Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DPD tapasztalatok
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Balazs
aktív tag
válasz fireman123 #21998 üzenetére
Hát, lesz bőven ilyen is...
Aki a nagy pénzre játszik, annak már réges-régen be kellett lépnie, szerintem.
Persze ha lesz egyszer 10x-eződés, vagy ki tudja, akkor ez a mostani is tökéletes.
Nem tudom, én valahogy a nagy esések közepette inkább éreztem izgatottságot (Mámoros volt mikor 29k BTC-be és 1800 ETH-ba bele tudtam venni), most nem.[ Szerkesztve ]
-
F_Balazs
aktív tag
Kis szakmai kérdés. Ilyenkor be mer szállni bárki is is akár Bitcoinba, akár Ethereum-ra? (Már innen a topikból?)
-
tisztelturam
aktív tag
43K az elég jó... Csak így tovább
-
BeLucZ
addikt
válasz atok666 #21994 üzenetére
Dehogy adtam el bukóval, nem őrültem meg Nyitottam mellé egy bitcoin portfoliot is, azzal szerencsére sokkal jobban megy, illetve távlati cél hogy tolok még be lovét eth-ba ha lejjebb megy. Ha nem megy lejjebb, akkor meg hodl mindenképp Valahol nem is baj hogy így alakult, ez volt a "tanulópénz". Azóta jóval óvatosabb vagyok, meg DCA-zok, annak is egy saját elgondolású verziójával.
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
Ezek nem túl jó hírek.....
Az Egyesült Államok holnapra kinyírhatja a saját kripto piacát
Ha ezt tényleg megszavazzák, akkor az nem fog túl jót tenni a piacnak.....
-
F_Balazs
aktív tag
Van annak megint valami oka, hogy minden úgy esik mintha muszáj volna? Vagy csak a szokásos gyökér kriptos mentalitás, hogy egy kis negatív trend ha kialakulóban van, akkor rögtön el kell adni mintha nem lenne holnap? Ezt én sose fogom megérteni.
-
BeLucZ
addikt
válasz Pietrosz #21968 üzenetére
A becumizott ethereum portfolio mellett bitcoinnal is tolom csak ott már jóval átgondoltabban és szerencsére sikeresebben is. Ethert is fel akarom majd higítani hogy csökkentsem az átlagárat és kimentsem. Végülis vehetjük úgyis hogy "megfizettem" a tanulópénzt virtuális értelemben.
-
F_Balazs
aktív tag
Vajon mi az ami elcseszte mára a tegnapi jó hangulatot? Vagy szimplán pumpa után dumpa?
-
BeLucZ
addikt
Ezek alapján következtethető szerintetek, hogy nem nagyon fog visszaesni mostanában az árfolyam 30K-ra ?
Viszik a tőzsdéről a bitcoint
-
veterán
Nem tartom magam profi tradernek, de amit írtam botot, az elmúlt 1 év adataira lefuttatva 702%-os hasznot hozott volna (persze virtuálisan, mert nemrég lett kész). Ez jó értéknek számít?
Én elégedett vagyok vele De majd az éles teszt megmutatja mit tud igazából.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
Wn2tl
aktív tag
válasz Fecogame #21957 üzenetére
Átlagosnál lehet, hogy jobb. De én rutinosról beszéltem. Átlagjóskának lövése nincs a kockázatmenedzsmentről, és amikor meghatározza köldökvakarva a botstratégiát az lehet nagyobb veszteséget okoz neki, mintha hodlolná. Nem beszélve a "profikról", van olyan cég ami lehúzta már a rolót, mert benézte a bot.
[ Szerkesztve ]
-
Wn2tl
aktív tag
válasz nort_on #21955 üzenetére
Hát lehet. Bár nekem az a véleményem, hogy a botok a rövidtávú nagyfrekvenciás kereskedésben erősek és ahol nagy tőkével (pl. ügyfelek pénze) egyszerre több piacot is tudnak figyelni, mozgatni. A rutinos ember intuíciója hosszabb távon még jobb, mint egy AI. Nem biztos hogy így lesz sokáig, mert irdatlan tempóval fejlődik a mesterséges intelligencia tudománya.
[ Szerkesztve ]
-
Wn2tl
aktív tag
Annyira gyönyörűen zónázik és követi a sávokat, hogy hihetetlen. Rutinos kereskedők, biztos busás hasznot csinálnak belőle.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz sambenez #21950 üzenetére
Hát, félve vettem vissza én is 2570-nél.
6% menetelés után már csak idő kérdése lehet a lecsapolás.Ugyanakkor hogy milyen hülye is az ember; 1800-nál és 2100-nál is tettem bele pénzt, és igazából csak tartani kellett volna mostanáig, de utólag mindenki okos.
[ Szerkesztve ]
-
F_Balazs
aktív tag
Mainstream coin-nál még ilyen pumpálást nem is láttam, mint most az Ethereumnál. Persze nem vagyok benne rég.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #21935 üzenetére
ADA ma nem nagyon adakozik báttyámuram!
-
F_Balazs
aktív tag
Pillanatok alatt lódult most meg az árfolyam, de főleg az Ethereum. Ilyenkor szokott az ember kicsit gyanakodni.
-
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #21935 üzenetére
Mert az sem reális, hogy mindig napról-napra pluszban legyen az árfolyam.
Mivel elég labilis a helyzet mostanában, +20% hasznonnál már simán érdemes eldobni a további emelkedés esélyét, mert ahogy látjuk, úgyis vannak visszahúzódások. Múlt héten 41.2k-nál én is eladtam mindent.[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz F_Balazs #21931 üzenetére
Most nem akarok nagyokos orákulumnak tûnni, de én szóltam.
Szerintem aki a legutóbbi kilövéskor becuccolt, most elad-eladott. Meg nagyjából a nagyja, akik anno ráültek a hullámra. Túl szép, túl gyanús volt az a rakéta, hogy elhigyjük. Egy intelligensen, nonstop állítódó stoploss-al lépcsônként meg lehet ilyet ülni, amúgy viszont csak rodeo.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
F_Balazs
aktív tag
Na kellett is az ADA-t említeni a múltkor, az most kicsit jobban szopik a többi kriptohoz képest.
-
F_Balazs
aktív tag
5. napja mínuszolgatunk...ebből hamarosan 28-30k tartomány lesz újra, gyerekek. (+ marha gyenge az elmúlt napokban a trade volume, szóval nem is hinném hogy a lefelé menő trend megfordulna..)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vannak elképzelései az USA nak is.
https://www.cnbc.com/2021/08/03/senate-infrastructure-bill-cracks-down-on-crypto-tax-reporting-.html -
F_Balazs
aktív tag
Nem pontosan értem, hogy hogy tudott ma az ADA +4%-ot menni, miközben a TOP10-ben minden más mínuszos.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz nort_on #21915 üzenetére
Passz. BUSD még jobb (már ha Binance-es vagy - én igen), csak mostanában a Binance bajszát is cibálgatják.
Viszont tény, igen, hogy USDT mögött nem-amerikai mindenféle offshore bankok állnak, amik sokkal lazább szabályzás mentén mennek, mint egy USA beli bank, ahol - lásd BUSD - havonta auditálják elvileg tisztességesen azt, hogy a nyilvántartott BUSD mögött ténylegesen ott van-e a ropogós valós dollár fedezet. És mivel egy agyonszabályzott közegben működő bankrendszer van mögötte, a BUSD ily módon biztonságosabb, viszont előbbiek miatt kevesebb kripto is van párba téve vele, mint USDT-vel. Az USDT hazárdabb valamivel, persze egyesek szerint a teljes kriptózás az, de ők még az alvók, most tőlük tekintsünk el
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
F_Balazs
aktív tag
válasz Dißnäëß #21911 üzenetére
Igazából én azt vettem észre, hogy a kripto természete mintha olyan lenne, hogy hosszabb távon képtelen stagnálni. Most is ugye elértük a 42k körüli plafont, és további növekedési potenciál hiányában csak egy út van, és az a lefelé. A 29k már többször tesztelve lett, most is megérkezhetünk oda 1-2 héten belül.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz F_Balazs #21910 üzenetére
Hááát nem tudom. Amúgy persze, bármi esélyes ugye de ha most nagyon spekulálni kellene, az én kis elmeszüleményem a következő:
- nagyjából 30k-nál történt valami és egy vagy több bálna elkezdett venni komolyabban
- erre még többen tapadtak fel, akár kicsik, akár nagyok
- az első, 30k körül bevásárlók közül elkezdenek eladni, szép haszon ez így is
- a többi ezután szintén elad, hajtja tovább lefele
- mindig lesz némi hodler a most becuccoltak között is, ami meggátolhatja, hogy mondjuk "pontosan" 30k körülre menjünk vissza, szerintem ha 32k akkor már jó belépő lehet, ha meg bemegy ezalá, akkor csak örülünk az új vételi lehetőségnek.Hosszabb távon, őszre, én azért remélek egy IGAZI megindulást. Lehet fele ekkora tempóban, de az is szemmel látható lesz és kitartóan átütöget minden plafont, majd új ATH még Q4-ben bőven. De ha mondjuk ez mégsem így lenne, még akkor is jobb, mint az arany: azt elvehetik, pénzt is, bármi egyebet is. Legrosszabb esetben kiül az ember kispadra USDT-be.
Természetesen csak beszélgetünk, ez 1 lehetséges varia a rengeteg közül. Az én órám most így ketyeg kb. , aztán ha úgy látom, mégsem erre megy a világ, majd módosítok.
Igazából long beszállóra várok, oda kis túlzással mindegy lenne a beugró árfolyam, ha hiszünk a borzasztónagy hosszútávú emelkedésben, de én azért kicsit még kivárok, aztán vagy bejön, vagy nem.. ismerősöm 60k-n van beragadva hétjegyű összeggel, de erős pszichével rendelkezik, szépen tartja, nagyon helyesen, így nem realizál bukót addig sem. Nem kenyérre kell neki. Így jó "játszani".
[ Szerkesztve ]
-
F_Balazs
aktív tag
Úgy néz ki mégsem a 40k volt az új 30k.
-
Dißnäëß
nagyúr
Eeezaz csordogálj csak lefeleeee.. ciiiccc.. ciiiiccc..
-
Wn2tl
aktív tag
válasz tisztelturam #21905 üzenetére
Jön egy nagyobb napszél, kicsapja a bányagépeket, akkor lesz az még 10k alatt is.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz #49155328 #21899 üzenetére
Fentebb már írtam ezt. Kell a pánik mindenhova. Ez kb olyan mint 30k-nál a sok atytröszt már a 10k alatti összegeket is behalucinálta...
ADAnak most lesz augusztusba egy teszje (vagy már) fut nem tudom és átváltanak "élesbe" tehát jó hírek lesznek erre meg kétlem hogy 80%-ot esne
2.5$ az álmom ott akarom majd eladni addig bármi van egy db-se se senkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest