Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70
üzenetére
" ... hebeg habog ...azt se tudja merre van arcal előre ... "
Ilyenkor mindig azon morfondírozok, hogy aki nem tud beszélni, az miért nem script-eli ki előre, hogy mit fog mondani? Na, mind1. Sajnos van még egy-két hasonló majom itthon ...#20058
" ... nem teljesít rosszul az x30 [link] ... "
Az első számot (~2:25-ig) hallgattam meg. Háát .. nekem nem ez a véleményem, de tiszteletben tartom a tiédet
Nem azt állítom, hogy Xtreme 4 tökéletes, de szvsz. jobb. Pláne mikor bekapcsolja a "Spatial Audio"-t, ami nem csak térhangzást hoz (sőt, azt hoz a legkevesebbet), hanem irgalmatlanul megtolja a mélyeket, de mivel igazán mélyre nem tud lemenni az X30 ezért nagy "boomy" lesz az egész." ... custom eq az x30 nál ... "
Itt picit tologatja az e.q.-t, de mintha semmi hatása nem lenne (lehet már a max. hangerő miatt ...)." ... sem rossz [link] vagy itt [link] nyilván nem a legjobb videók ... "
Ahogy mondod. Ez a Storytripper HD csatornát nem is értem. Szemlátomást lenne pénze normális mikrofonra, mégis tojik rá.
Egyébként a Tronsmart fossa ki magából a hangszórókat. Most már van Bang 2 is, ami – a felépítését tekintve – egy Soundcore Boom 2. Eddig nem találtam igazán jó tesztet róla, ennek ellenére mégis van egy olyan érzésem, hogy még ez is jobb lesz az X30-nál ...#20057 carl18
Nem tudom eldönteni, hogy botfülű, vagy egy "hanta boy"-e.
Minden esetre kár az időt tölteni (és kommentekkel felhozni) az ilyen színvonaltalan csatornákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Battlefield 6
- Windows 11
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest