Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Ki számol EUR-ban?
-
bayarena
aktív tag
válasz
GuMipOkE
üzenetére
Nem hiszem el, ez a fos Binance, amig nem fogadjak el a Source of Wealth declaration-t addig nem vehetek bitcoint, hiaba verified az account. Ilyenrol eddig nem is hallottam, feltoltottem a jogsimrol a kepeket, meg minden, meg is van a kozepes verifikacio, de kell meg ez a hulye Wealth declaration ellenorzes is...amire 1 hetet ir. Addig meg felmegy az arfolyam...
Mashol youtubon meg olyan videok vannak, hogy regisztralassal egyutt 5 perc alatt mar vesznek is bitcoint...
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Most megkarcolta.
-
Pietrosz
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Jó dolog ez a hodl, csak nem szabad arra gondolni mi lett volna ha másba fekteted

Én +5%-on vagyok épp de ha anno vga-ra költöm a pénzt és bányászok inkább akkor előrébb lennék. De hát ez ilyen. -
törölt tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Miért, mit szeretnél 10k-n bevásárolni?
Annak örülj, hogy, ez egy erős támasz.
Pár hónap oldalazás még és jöhet a 100k btc.
Uborkaszezon van.
-
tisztelturam
aktív tag
Ezt a szintet úgy fogja valami mintha muszáj volna
-
Mityu_76
tag
Sziasztok.
Van valakinek ötlete miért nem fogadja el az azonosításom a coinbase? Állandóan az a hibaüzi, hogy...your name or date of birth didn't match.....
Pedig minden stimmel, se jogsit, se személyit feltöltve nem megy tovább...próbáltam mindent,
ötletem már nincs... -
törölt tag
Vagy akár több hónap is. Nálam legalábbis eddig tartott, mert mindig volt valami, ami miatt visszadobták az adott PDF-et vagy fényképet. (A végén a bankszámlakivonatot vagy 30 alkalommal utasították el, pedig minden létező adat egyezett a korábbi adatokkal, mégsem tetszett nekik valami rajta, aztán kb 30 elutasítás után egyszer csak elfogadták ugyanazt a dokumentumot, amit előtte sorozatosan nem.)
A megigényelt Binance card-ot sem tudták azóta sem kiküldeni, vagy ha kiküldték, akkor meg ellopta valaki, mert én biztosan nem kaptam meg azt sem. Az árát persze le tudták vonni. -
BaLee
addikt
válasz
bayarena
üzenetére
Nekem semmi fizetési papírok nem kellettek az alap regisztrációhoz csak a szokásos igazolványkép vagy selfie meg a személyi igazolványod első, hátsó oldala.
Haveromnál volt valami kavar, mert magyar, de Ausztriában dolgozik, osztrák a bankkártyája így azon keresztül nem tudott feltölteni emiatt, csak utalni tudott. Az meg ugye most nem működik.
-
bayarena
aktív tag
Regisztraltam a Binance-re, az letezik, hogy kb 1 het lesz, mire jovahagyjak az accountomat es vasarolhatok bitcoint? Azt hittem, hogy egybol lehet.
-
BeLucZ
addikt
Hát nézem ezt a The B Wordot.... Nem igazán úgy alakul a dolog, ahogy kéne...
Musk nem adja be a derekát, gondolom hátulról rendesen meg lehet kötve a keze.... Mondjuk nem is tudom minek hívták meg, felesleges szájtépésnek tűnik
-
atee_13
őstag
-
BeLucZ
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
-
BeLucZ
addikt
Ti mit jósoltok ? Szerintetek lesz hatása az árfolyamra a ma esti Jack Dorsey-Musk shownak ?
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Masik topikban votma':
>I thought I could dump my worthless internet money on slightly later, slightly more retarded participants in the ponzi scheme
>I got dumped on instead because I was the slightly later, slightly more retarded retard all along
>I feel bad -
Foglalt név
addikt
Azért ha leszűrjük az itteni hozzászólásokat, a "mennyit lehet ezen keresni" - "bitcoinnal fizettem, mert az biztonságosabb, olcsóbb, jobb" tengelyen, elég csúnyán látszik, hogy miről szól ez a dolog
Szóval az ezzel kapcsolatos hősballadák érdekesek.
Az egyetlen, ami megállja a helyét az az államtól való függetlenség, aka. adócsalás. -
BeLucZ
addikt
Hirtelen megemelkedett az árfolyam :) Valaki jó nagy adag lóvét tolhatott bele és akkor még ma este lesz a nagy konferencia ami után lehet még jobban kilő az árfolyam aztán tu dö mún :) Musknak állnia kéne a szavát a Tesla újboli bitcoin elfogadásával kapcsolatban. ( legalább egy kicsit újra lenne hitele az embernek )
-
bayarena
aktív tag
Melyik a legmegbizhatobb wallet? Milyen kockazatokkal jar, ha sajat walletben tartod a bitcoint?
-
h1mpi
félisten
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Mert le akarom zárni ezt a részt az életemből. Pont nem érdekel az a 25e Ft bukó. A 400$-t meg csak úgy kitaláltam, mert kerek szám
. Sok sikert azoknak akik benne vannak, kívánok Nekik 60.000-es árfolyamot
-
válasz
tisztelturam
üzenetére
> mert ebben a topikban garantáltan nem többszáz millióval van benne bárki bármiben
Erre azért ne vegyél mérget.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Akkor máskor nem alap és általános tényként kéne közölni hogy a töke után adózni kell mert ebben a topikban garantáltan nem többszáz millióval van benne bárki bármiben hogy esetleg ez felmerüljön.. Amit linkeltál magyar oldalt én ilyen nem találtam de ha kimeleve képként berakod elolvasnám hogy ez kit és mikor érint mert mint írtam ilyenről soha nem halottam.
-
Foglalt név
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Neked azért beakadt valami ugye? Ott linkeltem a hivatalos oldalt, hogy hol kell a tőke után is adózni. Örülök, hogy neked nem, de egyetlen példából általánosítva megcáfolni egy kormányoldalt, csak magadnak fogsz tudni.
-
tisztelturam
aktív tag
Kirptóba én is csak 3 millióval szálltam be a fő vagyonomat semmi pénzért nem tettem volna bele az a tőzsdén van illetve sok más helyen lekötve amik szerencsére hamarosan lejárnak és "full" vagyonnal lehet majd tőzsdézni. Szerencsére egy ilyen összegnél már nem kell majd 1000ft-os emelkedésre várnom amik sokszor évekbe telnek hanem már 100ft-os mozgás is milliós bevételt jelent majd. Az meg pl sok papír estében egy napi mozgás
De jó lenne a kiprótból ezt a 3 millát is visszakapni.Sajnos rosszkor voltam rossz helyen
-
h1mpi
félisten
válasz
tisztelturam
üzenetére
Tőkére ilyen esetben sose lesz semmi adó csak a nyereség után. Teljesen ellentétes lenne minden eddigi gyakorlattal szemben. Én "hála" csak 480$-al vagyok bent, ami most 326-ot ér.
Ha eléri a 400-at kiszedem, nincs kedvem foglalkozni vele tovább. Rájöttem ez nem az én világom
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
devast
üzenetére
Nem kell semmit mondani rá. Sose mondtam hogy milliárdos vagyok. Soha nem is leszek az.
Én a tőzsdét pénzkeresésre használom..ugyanis ~2 év alatt 3-4 kattintásból lesz + 2-5 millió ft-om..ez több mint elég nekem ugyanis többszáz óra munkával keresek ennyit nem pedig pár kattintásból.
De hülyeségeket se kell terjeszteni mert az hogy a tőkéd után is adót kell fizetni az hazugság.
Mutasson itt a fórumban nekem bárki bizonylatot erről hogy történt valaha ilyen vele akkor elhiszem. Korábban volt amibe 4-5 évig voltam benne akkor se volt rá ilyen költség ugyanis milyen jogcímen lenne rá bármi ilyen?.. Ma se hallani ilyenről. Egyedül itt halottam ebben a fórumban. De érdekes érdemi infot továbbra se tud szállítani senki sem.. -
devast
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Most mondjam azt, hogy a 21 millád öreg motoros cryptosoknak játékpénz ? Itt minden fejben dől el. Aki a lambót hajtja, az nagy valószínűséggel fail lesz.
-
szekra
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Akkor a b opció
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
1.5 éve ülök benne 21 millával
-
Foglalt név
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Elég lett volna az első mondatot. A tőkéd/vagyonod után adózol illetve az abból realizált nyereség után is.
Ha nem vonja a bankod, 2 lehetőség van, a. nem vagy svájci illetőségű, b. szegény vagy (van egy alsó határ, ameddig 0 az adó mértéke).
Egyébként cuki vagy, de semmi hatósági jogkörrel nem rendelkezem, hogy utasítsam a bankod (mikor vetted?). -
tisztelturam
aktív tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Deppl lefordította. Továbbra se látok ebben semmit a tőkémről. De légyszi szólj már oda a bankomnak vonjon már a tőkém után adot ,mert nem csinálják...
-
Foglalt név
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
"Most két kattintással ki tudja nullázni magát akár telefonról.
" Aki hülye és ilyet tesz azt senki se fogja sajnálni megérdemli a saját nyomorát.
-
nort_on
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
+1000
Ez nagyon igaz, és sajnos ezzel sokan egyáltalán nincsenek tisztában.

-
JackFeryll
őstag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Azok meg is érdemlik ha két hét alatt akarták kivenni a lambot. Veszélyes lett az átlagemberre hogy ennyire elérhető lett a retail befektetés. Régen max az irreálisan magas költségű termékeket sózták rá az emberekre a bankokban. Most két kattintással ki tudja nullázni magát akár telefonról.

-
nort_on
senior tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Persze, hogy működik, milyen kérdés ez?
Ez a hosszútávú befektetések alapja, hogy folyamatosan fektetsz be nem egyösszegben. Mivel előre nem tudhatod, hogy hol lesz az alja és a teteje. Így lesz egy jó átlagárad.Pl egyösszegben betolsz 3 milliót ATH közeli áron, az most -1.5 millió. Ha DCA módszerrel fektetted volna be, pl 1-2 naponta 100-100 ezreket, akkor most csak - 500 ezerben lennél. 1 millióval megloptad magad.
Ez csak egy példa, a konkrét számokat mindenki számolja ki magának. Természetesen ez fordítva is igaz, ha ATH-ról 2x ATH-ra mentünk volna, akkor a DCA-val pont rosszul jártál volna.
Én 50k körüli árfolyamon szálltam be egy kis összeggel, de mivel folyamatosan naponta többször veszek kis összegben (farmolás), így az átlagáram lement olyan 33 körülire.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
devast
üzenetére
Bukni csak azok szoktak akik nem bírják látni hogy 1-2-3 + évig folyamatosan -1-2-3+ millió ba vannak. Sosem értettem az ilyeneket. Tudom rohadt nehéz ,hiszen én is itt parádézok a mínusz 1.5 milliommal ,de a 2008-as válságból is felállt a világ...ebből is fel fgounk..
-
BeLucZ
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Hát szerintem az már nem sokat nyomott a latba, mert alapból is elég tré volt már akkor az árfolyam.
Amúgy ez a DCA módszer működik a gyakorlatban is ? Próbálta már valaki vagy használja valaki ? :) Előbb mintha említette volna itt egy kolléga :) Utánaolvastam és jól hangzik csak gondolom nem minden esetben működik....
-
nort_on
senior tag
Izzítsátok a bankkártyákat, lassan kezdődhet a shopping. Már akinek maradt még muníciója.
DCA forever. 
-
BeLucZ
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Így van, vége mindennek..... Meneküljön, ki merre lát
Amúgy magyar idő szerint holnap este 9-kor lesz a nagy bitcoin konferencia, amin a bitcoin jövőjéről beszélgetnek majd a Musk, a Jack Dorsey és a Cathie Wood. Jó kérdés, hogy mennyire lesz befolyása a dolgokra nézve, de esélyesen pozitív kimenetelű beszélgetés lesz és gyanítom, hogy jó hatással lesz az árfolyamra, aztán majd kiderül. :)
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- ZEN.com
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Éjszakai műszak
- Warhammer 40.000
- Synology NAS
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)