Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
alphamooncam
üzenetére
" ... rezonancia gátlás-bitumen lap ... " – szerinted ilyen hány autóban van?
Az a baj, hogy teljesen különböző dolgokat próbálsz összehasonlítani, így nem csoda, hogy más összegek is jelennek meg a végén.Egyébként Isten tudja hányadik alkalommal vetődik már fel a gondolat, hogy egy bt. hangszóró tuti autóba is jó lesz. Én ekkor mindig le szoktam írni, hogy nem fog jól szólni (én ugyan nem próbáltam, de megtették már másik előttem, ill. látatlanban én is erre hajlok). Ezen kívül hová is akarod tenni? Pláne egy BB3-at? Folyton, minden kiszállásnál majd ki-be fogod tenni-venni, kapcsolgatod a hangszórót, ha merül töltöd (vagy fixen rákendácsolod a szivargyújtóra)? Ha nem rögzíted le, akkor mi garantálja, hogy egy fékezéskor (ne adj' Isten baleset esetén) nem fog téged vagy az utasodat úgy fejbe kólintani, hogy ottmaradtok? Megannyi kérdés, amire nincs jó válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Torrent meghívó kunyeráló
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest