- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
mér kéne bárhová is menni? azt ne mond már hogy egy kertes házban egy ilyen fing hangfalaknak nevezett hangkeltőket gondot okoz tesztelni.... zene nem itt kezdődik két PA felső meg 2 sub láda na a zene itt kezdődik. nálunk szomszédok is rendesek sosem szólnak semmiért ők is hallgatnak zenét már majdnem minden háztartásban fityeg valami partybox amit durrogtat valaki szembe szomszéd is most vett valami hisense partyboxot párban nálam is itt van JBL ultimate és nem porfogónak lett véve.
-
LanyUs
őstag
Jogos! Az erdő mélyén sötétben hajnali bringa esetén a vaddisznókat és szarvasokat kergetni. Amúgy nem tudom elképzelni, hogy ezt bárki otthon max hangerőn tolja vagy nincs szomszédja.
A nyáron egyszer majdnem oldalba vert egy szarvas és sok alkalommal találkoztam vaddisznó családdal is. Szerencsére van egy elemes kürtöm, ami elriasztja őket. Teszteltem 50w hangszóróval is a hátamon. Még mielőtt elkezdődne: nem ez nem az a szint, amikor a suhanc hangszóróval a kezében az utcán mászkál. Igenis vannak olyan útvonalak, amikor 4 órán keresztül nem találkozol emberekkel csak a vadakkal... Madárcsicsergés pedig télen nincs, csak a csillogó szem párak és a sötét...
Szóval amikor nyélen ment a hátamon a W-king D8, akkor az állatok is fel tudtak készülni és nem hirtelen meglepetésként érte őket a száguldó mtb. A nehezebb hangszórókat viszont már csomagtartón tesztelném, bár a hideg gondolom darálna az akkuból egy 20%-ot tippre. -
carl18
addikt
Na rokon Partybox 110 hangszóróját teszteltem.
Akkurol extra bass fél hangerőn és nem esett le tőle az állam. Nem megy mélyebbre mint a Uboom X
Szóval nem olyan nagy durranás ahhoz képest mennyivel nagyobb többet vártam.Biztos jó ha hálózatról megy és bulizni akar valaki.
A másik hogy van Extra Bass első szint és második szint és fél hangerőn nem annyival volt mélyebb vagy erősebb.Úgy azt mondom a Oluv EQ Uboom X számomra sokkal zeneibb.
jó volt előbe hallani és kicsit körbe jártam.
Mondták válasszak zenét de a Metallica se szólt olyan szépen rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest