Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
Megérkezett ma a binance kártyám. Valaki kiokosítana, hogy konkrétan milyen előnyökkel jár ennek a használata?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
válasz vismaior04 #20190 üzenetére
Már mindegy erc-n kiküldtem. Ma úgyis nagyot ment.
-
vismaior04
tag
válasz Sátán44 #20189 üzenetére
Speciel van a Ledgerhez BEP2 (Binance Chain) támogatás, csak telepíteni kell.
Viszont azt érdemes tudni, hogy ha ide küldöd, akkor technikailag nem ethereumod lesz, hanem tokenizált ethereum a BNB láncon, tehát egy extra csavar (meg kell bíznod a kibocsátóban, hogy azt bármikor visszaváltja neked "igazi" eth-ra) belekerült a történetbe.
-
Sátán44
addikt
Binance-ről szeretném kiutalni a ledgeremre az eth-mat, csak az ERC20-at engedi választani. BEP2-vel esélyem sincs kiküldeni?
-
Sátán44
addikt
Dettó ezt várom én is, sikerült a múltkor majdnem a plafonon bevásárolni. Remélem, hogy hamarosan megindul úgy 2-3 dollárig.
-
törölt tag
válasz nort_on #20181 üzenetére
Persze, hogy nem de szerencsém volt.
Amúgy hasonló lesz, mint a Pancake.
De ömlik bele a cash, majd kiderül, hogy nevetek vagy sírok.
(bár már a tőkét kivettem, szóval innen ajándék legyen vele bármi.)Amúgy az Etherben nagyobb a potenciál azt mondják az okosok.
[ Szerkesztve ]
-
nort_on
senior tag
válasz #49155328 #20180 üzenetére
Celf esetében egy 80%-ban BTC+ETH portfólióról beszél(t)ünk, amit te írsz, az a másik véglet, egy teljesen más világ. Extremitások mindig vannak és lesznek is, de nem ez a trend. Szerinted holnap is meg fogja csinálni ugyanezt? Illetve gondolom te sem 100%-al vagy benne a párducban.
Kezdőknek nem biztos, hogy jó ilyet látni, mert ebből lehetnek a nagy bukták. Szerintem elsősorban tanulni kell, kicsiben kipróbálni egy stabil portfólióval, aztán később jöhet egy rizikósabb portfólió kialakítása, meg a gambling/picking.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
KMT
addikt
Nem így értettem. Csak nézd meg, honnan jutottunk idáig. Vagy azt, hogy hogyan nézett ki az előző bika ciklus. Úgy vegyél most, hogy simán benne van, hogy felére, harmadára, vagy még alacsonyabbra zuhan az árfolyam. Persze az is, hogy sokszorosára nő, de az csak később. Azaz ha hosszabb távra is veszed, nagyon nem mindegy, hogy pl. a mostani ár kétszereséért fogod eladni, vagy egy későbbi, alacsonyabb ár négyszereséért. Nem mondom, hogy ez lesz, de benne van a pakliban. [link]
-
nort_on
senior tag
válasz nort_on #20177 üzenetére
Csak egy aktuális példa saját portfólióból 24 órás növekedésre, hogy jó az ETH, de azért más is van a világon, ami most akár a többszörösét is futotta:
ETH 3,11%
SXP 16
DOGE 13
XRP 12
XLM 7
BTC 7És jópár van még 3 és 7% között.
Illetve azt kell még látni, hogy erős korreláció van a coinok között, a TOP-ban nem tud csupáncsak 1-1 coin kilőni, nem tud a /BTC ár a végtelenbe szökni (max momentum hatás, pl dogefather), mert borulna a market cap, szóval húzzak egymást fel, vagy le. A shit az más.
De mindekit azt vesz és úgy, ahogy szeretne.
[ Szerkesztve ]
-
nort_on
senior tag
Én nem szeretek "drágán" venni, elvből. Mindig MA görbéhez nézek árat. Aztán ez lehet, hogy rossz taktika, eddig bejött. Persze, megy majd, de szerintem ATH-ról nehezebben mozdul el, nagyobb rajta a nyomás, mint az, ami már volt ott nem olyan régen, és csak oda kell visszamenni.
De kétségtelen, hogy erős a momentum-hatás, pl mindenhol az megy, hogy a ciklus végére felmegy az ETH 10k-ra (de lehet ez bármilyen coin, lásd doge), persze, hogy fel fog menni, mert mindenki ezt veszi majd, mert ezt kell.
[ Szerkesztve ]
-
nort_on
senior tag
Sajnos előző héten lemaradtam az olcsó ETH-ról, így alternatívaként azokat a koinokat kezdtem el nézni a TOP 100-ból, amik pár hete voltak ATH-n, de most -30-40%-on vannak/voltak. Alapvetően bullish vagyok, spekulálok arra, hogy újra ATH-ra jutnak, esetlegesen fölé is. Hét elején vettem fel pozikat, elég jól teljesítettek az elmúlt 2 napban. Mármint egy kezdőhöz képest. VET-et várom már, hogy megmozduljon, úgy igazán.
-
KMT
addikt
Jó? Működik, megbízhatónak mondanám és alacsonyak a díjak. Valamiért még a BTC hálózati díjat is állják. Tényleg alig buksz rajta, amíg a pénztárcádig elér a BTC. Revolutról pl. ingyenesen be tudsz utalni eurót, igaz, 1-2 napig utazik.
Ami az időzítést illeti, tekintve, hogy elég magasan járunk, innen nagyot tud esni, persze emelkedni is, de az látszódni fog, ha meglódul. Most annyira oldalazás van, hogy én nem vásárolnék. Több forog kockán lefelé, elég egy éves árfolyamra ránézni. A váltón legyen zsé, hogy venni viszont gyorsan tudj, ha felfele megy.
Coin Bureau nekem az elmúlt hetek felfedezettje, nekem nagyon szimpatikus.
-
-
-
celf
őstag
Mondjátok, ha valamit máshogy gondoltok, de most úgy látom, hogy jó ötlet az összes erre szánt összeg, mondjuk 5X, és ebből
3X-et BTC-be rakni
1X-et ETH-be
0.3X-et Cardanoba
0.3X-et Polkadotba
0.3X-et MonerobaIletve talán valami olyan altcoin kéne még ami olcsó, de talán nagyot fog menni.
Azt nem tudom, hogy egyszerre rakjam bele az összegeket, vagy mondjuk négy részletben külön-külön, időt várva, "dollar cost averaging" módon. Én arra hajlok, hogy most kilő minden. Aztán tuggyafranc.
FPS Tunker, köszi, valami ilyesmire gondoltam én is
KMT: FTX exchange jónak minősül?
Illetve Coin Bureau oldalról mi a vélemény? Ilyen kamu influenszer vagy jó dolgokat mond?[ Szerkesztve ]
-
Hory84
tag
Celf-nek:
Ha még véletlenül sem akarsz rácsúszni a tradingre akkor ne tőzsdére tedd be a pénzed szerintem. Millió egy app van, vegyél váltónál amit szeretnél, utald ki saját walletba, és utána felejtsd el hogy létezik.[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
Rövidebb hosszabb kutakodás és utánaolvasás után eljött az idő, hogy elkezdjek én is cryptoba rakni pénzt.
Ebben kérem a tanácsotokat.
Arra jutottam, hogy a Krakent fogom használni egyelőre, és olyan bankszámláról fogok EUR-t utalni, ami eleve deviza számla, tehát EUR-ban van rajta pénzem, és azt akarom átutalni átváltás nélkül az exchange-re.
Visszafelé, ha realizálni szeretnék pénzt, ugyanez az út jó szerintetek?
Illetve hosszútávon gondolkodom befektetni, első sorban BTC-be és ETH-be. Illetve emellett jó lenen valahogy nem rácsúszni a tradingre, de 1-2 altcoinon is gondolkodom.
Tokenekhez, kamatozó dolgokhoz, NFT-khez, stb-khez semennyire nem értek még. -
Sátán44
addikt
Sziasztok!A VeChain-be láttok potenciált? Szerintetek meddig mehet fel? Egy kisebb összeget tettem bele, de a múltkori korrekció után nem nagyon akar visszaerősödni.Most látom van altcoin topik is.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz podcast #20159 üzenetére
Eth rángatja a gyeplőjét all time high-on, BTC markánsan visszapattant 50k alól és most lebeg, te pedig 35-40k-ban bizakodsz?
Természetesen nem vagyok piaci elemző, de az utóbbi pár hónap alapján inkább új csúcs várható 70k felé kacsintgatva.
Vagy mégsem.EA: It's in the crate!
-
podcast
tag
rövidesen kész a felfelé korrekció és mehet le 35-40,000 környékére?
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz vismaior04 #20156 üzenetére
-
vismaior04
tag
Pár pontosítás, megjegyzés:
Nem 10 BNBt kell tartanod 30 napig (3% cashback, nem 2-höz), hanem 30 nap átlaga kell annyi legyen. Nem mindegy. Főleg ha aktívan használod a Binancet, ezesetben amúgy is jó eséllyel tartasz BNBt a jobb feek érdekében.
Nyilván ha egyébként nem használsz Binance-t ez jóval kevésbé vonzó, de a rendszer
jellemzően Binance felhasználókra van szabva.A binance is ad egyből virtuális kártyát, legalábbis én kaptam annó.
A staking limit meg változott, lekövették az árfolyamváltozást. :)
Pár hónapja a 3%-hoz még 50 BNBt kelett tartani, felső szinteken meg még durvább volt. 8%-hoz most 600-at kell ami sok(nak tűnhet), de év elején még 6000-et kellett. -
vismaior04
tag
válasz ladam050406 #20147 üzenetére
Szerintem semmit sem csináltál rosszul, a generált címnek jónak kell lennie blockchain szinkronizálás nélkül is.
Számos eshetőség van, első körben: biztos, hogy elküldték (és megérkezett) már a bitcoint a megadott címre?
Ellenőrizd a https://www.blockchain.com/ - on.Tárcaszavakat nem ad a core wallet szerintem, de cirka 2014 óta nem használtam, így nem tudom biztosra mondani.
[ Szerkesztve ]
-
ladam050406
újonc
Sziasztok!
Csináltam egy nagyon nagy hülyeséget, és segítséget szeretnék kérni, hogy menthető-e még a menthető...
Na szóval, először is letöltöttem a Bitcoin Core waletet, az internetről. Első belépéskor létrehoztam egy új walet-et "First walet" néven. Majd ezek után rákattintottam a fogadás fülre kértem egy address-t összeg nélkül, majd lemenetem. Erre a címre kaptam BTC-t. Ekkor még nem volt teljesen készen a teljes hálózat letöltése (Most már megvan, mind a 392 gb), de sajnos semmit sem látok az egyenlegemen. Mit tegyek?
Csak annyit csináltam amit ide leírtam se többet se kevesebbet. (Utólag még bekapcsoltam a titkosítást, adtam meg egy jelszót). Valamit az elején rontottam el, vagy fel kellet volna valami address-t írni, vagy tárcaszavakat (nem is láttam olyanokat sehol, se most se az elején).
Mit tegyek, lehet-e egyáltalán valamit tenni, hogy visszaszerezzem azt a BTC-t amit küldtek? Tudom, hogy nem kellet volna ennyire elkapkodni, de már nem tudom visszacsinálni.
Köszönök minden segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
Na, törökök már enyhítettek, a totál tiltásból a szabályzás fele. Vajon Biden bácsi mikor jelent be valami enyhébbet ? Istenem, szánalom
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
BaLee
addikt
válasz #49155328 #20141 üzenetére
Tudom. De ahogy a crypto.com is megváltoztatta a kártya staking liminteket fix CRO mennyiségről fix, devizához kötött összegekre úgy a Binance is követhette volna a BNB árfolyamának hatásait mert az nem reális, hogy ugyanazok a limitek vannak 500$-os coin árfolyamnál, mint 50$-osnál. 1%-os cashbackért meg nem tartok crypto-s kártyát mert annyit adnak más hitelkártyához is.
CRO Defi stake-ben amúgy kicsit csalódtam, mert bár annyira promózták a 20%os kamatot, hogy most már 14% alatt jár...
-
törölt tag
28$ volt a BNB. Az hogy most 500 arról nem tehetek.
Nem kötnek be semennyi BNB-t, bár ha le is kötnének, ha valakinek sok a 40$ akkor rossz helyen jár.Amúgy crypto.com-os kártyám is van + a cro a Defi walletba.
De nekem akkor is fapad.
Főleg amit tud a nyuszis stake, olyat a crypto nem fog adni.Sokat várok én is a crypto.comtól de a Binance a legnagyobb és ez meg is látszik.
[ Szerkesztve ]
-
HoppMaster
senior tag
válasz Pietrosz #20137 üzenetére
Lehet itt bűvölgetni grafikonokat, ábrákat akkor is a piaci kereslet és kínálat határozza meg a piacot. Sok mindent lehet elemezni, de ha egyszer egy nagy befektető egyik hajnalba arra éred neki ki kell menekíteni a pénzét azt egyik grafikon se fogja előre jelezni. Vagy a másik eset nagy pénzt tolnak bele, ezek nem kiszámítható dolgok csak ötletezések.
-
BaLee
addikt
válasz nort_on #20135 üzenetére
Leírtam a hozzászólásomban, hogy miért nem működik a SEPA utalás a Binanceon nekem.
#20134 FPSTunker:
Odaírtam, hogy később lehet feloldani. Én mondjuk mikor regisztráltam 0.08 körül volt a cro így mikor feloldottam a kártyát 0.23 körül addigra a 25$ bónusz már 70$+ volt, bár én alapból kiváltottam volna a Ruby kártyát a 2% cashback meg a spotify miatt. Meg a coinban is bízok, hogy fog még feljebb menni. Főleg, hogy most eléggé lent van.
Fapadnak lehet, hogy fapad, de ha nem kereskedsz hanem veszel és tartod, néha eladsz arra teljesen jó. Ill. Binanceon a 2% cashback kártyáért 10 bnb-t kell tartanod az elmúlt 30 napban ami olyan 5000$+ ami a crypto.com 350€-hoz viszonyítva megmosolyogtató. Valamint ott még valami 40$nyi BNB-t is lekötnek a kártyaigénylésnél amit majd visszakapsz, crypto.com-on ilyen sincs. Nekem a kártya fontos szempont volt, kártyaigénylés után másnap már megkapod a virtuális kártyádat amit használhatsz bárhol. -
Pietrosz
addikt
Ezeknek a videóknak van alapja?
[link]
Mindenféle mintákat meg háromszögeket belemagyarázni a grafikonokba? Vagy csak tippelgetés az egész. -
-
BaLee
addikt
Crypto.com szerintem. Ref kódot adok akit érdekel PM-ben, úgy van 25$nyi kezdő CRO token amit később feloldhatsz.
Én csak ezt használom, Binanceon csak szívok. Most Binancera akartam banki beutalást indítani, kérték az ID dokumentumom kiállítási dátumát. Beírtam a személyi igazolványomét, nem fogadták el. Írtam supportnak 2 nap után válaszoltak, hogy a bankkártyám kiállítási dátumát adjam meg napra pontosan. Kérdezzem meg a bankot. Nem fogom megkérdezni a bankot mert nem adnak ki ilyen infót telefonon ezért meg nem fogok a bankban sorba állni, hogy ilyen hülyeséggel foglalkozzak. Plusz nekem nem működnek ugyanazok a bannkártyák kripto vásárlásra amik crypto.com-on igen.
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
végül megjelent a kártyás vásárlás, de egyrészt lehúznak mint a szar, másrészt nem is sikerült az Erstés rendszerrel a verification
Binance-on kívül szerintetek mi a legjobb, legegyszerűbb megoldás, hogy pénzt rakjak valami exchange-re?
Van euróm, de most kicsit bonyolult lenne megoldani, hogy tudjak utalni.
Coinbase Pro? -
korcsi
veterán
válasz #49155328 #20127 üzenetére
Fel vagyok rá iratkozva, de nem csípem a fickót...
Értem az egész dolgot, egyedül a diagrammal volt problémám, de logaritmikus skálán jól skálázva valószínűleg így néz ki a dolog.
Amúgy nem teljesen értek vele egyet, és azokkal se feltétlenül akik a 2016-18-as időszakot egy az egyben levetítik a mostanira.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Wilks
tag
válasz nort_on #20110 üzenetére
Mit szivsz?
Szerinted a Coin előtt nem volt élet?Csak a Coin miatt volt szénbányászat, erőművek,stb,stb, amiket felsoroltal?
A sötétség hozzátok képest világít,.......
Mivel ez a Coin egy spekulatív biznisz,ahol a trilliardosok xopatjak a milliós számú birkàkat megérdemelten,igy nem fog fájni senkinek,ha a süllyesztőbe kerül a Coin.Nem a Coin a gazdaság motorja-alapja.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz korcsi #20116 üzenetére
Itt egy videó, hogy megértsed : https://youtu.be/vjqF_fPsDYQ 4:30-tol.
+ Érdemes megnézni az összes videóját.
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
Sziasztok!
Krakenen, ha megvolt az első utalás a 72 óra leteltével, amivel a bankomból pénzt rakok a Krakenes számlámra, akkor valahol megjelenik a lehetőség, hogy credit/debit carddal lehessen pénzt berakni?
Mert jelenleg nem látok ilyen lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Desxtra79 #20122 üzenetére
Le kell kötni 350 dollár értékben CRO-t, és fél évig tartani, utána jár.
Amúgy ezt a topicot keresed : https://logout.hu/tema/crypto_trade/friss.html
[ Szerkesztve ]
-
Desxtra79
újonc
Sziasztok!
Elnézést, hogy ide írok, de jobb helyet nem találtam!
Igazából csak annyi lenne a kérdésem, hogy hónapokkal ezelőtt igényeltem egy kék Crypto kártyát, elvileg megkaptam ugye a €25-t az account-ra. Azóta hívtam is meg embereket, így ez az összeg gyarapodott közben. Két hónap után tegnap megjött a kártya, és gondoltam kipróbálom. Csakhogy a pénz ugye hiába van rajta, de nem tudom áttenni a kártyára, ott nullát mutat az egyenleg. A Virex-el egyszerűbb volt, de itt nem jövök rá, hogy tudom használni a kártyámat! Tud valaki segíteni? Köszönöm! -
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Melyik portfolio trackert ajánljátok iphone-ra? Kraken, és Binance-m van. Csak nézni szeretném valós időben a jelenlegi árfolyamot és a coinjaim értékét, nem szeretnék az alkalmazáson keresztül kereskedni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv, Csaba
-
törölt tag
válasz korcsi #20114 üzenetére
Nézd meg pár videóját https://twitter.com/AltcoinDailyio
-
-Skylake-
addikt
válasz nort_on #20110 üzenetére
Persze hogy ez okozná... Ha holnaptól megszűnne a bitcoin, akkor összeomlana minden, cégek milliós és emberek százmilliós tömegben mennének tönkre. Igen.
Tudod nem tudom mi a borzasztóbb, az hogy ha komoly gondolod hogy ez bárkit is érdekel azon kívül aki vagy birtokol coint vagy specifikus hw-t gyárt, vagy az ha vicceltél. A teljes (mondom a teljes) globális coin piac , az összes nagytól kezdve az utolsó trashcoinig , minden egyben épphogy csak ér annyi pénzt, mint mondjuk az Apple mint cég egymaga. Lássuk már a valós arányokat könyörgöm.
"de pont a "szabályozóknak" nem érdeke, hogy szabályozott, vagy tiltott legyen"
Itt pedig azt kellene látnod első sorban, hogy nincs súlya a bitcoinnak. Annyira niche dolog és annyira kevés embert érint, hogy jelenleg még semmi értelme ezzel komolyan foglalkozni és köré komoly munkával átfogó szabályrendszert/adórendszert alkotni. Egy geek cucc aminek a globális jelenléte marginális.[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
nort_on
senior tag
Lehet itt rémisztgeti hírekkel, hogy jönnek a korlátozások, meg hogy itt-ott betiltják ezt az egészet, de pont a "szabályozóknak" nem érdeke, hogy szabályozott, vagy tiltott legyen. Iszonyatosan sok pénz van benne, amiből mindenki kiveszi a részét, minden, ami bármilyen szinten kapcsolódik, szénbányák, napelemes rendszerek, erőművek, szolgáltatók, tőzsdei app-ok, hardware gyártók, befektetők, start-up-ok, államok, stb-stb.
Kíváncsi vagyok, hogy ennek a virtuális világnak az esetleges bedőlése milyen hatással lenne a valódi világra. Lehet, hogy ez okozná a következő globális gazdasági válságot?
[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz Racer77 #20108 üzenetére
Én is ezt olvastam, német oldalon.. mondjuk tökmindegy.. bármit eladnak a tömegnek kifele, a színfalak mögött meg az ellenkezôje "okosba". Vissza lesz vonva ez az adósdi, vagy lesz benne olyan kiskapu, hogy kijátszható legálisan, el lesz ugyan rejtve a sorok között ügyesen, de ott lesz.
Akik már eddig is belevettek, önmagában akkora lobbi erô, hogy Biden szerintem csak a naiv tömegnek kottyantotta ezt el, lesz még kis hûhó körülötte, aztán elül, vagy bevezetik, de könnyen kerülhetô marad, mert kb. csak beijeszteni kellett, nem tényleges adószedésre. C) verzió, hogy de, a paraszttól szedik az adót, de amikor egy állam maga realizál hasznot, az más, az lényegében betömködi a saját zsebébe, vagy a másikba, vagy hogy is ? Igazából a jenkik is nagy lókupecek, szerintem a világ legnagyobb zsiványai, de ez már más téma..Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Racer77
tag
Utóbbi esés hullám elégé manipulált volt, olvastam valahol, hogy valamelyik állam is be akar fektetni meg pár nagy multi is 35k körül várják a belépést. Sokan próbálják szabályozni a jelenlegi bika piacot hogy tovább tartson, ennek lehet az eredménye egy durva hullám vasút , ahol a kisemberek elbukják a pénzüket a gazdagok pedig még gazdagabbak lesznek.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz korcsi #20106 üzenetére
LoL Mármint .. magamra, vagy a reakciókra. Nem igazán komolyan gondoltam a pum&dump-ot, inkább csak arra utalva, hogy nem csak egy Musk tud olyat, hogy elinduljon a legnagyobb kripto-val valami, és utána jöjjön a lavina. Gondolom, ezt megfejelték a török történések is, bár hogy őszinte legyek, engem hogy ott mi megy, hidegen hagy, egy korrupt totálgáz az egész.
Amikor legutóbb benéztem "poénból" egy P&D-ra, AWS-ben Tokióban, Binance mellé állt szerverről intéztem, de a kis python script-em nem bírta lekövetni a fellövést, valahol a visszaeső szakasz egyharmada körül csíptem meg, alig hozott valamit A világ legnagyobb át*ása, legalábbis földi halandónak. Meg ahogy ezeket meghirdetik, hogy készülj, bejelentés, vegyél ... mire megjön a coin jel Telegram-on és kattint a Vérpistike, azalatt a pár milliszekundum alatt már kilőtt a cucc a picsbe (bejelentés előtt ütik ők az entert, értelemszerűen).. és lefele jön, legalább ugyanolyan sebességgel, és csak az alja körül fékez.
Nagyon mocsok cucc, de hát aki meg tudja ülni a "bikát", egészségére a rodeóhoz. Mondjuk ennek ellénre SEM kívánom, hogy regulázzák a kripto piacokat. Technikailag nem tehetik meg ugye, jogilag - sajnos - igen.
No, szóval vagy így, vagy úgy, azért jó az is, amikor van nekünk BTCDOWN-unk. Azt utálom, mikor oldalaz. Az a "melyik gombot nyomjam" dolog. De hát ezt mindenki szerintem.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
korcsi
veterán
válasz Ferdzsoo #20104 üzenetére
Még nem teljes a grafikon, ha innen lehúz 10000-e akkor megvan a P&D, nem?
Amúgy én remélem, hogy ez csak egy korrekció, kapcsolatos információk alapján lesz itt még érdeklődés a kriptók iránt.[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz korcsi #20103 üzenetére
Lol. Mutatok egy Pump & Dump ot.
Legyünk tisztában a korrekció és a Pump & Dump fogalmával.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
nort_on
senior tag
válasz Ferdzsoo #20101 üzenetére
Valamivel muszáj korrigálni azt a sok stimulust, hogy ne szálljon el az infláció, dollárt nyomtat>Bitcoin-t elvesz.
Ne is hetibe, inkább 3-6 haviba vagy évesbe. Így van, érdemes ezt megnézni MA grafikonokkal meg RSI-vel. Elképesztő mértékben túlárazott a piac. A normál tőzsde nem enged ekkora "lufit" és sokkal gyorsabban is korrigál a piac. Az ehhez képest egy kórház elfekvője.
Könnyen meglehet, hogy a mostani belengetett 40%-os adóra mond majd Biden egy 20-at és akkor mindenki örül, hogy milyen jó.
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Dißnäëß #20099 üzenetére
Szerintem ezt te nagyon túlgondolod. Ennél sokkal egyszerűbb a képlet, kicsit távolodj el a charttól. Tedd be egy Heti nézetbe. Nincs olyan asset, részvény, befektetés a földön ami ne korrigálna főleg egy ilyen felfoghatatlan emelkedés után.
Január óta jöttünk 20-ról 65k-ra, ez több mint a háromszorosa. Most pedig korrigáltunk a 2,5x-ére. Micsoda zuhé...
Nem látom a problémát..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Netfone
- Farming Simulator 25
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest