Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Cipő jöhet ide?
Kinek van tapasztalata a Magyar!!! GT Cipő manufaktúra termékeivel?
A leírás alapján nagyon csábítóak, csak minőségi olasz bőr és talp sehol sincs textil a cipőben stb...Megjelenésre is egész szépek szerintem.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Hát igen, tagadhatatlan
Csak amíg a Tisza Compakt full bőr cipő 30e Ft addig ez 20e és egyéni elképzelést is megvalósítanak.
Meg valahogy a talp kialakítása nekem jobban tetszik formailag, és ha jól látom a tiszánál nincs is körbevarrva.
Amikor elmész egy viszonteladóhoz, ott csak méretet próbálsz, megmondod milyen összeállításban kéred és kb 3 nap alatt legyártják majd házhoz kiküldik.
Azért ez eléggé szimpatikus.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Digitalpimp #1485 üzenetére
Ez van amióta divatbajöttek a 40Kg-os vasalthajú páwagyerekek
Nekem 36-38kb a méretem de azt is szenvedés találni.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Mr.Csizmás #1487 üzenetére
Az még a halálom...
Főleg a bokavillantós.
Vagy a tenyérnyi lyukakkal szagatott.
Meg a super skinny...Oltogatjuk is az ilyen gyerekeket haverokkal rendesen. 😂
-
Czimby
addikt
válasz bugizozi #1526 üzenetére
Dejkmannba vettem egyszer bakacsot aminek 3hét után levállt a talpa, mivel a körbevarrás csak dísz volt és nem a bőr volt összevvarva a gumitalppal hanem a humitalp két rétege és ennyi...
Javították ragasztással
Többet onnan soha semmit.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Mr.Csizmás #2002 üzenetére
Sajnos csak kislány, lány és hardcore gamer méret van... S,M,XXXL
-
Czimby
addikt
válasz Mr.Csizmás #2007 üzenetére
Bf óta megy ez a pakk vagy most rakták fel nemrég a Bf maradékot?
Ha lenne méretemben (XL) akkor vennék én is, kicsomagolós videó alapján sokkal jobbak a grafikák mint a quertee féléken, az kb 10-ból 1et vennék fel, ez meg amit a srác kibontott youtubeon mind jó, nincs köztük gyerekes stb..
-
Czimby
addikt
válasz bakoczay #2572 üzenetére
Igazad van én is kerülöm őket, csak akkor veszek tőlök ha ingyen hozzák és akkor is olyan ruhát ami nagyon akciós.
Mint írtam is LeeCooperrel még nem volt gondom tőlük illetve a Karrimor ami még jó csak korábban nem jutot eszmbe.
Parka kabátot vettem 6e-ért és nagyon jó az anyaga, hőszigetelése.
Cipőt is vettem már tűlök, igaz csak itthonra kutyázni meg szerelni, de 3600Ft volt, az itthoni deichmanos 6-7e Ft-os egy vicc ehhez képest. Igaz Amazonról vettem már cipőt 9e-ért ami itthon 20 körül fut az mégjobb üzlet voltSzerencsém van mert XXL-ből azért akadnak jó cuccok, nyilván egy M/L sokkal ritkábban talál jó üzletet.
-
Czimby
addikt
YOOX szállítás miként is van?
Ha jó látom 20euro ha a rendelés nem éri el a 150 eurot.
Valamint most 16.-ig van még 15% kedvezmény a megjelenő árból vagy az már le van vonva?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
YOOX-os rendelés ha mégsem lett jó akkor mennyibe kerül kb a visszaküldés?
Nem volt még olyan cipőm mint amit rendelnék.
Nem, nem GEOXHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Geox cipők méretezése mennyire pontos? Mihez hasonlítható? Rendes bőrcipőből elég a 45-46 Josef Seibel, Bugatti stb. De Nike Puma stb 47 vagy az fölötti kell. Adidasból volt már 48-as is 😂
Egyébként 29.5cm a patám szóval 45-46 kellene jó legyen, de elég széles a lábfejem.
Lehet én is tennék egy próbát a márkával hátha beválik.
-
-
Czimby
addikt
válasz #92006144 #2611 üzenetére
Az jó
Nekem is ugyanilyen van, a bőr tényleg ráncos egy kicsit a nagyobb bajom, hogy ez valami yetire készült akinek iszonyat hosszúkás de keskeny lába van, vagy gondoltak azokra akik nem szoktak körmöt nyírni.
Mert szélességben éppencsak jó hosszba meg 1.5 újnyi marad a végén és a cipő kivülről nézve is aránytlanul hosszúkás. (A termékfotókon pedig nem tűnik annak) Szerintem megy a Jófogásra, hátha valakinek pont jó lesz.Maradok én is a bevállt márkáknál, ez volt az első és utolsó pumám.
A vicc, hogy direkt elmentem egy hasonlót felpróbáltam a közelben de az kisebb(alacsonyabb szintű) modell volt mondom ez attól csak jobb lesz, hát tévedtem...
Inkább veszek 3-4x áron cipőt de az maximálisan tetszen és kényelmes legyen, mint egy ilyen ami úgyahogy tetszik meg némi szenvedés árán hordható is lenne.
Csak, hát ugye a spórolás, de rájöttem itt pont nem érdemes.
-
Czimby
addikt
PUMA-hoz küldött már valaki vissza terméket?
Szeretnék tőle kérdezni, írjon rám priviben ha van it valaki.[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Alföldi cipőt ismeritek?
Van pár egész pofás modell, és hungarikum vagy miHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz atee_13 #2939 üzenetére
SD-vel az a baj, hogy a legolcsóbb leghiványabb ruhák azok olyanok is (Everlast, Lonsdale, Pierre Cardin pl) és mindenki azt hiszi majd fillérekért kap normális minőséget. Nem kell meglepődni, hogy gyenge az anyag és ösze vissza a méretezés ennyi pénzért.
A kicsit drágábbak (Karrmior, LeeCooper, Kangol) egész türhető minőség.
Az üzlettel meg nincs gond, fizetsz küldik(új évkor ingyen) kb ennyi.
Nekem is volt amit kintről vettem itthon meg cseréltettem ami azért elég korrekt.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Digitalpimp #2947 üzenetére
Pont ezt írtam, hogy azért fikázzák sokan mert az olvasókat veszik annak pedig híg a leve. UA garancia a minőségre.
-
Czimby
addikt
Helyi zsiráfok közül vett valaki a cropp-ból?
Kiváncsi lennék elég-e a hosszuk.195 vagyok
-
Czimby
addikt
Croppba küldött most vissza valaki terméket?
Vettem 5férfi pólót, türhető minőségűek, ill 2 női felsőt amik csapnivalóak!
Az L-es pólósokkal nagyobb mint az XL-es pulcsi.
A póló dereka hullámos(kb 2cm difi van benne) és nem direkt olyan, csak el van szabva.
A pulcsinka pedig ferde az egyik válla, de nem kicsit.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
-
Czimby
addikt
Cropp cipők mennyire méretpontosak?
45-48-ig voltak már cipőim, itt 46 a max általában az szokott jó lenni vagy a 47.
Ha szűkek akkor viszont meg se próbálom.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz grizlisandor #3845 üzenetére
Zsír!
Nekem is gagyidasból kellett a 48 :-D
Az összes cipőm 46-47
Akkor lehet rápróbálok majd ha megint nagyon olcsó lesz.
Még egy kérdés mert nekem széles a patám, ilyen Nike/Adidas féle keskeny cipők vagy inkább szélesek mint a "deszkás" etnies, DC, Osiris stb..Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
"Deszkás" csónakot(47-es cipő) nem láttatok valahol extra jó áron.
Tavaj sikerült Amazonról vennem Etniest 10e-ért!
Hátha van idén is valahol-valami.
Etnies, Globe hasonló márkák érdekelnének.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
A House féle pólók méretezése tényleg olyan mint az oldalon fel van tüntetve?
Mert pl ennél
A model 187 cm magas és M-es van rajta, általában ilyen magassághoz már L esetleg XL szokott jó lenni.
Én is magas és vékony vagyok, így inkább a hossz a kritikus, nem a szélesség.
Persze a mérettáblázatban hossz nincs írva sehol...Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
-
Czimby
addikt
válasz Real_Necro #6093 üzenetére
Jó neked, nekem a kapucnis pulcsi, drágábbik fajta a márkából(Petrol) és a minősége kb a Retro szintjén van vagy alatta, ferde a cipzár, meg kicsit el van szabva az egész, nem szimmetrikus...
Legalább olcsó volt(7e) de valoszínű megy vissza mert, ennyiért lehet jót is venni megfelelő akcióban.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz hangyász2 #6112 üzenetére
Kiválasztottam a méretem XXL és ami jól nézett ki azt rendeltem, Aplha lett még volna, de nem vagyok reklámember hogy a mejjemen viseljem a hatalmas logot
Egy Superdry, Pepe vagy hasonló cucc jó lett volna, de nem volt a méretemben. talán a Joop, de az nem tetszett.
Kipróbáltam a "márkát" mert még nem is hallottam róla, de nálam felejtős kategória, túlárazott, divatos, de ócska.
Ha tudtam volna néztem volna drágábbakat inkább de úgy voltam teliáron 17e-s cucc biztos jó lesz.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Cropp meg Reserved egy cég ugye?
Ingyenes a visszaküldés mindkettőhöz?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz hangyász2 #6878 üzenetére
Köszi, de felsőkből meg XXL a méretem, így ezek kiestek.
Meg más már lecsapot rájuk
Cipőből 47-47.5 szóval ha belefutsz ilyen extra-large dolgokba akkor szívesen veszem őket.
Most speciel valami cargo rövidnadrágra fájna a fogam. Valami ehhez hasonlóra.
Én is szoktam nézelődni AY-n, akadt is már 1-2 jó vételem, de te radarral keresed a jó boltokatHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz albiosz #7252 üzenetére
Gyakran márkán belül is vannak eltérések, szóval kicsit lutri a dolog.
Be kell rendelni a szokásos méreted vagy megnézni a gyártó mérettáblázatát és az alapján rendelni, és még mindig lutri, hogy jó lesz e.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Nekem kb 70-80% jó a méret,
ami nem jó azt melóba felajánlom beszerzési áron,
így kevesebb a visszaküldés.
Rendelés előtt meg szoktam nézni az adott gyártó saját oldalán is a mérettáblázatot,
nem csak az AY félét!Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Plusz hozzátenném, hogy kb mindenhol belefuthatsz abba, hogy a kosárban változik az ár(legutóbb nekem emag).
Külföldi webshopnál még úgy is jártam, hogy csak a paypal fizetési oldalon változott meg, szerencsére figyeltem.
Talán az alza egyedül ahol nem változik az ár + ha kosárba rakod azt foglalod is pár percre.
-
Czimby
addikt
Itthoni házkörüli melóhoz keresek munkás bakancsot(téli és nyári is kellene)
Munkahelyen 46-os van, utcai cipőkből 47 a méretem.
De márkás alkalmi bőr cipőkből szintén elég a 46
Van valami bevált típus, üzlet?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Croppos cipők méretezése Nike,Adidas stb ismert márkához képest milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest