- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanki
csendes tag
válasz
ignorant
üzenetére
Természetesen nem állítottam hogy 100% biztonságos, az csak egy paper wallet lehet, de 1-2btc alatt, szerintem biztonságosabb mint olyan gépen amit rendszeresen használsz letöltésre (2fa ellenőrzés miatt), böngészésre, stb, kitudja mikor nézel be egy vírust...legutóbb egy olyan vírusról olvastam, ami ha copy/paste próbáltál btc címet, kicserélte a címet a vírus készitőnek a címére... mondjuk ez ellen az online wallet se segít, csak a paronia

http://thebot.net/questions-and-help/257226-warning-and-help-bitcoin-virus/
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Asus RTX2080 Super Dual EVO 8GB
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest