helyette.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
chess001
aktív tag
Szerintem vicces volt ... Tényleg béna szögben lettek lefotózva, nem lehetett látni, hogy mennyi hely marad a sárvédőívek alatt. Nem semmit kaphattak amúgy, hogy már rugó is eltört. Ha elöl van plusz 2-3 cm hátul meg annyival fáradtabb, akkor simán kijön az 5 cm difi, amit az új hátsókkal eltűntetsz.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
Ck.
addikt
Uraim,
Köszönöm mindenkinek a segítséget a rugókat illetően(az allroad coupe-t leszámítva, az kicsit bemart), szerencsére minden oké.
Nem hagyott nyugodni a kérdés, hogy vajon tényleg bele valót vettem-e, ezért tegnapelőtt hajnalban kigugliztam az online ETK-t, ahol alvazszam alapján sikerült meg bizonyosodni a cikkszámról, jó rugót rendeltem, ez való bele gyárilag.
Az, hogy az eredmény ilyen lett az egy dolog, több oka lehet. Egyrészt a hátsó lehet h picit már meg van fáradva, ill. az is lehet h már akkor sem a saját rugói voltak benne, amikor 2 éve hozzám került az autó.
Mindenesetre vszinű kap hátra egy új lengéscsillapító + rugó párost és ezzel a dolog le lesz tudva.Mégegyszer köszi mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
chess001
aktív tag
A fékre lehet figyelni, bár nekem nem volt vele gondom. Egy semi-slickre még felbíztatnálak, nem egy nagy összeg, de sokat dob a kanyaroknál, féktávon.
-
-
chess001
aktív tag
Biztosító: az általad okott kárt fizeti a biztosítód a károsultnak, neked semmilyen bajod nem lehet belőle, kivéve, ha megszűnik, akkor keresned kell másik.
A Generalli a legszemetebb banda, hátulról belémjöttek, elismerték, rendőrök kijöttek leírták, erre közli a biztosító, hogy biztosan az én hibám, bizonyítsam be, ha akarom bíróságon. Csak 2 éve húzódik...Valószínűleg a 2 végállást használnám, a legkeményebbet pályán, a legpuhábbat közúton, meg pályán adnék egy kis plusz dőlést. Igazából a 10 óra is elég nagy igénybevétel. Ha többet mész nem bírja az utcai technika, 20-30 perces etapok vannak, és már ahhoz sem árt az M-esekbe való 10W60+olajhűtő kombo. Egy nagyobb kocsinál simán benne van az, hogy a fék elmelegszik. Az abroncs az egyik legfontosabb, én béna voltam kb. 1 Kakucson 50%-át elhasználtam az abroncsnak, de egyszerűen olyan piszok jó volt, hogy nem érdekelt.
[ Szerkesztve ]
-
-
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Kötelező váltásban tudtok segíteni? Netrisken nézegettem, hogyha váltanék Allianzrol pl Köbére akkor 30 ezer ft ot sporolnék évente.
Van hátrány biztosító és biztosító között, vagy Ti mindig a legolcsóbb verziót választjátok?
Ha egy évre kifizetem, de év közben eladom az autót, akkor a fennmaradt összeget visszafizetik?(allianznál vagyok most 2 éve de már ugy felnyomták a díjat,hogy muszáj váltanom, pedig még bonust is léptem)
-
chess001
aktív tag
Engem nem vonz a 100% pályautó. Végtelen idővel és pénztárcával talán. Egyrészt nagy a helyigénye, maga a kocsi, szervíz, trailer. Másrészt van egy évi 10-20 órát használt eszközparkod csiliárd forintért.
Évente 5-6szor inkább csargatnám inkább a futóművet és használnám amikor csak jól esik, mert rohadt jó vezetni.
Próbáld ki a kocsid rendes versenygumikkal és meg fogd érteni, hogy nem feltétlenül kell győzni a versenypályán, akkor is rohadt nagy buli.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
chess001
aktív tag
válasz KAMELOT #40243 üzenetére
Azért egy 7-es más. Ott a tömeg, tengelytáv nagyon más viselkedést okoz, más célra készült, abba én se raknék sportfutóművet, ott már a légrugónak is látnék értelmét
-
cOxeR
Ármester
válasz chess001 #40241 üzenetére
Nem azért, de ennek mennyire van racionalitás alapja?
Ha valaki pályakocsit akar, akkor azt épít, ha valaki időnként kijár egy pályára annak meg úgy sem az fog számítani és csak kis százalékban fog tekergetni jobbra balra mindent. Legalább is én ezt a gondolatmenetet tartom logikusnak, a saját fejemmel gondolkozva.
Persze ez pénztárca kérdése is... -
chess001
aktív tag
Éppen az a lényege az okosabb gátlóknak, hogy tudsz rajta tergetni, hogy milyen csillapítása legyen. Nyilván a legpuhább is keményebb, mint a gyári beállítás, de pályára meg fe tudod keményíteni csere nélkül. Nem a magasságállítás benne csak az okosság. Egy komolyabb csomagban még vannak az állítható tornyok is, mert közúton felesleges, hogy az egyik fele legyen csak az abroncsnak használva.
A garázsban is látom, hogy kell állítani magasságot, az E36-ban az van...
Ezek szerint a WEITEC nem állítható, de elvitted volna egy gátlós okosításra, a belsejét szétszedik és puhítanak rajta, persze akkor már a rugó is cseréért kiált.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KAMELOT
titán
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
cOxeR
Ármester
válasz chess001 #40236 üzenetére
Ja úgy... de azzal pont elcseszed az értelmet közútra.
B16-hoz van egy gyári “kulcs” és menetes megoldással tudod allitani egyenként az összeset, igazából menetes a külső fele és két ellenkező menetű anya tartja a magasságot, egyik állít másik rögzít. (YT-on találsz ilyet biztos ahogy állítják)
Nincs róla rossz vélemény, csak túl kemény... ahhoz olyan ut kell, azaz pálya.[ Szerkesztve ]
-
chess001
aktív tag
Ha nem csak közútra lenne használva. A bilsteineket elég szépen tudják hangolni. A B12 magassága is álltható, a B16-nál gondolom halandó is hozzáfér kicsit az állításához. Nem tudom milyen lehet a weitec, elég kevéssé ismert, gondolom nem véletlenül, ha neked is ilyen a véleményed róla.
-
-
chess001
aktív tag
válasz MPowerPH #40230 üzenetére
Igen, nekem most az a fő szempont.
A B12-t biztos elvinném okosításra egyből...E92-re se drága annyiraA világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
cOxeR
Ármester
válasz chess001 #40229 üzenetére
Kiderül. Több z4 fórumban írtak tapasztalatokat és ez volt aminél még közútra alkalmas komfortot írtak, picit az m futómű alá ültet, viszont annál keményebb, a sok km-es m-esekben is erre váltanak, az ár miatt.
A B16 helyett már kint airride van inkább... a közelítő ár meg az univerzális használat miatt.[ Szerkesztve ]
-
chess001
aktív tag
A B12 még elég jó áron van kíváncsi vagyok mit tudhat...
A B16 már majd kétszer annyi-az angolok most 21 százalékban akciózzák és akkor már ott van a KW Clubsport...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
chess001
aktív tag
válasz Gsx-rr #40224 üzenetére
Hogyan oldja meg profin? Ha valaki hozzányúl már más lesz a kirugózás. Ha maga tekeri a kért anyagból oké, de hozottból az gányolás. 2-3 cmt elveszel a gátló mozgásából, akkor más tartományban megy a csillapítás. Normális ember 2-3nál többet nem ültet-de oda már kell a sportos gátló, én 4et ülettem elöl, de az tényleg a "vigyáz padka".
-
MPowerPH
félisten
A szett, amit irtam, kemenyebb mint a gyari M -es futomu, ul is az auto minimalisan, 25 elol, 5 hatul, es piszok jo volt kanyarvadaszni, megszunt az a fogalom, hogy oldaldoles... Conti SC6 -al megfejelve palyanapon sem vallott szegyent.
Ellenben joval komfortosabb volt, sokkal jobban vette a fekvorendoroket is....
Ez a szett amolyan utcai sport, es nalam azt hiszem kozepes beallitason hagyta Ezredes, race modot ki sem probaltam.Egyetlen szivas volt, hogy az auto egyenetlen, koves feluleten leert, es a meredek leallokat sem vette a pluszban hosszu tengelytav miatt.
En ugy vagyok ezzel, hogy vagy legyen sportos, es akkor van benne elmenyfaktor, vagy ha kenyelem kell, akkor vegyen mindenki Citroent hidropneumatikus rugozassal, amig meg lehet, mert mar az sem lesz. Audi, BMW, Merci, Lexus a luxus kategoriaban megnezhetne, mit tud egy olyan. Akkor nem kellene katyukat figyelo kamera, meg minden mesterseges okossag, hogy az auto komfortos maradjon minden korulmeny kozott.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Xero
nagyúr
válasz MPowerPH #40222 üzenetére
10 évig jártam komplett Weitec szettel. Soha a büdös életben még egyszer. Nyilván van kevésbé agresszív setup, de hétköznapokon nagyon nem vicces, hogy még az autópályán is számolod a hajszál repedéseket a seggeddel.
Ha pedig softosabb cucc kerül be, akkor meg igazán értelme nem sok van, hiszen nem lesz számottevő a változás kanyarokban.
-
Gsx-rr
veterán
válasz chess001 #40221 üzenetére
Azert van par profi rugos aki ezt siman megoldja.
Es nem veletlenul ,lehet csak rugoszettet venni, 2-3 centit kibir egy jo gatlo.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy ez jobb valasztas,mint egy sportfutomu, csak igy pontosan az igenyek szerint beallithato a kivant szint.
[ Szerkesztve ]
-
chess001
aktív tag
válasz MPowerPH #40222 üzenetére
Teljesen igaz. Ha nem akar annyira sportosat, akkor ott a Koni FSD, H&R rugókkal pedig még kicsit keményebb lesz.
Szlalomhoz is használták ezt, de ott az Intraxot istenítik...
Én még nem tudom milyet vegyek, de azt hiszem bilstein (P12 v 16) lesz, az sokan tuningolják itthon.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
MPowerPH
félisten
válasz Gsx-rr #40220 üzenetére
Marmint mivel? Hogy alacsony lesz az auto?
Mert azzal lehet szivni, ellenben utana mintha kicsereltek volna az autod. Persze ehhez ajanlott a gatlok csereje is...A noname rugok, meg a vagott rugok mas kategoria...
De nem ertem a dolgot, 10-12 eves autonal mar csereerettek a gatlok, toronycsapagyak, es a rugok is. A full szett kb. £700 az UK -ban(sarga Koni+ eibach rugok, Lemforder toronycsapagyakkal), ami eleg bagatel, es kapsz egy uj autot.Don't Tread On Me
-
chess001
aktív tag
válasz Gsx-rr #40217 üzenetére
És a rugós mit csinál vele? A lengésillapítás a rugóhoz van méretezve a gátló. Ületett, kemény rugó rövidebb erősebb gátló. Gyári magasság, gyári méretű gátló.
-
kenguru99
senior tag
válasz balajti #40182 üzenetére
A sárga címkénél MTF-LT1 , LT2, LT4 lesz nagy valószínűséggel. Ezek jellemzően 75w-80-as olajok, melyeknek rendelkezniük kell a bmw jóváhagyással (MTF-LTx).
Ha a tiéd ATF-es azt passzolom, nem ismerem őket. -
kenguru99
senior tag
Egy a saját példa. A korábbi autómban eltört az egyik első rugó. Vettem bele 2 bontottat egy ugyanolyan motoros de nem ugyanolyan felszereltségű autóból. 0.2 tízed milliméterrel vastagabbak voltak a bontott rugók és ez elég volt ahhoz, hogy láthatóan megemelkedett az autó.
-
chess001
aktív tag
válasz kenguru99 #40214 üzenetére
Igen, pont azt akartam írni, hogy a lengéscsillapító nem tehet róla, a rugó a hunyó. Kb. az a gyári max állás, hogy az abroncstól a sárvédő pereme ugyanolyan messze van.
-
kenguru99
senior tag
A következő a gond nálad. A gyárak a felszereltségtől és motoroktól függően nagyon sokfajta rugót alkalmaznak. Ezek között nagyon pici lépcsők vannak, akár csak néhány század milliméter a különbség. ( a rugóacél átmérőjében) Az utángyártóknál ez a fajta kifinomultság nincs. Van egy, esetleg két fajta és kész. Túl erős a rugó az autódba, azért emelte fel az elejét.
Első körben azt javasolnám, hogy fogj egy tolómérőt és mérd meg a új és a régi (ha még megvan) rugóacél átmérőjét. Látatlanban is szinte biztosra mondom, hogy 1-2-3 tízed milliméterrel erősebb az új rugó. -
KAMELOT
titán
Beszéltem a másik szerelő haverommal is. Mondta kéne váltóban olajat, meg filtert cserélni. Akkor ez +460 euro lesz a költségvetésemhez. Már 4k euronál tartok, de legalább 0km-es lesz a motor és TIP-TOP.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Ck.
addikt
válasz chess001 #40201 üzenetére
Miért vagy ennyire biztos benne, hogy rossz rugót rendeltem? Nem lehetséges, hogy csak a hátsó rugó van inkább megfáradva?
Sok varáció nem volt a boltokban: M-es (kézi vagy automata), alap futómű (kézi vagy automata)Ezredes Mester,
Konkrétan ezt a rugót rendeltem: [link] Hogyan tudnék megbizonyosodni, hogy tényleg ez való-e bele? A hátsó lengéscsillapító is cserés, pár hét múlva lesz esedékes, érdemes lenne azzal együtt a hátsó rugót is cserélni? Hátha megszűnne ez a szintkülönbség, ahogy CharlieDrop is említette?
[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
Csalóka a 2 kép teljesen máshonnan és más szögből van fotózva illetve ez a kerék is kicsi így becsapós azért. Tegyük fel jó rugót vásároltál hozzá ( az össze tud ülni.....) Berakod az új rugót új gátlót új toronycsapágyat az simán emel/emelhet rajta 3-4cm-t. A hasmagasság kérdéssel meg pontosítanék mivel sokan azt veszik alap magasságnak amikor a kocsi már 10-15 éves van benne 150-200-300E Km.... Miközben a gyári magassághoz köze nincs a kocsinak. Mikor pedig kap új gátlót toronycsapágyat stb akkor "visszakerül" a gyári magasságba és mindenki juj de magas lett vagy megemelkedett stb holott a fos magasságból gyári magasságba került vissza..... Egyébként idővel szépen csökken majd a magasság ahogy beül minden és használódik.
(#40202) Möhe
Áhh te magasabban vagy Annyira alacsonyan voltam,hogy a nyomvályús úton mikor fékeztem a lámpához le-le ért az alja a kocsinak néha egy nagyobb fekvőrendőr is odavert ha nem úgy mentél át rajta... De iszonyat összeült a toronycsapágyam a kormány is szorulgatott miatta... Kemény volt tekerni a többihez képest bár engem annyira nem izgatott most lágyabb puhább a kormányzás és nem is akad. Ez ahogy álltam ki egyből fel is tűnt. Nem mértem le de egy 2cm-el biztos magasabb lett aminek jelen pillanatban örülök Többek között ezért is tépte le a padka az első lökösöm mert annyira lent ült az eleje..... Aknára pedig csak deszkával lehetett leállni.... Most pedig kiállok "simán" M5 az jön megy mindenhol.... Bokorugró
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
chess001
aktív tag
Ahogy írta, nem normális. 1-2 cm lehet benne van, azok elég öreg alkatrészek lehettek, és azok sem az általad említett részek... Rossz alkatrészt raktál be, a lengéscsillapító, meg rugó, ha összeül dobhatod ki, már nem tölti be a funkcióját. De új bmwt alkottáp all-road coupé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest