Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz francz'70 #20059 üzenetére

" ... hebeg habog ...azt se tudja merre van arcal előre ... "
    Ilyenkor mindig azon morfondírozok, hogy aki nem tud beszélni, az miért nem script-eli ki előre, hogy mit fog mondani? Na, mind1. Sajnos van még egy-két hasonló majom itthon ...

" ... nem teljesít rosszul az x30 [link] ... "
    Az első számot (~2:25-ig) hallgattam meg. Háát .. nekem nem ez a véleményem, de tiszteletben tartom a tiédet :R
    Nem azt állítom, hogy Xtreme 4 tökéletes, de szvsz. jobb. Pláne mikor bekapcsolja a "Spatial Audio"-t, ami nem csak térhangzást hoz (sőt, azt hoz a legkevesebbet), hanem irgalmatlanul megtolja a mélyeket, de mivel igazán mélyre nem tud lemenni az X30 ezért nagy "boomy" lesz az egész.

" ... custom eq az x30 nál ... "
    Itt picit tologatja az e.q.-t, de mintha semmi hatása nem lenne (lehet már a max. hangerő miatt ...).

" ... sem rossz [link] vagy itt [link] nyilván nem a legjobb videók ... "
    Ahogy mondod. Ez a Storytripper HD csatornát nem is értem. Szemlátomást lenne pénze normális mikrofonra, mégis tojik rá.
    Egyébként a Tronsmart fossa ki magából a hangszórókat. Most már van Bang 2 is, ami – a felépítését tekintve – egy Soundcore Boom 2. Eddig nem találtam igazán jó tesztet róla, ennek ellenére mégis van egy olyan érzésem, hogy még ez is jobb lesz az X30-nál ...

#20057 carl18
    Nem tudom eldönteni, hogy botfülű, vagy egy "hanta boy"-e.
    Minden esetre kár az időt tölteni (és kommentekkel felhozni) az ilyen színvonaltalan csatornákat.

Új hozzászólás Aktív témák