Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz gingerbalm #144 üzenetére
Sínadrág? Esetleg mu.karuha boltban érdeklődj.
-
Zeki
nagyúr
válasz spileraaa #151 üzenetére
Vadász bakancs?
Mondjuk vastag pamut zoknival. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
sportsdirectről melyik pénznemben jobb vásárolni?
-
Zeki
nagyúr
válasz cselmaster #730 üzenetére
Ingyen küldheted vissza ha nem jó?
-
Zeki
nagyúr
Decathlonban is van sokszor póló akció.
-
Zeki
nagyúr
Nagyon sok kinőtt gyerekruhám van. Melyik facebook csoportban lehet ezektől megszabadulni? 2 nagy zsák ruhám van a nagy selejtezés után.
-
Zeki
nagyúr
A jyskben MA még akciósak a törölközők.
Ez 500g/nm pamut. Az angol webshopos 460. -
Zeki
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #1218 üzenetére
Személyenként max 2 szatyor ruhát vesznek be, kapsz érte 500Ft-os kupont, ami akciósra nem váltható be, és csak 2500Ft felett. Ha jól emlékszem.
-
Zeki
nagyúr
Nana, én a tartósságról írtam. Valóban szuper kényelmesek.
DE nem tartósak.
Skechers Rometo : a bőr jön le. A talp csúnyán kopik. Csak télen nem volt rajtam, tavaly nyáron vettem.Skechers Superior- Main One : a talpán a csíkok válnak le.
Így inkább vettem a Decathlonban deszkás bőrcipőt 8000-ért, 2 év garanciával. Teljesen jó, kényelmes.Igaz tartósságról még nem tudok nyilatkozni, de a 2 év garancia megnyugtató. Plusz jók az értékelések.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz tomazin #1405 üzenetére
Nekem a boltban azt mondták az Officeshoesban, hogy 6 hó a garancia, utána jótállás (Sketchers).
A CCC-ben ezért nem veszek cipőt, ott csak 2 év jótállás van. Egy gyerekcipőt kellett emiatt pár hónapon belül kukáznunk.
A Decathlonban a saját márkás cipőkre van 2 év GARANCIA. Vadász bakancsok is vannak vízállóban, bélelve.
Áruk passz. -
-
Zeki
nagyúr
Fiú, haza csapatos focis pólót keresek. 9 évesre valót. Tud valaki?
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Asszonynak keresek ilyen galléros piké pólót, hosszú ujjúban, de vastagabb anyagból.
Tippje lenne valakinek? -
Zeki
nagyúr
válasz grizlisandor #2264 üzenetére
Olyan ez, mint anno egy helyi étteremben a menü, hogy mikor megkaptam az ételesben, csak néztem, hogy itt férfiembernek nincs menü, csak titkárnőknek?
-
Zeki
nagyúr
Az van, hogy nálunk hülyék a kereskedők.
Már jött a hideg, de MÉG NINCS téli ruha. Még hideg van, de MÁR NINCS téli ruha.
Még hideg van, de már minden boltban virágföldet árulnak, miközben se útszóró só, se egyéb jég/síkosság mentesítő. Mert az már elfogyott.
Oké, persze sok bolt keze kötve, mert amit küld a külföldi vezetés, azt kell árulni. A magyar meg le van szrva. Ha jut neki a sor végén, akkor kaphat. -
Zeki
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #2433 üzenetére
Kosárban már csak 22 Euro és ingyen posta.
-
Zeki
nagyúr
válasz PainKiller13 #2968 üzenetére
Fos az a sketchers minőség.
Többet nem veszek -
Zeki
nagyúr
Kínaiak? az sem igaz amit kérdeznek... és nagyon nyomják a fekete-szürke gazdaságot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest