Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Pedig tényleg ez a helyzet BTC esetén. Litecoin annyiból más, hogy ott a nehézség növekedés nem ennyire jósolható szerintem. De alapvetően ott se rózsás a helyzet.
Anaren91:
Túl sok infót nem találok a cégről, de jól nem jártatok az biztos
Ha jól értem nagyjából ez arról szól, hogy ő megpróbál leszerződni ezzel-azzal, aztán akkor náluk elköltheted a "pénzt". Továbbá több apróhirdetést lehet találni, hogy bentragadt árukészletet felvásárol (gondolom a kereskedők is ilyen "pénzt" kapnak cserébe), ezek kerülnek be az outletbe. Én megpróbálnék minél hamarabb megszabadulni tőle, akár olyan formában, hogy outletből vatera/akárhol értékesíthető dolgokat venni 
Amúgy teljesen magyar cég, külföldön semmi infó nincs róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Magisk
- Steam topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha jól értem nagyjából ez arról szól, hogy ő megpróbál leszerződni ezzel-azzal, aztán akkor náluk elköltheted a "pénzt". Továbbá több apróhirdetést lehet találni, hogy bentragadt árukészletet felvásárol (gondolom a kereskedők is ilyen "pénzt" kapnak cserébe), ezek kerülnek be az outletbe. Én megpróbálnék minél hamarabb megszabadulni tőle, akár olyan formában, hogy outletből vatera/akárhol értékesíthető dolgokat venni