Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
alphamooncam
üzenetére
" ... rezonancia gátlás-bitumen lap ... " – szerinted ilyen hány autóban van?
Az a baj, hogy teljesen különböző dolgokat próbálsz összehasonlítani, így nem csoda, hogy más összegek is jelennek meg a végén.Egyébként Isten tudja hányadik alkalommal vetődik már fel a gondolat, hogy egy bt. hangszóró tuti autóba is jó lesz. Én ekkor mindig le szoktam írni, hogy nem fog jól szólni (én ugyan nem próbáltam, de megtették már másik előttem, ill. látatlanban én is erre hajlok). Ezen kívül hová is akarod tenni? Pláne egy BB3-at? Folyton, minden kiszállásnál majd ki-be fogod tenni-venni, kapcsolgatod a hangszórót, ha merül töltöd (vagy fixen rákendácsolod a szivargyújtóra)? Ha nem rögzíted le, akkor mi garantálja, hogy egy fékezéskor (ne adj' Isten baleset esetén) nem fog téged vagy az utasodat úgy fejbe kólintani, hogy ottmaradtok? Megannyi kérdés, amire nincs jó válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Nyomtató topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő