Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Sátán44
üzenetére
Mérlegelni kell azt is, érdemes-e valami hype-oltra átugrani, és azzal kompenzálni a bukót, amikor beleragadtál valamibe és eldobod.
Én is ragadtam már STORJ-be, gondoltam egy merészet és realizáltam a (nem nagy) bukót USDT ellenében, majd vettem DOGE-t az így felszabadult, némileg kisebb tőkémből és nagyon faszára jött ki a végén, fentebb voltam ismét USDT-be kiszállva, mint ahol lettem volna a visszakorrigálódott STORJ árfolyamon.
De ez nagyon hazárd, mert ha pont olyan "másik coin"-t kapsz el, ami szintén esőben, akkor nagyon káromkodós is lehet a sztori. Úgyhogy itt én is szorítottam a segglyukam 1-2 éjszakán át, nem ajánlom, csak mint opció, ha játékpénz van bent. Amúgy nyilván nem megoldás semmire alapvetően.
RSI-ket keményen figyelni, 3D, 1D, 4h, 1h ..
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 6 db Lian Li UNI FAN SL120 V1 fekete ventillátor
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest