Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DPD tapasztalatok
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisztelturam
aktív tag
Binance-on hol lehet még látni a market akcióimat?
Mert ugye kezdésnek vettem 2 fajta coint, azokat látom. Az egyiket eladtam majd adtam megbizást a visszavételére ,de nem teljeseült még este. Most belépek a pénzem eltünt de nem látom a másik 2 akció után ezt a 3. vételem...
[ Szerkesztve ]
-
nort_on
senior tag
válasz tisztelturam #20798 üzenetére
0%-os kölcsönt tudsz igényelni a margin trade-re. 3x vagy 10x tőkeáttételes kereskedés. Nézd meg a Binance-en, van róla videó meg 10 kérdéses kvíz. Ha átmész, akkor tudni fogod, hogy mi ez.
[ Szerkesztve ]
-
nort_on
senior tag
válasz tisztelturam #20796 üzenetére
Töröld ki gyorsan, nem kell ez neked. Vagy szeretnél bukni egy kis pénzt?
-
tisztelturam
aktív tag
Nem értek hozzá ez mi és hogy használható mire jó?
"Dear Binancian,
We’ve just sent you a Margin 0% Interest Voucher worth 200USDT! Check your reward center and redeem your 0% Interest Voucher within 7 days to enjoy an interest-free borrowing privilege in Margin of a particular asset for a 7-day period" -
nort_on
senior tag
Szerintem nem szándékos volt, benézte...
-
mepet
addikt
válasz tisztelturam #20778 üzenetére
Eltűnt végre az internetről ez a scam honlap is, amit megosztottál velünk, hátha mi is befizetjük a tanulópénzt...
Vigyázzatok, a yuan pay group honlapja még üzemel, ha befizetsz, elveszíted a pénzed!
Egész szofisztikált átverés, ami újdonság volt számomra az az, hogy profik voltak a keresőoptimalizálásban, sikerült egy kamu cikket felhozni a google 1. találatára, csak a 2. találat és az utána jövők írták le egyértelműen, hogy 100% átverés, ha befizetsz, már el is veszítetted a pénzed. Mondjuk aki nem tudja megkülönböztetni a trustpedia.io-t (kamu honlap) a trustpilot.com-tól, az eleve ne akarjon a neten vásárolni semmit... Richard Brenson és Peter Thiel nevével reklámozták az átverést, ez már önmagában is gyanús. Csináltak egy kamu forbes cikket is, amit jól be is reklámoztak, itt látható videó róla anélkül, hogy meg kéne nyisd a scam weboldalt: [link]
Hivatalos forrás: az új-zélandi pénzügyi felügyelet figyelmeztetéseA bitcoin topicba linkelni on-topicban egy ilyen egyértelmű átverést úgy körítve, mint bennfentes befektetési tanács, ez már nem semmi tisztelturam!
-
gaborn1
tag
"For every HUF you invest in 31th of May, expect potential profits of Ft5100 within three months!"
Nincs 3 napja, hogy ránéztem erre az oldalra, akkor még azt írta, hogy hufonként 150k lesz a nyereség.
Na meg kicsit lepörgetsz és azt írja, hogy Goals for 2020 in china: 5000 dollár/coin. Kicsit késésben vannak. -
vismaior04
tag
Ha ez komolyan beveszed, van egy szuper, államilag szponzorált, eladó crypto hidam, occón!
Mindettől függetlenül: ez itt a bitcoin topic, úgy általánosságban minden másra van egy altcoin topic.
[ Szerkesztve ]
-
tisztelturam
aktív tag
"It’s finally happened. A major worldwide government has just bestowed a huge vote of confidence and legitimacy onto the world of cryptocurrencies. China, in an unprecedented move, just announced that they are officially adopting a certain cryptocurrency as China's official coin! The government of China just informed that they have chosen a preferred firm for the purchase and marketing of their new coin - YuanPay Group. The sales of China's coin officially started May 29 of 2021 and currently these coins can be bought only from YuanPay Group. In fact, China deputy minister of finances, Liu Kun, informed that their new official coin stating price is just CNY 0.12"
Akit érdekel és tud majd venni ilyet nagyon az elején nagyon sokat mert ez írgalmatlan gyorsan elindul majd de mint a vaddisznó -
csaba951
veterán
Asic gépekkel bányásznak. Ezek olyan speciális chip-ek amik egyetlen algoritmusra vannak optimalizálva. Abban nagyon jók, más algoritmusra nem alkalmasak. Hát ezért nem bányásznak vele valami mást.
Más. Ma hajnalban volt diff korrekció. Az új diff -15,97%-al kisebb lett. Úgy nézz ki, hogy nem kamu a kinai tiltás. Valóban elkezdték lekapcsolni a gépeket. Furcsa, de most nem működik korrupció (helyi és állami vezető tisztségviselők lefizetése), pedig ennek évezredes hagyományi vannak az országban.
https://btc.com/stats/diffNyugati részről állandóan cseszegetig Kínát, hogy nem tesz semmit a környezetvédelemért. Egy okos rájött, hogy a BTC bányászás tiltásával kevesebb szénerőművel is elvannak. Illetve a BTC által elfogyasztott energia sokkal jobb helyre kerül akkor ha a kínai vállalatok használják fel. Utóbbival egyben munkahelyeket is teremtenek úgy, hogy nem kell plusz erőműveket építeni.
Más. Hagyományos tőzsdén (DJI) látszik, hogy volt egy kis korrekció, de nem tért le a növekedési pályáról. A fák igenis az égig nőnek! A BTC-nek viszont nagyon betett a kínai tiltás. Ha ez nem lett volna, valószínűleg itt is tovább nőt volna az árfolyam. Ezért gondolom, hogy 1-2 hónapos nyugi után folytatódik majd itt is a rally. Persze csak akkor, ha nem szakad a tőzsde. De jelenleg úgy nézz ki, hogy annak nőnie kell, bármilyen áron.
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
Tehat egyre kevésbé jövedelmező. Azt nem értem, hogy nem hagy fel egyre több bányász az üzlettel. Vagy miért nem pártolnak át vmi olyan coin bányászásába, ami még egyelőre többet fizet.
Az innovacios fejlődeé az Ok, de ez kicsit kiszámíthatatlan, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
Nehezebb bányászás - csökkenő kitermelési ütem - egységnyi idő alatt a korábbihoz képest kevesebb kibányászott, forgalomba került BTC - még értékesebb - ár ↑- mindeközben még kevesebb esély arra, hogy kiflit vegyél érte a Coop-ban, teljesen értékmegőrző cucc lett, nem egy mindennapi pénz jellegű valami. De például az USD "stablecoin" jellegét a fiat világban felválthatja a BTC simán a jövőben, amivel szemben majd mérnek minden egyéb sokkal apróbb darabra vágott kriptót, amikkel már akár rágót is lehet venni. Legalábbis a kristálygömböm most ezt mondja. Persze előtte még be fog hullámozni mint az állat..
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
celf
őstag
A BTC felezesekkel kapcsolatban azt nem ertem, hogy ha most majd legkozelebb felere csokken a mining reward, akkor hogy eri majd meg banyaszni? Most mar annyira keves lesz a fizetseg erte, hogy nem biznisz. Nem?
[ Szerkesztve ]
-
Solymi81
aktív tag
válasz Dißnäëß #20756 üzenetére
Ez tény, én is azt néztem, hogy általában este 22-23 óra körül szokott nagyobb változás lenni, aztán még hajnal 3 körül kell ránézni.
Pl. tegnap se foglalkoztam sokat vele daytrade szempontból, pedig ha odafigyelek erre, akkor most termeltem volna egy kis pénzt.
De ugye azt se tudni, hogy most a zöld csíkocska az éppen csak egy kis felugrást jelent, aztán megy lefele ezerrel, vagy elindul felfele... -
Dißnäëß
nagyúr
válasz atee_13 #20761 üzenetére
Nem az árfolyamról beszélt... Tüskés, sündisznós coinokkal lehet mákolgatni, figyelembe véve, hogy ha mondjuk egy bötöcövel korrelál és elôbbi szakad 10%-ot, akkor a sünike 30-40-et is lazán, és vice-versa is. Ez csak amolyan daytrade-es izé, közép vagy hosszútávon olymindegy nyilván, sôt, akkor inkább mégiscsak a biztosban evezzen az ember, BTC, ETH és a többi nagyobb farvizén, akik meg unják a BTC korrelációt, nézhetnek tôle olykor-olykor elváló DOGE-t is, ami annak ellenére, hogy egy fél kalifornia kántálja már a tudömúnt meg az egydolcsit, nem akar moccanni.. de hát elfelejtik, hogy ô nem Lajka.. Bár az is tény, hogy Elon most meghúzni látszik magát, nem kurjangat random úgy, mint nemrég, valszeg leszóltak neki, hogy csitu kicsit, most lefele nyomjuk az árfolyamot, jólenne ha nem ugrálnál, cserébe aláírjuk Neked ezt azt amazt, Elon meg befogja, oszt annyi. Ár megy lefele, bálnák a parton USDT-ben, lassan felállnak a medence szélén a startkövekre, ugrásra készen, aztán ha dörren a startpisztoly és elkezdik ugrálni a bombákat , a felcsapódó gigahullámokat meg lehet majd ügyesen lovagolni szvsz. Nem hinném, hogy a Széchenyi fürdô lassú belesétálós bálnamerülése jönne, hiszen hasonlóan gondolkodnak kb, szóval ha egy megindul, indul a nagyja utána, az meg elég erôsen emeli a vízszintet.
Möglátjuk feleim szümtükkel, hova vogymuk.Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dißnäëß
nagyúr
Hát ahogy elôttem is írta kolléga, a tranzakciós fee 0.1% default, de ha van ennek a felét lefedô BNB-d, akkor felét számolja fel csak és BNB-bôl vonja.
Én azt mondom, fogalmam sincs, mennyivel játszol, de 40-50 dollárnyi BNB-d legyen indulásnak, és egy nagyobb tranzakciónál látod, mennyit csíp le belôle.
Nekem volt a teljes mindenségem is BNB-ben, amikor még 90-120 között drukkoltam neki, aztán "áhh nemmegyez sehova".
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
ÁrPi2
senior tag
Én csak tippelek Szerintem annyi kell amennyi a (normal 0.1) fee lenne, és ha annyi meg van akkor bnb-ben 0.075 százaléknyit von.
Amúgy én is kérdezek, Van-e és mennyi az az "order canceling fee"?
( Tök jó is lehet ez az árok kereső játék amit az imént olvastam )+1
Június lesz mindjárt, Meghosszabbítják-e a "zéró BUSD-maker fee" promóciót? -
Dißnäëß
nagyúr
válasz #49155328 #20755 üzenetére
Jahh, mindig a CE(S)T hajnalok az "izgik" belépésre. Esti film előtt nézzük csajossal.. "pfúúú, zuhan.. oké hodl.. teló lerak, film tovább"..
Reggel meg kelünk, app nyit .."óhogyaza.." (mini-fomo)
Mondjuk be vagyunk ragadva, ő magasabban, én kevésbé, de van tartalék arra, hogy a dip-eknél beszálljunk, de hát hajnali órákra leesik a fejünk Múltkor olyannal szórakoztam, hogy órás gyertyákat nézve olyan altot kerestem, ami gyakran le-le szúrogat, vagy ellenkezője, felfele tüske, szóval hosszú szárak, de átlagban követi a szokásos BTC-dominált mintákat. Beállítottam egy irreálisan alacsonyat elalvás előtt, ó mondom, ha belevesz, fasza, ha nem, bukom max a cancel minimális költségét. 10x megjátszottam ezt, 1x bejött és akkor nagyon tud röhögni az emberfia, hogy dikk, a dip dipjének a dipjének a legmélyét, a Marianna árok legfenekét elkapta Na ez sem történik gyakran sajnos, kb. ugyanúgy lutri.
-
h1mpi
félisten
Ketdő kriptosként az látom, hogy ha valaki nézi a hullámot a grafikonokon, akkor sokat nem lehet bukni a kisebb kriptokon sem. Pl tegnap valaki írta, hogy ADA-t érdemes venni, mert fel fog menni az árfolyam. Vettem este 10-kor most eladtam kb. 10%-ot hozott 8 óra alatt.
Fully electric lifestyle!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz BeLucZ #20723 üzenetére
"+ a kínai bányászok jelentős része már nagyban települ és zöldebb energiából fogja tolni a bitcoint. ( pl. Quebec-vízenergia )"
Nade azért belső-mongóliai koinbányákból a québeci ZÖLD vízenergia mellé áttelepülés - figyelembe véve hogy át kellene úszni a csendes óceánt hátunkon a miner clusterekkel - nem biztos hogy a jövő napokban a daytrade-ekben már kisebbedő piros gyertyákat fog produkálni. (Bident, az infláció növelő és a zöld (hisz nem ragaszkodik tán az LNG trade-hez) gazdaságpolitikája miatt nattyon szejetjük, lájkolhatjuk, mert ő látensen a ZÖLD gyertyák hatalmas támogatója. )
-
Dißnäëß
nagyúr
Nem lenne ezzel SEMMI baj, és még csak kopasztás sem lenne ... - ha a kisbékák is játszós pénzzel lennének bent, mint a csilliárdosok. Akkor elég lenne kivárniuk. De a kisbékáknak nem csak játszós pénzük van bent, ergo szerintem tudatlanságuk vagy pénzéhségük, nyerészkednivágyásuk miatt nem tudják helyén kezelni a dolgokat és sokat akar a szarka ...
Meggyőződésem, hogy a HODL egy rohadt egyszerű és jó stratégia, de aki kisbékaként bejön itt daytrade-elni, nem tudja magáról még, hogy papír keze van. Edzeni kell, idővel lesz csak gyémátkéz. A papírkezűeket fejik le a nagyok, ennyi.
Illetve ha csak játékpénzzel lennének ők is bent - saját kaliberükhöz képest - akkor nem lenne a nagy hörgés, amikor valami influencer elkurjantja magát és szakad a cucc..
[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
Fogalmam sincs, de Binance-en sosincs ilyen gond, hagyd kicsit gyűlni az apró "szemetet" a mindenféle coin-ból, aztán lehet olyat, hogy BNB-re átváltja Neked mindet a Binance és az összeset ezzel nullázza. Egyrészt ez jó, mert nincsenek ott a listában zavaró jelleggel, másrészt BNB-d van belőle, amiből meg érdemes tartani egy kis összeget, akkor feleannyi a jutalék, amit felszámol 1-1 tranzakció után. Van egy rahedli pici coin, de amúgy 5 USDT-t simán átváltasz BNB-re szerintem, szinte kereken. A 0.000... maradékot meg hagyd ott, majd összeszeded párhetente 1x kb. a "Convert small assets to BNB" funkcióval.
Emlékszem még, amikor Binance-en nem volt ez a lehetőség, hülyét kaptam tőle, hogy millió kis morzsát hagyok az asztalon (sok kicsi sokra megy ugye) és se váltani, se kiutalni, se semmit nem tudok velük kezdeni. Ott is hagytam a tőzsdét. De ez még nagyonrégen volt. Úgy másfél éve szórakozok bent ismét, istenkirály ez a funkciója.
-
celf
őstag
válasz Dißnäëß #20743 üzenetére
nálam is ez van. USD-ben lesz, és ki fog akadni az asszony, hogy miért, neki már EUR-ra állt rá az agya. de tényleg mindenki kivétel nélkül dollárban nyomja, szóval nem kell erőltetni feleslegesen az eurót.
USDT-vel vettem valamennyi altcoint, de hülye voltam és maradt valahogy 5USDT-m, most meg nem tudok vele mit kezdeni mert minimum 10-ért kell venni belőle mást, de nem akarok msot pénzt berakni egy ideig (amíg nem lesz még nagyobb dip )
és van amúgy a tranzakción egy 2.5 USDT fee is ha jól láttam. ez hogy változik adott mennyiségű kereskedésnél? -
Dißnäëß
nagyúr
Én is EUR-n kezdtem, aztán láttam mindenféle cikkeket, híreket, áhh picsába, átszokattam az agyam és átmentem BUSD-be (utána USDT-be, mert azzal több kisebb alt van párba hozva, mint BUSD-vel), most már én is USD-re kalibrált vagyok.
De mai napig hülyét kapok, mikor barátnőm megkérdezi, hogy hol áll a bötöcö. Ő Eurós.
-
celf
őstag
-
-
tisztelturam
aktív tag
Miért nehéz számolni az euróval? Azért vásárolsz kiirja azért mennyit kapsz majd eladásnál szintén az euros árat irja. Mit nehéz számolni ? Nekem is eurom van nem fogom váltogatni, minek.
Mondjuk eladni ha így haladunk a következő 4 éves emelkedésnél fogom csak...[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz #49155328 #20735 üzenetére
Amugy akkor ha mar temanal vagyunk, ti mindig USD-ben gondolnodtok? en EUR-val kezdtem a befektetest de egyszeruen mindenhol USD-ben szamolnak alapbol es ez eleg zavaro.
Szoval Binace eseten legegyszerubb utvonal: HUF Revolutra, azt EUR-ba atbaltani, SEPA-val Binancere es ott BUSD vagy adott exchangen valami USD stablecoin es abbol venni akarmilyen coint?
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
Hitem szerint fel fog menni. Nem 400.000 USD-re, de fel. Ha más nem, 50-60 ezerre és akkor mindenki kiszállhat ha ki akar. Ahhoz, hogy tartosan lent maradjon, a nyugati hatalmak nagyon el kell b'sszanak valamit szerintem.
tisztelturam: az ADA-t nézném csak, ha esetleg nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, eladnám és beraknám abba, ami viszont igen. Ja, az ETH is lehet, hogy csak igérget és nem lesz jó a 2.0. Vagy nagyon sokat csúszik. -
BeLucZ
addikt
Sztem ez már más mint bevasarolgatas... Mult heten is vasarolhattak bőven.
Hogy egy GoT-os hasonlattal éljek:
"Winter is coming"
Egyébként meg bass*za meg mindenki, aki az árfolyam beeséséért felel Remélem egyiküknek sem jön be a terve azzal, hogy berohasztották a BTC-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
celf
őstag
válasz tisztelturam #20729 üzenetére
Ideges leszel, amikor a DOT fog elindulni a Holdra Én sem vettem eleget. 3db-om van, 66 EUR-ba került. Most 47-et ér. Kusamára meg már egyáltalán nem maradt pénzem sajnos.
BeLucZ: szerintem te sem leszel boldog most egy ideig
Le van nyomva az ár, bevásárolnak az intézmények. Legalább is ezt mondják a Youtuberek/Podcasterek
[ Szerkesztve ]
-
tisztelturam
aktív tag
válasz Agyrák666 #20722 üzenetére
Ethereumnál jobb "üzleteket" kötnek oda sok ember csalhat át a megoldásai miatt a Bitcoint meg mindenhonnan írtják most. Nem feltétlen a bitcoin függvénye a többi. Hat rá de nem egyenes arányban.
De majd meglátjuk mit hoz a jövő. Bitcoinom nincs ETH és ADA van. Csak egyszer akarok nyerőbe lenni és nekem elég is volt ez berakom kamatozó ra és kész. -
Árpi001
senior tag
-
BeLucZ
addikt
válasz Agyrák666 #20722 üzenetére
Csak azt nem tudom hogy miért... Bidenék fullba támogatják az inflációt a mértéktelen pénzpumpálással, most jelentették be. Ennek önmagában nyomnia kéne felfelé a kriptót + a kínai bányászok jelentős része már nagyban települ és zöldebb energiából fogja tolni a bitcoint. ( pl. Quebec-vízenergia ) Ezek mind pozitív fejlemények, mégis esik az árfolyam. Valami nem frankó...
-
Agyrák666
aktív tag
válasz tisztelturam #20720 üzenetére
Pfu de nagyot fog menni, foleg ha a btc 30k ala kerul tartosan.
-
celf
őstag
válasz tisztelturam #20718 üzenetére
Szerintem az is előfordulhat, hogy akkor megy le egy altcoin ara, ha egy konkurens coin hamarabb hoz ki egy mukodo update-et.
Lásd: ADA, DOT, ETH.[ Szerkesztve ]
-
tisztelturam
aktív tag
Igen mert az ember azt szeretné ,hogy minél előbb pénzhez jusson belőle. De lehet ez csak kb fél/1 vagy több év múlva lehetséges. Ezekkel a coinokkal bukni ugyis csak akkor lehet ha hirtelen kivonják őket a piacról ,mert ugye akkor volt nincs.. De ha visszanézi az ember a görbéket ilyen hullámvölgyek mindig vannak. Csak ,ugye nagyon rossz érzés nézni és mondani o bakker most papíron -1 millióba vagyok mikor fordul ez + 1 millióra stb.
De mint írtam tőzsdén is ez van. Most pl 1.5 éve vagyok ott is beragadva és várom a "nagy elindulást"[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz tisztelturam #20711 üzenetére
"hogy ebből mikor lesz és legfőbbképpen miért lesz felfelé megindulás ismét az nagy kérdés.."
Azám, barátom. Ám azt olvastam nemrég valahol hogy egyedüli tényező az idő!
-
nort_on
senior tag
válasz tisztelturam #20711 üzenetére
Ezért javasoltuk többen is, hogy ne egyszerre vedd meg, hanem részletekben, pl 4 felé elosztva, DCA. Majd legközelebb. Egyébként érdemes tanulni pl pénzügyekről, befektetésekről, ha nem akarsz teljesen vakon lenni.
Felfelé? Majd ha úgy akarják.
[ Szerkesztve ]
-
tisztelturam
aktív tag
Szépen esik minden Mondjuk hosszutávra terveztem,de hogy ebből mikor lesz és legfőbbképpen miért lesz felfelé megindulás ismét az nagy kérdés..
-
celf
őstag
Azt amugy nem tudjatok, h. most, h. az angolok EU-n kivul vannak a Binance-re az EUR SEPA utalas nem kerul penzbe? Revoluttal is akár.
Ugye Clear Junction bank van megadva Binance-en, es annak egy londoni cime van. -
wassabi11
aktív tag
Sziasztok
Mielőtt még belekezdenék és esetleg nem ide tartozik bocsánat érte.
Arra a döntésre jutottam hogy beszálnék ebbe a kripto valutás dologban, mivel most úgyis esik le a bitcoin és az etherium ára úgy vélem most kéne vásárolnom ezekből a coinokból és remélve télen felmegy az ára, nem bányászáni szeretnék csak vásárolni CoinBase nevü oldalon. Mennyire éri meg így nyerészkedni ? Nem követem igazán hogy mi a helyzet, de olvastam hogy kína bekeményitett mi várható így?
Esetleg valaki csinálja még így? Ha igen akkor mik a tapasztalatok? -
törölt tag
válasz tisztelturam #20697 üzenetére
Erre gondoltam, csak elírtam. http://adastarnode.com/index_hu.html
-
tisztelturam
aktív tag
válasz fradi81 #20699 üzenetére
Felesleges vezetni ott a "buy crypto history" menü az vezeti mennyiért vetted, mennyi db szám és mennyi volt a fee.. Max onnan kimásolhatod ha neked is kell külön
(Kérdés, lehet butaság de nem értek hozzá: venni ha vesz az ember akkor 6 tizedesig vagy meddig irja ,de eladásnál már nem engedi mindet eladni csak 4 tizedesig. Miért?)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest