Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
senior tag
-
törölt tag
-
celf
őstag
bocsi az offért
Azért az is durva h. mivel nincs szabalyozva, jon egy ilyen mega influenszer es milliardok kezdenek el repkedni.
itt gyakorlatilag ugy manipulal ahogy akar
-
Wilks
tag
Én örülök Musk bácsi spekulatív lépésen. Ügyesen csinálja.
-
Solymi81
aktív tag
válasz maajsz #20291 üzenetére
Azért a fiat se egy életbiztosítás, főleg amiatt ahogy az egész világgazdaság működik.
Ha belegondolsz, az egész historikus adatokon, előrejelzéseken és egyebeken alapul, aztán ha jön vmi külső tényező, mint pl. a Covid, nagyobb vulkánkitörés, árvíz, akkor egyes szektorok bedőlnek, visszaesnek.Aztán a belső tényezőkről még nem is beszéltünk, mint a 2007/08-as válság ami kb. ezeken a spekulációkon alapult, aztán pukkant az ingatlanlufi.
A panamázások meg a többi okoskodás is ide folyhat vagy fog befolyni.Ez a zöld energia meg a többi is addig jó, amíg felhasználói oldalról nézed, de ehhez ugye az infrastruktúrát ki kellene építeni és az energiát valamiből adni, aztán ha nincs annyi energiatermelőd, akkor be kell indítani az erőműveket.
Hiába papolnak itt arról, hogy pl. Kína mennyi zöld energiát termel vagy mennyi elektromos autót gyárt/használ, az energiát a működtetéséhez elő kell állítani.Ettől függetlenül jó dolog amit Elon mond, de szerintem van benne egy szándékos dump hatás is, hisz így lentebb nyomhatja a BTC árfolyamát, aztán lehet bele mégtöbb pénzt önteni.
Szép is lesz, amikor a Föld bolygón majd csilliárd szélerőmű meg napelemtelep épül, hogy lehessen coint farmolni ...
Vízkereket minden folyópartra, hörcsögöket a mókuskerékbe aztán termeljünk energiát
-
maajsz
senior tag
válasz #49155328 #20290 üzenetére
Ja valszeg nem nézett utána. Miért hasonlítják még mindig az emberek a btc-t valós a fiat-hoz, mikor az utóbbin áll az egész gazdaság ami kinda szükséges a világ működéséhez, a btc meg jelenlegi formájában milliószor több energiát éget el mint amennyi valós/tranzakciós haszna van? Szvsz nagyon is jó, hogy modernebb algoritmusok felé nyomja kriptót és nem ragad le az elavult pénzhajhászat mellett.
-
kilua
senior tag
Csökken a bitcoin utáni adó 30.5%ról 15%ra.
A Tesla szerintem azért nem fogad el Bitcoint mert gondolom túl sokan akartak abban fizetni, és olyan igen sok Bitcoint nem akarnak tárolni. Persze aki akar az szépen visszaváltja dollárra, és úgy veszi meg a Teslát.
-
csaba951
veterán
Bitcoin, Dogecoin sink after Elon Musk walks back Tesla's support for crypto transactions
Ezért.Más. A (BTC) mempool január 4-óta nem volt ennyire üres. Gyanús ez a vihar előtti csend...
[ Szerkesztve ]
-
Ebisu68
csendes tag
Sziasztok
Ha rossz topic előre is bocsi.
Jelenleg napelemek miatt van kb évi 4 megawatt túltermelésem, amit a szolgáltató 12 Ft-ért venne át. Azon gondolkoztam, hogy érdemes lenne bányászni ennyi kapacitással, ez óránként nem sok, 450 watt, de akár le is kapcsolhatom egy évben 1-2 hónapra a gépet, ha veszteséges lenne. Éves elszámolásban vagyok az áramszolgáltatóval, így kb mindegy mikor megy.
Mit gondoltok erről, illetve van olyan bányászgép vagy config, ami eredményesen tudna működni? Kimondottan hűvös helyen tárolnám, nyáron sincs 22 foknál több. anyagilag pedig nem megváltani akarom a világot, hanem a többlettermelést jobb áron "eladni".
-
szekra
addikt
válasz South Velen #20279 üzenetére
-
KMT
addikt
válasz South Velen #20279 üzenetére
-
-
ooooobi
senior tag
válasz gyorgi79 #20272 üzenetére
Megteszi, bár jobb lenne ha lehetne a moonpaytöl valami normális bizonylatot szerezni valami pdf dokuban. Ird meg a fogadoirodanak, hogy ennyid van, moonpayel fizettél és tölük te csak ennyit kaptál az adott tranzakciorol. Aztan majd kiderül elfogadják, vagy tovább rugóznak. Egyébként ez semmiképp se normális gyakorlat, kifizetésnél személyazonosítást szoktak kérni, a beutalás megtörtént, elkönyvelték onnantol ez tök mellékes.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
ooooobi
senior tag
Még annyi, hogy ilyen etherscan, vagy blockchain.com-os trancakcióról készült képpel nem bizonyítasz semmit, azok nyilvános adatok, bárki meg tudja nézni. Ezt az etherscanes tranzakciot, honnan vetted amugy, mert ez alapján binancrol indult a pénz, te meg azt mondod valami moonpayel vásároltál. Moonpayes tradehistoryt kellene nekik elküldened azt ami tényleg nekik ment.
-
ooooobi
senior tag
válasz gyorgi79 #20269 üzenetére
Nem néztem át mit írtál, de az elsö szembetünö, hogy az etherscan oldalon nem fogsz látni btc mozgást, mert az ETH crypto-t és az eth alatti tokeneket mutatja csak.
Április 17.én thetert vettél ami eth láncon fut, azt jól mutatja az etherscan. elötte viszont látszik vettél btc-t meg bch-t is. Tisztázni kéne, hogy a fogadó oldalra akkor mit is utaltál be?[ Szerkesztve ]
-
gyorgi79
újonc
válasz eboostr #20264 üzenetére
Az irodák el szokták kérni az azonosításhoz a fényképeket az adataidról. Főleg az utóbbi években egyre jobban. A normális irodák ki szokták azért fizetni. Nekem ez egy új oldal. Próbálgattam a bónuszaikat és az üdvözlő bónuszukhoz nem fogadta el a bankkártyát ezért próbáltam ki a btc-t. Letöltöttem az alkalmazásukat és a qr kód leolvasóval fizettem. Bitcoin wallet. Ami az etherscan oldalukon van az nekem kínai, annyit tudok kivenni belőle, hogy az a befizetésem a bitcoinhoz és nem a sportfogadó oldalhoz.
Feltöltök néhány képet[ Szerkesztve ]
-
HoppMaster
senior tag
válasz gyorgi79 #20263 üzenetére
Elhiszem, de érdekes ennyire megviselné őket azaz apró kiutalása. Nem hiszem, h nem nagyobb pénzekkel játszanak, nem értem az összefüggéseket.
A tárcádban is ott kell lenni, vétel volt vagy eladás. Milyen tárcát használsz?
Ha írnál konkrétumokat akkor jobban lehetne segíteni neked. -
gyorgi79
újonc
hoppmaster- ez így megy náluk, mintha a fogukat húznák annyira akarnak kifizetni, de általában ki szoktak. A blockchainból csak a dátumot tudom kivenni, de hogy az vétel volt vagy eladás vagymi azt nem tudom..
-
HoppMaster
senior tag
válasz gyorgi79 #20258 üzenetére
Az azért komoly, hogy ilyeneket kérnek tőled. Ha ott a nyeremény akkor azt miből nyerted volna a 0 befizetésből? Tranzakciós előzmények nincsenek az oldalon?
Mi az, hogy neked kell a befizetést is bizonyítanod?
Amúgy a Blockchain-en minden fent van, nyilvánosan és lekövethetően. -
gyorgi79
újonc
válasz aradebil2 #20259 üzenetére
töltöttem fel két képernyőképet, ezeket küldtem el a fogadóirodának, de nem ez kell nekik hanem amivel náluk fizettem be. April 17th 11ˆ51 UTC időzóna- ekkor volt egy fizetésem náluk de ezt nem találom és kéne nekik, már csak ezt hiányolják...
Nagyon kevés fórum van ráadásul ahol segítséget kérhetnék. Ezért is örülök hogy rámírtál.
szóval én ezekig a részekig jutottam el ami a képeken van, de ez egy kicsit magas nekem kb semmit nem értek hozzá. de ha valaki tudna segíteni meghálálnám. Talán egyszerűbb lenne személyesen elvinném a laptopomat és úgy megkeresnénk vagy valami... -
gyorgi79
újonc
Sziasztok. Ha valaki tudna segíteni egy kezdő bitcoin amatőrnek azt nagyon megköszönném. Történt egyszer egy hónapja, hogy kipróbáltam egy sportoldalra befizetést bitcoinnal (ezt már megbántam) és sikerült pénzt is nyernem kb 300 ezret (ezt nem bántam"), viszont nem fizetik ki amíg nem küldök egy képet nekik a befizetésről. Megvan hogy mikor fizettem, de nem találom az oldalamon. Valami moonpay-re irányít ott rajta megtaláltam a historyban az aznapi fizetést amit a bankkártyámról csináltam -vettem bitcoint vagy mi, de a tranzakciót a sportfogadóoldallal nem, pedig az kéne nagyon.
-
celf
őstag
válasz -Skylake- #20229 üzenetére
Én igazán nem szeretnék beleokoskodni, de akiket eddig láttam okos embereket nyilatkozni, azok szerint az van, hogy nem lehet szabályozni valamit, ami decentralizált.
Megadóztatni tudják, vagy kvázi betiltani. Esetleg lekapcsolni az internetet.
De amelyik ország ezt megteszi, kimarad a fejlődésből.
Nagy összefogás kellene amerika és Európa részéről, de ehhez olyan szabadságjogokat kellene feladniuk, ami nem hiszem, hogy megtörténne. Evvör.Szerintem itt az lesz, hogy hamarosan nagy verseny indul a digitális currency-k között. Legyen az CBDC vagy decentralizált crypto.
Aztán lehet, hogy unfair lesz a CBDC-k javára a küzdelem.[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz #49155328 #20255 üzenetére
Sajnos nekem sem a teljes mag volt bent, csak egy szolídabb összeg, de hát ilyen ez az alt szakma. Azért itt van ok óvatosságra, BTC jövője nem kérdőjel számomra, de ezeknél a kicsiknél... De amíg megy a játék, jóóó .. [link]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz #49155328 #20251 üzenetére
True shit, este jót ment az AION, pont a hajnali hugyozásom közben kaptam el félálomban mobilon, ó mondom hátha. Erre ja. DOGE is jó.
Viszont tényleg azt látom, hogy szakad el egyre több alt a BTC-től. Van, amelyik még úgy mozog, de régen tipikusan örökké vele mozgó "kedvenceim" tök önálló életet élnek ma.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Kovács86
tag
Sziasztok!
Nem csak BTC, de az is érintett: vannak az eBay-hez hasonlóan működő Coin-os piacok?
-
GERIlla83
tag
Sziasztok!
MEW walletről egy svájci számlára, hogy a legegyszerűbb 1ETH-t CHF-re váltani?
Olyan hülye vagy, hogy ha te lennél Zorro "Y"-t rajzolnál a falra!
-
-Skylake-
addikt
válasz Dißnäëß #20241 üzenetére
Igen hat ez amit levezettem ez azert nem all minden coinra, bizonyos mcap alatt ez nem ertelmezheto, mert hianyzik belole a kepletemben felvazolt nagy toke es nagy piaci szereplok. Itt en leginkabb a BTC ETH parosra celoztam, egyreszt ezekben van igazandibol merheto mennyisegu penz (bar 1500 milliard USD meg igazabol igy sem sok), masreszt ezek irant kezdtek el erdemben erdeklodni olyan szereplok akiknek erre majd befolyasa lehet. Nyilvan a doge egy tok jo vicc, annak is megvan a szepsege hogy abbol gazdagodok vagy szegenyedek, hogy Musk talalt e valami vicces meme-t vagy sem, de azert azt itt gondolom mind erezzuk, hogy nincs az az alpari szar bank az univerzumban, aki kepes lenne nyilvanosan kiallni a doge mellett. Tehat igen, a tisztanlatas vegett en kizarolag a BTC/ETH parosrol beszeltem az elozo hszben.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz nort_on #20245 üzenetére
Iiigen, még a relatív (!) nagy MCAP-esekre mûködik többször, azért itt is akad meglepi bôven, de kis coinoknál pl. simán lehet azt, hogy úgyis a BTC mozgatja ôket (még), ergo BTC RSI-t figyel az ember, és mégis az alttal szórakozik. Legalábbis nekem jól jött gyakran, hogy BTC nôtt 5%-ot, akkor az adott alt 2x annyit. Esô oldalon persze dettó. Ezt még mindig jobbnak találtam, mint a BTCUP/BTCDOWN-okkal játszani, amiknek még napi tartási díja is van, hozamuk pedig ugyanannyi (vagy kevesebb, ha még volatilisebb altot néz ki az ember). A bibi akkor van, ami mostanság történik, hogy az eddig keményen BTC-vel együtt mozgó altok el-el szakadnak tôle. Ekkor ez az utolsó viszonyítási pont is eltûnik és tényleg totál rulett - átmenetileg, valszeg. Szóval ahogy BTC dominancia csökken, úgy változik az altok vele mozgása is, az RSI pedig továbbra is kevésbé mérvadó egy kicsinél, jön egy bálna 90-es RSI-re és elszáll a fenébe egy függôlegessel felfele. (Aztán kivár pár napot, bevásárol rá a nép, mert látják, hogy "stabilizálódott", majd bálnánk elad).
Mindig az erôsebb kutya b***ik és most nem DOGE-ra utalok
-
-
nort_on
senior tag
Részben kapcsolódik, ezt nem tudom láttátok-e, érdekes elemzés ETH/BTC-re.
-
Dißnäëß
nagyúr
És akkor a DOGE-t is elkezdik a tech elemzésekben egyre inkább álló fogalmak jellemezni, jön egy Musk, kurjant kettőt és már nincs tudömún, max. felmegy utasszállító gép magasságba, oszt jónap.
Amúgy jó írás +1.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz Sátán44 #20234 üzenetére
Mérlegelni kell azt is, érdemes-e valami hype-oltra átugrani, és azzal kompenzálni a bukót, amikor beleragadtál valamibe és eldobod.
Én is ragadtam már STORJ-be, gondoltam egy merészet és realizáltam a (nem nagy) bukót USDT ellenében, majd vettem DOGE-t az így felszabadult, némileg kisebb tőkémből és nagyon faszára jött ki a végén, fentebb voltam ismét USDT-be kiszállva, mint ahol lettem volna a visszakorrigálódott STORJ árfolyamon.
De ez nagyon hazárd, mert ha pont olyan "másik coin"-t kapsz el, ami szintén esőben, akkor nagyon káromkodós is lehet a sztori. Úgyhogy itt én is szorítottam a segglyukam 1-2 éjszakán át, nem ajánlom, csak mint opció, ha játékpénz van bent. Amúgy nyilván nem megoldás semmire alapvetően.
RSI-ket keményen figyelni, 3D, 1D, 4h, 1h ..
-
Sátán44
addikt
Korrekt meglátás. Tény, hogy az emberiség pár százaléka lépett még be a piacra, sztem 1 éven belül robbanás lesz ezen a téren is. Ez pedig kihatással lesz a komplett piacra. Az államok is szeretnének hasznot húzni, amire látunk máris kezdeményezéseket Pl. Törökök
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz Sátán44 #20231 üzenetére
En mindig ugy vagyok vele, inkabb maradjak le valami kilovesrol, mint a teton bevasarolva fomo altal vezerelve pont ott all meg a dolog, majd esik be, az eladas meg veszteseg realizalas lenne, ergo beleragadsz es varhatod, mig felmegy oda megint (ha.. bar altalaban igen, kerdes, mennyi ido mulva).
Szoval long-osok nyugodtabban alszanak kb, shortolva meg nem mindegy, mikor ugrasz be.
Nalam spec. a lemaradas fajdalma, ahogy nezem a raketat es nem vagyok rajta, sokkal enyhebb, mint a bentragadas fajdalma, amikor esik.
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
válasz Ferdzsoo #20228 üzenetére
Elismerem nem régóta vagyok a coinok világában, de azért kiakadva nem vagyok, csak szimplán érdeklődő. Folyamatosan figyelem, tanulok, nem ugrálok a coinok között. Csak sokszor nézem, hogy mennek el mellettem a lehetőségek
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz Sátán44 #20225 üzenetére
Szerintem a banyaszok, a kripto korlatozasok a vilag egyik felen, a kripto muveletekbol szarmazo irdatlan nyeresegado a vilag masik felen, szoval ha fogalmazhatok igy, talan a befektetok is a helyuket keresik ebben az egeszben, es alt-okba ment a love.
Illetve latva az ETH novekedeset, na nem mintha ra nem lenne ervenyes Biden bacsi szandeka, de mintha BTC-bol ETH-be tettek volna sokan, nem csak a kintrol USD-ert uj bearamlo toke.
De csak tippelek, nem nezegettem meg a grafikonokat, nem is tudom, lehetne-e egyaltalan korrelaltatni BTC volument mondjuk ETH volumennel szemben. Meg amig Binance-re belepett ismet 1 milliard (!) USDT, addig Coinbase-rol elfele szivargott rengeteg BTC, talan ennek koze van a Coinbase tozsdere menetelevel, nem tudom....
Sok valtozo tenyezo van most. Nem feltetlen rossz dolgok befektetoi szempontbol, csak szimplan valtozo dolgok, igy aztan nem egyertelmuen szuperzoldek a BTC kilatasai sem.
Na es a szokasos spekulativ jatek erre rajon, vegyunk-e altot, vagy sem, bla bla.
Ma az ETH a sztar, a BTC a csunya, holnap meg elkepeszto nagyot is fordulhat a piac, amikor az ETH-t eldobjak a nagyok es egy lentebb esett BTC-be beszallnak ismet.
Nyilvan temetni total hulyeseg a BTC-t, minden amit latunk, a medenceben resztvevo gyerekek pancsolasa csak. A bolcs okosak meg tudjak, mit csinalnak, nem tojnak be egy kis esesre, sot, ravesznek (buy the dip), amikor pedig szarnyal, kivarnak, semmi fomo..
Szvsz BTC/ETH fronton nem szabad most kapkodni, jopar alttal pedig klasszat lehet huzni. Vau vau
-
-Skylake-
addikt
"Szerintetek mi az oka a mostanában tapasztalható szüttyögésnek?"
Szerintem az, hogy minél inkább kilépnek az undergroundból a coinok, annál inkább megtalálják azok az emberek, akiknek más elképzelésük van a napon belüli 30% mozgásról.
Hogy érthetőbb legyen a meglátásom : azzal, hogy cryptot elkezdték olyan emberek vásárolni akiknek tényleg van benne pénzük nem csak hobbyból hülyéskednek otthon napi 6 ezer forintért egy kupac vga-val (ez konkrétan ETH-ra írva, de az kvázi mindegy), azzal ezek az emberek nem csak a tőkét viszik be a piacra, hanem a hozzáállásukat is. Ameddig valaki ezt egy lottónak tekinti és beledob néhány millió-tízmillió-esetleg százmillió ft értékben mert van ennyi fölös pénze, addig nem változik semmi. De amikor akkorára duzzad a potenciál a cryptoban mint ahova jelenleg duzzadt és már felkelti akár a pénzintézetek figyelmét is, akkor már olyan tőke kezd el oda vándorolni, aki nem fogja tolerálni azt, hogy 50 millió USD-nek naponta a 30%-át kockáztassa naponta 30% nyereségért, mert azzal nagyon nem jön ám ki a matek, csak úgy látszik "mintha kijönne".Szóval az én meglátásom, hogy a jelenlegi ETH fújás az egy ilyen utolsó "nagy" hajrá jellegű valami, be fog állni az is valahova, ahogy a bitcoin is ( persze bőven lehet, hogy ez a valami BTC-n mondjuk 100k, nem releváns) és utána mint ami az arany szerepe volt az elmúlt évtizedekben az a coin szerepe lesz a következő években-évtizedekben. Ha ez megvalósul, akkor el fogják kezdeni szabályozni, mert a nagy tőkének nem opció az, hogy nincs garancia így ki fogja követelni és meg is fogja kapni, mert túlsúlyban van a pozíciójából adódóan. Amikor pedig ez is bekövetkezik akkor egy jó hosszú és rögös úton, de eljutunk oda ahol a FIAT pénzek voltak 100 éve, nevezetesen simán csak lesz egy következő valuta, csak ez most nem egy dedikált országé mint a zlotyi, hanem úgymond közös.
Azt meg kellene érteni és látni mindenkinek, aki a százezermilliárd dolláros bitcoinért imádkozik, hogy minél nagyobb tőke kerül bele, annál inkább tarthatatlan lesz ez a lázadó felépítés. Az addig működött ameddig a kisember pénze volt benne és a nagy tőkével meg a gonosz bankrendszerrel ment szembe. Itt már nem erről beszélünk, már a gonosz bankokat is elkezdte érdekelni és innentől vége az anarchiának , ha megy a nagy pénz akkor jön a szabályozás is.
A másik gondolat pedig szintén ide köthető, a "miért nem emelkedik havonta 100%" kérdésre a következő, a szituációból adódó válasz , hogy mert az nem normális jelenség a devizapiacon. Márpedig ez már ott van, ezt nem a magyar fórumozok 1 millió forintja mozgatja, hanem ugyan azok a nagyok kereskedik, ugyan azokkal a nagy pénzekkel akik a normál devizatőzsdéket is. Ők meg hallottak már technikai elemzésről (ami nem a go to the mOOn DiAmOnD HaNd HODLLLLLL ) és úgy kereskedik a piacot ahogy egy devizát amúgy kell. Mivel egyre több az ilyen, így egyre inkább fekszik majd a trend ezekre az elemzésekre, mert a normál deviza tőzsde is pontosan így működik. Egy pár év után kiszórják azokat a piacról akik csak foglalják a helyet és akkor majd tényleg meg lehet írni, hogy "digitális arany".
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Ferdzsoo
addikt
Te milyen szüttyögésről beszélsz?
6 hónap alatt meg 4x- eződött a BTC árfolyam. Te pedig azon vagy kiakadva hogy az elmúlt 2,5 hónapban véletlenül egy 4x emelkedés után oldalazik?
Jelenleg a hipersebességből visszakapcsoltunk szupersebességre. Nem látom a problémát."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Sátán44
addikt
válasz Eagle16 #20226 üzenetére
Ezt szoktam nézni: https://www.lookintobitcoin.com/charts/stock-to-flow-model/
-
Sátán44
addikt
válasz Dißnäëß #20224 üzenetére
Hát ez sem jött össze Május 5. 80.000 dollár.
Szerintetek mi az oka a mostanában tapasztalható szüttyögésnek?Ár felhajtó hatás:
Az elmúlt hónapokban azt mondták, hogy jönnek az intézményi befektetők, egyre szűkül a megvásárolható btc. Jön Amerikában a semmiből kinyomtatott pénzeső, mindenki btc-t fog vásárolni. Április végén kinyomták a tőkeáttéteseket, most aztán kilövés.
Erre mi tapasztalható?Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
törölt tag
válasz Nimrod #20220 üzenetére
"cloud-bányász app"
Idáig kellett olvasnom, már tudtam hogy scam... Közben azért ránéztem és a véleményemet csak erősítette, szóval nyugodtan írhatod a kommentet, amúgy szinte az összes cloud mining (vagy talán nem is szinte, hanem tényleg az összes) scam, ha ezt a szókapcsolatot bárhol meglátod, akkor fuss és vissza se nézz -
Nimrod
addikt
Ki mit tud a Multimine nevű androidos cloud-bányász app-ról? Review-k elég vegyesek, ingyenes formában már kétszer összejött a BCH és ETH kivételre való, miután semmi nem történt írtam supportnak app-ból. Erre írták, hogy a website-on keresztül kell intézni, KYC verification kell előtte. Arra több mint két hete várok, supportnak most küldtem memót, mert előzőre már nem is reagáltak.
Nem találtam jobb topicot ennek a kérdésnek. Gondoltam körbekérdezek itt, mielőtt megírom Play Store-on a commentet, hogy egy scam az egész.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz podcast #20215 üzenetére
Eleg keteselyes most, merre tovabb BTC, de azert hosszutavon meg mindig o a tuti, legalabbis rengetegen szallnak be ujak es ujak..
Ami az erdekes, hogy coinbase-rol aramlik kifele a BTC, mikozben az ETH is no mint az allat, kivancsi leszek, ETH-re mi var..
-
Ferdzsoo
addikt
Illetve ha közben úgy gondolod a BTC 1 év múlva többet fog érni akkor is megérte.
Igazából a legjobb magyarázat: Ha a BTC árfolyam egy év múlva többet megy fel mint a hiteled kamata, már megérte... Igaz vissza kell fizetni...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
meili
tag
Szerintem egyértelmű, le van írva. Letétbe teszed a bitcoinodat, és kölcsönt veszel fel, amit később vissza kell fizetned. Csak akkor van értelme használni, ha egy éven belül vissza is szeretnéd vásárolni egyébként is a bitcoint, amit most átváltanál készpénzre, tehát csak ideiglenesen van szükséged pénzre. Mivel az ideiglenes készpénz szerzésedhez nem kell nyereséget realizálnod, hanem kölcsönt veszel fel, ezért nincs mi után adózni. Cserébe x%-ba így is kerül a kölcsön, csak ez valamennyivel kevesebb, mint amit egyébként adóznál.
-
Yany
addikt
Ha valaki képben van az Inlock adóoptimalizálási lehetőségeivel kapcsolatban, az meg tudna dobni engem egy privát üzenettel? A linkelt oldalon "Adóoptimalizálás" címszó alatti rész érdekelne részleteiben, hogy hogy néz ki ez az egész. Előre is nagyon köszi.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Celsius appal mi történt? Folyamatosan kilép. (IOS)Üdv, Csaba
-
Mill3r
tag
-
Mill3r
tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérem, szivat a Binance
A lakcím azonosítást nem akarják jóváhagyni az istenért sem. Lakcím kártyával elkaszáltak, de nem lépett meg, többen írták, hogy ez lesz. Bementem bankfiókba és kértem hitelesített számlakivonatot. Ahogy kell pecséttel, dátummal, fiókvezető aláírásával.
Feltöltöttem, de ez sem jó. Azt írják, hogy azonosnak kell lennie a weben megadott adatokkal. Teljesen egyforma minden. Írtam a supportnak de ugyanaz a válasz... Egyformának kell lennie. Lehet, hogy abba kötnek bele, hogy a kivonaton csupa nagybetű minden? Vagy esetleg, hogy az OTP papíron az irányítószám vonalában a lap szélén van valami kód... Passz
Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban, vagy akár csak ötlet?
Köszi előre is.IDDQD IDKFA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest