Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Cyborg #20084 üzenetére
A leírásod tele van hi-fi cuccokkal, tehát biztosan érdekel a minőség, a hifi topikot is olvasod, nem is értem, hogy gondolhatod ezt komolyan, miért kötöd az ebet a karóhoz?
4 éve nem olvasom a hifi topikot
Azt gondolom, hogy az alapszabályok mindenhol működnek, egy kocsiban is.
Egy egyenletes frekvencia menet alap a hifiben.
Javíts ki, de szerintem nem sok olyan bluetooth eszköz volt kipróbálva kocsiban, ami egyrészt 40 és 20.000Hz között viszonylag egyenletes frekimenettel rendelkezett, ÉS nem az ülésre, vagy lábtérbe lett bedobva, hanem fülmagasságban volt elhelyezve és itt fontos mindkét feltétel teljesülése a teljes spektrum megléte és az elhelyezés is.
Ha mégis tudnál ilyet példát felhozni, annak kifejezetten örülnék.
Nem olvastam végig az eszmefuttatásod,ne haragudj, de...
Ezek után, hogy el sem olvasod amit leírok, nem gondolom hogy érdemben előre tudnánk lépni a témában, "a higgy nekem, mert én azt mondom" formula önmagában általában nem alapozza meg a hitelességet, és ezt nem bántásból mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Netfone
- Társasjáték topic
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest