- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi000
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek az infót! Utánaolvastam és meg is rendeltem a UBOOM X-et.
A többi opciót valóban az ár alapján igyekeztem összeszedni, de jópár összehasonlító videó végeredményeképp szűkült a paletta erre a pár modellre a hagzást preferálva.
Ezzel az EarFun márkával még nem találkoztam, feltehetőleg ezért is zártam ki, ha fel is merült pár reviewban. -
Csabi000
csendes tag
Sziasztok,
Kültéri és beltéri zenehallgatáshoz keresek Bluetooth hangszórót. Elsősorban punk rock metal a zenei irány. Szeretném, hogy bírja a port, és hogy jól szóljon (inkább a hang minőség mint a hangerő van a fókuszban).
Keret 50.000HUF
Eddigi kiszemeltek:
Anker Soundcore Boom 2 hordozható hanszóró, 80W, BassUp 2.0, IPX7, RGB, Bluetooth 5.3, Fekete - eMAG.hu
JBL Charge 5 – Fekete színű – MobileMarket
BOSE SoundLink FLEX Bluetooth hordozható hangszóró, halványlila
illetve láttam hogy tárgyaltátok a EarFun UBOOM X bluetooth hangszóró, 80W, 30 óra üzemidő, RGB világítás (SP500) - Hangszórók - EarFun Magyarország -t is. Ez megérhet plusz 10.000 HUF ot?Eddig volt egy Marshall Emberton II Bluetooth hangszóró, fekete - eMAG.hu , de azt elajándékoztam. picit csalódtam a hangzásában, és kiborított az applikáció használhatatlansága.
A hozzászolásokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest