- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz podcast #20215 üzenetére
Eleg keteselyes most, merre tovabb BTC, de azert hosszutavon meg mindig o a tuti, legalabbis rengetegen szallnak be ujak es ujak..
Ami az erdekes, hogy coinbase-rol aramlik kifele a BTC, mikozben az ETH is no mint az allat, kivancsi leszek, ETH-re mi var..
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
warcat
veterán
válasz podcast #20159 üzenetére
Eth rángatja a gyeplőjét all time high-on, BTC markánsan visszapattant 50k alól és most lebeg, te pedig 35-40k-ban bizakodsz?
Természetesen nem vagyok piaci elemző, de az utóbbi pár hónap alapján inkább új csúcs várható 70k felé kacsintgatva.
Vagy mégsem.EA: It's in the crate!
-
Eagle16
addikt
válasz podcast #19819 üzenetére
Buy high, sell low Amúgy ha szerencséd van, még lesz egy nagyobb lejtmenet, én így tippelem.
Az előző nem jött be.[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
fireman123
őstag
válasz podcast #19768 üzenetére
Ha hosszú távon bízol benne akkor szerintem kár ki-be ugrálni, ha nem találod el az irányt akkor kimaradsz az emelkedésből (persze vissza lehet venni magasabban is, csak akkor már kevesebb db-od lesz) ... ha viszont eltalálod akkor tudod szaprítani, ...én nem ugrálok
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz podcast #18705 üzenetére
Szerintem egyik alapkezelőnél sincsen ilyen termék!
Kizárólag a Xetrán és a Saxxo-n van az EU-ban. Náluk meg nyílván nincs tbsz mert nem magyarok.
De a kérdésedre válaszolva ha lenne, akkor feltételezem 5 év tartás után ugyanúgy adómentes lenne, ill. TBSZ-en is vannak egyéb feltételek mikor/hogy adómentes.
AssAssynn: ez kb olyan mintha valakitől megkérdeznéd mennyit keres, vagy mennyi pénz van a bankszámláján. Sok sikert![ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
válasz podcast #18652 üzenetére
Tőzsdén kereskedett árúcikként máshogy adózik. Xetrán is van BTC Etc, (úgyanúgy fizikailag backed). Ha MNB szerinti EU-által szabályozott (értsd nem egy Máltai, Ciprusi váltónál veszed meg az ETC-t) brókernél veszed, mivel ez így már szabályozott tőzsdei terméknek minősül "csak" 15%-ot adózik, és a veszteség szembeállítható a nyereséggel.
Ha valaki kereskedni akar ezekkel biztosan jobban jár. Bár amilyen tempóban szalad a magyar szabályozás, lehet hogy hosszú távra is jobban megéri. Csak ugye ahogy írtad a tartási díj... Bár ekkora mozgásoknál ez eltörpül.szerk.: most nézem te is a Xetrát linkelted.
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
zerodot
aktív tag
válasz podcast #18590 üzenetére
A legolcsóbb alternatíva, ha valakivel OTC megegyezel és kp-ért veszel tőle BTC-t piaci áron, majd aztán ugyanígy eladod valakinek. Ekkor csak egy utalási díjat kell majd eladáskor kifizetned, ami jellemzően 0.0001-0.0003 BTC körül szokott lenni.
Az már más kérdés, hogy egyáltalán nem biztos hogy ez a legjobb (legbiztonságosabb, legegyszerűbb, leggyorsabb stb.) módszer, de ha tényleg csak a lehető legkisebb járulékos költségek érdekelnek, akkor az ennyi. -
meili
tag
válasz podcast #18590 üzenetére
Te is úgy fogsz járni, mint én 2017-ben: addig nézegettem 3000 USD-s árfolyam környékétől kezdve, hogy hogyan lehet optimálisan beszállni, hogy végül elszállt az agyam és 4000 USD fölötti árfolyamnál bankkártyás vásárlással vettem Bitstampen + elég húzós díjért.
Segítenék, de sajnos nem tudok, viszont ha te is ki szeretnéd utalni a saját címedre (ajánlott), akkor természetesen nincs tartási díj, de szerintem tartási díj a tőzsdéken sincs.
És nem is a vételi és eladási jutalék lesz a drága, hanem amikor majd leadózod az esetleges nyereséget. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz podcast #18235 üzenetére
Pénzre (fiat), vagy másik kriptóra. Utóbbi esetben nem is kell találkozni, de ha szimpik vagytok egymásnak, megihattok egy forró csokit.
Ha ezen feltételek adottak, egy bitcoin tárcára (címre), én régóta a bitpay-t használom (régen copay volt a neve). De papír alapút is generálhatsz itt.
Ha kinyomtatod a publikus felét (bal oldal), azt az eladó felismeri telóval (QR kód) és küldhet rá.Utána elmentek még mindig forró csokizni, mert nem 1 perc lesz, mire átér.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz podcast #18130 üzenetére
Én voltam. Áttettem a gyűjtős címemre, hogy szépen egyben lássam a korpát. A lényege az, hogy ide Ti is küldhettek, fel akarok menni 400 milliárdra. A Streets of Monaco nem olcsó, így még maradna némi zseton személyzetre meg kikötői díjakra. Lehúzó egy világ, no de nem panaszkodom.
[ Szerkesztve ]
-
Elbandi
aktív tag
válasz podcast #18106 üzenetére
a crypto jelenleg eleg skizo allapotban van. egyszer vonatkozik ra mindenfele AML es mindenfele egyeb szabaly, ugyanakkor adozas szempontbol _maganszemelykent_ meg mindig "önálló tevékenységből származó jövedelem" (de eleg sok cikk van mar rola).
szivas ez van. -
Ferdzsoo
addikt
válasz podcast #18100 üzenetére
A váltós váltás jó kérdés, de tőzsdén kereskedett forex után adóznod kell.
A BTC magyarországon jelenleg kb egy zsák bab-nak felel meg. Amit ha megveszel x-ért és y-ért eladod akkor az y-x-ből be kell fizetned az szja-t és az EHO-t. Vicc."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest