-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Email-ben érkezett: [HERVIS]
"Az EJSZAKA25 online kupon 2021.10.17. 20:00 és 2021.10.18. 8:00 között érvényes webshopunkban. A kupon 25% kedvezményre jogosít a rendelés végösszegéből, amennyiben az online rendelés végösszege meghaladja a 25.000 Ft-ot. Az értékhatárba a kizárt kategóriák termékei nem kerülnek beszámításba. A kedvezmény más kuponnal nem összevonható és nem érvényes a mega countdown és kiárusítás/1. ár kategória termékeire, valamint kerékpárok, emobility kategória, sportórák, fitneszgépek, sílécek, sícipők és pingpong asztalok, SUP-ok, trambulinok esetében."
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
HKorn
veterán
-
mert_csokis
senior tag
Sajnos már csak XL-es van belőle.
Link
Érdemes szétnézni az oldalon, egész komoly leárazások vannak.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Zsoleszhun
addikt
Vótmán? [link]
¯\_(ツ)_/¯
-
margithid
veterán
Ecipő kupon van még esetleg?
Már eleve leárazott termékekre kéne -
őstag
válasz mert_csokis #14189 üzenetére
Igen. A póló minősége is jobb, vagyis úgy fogalmaznék, hogy az asszonyé vastagabb anyag. Ez az új inkább vékony nyári póló. Egyébként ezen is volt hologramos matrica, amit most rendeltem, meg azon is. Nekem az pont biztató, hogy ez az új is török, mert ott gyártják ezt is, a Ralph Laurent is tudtommal. A kínai lenne a gyanús. Az újra rá van írva, hogy Basic, feltehetőleg ez az alap minőség. Mondjuk ha én gyártanám, a logo-t megkövetelném, hogy ugyanolyan legyen. Feltehetőleg ezért nem én gyártom, hanem aki sokkal gazdagabb nálam.
-
istnag
addikt
válasz Mr.Csizmás #14192 üzenetére
Igen igen, én is arra gondoltam, hogy a visszaküldésnél sosem volt gondom.
-
Salex1
őstag
Női nagyon-meleg hosszú téli kabátot tudtok ajánlani, lehetőleg könnyen visszaküldhető vagy személyesen megvehető helyen?
-
mert_csokis
senior tag
Az alsó tényleg brutális. Ráadásul úgy, hogy rá van makrózva.
Anno én is rendeltem belőle, amikor még az összes színváltozat akciós volt.
Hologramos címke, minden volt rajta. A minőségével biztosan nincs baj.
Valószínűleg az lehet, amit más is írt, hogy egyszerűen a párod pólója más kategóriába van sorolva...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Real_Necro
veterán
Reserved oldalán "extra20hu" kóddal -20% lejön a már akciósokból. Csak akciósra jó.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
ZS3NI
őstag
válasz hyperspace #14184 üzenetére
Én is rendeltem pár Polo-t, a galléros piké még elmegy, de a sima póló az egyszerűen gagyi. Rajta van a 100 török lírás árcímke. Visszaküldtem mindent.
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
őstag
Köszi az ajánlást, megjöttek a U.S. Polo Assn pólók az EMAGtól. Ezért az árért még márka nélkül is megérné a minősége, szabása miatt. Azon azért elgondolkoztam, hogy eredeti-e. Az asszonynak vannak ilyen pólói, amint azért más a hímzés minősége. Vajon mindkettő eredeti az alábbiak közül?
-
-
fpatrik17
senior tag
https://www.aboutyou.hu/p/Blundstone/Chelsea-csizmak-4061210
42-es még van. 5%-os kuponnal ajándék...• Honor Magic5 Pro •
-
Czimby
addikt
válasz IntelKiller7 #14176 üzenetére
Radio 1-en ment valami Pandorfos reklám pár napja hallottam.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
IntelKiller7
veterán
Parndorfban volt valaki mostanában?
Van valami jó akció?Amikor utoljára voltunk nem igazán találtunk semmit. :/
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
TBT
addikt
Én csak egy 5%-os kupont találtam, ami még most használható:
5BOGI
A 15%-os Sorry kuponokat nekem sem fogadja el.
A 20%-os kuponokat október 18-tól lehet majd újra használni.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
LógaGéza
veterán
válasz XboxGamePass #14167 üzenetére
Na, el is lett intézve. Chaten van is olyan opció, hogy Exchange. Leírtam mit akarok, miket cserélnék, szó nélkül azonnal csinálta a visszaküldési címkét, és létrehozta az új rendelést. Miest visszaér a csomag, küldik is a másikat. Hatalmas piros pont nekik, nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerű lesz.
Köszönöm a tippet[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
őstag
Őszi akció fut az AY-n, CS-s kupon nem megy.
Nekem az idei 10%-os sorry kuponokat sem fogadja el.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
Köszi a tippet, nekem is marad az egyik (két méretet is rendeltem) Hollister naci. Rendeltem korábban Mango skinny farmert, na az tényleg cicanadrág volt. Ez nekem teljesen jó, kicsit szűkebb, mint a Mango slim, de nem feszülős.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
senior tag
-
-
LógaGéza
veterán
válasz XboxGamePass #14164 üzenetére
Én balga, a magyar oldalon néztem
"Kicserélhetem a rendelt terméket?
Igen. Hívj fel minket, és segítünk a cserében."Forrás: [link]
Csak azért kérdeztem, hogy van-e tapasztalat velük, mert nem akarok valami indiai call centeressel beszélgetni fél délelőtt...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
senior tag
válasz LógaGéza #14162 üzenetére
Bocs UPS igen. Google segít, de amúgy: [link]
Őszintén cserélni lehet még valamelyik online boltból? Szerintem ilyen nem nagyon van. Mindenhol kb az van hogy küldd vissza és rendeld meg újra, ha akciós volt akkor meg a jóindulaton múlik, hogy az akciós áron megint tudod-e, nem garantált.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz hyperspace #14159 üzenetére
Mango outletben is megnézheted van-e a méretedben szett.
-
LógaGéza
veterán
válasz XboxGamePass #14160 üzenetére
Már UPS-el jött, de címke volt a dobozban. Visszaküldés tiszta sor lenne, de cserélni szeretnénk.
Chatet hol találom? Oldalukon csak telefonszám van."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Janaboy
veterán
Köszi mindenkinek, megnézem őket!
Janaboy
-
senior tag
-
Janaboy
veterán
Öltönyt amúgy milyen márkát tudnátok javasolni, ami azért jó minőség de nem túl drága? (100e alatt).
Leginkább alkalmi használatra kellene.
Janaboy
-
margithid
veterán
válasz Nikaré #14152 üzenetére
Hát igen. Sajnos sok tényleg hitvány minőségű.
Nyáron vettem slim fit Tommy Hilfiger pólókat. Jó a fazona, de kb át lehet látni rajtuk.
Cserébe nem volt drága legalább, 3k darabja.
Vettem Reebok és US Polo ASSN pólókat is, azok azért jobbak. 2k és 5k volt.
AY visszaküldés nekem másfél hónap múlva is ment.
Én most egy jó télikabátot akarok, mást nagyon nem. Max ha nagyon best buy valami[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz b4lukapitany #14142 üzenetére
-
Nikaré
őstag
válasz b4lukapitany #14142 üzenetére
Esélytelennek tartom, már csak azért is mert én is keresem a számomra normális pólókat, de nem találom. Nem akarok dekoltázs mutogató, kutya szájából kirángatott pólót. Sőt, az anyag vastagság is csökkent amiből az következik, hogy nagyon kevés mosás után még hitványabb lesz a minősége.
(Ez pazarlás, illetve vegyél másikat és halmozd tovább a szemét hegyeket)
Nem lehet mit tenni, ez a trendi, laza (toplák) külsőt mutatni.[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Volt már valakinek a Nike.com-al cserés ügymenete? Páromnak kicsi lett az egyik cipő amit rendeltünk, egyel nagyobb kellene, de persze, hogy lejárt a kupon már, hogy újrarendeljük...
-
MODERÁTOR
AY a melltartót visszaveszi? Nem találtam rá semmit. Bugyit alsót biztosan nem vesz vissza senki, de melltartóban nem vagyok biztos.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
-
ggeleven
őstag
Srácok AY kicsit szívat. 7.15.-ei rendelést, ami 7.21.-én lett kiszállítva már nem engedi visszaküldeni. Más is tapasztalt hasonlót? Holnap rákérdezek a ÜSZ-nál azért.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
b4lukapitany
tag
OFF lesz a dolog, de mindig gondban vagyok ezekkel és érthetetlen számomra, hogy a legtöbb esetben egy póló nyaka aránytalanul nagy(kivágott), ami szerintem hülyén néz ki, és úgy kell vadászni a normálisakat, mint pl. ez: https://www.aboutyou.hu/p/replay/polo-6911335
Tudtok olyan márkát, ami többnyire ilyen fazonokat gyárt inkább? -
mert_csokis
senior tag
válasz gamegod #14139 üzenetére
Persze.
Ez esetben a farmert kiválasztod az adott rendelésből, és csak azt küldöd vissza.
Én jelölni szoktam a mellékelt visszaküldési lapon is, hogy egyértelmű legyen. Pipa ahhoz, ami kell, a többi mellé meg X-et teszek.[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
gamegod
senior tag
válasz mert_csokis #14138 üzenetére
kicsit off:
ugye rendeltem mellé 2 polot is , ha nem jó a farmer visszaküldhetem csak azt ugye? soha nem csináltam még, nesze 2021 😆OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
gamegod
senior tag
válasz mert_csokis #14136 üzenetére
nem vagyok vékony alkat mióta fogytam 40 kilóz azóta élem ezeket a skinny sz*rokat de van egy határ 😄😄😄😄
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
mert_csokis
senior tag
-
gamegod
senior tag
válasz mert_csokis #14131 üzenetére
nekem még mindig nem jött meg, szeretem a skinnyt de ha tényleg ennyire akk lehet lecso lesz :D
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
margithid
veterán
Meg jött nekem is a converse courtlandt.
Tök jól néz ki, meg kényelmes is. A talpbetét nagyon pihe puha. Futó cipőben nincs ilyen.
8k t bőven megért👍 -
mert_csokis
senior tag
Ide is megérkezett az olcsó Hollister farmer.
Nekem a 31/30-as pont jó lett, de valószínűleg a 32/30-as fog maradni. Az kevésbé van kiszámolva.
Mondjuk én vékony vagyok, kis túlzással pálcika lábakkal. Szóval rajtam ez inkább egy slim nadrág, mintsem skinny.
Minőségre, tapintásra abszolút rendben van. Érezni, hogy nem az 5-6e forintos kategória.
Ennyiért ez brutál vétel volt...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
kexksz
addikt
válasz gangstagergo #14127 üzenetére
Nekem meg 1-2 ora mire ideer, de lehet ki se bontom inkabb
-
Kaba
veterán
-
bajnokpityu
félisten
Mi most az emag-30% kód?
-
Zeki
nagyúr
válasz I02S3F #14112 üzenetére
Az a gond, és ezt nekem egy H&M-es boltvezető mondta, hogy Ő hiába rendelne télikabátot korábban, mert mondjuk hirtelen bejött a rossz idő, a skandináv országok beelőznek. Oda mennek a téli cuccok hamarabb.
Addig is ott a Decathlon is. Téli kabátok egy vízhatlan télikabát -
I02S3F
addikt
Sziasztok! Testvérem Debrecenben nem talált télikabátot. Nézte újonnan, használtan fizetett volna érte 30e-et, de nem talált. Létezik, hogy idén kevesebb télikabát lesz, mint tavaly és hogy igyekezni szükséges a vásárlással, hogy jusson? Én budapesti vagyok.
-
margithid
veterán
Adidas sneaker 10k: [link]
-
kicsi kecske
tag
Sinsayre tud vki most mikorő kupont?
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
margithid
veterán
Sportfactory most velem korrekt.
Rendeltem egy converse courtlandt cipőt, de a weboldalon rosszul tüntették fel a méretet, igy kisebbet rendeltem.
Ingyen cserélik.
A cipő is jó amúgy, 8k-t megér. Remélem nekem nem fél évet bír azért -
maroni
aktív tag
Sziasztok a H&M-hez valami kupont nem tudtok?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
Mango Outlet férfi cipő mérete az fedi a valóságot? Van esetleg referenciátok, miből mekkora kell, és ehhez képest milyen a Mango? Köszi! -
Zeki
nagyúr
válasz tocsek18 #14104 üzenetére
Inkább vettem neki pár göncöt amit kinézett, egyszer megjön Kínából..
Valszeg fizethetem rá a vámot, áfát, lószart.
1
2
3
4
5
Ez 11 ezerbe belefért kuponnal. Idáig.
Valóban Alföld is, meg Centrumos kínai is elfelejtődött, de már nekem nem volt kedvem többet autózni a ruhák után. Na meg úgy nehéz is, hogy beteg és türelmetlen a lányom. -
tomci
csendes tag
https://www.qwertee.com/ ? bocs, ezek asszem rövidek, de menők, ja és nem is pulcsik
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- PH! Darts
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest