Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyorgi79
újonc
válasz
ooooobi
üzenetére
Ennek amit írtam pontosan a bitcoinhoz és azon belül az adatokhoz van köze. A sportfogadáshoz annyi köze van csak hogy ők kérték tőlem az adatokat, amit én meg szeretnék találni, de nagyon és ezért kértem olyanok segítségét akik úgy érzik hogy értenek hozzá és hajlandóak segíteni -és nem ingyen kérem. Nektek ez lehet hogy csak 10 percet igényelne. Én csak ki akarom zárni a lehetőségét hogy ezen akadjanak fent. De azt is elfogadom ha nem segít senki, nem baj, de esetleg nem tudtok más bitcoinos fórumot vagy valamit ahol kérhetnék ilyen segítséget? google-n rákerestem de nem sok minden van a témában sajnos
-
-
Penge_4
veterán
válasz
ooooobi
üzenetére
Biztos vagy benne? A Bitcoinnak jelenleg még elég kicsi a kapitalizációja. Ha világvaluta lesz belőle, akkor még a dollár jelenlegi kapitalizációjától is nagyobb lesz. Akkor pedig 1 BTC 1 millió dollárt fog érni.
Az aranykészlet pedig kérdőjeles. A Fort Knoxban az 50-es évek óta nem volt leltár. Vajon miért?

-
ignorant
senior tag
válasz
ooooobi
üzenetére
Szerintem a rally veget ert. 1100 ATH-rol visszaesett 500 kornyekere, majd lassabb utemben novekedett a mostani 700 korulire.
Senki sem tudja mi fog tortenni. Szerintem meg mindig igaz hogy mindegy, hogy mennyiert veszed. aki 1000 korul vette szerintem az sem fog rosszul jarni hosszu tavon.
Ugyanaz a riziko faktor mint eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)