- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
válasz
Hory84 #21346 üzenetére
A Binance-ra azért esett a választásom, mert alacsonyak a jutalékok (az első a Coinbase volt, mert az jött szembe először és legtöbbször). De rájöttem, hogy mivel én nem kereskedni akarok, csak váltani, nálam inkább a be- és kiutalás költsége lehet mérvadó. Így igazából az a kérdés, hogy egy HODLernek ki melyik váltót ajánlaná?
-
törölt tag
válasz
Hory84 #19897 üzenetére
Hát igen és 0.1% a fee. Ott is lehet stakeelni stb.
https://www.coingecko.com/hu/coins/siacoin
Ajánlom az SC coint, a btt szerintem most oldalazni fog.
Bár ha hodl akkor mindegy. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Hory84 #19624 üzenetére
A seed szavakkal, amik a tárcageneráláskor megmutatódnak Neked, igen.
De ha ennyire hosszútáv, akkor én papíroznék (vagy legalábbis a seed szavakat Keepass vagy ekvivalens cumóba betenném, és azt több példányba elszórnám a kert végébe, a felhőbe, akárhova - én spec mindent Keepass-ban tartok már úh, nem tudom mennyi éve, kiváló, pedig Windows-on kezdtem, Linuxon vagyok már jó ideje).
Vagy inkább lítiumot vennék, kávét, ilyesmi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged