- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvh
csendes tag
340000 Sorry!
Várom a tippeket/segítséget
Sziasztok!
BMW 116i 85kw/116LE, N45 motor, 340000km, 2007/2, 2008 forgalomba helyezés.
A vásárlás után kb 80-100 km után kivilágított a motor check engine lámpa, az autó olykor háromhengerezik/dadog/lassú mint a tetű sajnos, teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor jön elő, abszolút lutri.
1.Tudom, hogy a hiba forrása innen aligha megjósolható, de esetleg tudtok írni ezzel kapcsolatban akinek van, vagy volt hasonló tapasztalata? Azt is szívesen venném ha esetleg valaki személyes tapasztalat nélkül is tud hasznos tippet adni?
2.Ennél a típusnál az ilyen jellegű dolog, hogy orvosolható jellemzően?
3.Mekkora költség-intervallumban gondolkodjak? Felmehet akár százezres nagyságrendig is?
4.Kész vagyok a kereskedést beperelni, vagy nyugodjak le remélhetőleg nem lesz akkora probléma?
Köszönöm szépen előre is!
(ui.: nagyon aggódom
)
-
Én meg ültem pár MX-5-be és szerintem egyáltalán nem rossz.
Ültem turbos változatba, az meg kifejezetten félelmetes volt azzal a teljesítménnyel...
Igaz végül Z4-et vettem.(#39714) Faith
A kemény tetős kocsik nehezebbek, még inkább kell bele a motor.
Z4-ből 2.5SI, 3.0 vagy 3.0SI, a többit kerülni kell szerintem. -
-
Üdv,
Jelenleg F33-at használok, de párszor ültem E93-ban is, és a kettő nem sokban tér el egymástól. Szélzaj 160-nál teljesen élhető (majdnem mint egy sima kupéban), illetve téli és esős időben is kompromisszumok nélkül használható. Amire szerintem érmes figyelni, h sérülésmentes legyen az autó! Szinte a legkisebb sérülésnél is elmozdulhat a tetőszerkezet, és akkor jó eséllyel be fog ázni. Egyik haverom szívott ezzel, nagyon nehezen tudták beállítani neki a tetőt -tudomásom szerint elég sokszor járt szervizbe vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest