Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz rbalint88 #11496 üzenetére
Nem, nem külön cég. Leellenőriztem a teljes céghálót. nincs másik kapcsolódó cég (tulajdonosi körnek, külföldi anyacégnek, vezetőknek nincs más érdekeltsége, nem is volt, s az összes telephely, minden egy cégre van bejegyezve). Egy cég az egész, 1072 alkalmazottal, az összes telephellyel, mindennel. Max ezzel a dumával rázzák le a gyanútlan felhasználót, mert mentesülni akarnak az adminisztráció alól, vagy mert nincs erre kidolgozott folyamatuk és nem is akarnak
-
SOAD19
addikt
válasz rbalint88 #12766 üzenetére
Hát nem tudom. Nem szeretek szívességet kérni, meg hogy kérjek meg bárkit is, hogy légyszí ülj már otthon egész nap, mert valamikor felvenné a futár a csomagomat. Az emeleten amúgy se lenne igazán kit megkérni, az egyik család felnőtt tagjai 3 műszakban dolgoznak, a másik szomszéd anyuka meg talán ételkiszállítást végez neki gyanánt, ergo ő sincs itthon nap közben.
-
Real_Necro
veterán
-
lanikai
aktív tag
válasz rbalint88 #14441 üzenetére
itt 3 is van a családban (Delta Ridge, Powder Lite, Fivemile Butte);
hosszra kb mindegyik ugyanolyan, a Deltának és Powder Litenak az ujja is végig hőtükrös, viszont a Deltának nincs összehúzó zsinórja deréktájékon. még talán annyi, hogy nincsenek klasszikus belső zsebei ezeknek a kabátoknak, mindkét oldalon van két nagy "rekesz" a csípő környékén. ja, és célszerű a szokásosnál egyel kisebb méretet rendelni. 198cm/102kg mellett az L-es kabát simán jó
-
AtHoS
nagyúr
válasz rbalint88 #14463 üzenetére
Én L-es/52-es dzsekiket hordok (185cm, 85...90kg) L-es Columbia Cascade Peak II ujjhossza éppen határeset nekem, ez alá biztos nem mennék. Bőségre még aláfér 1-2 réteg, de nem lötyög rajtam plusz rézeg nélkül sem
Aki azt szereti, ha feszül rajta a cucc az válasszon 1-el kisebb méretet, de ha hosszúkarú vagy mint én, akkor a kisebbel rosszul fogsz járni...szerintem
szerk.
Ja és marhára unszimpatikus, hogy télikabát keresgélés közben alig lehet találni normális leírást a termékekről. Ajánlott hőfokos infót pedig szinte sehol (tisztelet a kivételnek), szóval lehet próbálkozni a vásárolgatásokkal, aztán vagy bejön a választott darab vagy nem[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
gangstagergo
senior tag
válasz rbalint88 #14556 üzenetére
Nekem eddig nem volt gondom velük. Valóban belefutottam már olyan esetbe, hogy más terméket küldtek de a kompenzációs kuponnal elégedett voltam. Egyedül a legutóbbi esettel volt gondom. Egy hónap késéssel küldték meg a visszaküldött termékek árát Kicsit fenyegetőztem és már jött is hétvégén az értesítés, hogy jön a lové.
-
tocsek18
senior tag
válasz rbalint88 #14556 üzenetére
Nekik az a lényeg, hogy újra megvedd azért adnak olyan egyedi kupont amivel ugyan annyiért megveheted. Akkor ha már nincs abban a méretben akkor nem tudom, hogy mit csinálnak, talán akkor adnak sorry kupont? Passzolom.
Nekem most basztak el 2 rendelést ugyan úgy, de újra rendelni harmadjára direkt nem fogom. csak azután ha vissza kaptam mind2 rendelés után a pénzt.
14 napon belül utalják, azt írták, ha már neked hónapok óta nem utaltak tuti rájukborítottam volna az asztalt és elküldtem volna a kurvaanyjukba, fogyasztóvédelem, ügyvéd emlegetése talán gyorsíthat rajta. De az tuti, hogy naponta spamolnám őket, hogy hol a pénz hello, lejárt a a 14 nap. -
DeFranco
nagyúr
válasz rbalint88 #16083 üzenetére
én is polaroiddal kezdtem, aztán amikor elérett a száránál, meg harmadszor fejeltem le a fejtetőmre tolt szemüvegemmel a csomagtartójatót, akkor átszoktam a lidis évente kétszer kínálatban levő polarizált naphemükre, minden évben veszek egyet, egy ideig szétmentek, most van 3 napszemüvegem amitől nem férek lassan
stílusra teljesen jó, optikai torzítás nincs, polárszűrés van, ennyihekk...
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz rbalint88 #16106 üzenetére
Biztos igazad van, nekem, csak a Levi's-szel van inkább tapasztalatom. Nem szeretek ilyen h&m-be mászkálni, nézelődni, próbálgatni. Célirányosan szoktam ruhát is venni, néztem kinéztem, aztán megrendelem, vagy elmegyek az üzletbe, ha valami nagyobb akció van. De többnyire online rendelés a jellemző. Farmerből az 511-es (slim), ami jó nekem (vékony vagyok és kistermetű), így már nem kell foglalkozni semmi mással, csak a szín kiválasztásával. Nyilván én sem adok ki egy farmerért 30-40k-t, emagról, farmercentrumtól, ay-ról el lehet csípni 10k elején. Amúgy én azt vettem észre, hogy azért van különbség a sraight (502) és a slim (511) között a Levi's-nél. Előbbinél a tomporombál kissé bő, büggyös. Másik nézőpontból a seggem túl lapos.
-
tomszli11
tag
válasz rbalint88 #16347 üzenetére
Nekem is a Hollisterből XL-es méret kell. Ami a basic póló fazon a sima kis madárral, azok picit nagyobbak, azok mintha rám öntötték volna. Viszont pl. Nekem van olyan aminek a közepén hímzett logó van abból az XL igen csak kicsi mellben csípőben. Azok a nyári pólók amikor kisebb a "téli bunda"
190cm /100 kg -
margithid
veterán
válasz rbalint88 #16504 üzenetére
Ez nagyon gáz...
Én biztos érvényesíteném a garanciát.
Newkem egy Smog 8k-s kabátom volt, kb 10 évig használtam, most jutottam el oda, ohgy már nem veszem fel sehova, mert nagyon lehet rajta látni az időt.
Olcsó kategória, elvart zsebek, de meleg és nem szakadt ki sehol!
És én is használtam, jópár telet csak ebben hordtam ki.A RL boxerből én is rendeltem egy adagot.
Már a kínaiban is 1000 Forint egy boxer, ennyiért ez szerintem nagyon jó ár! -
pingu22
tag
Ugyanez a tapasztalatom vele, de szerintem nem érte meg az árát (főleg hogy ugyanannyiért van a TH téli kabátom, meg egy teljesen vízálló, 15K/15K DC technikai kabát snowboardozáshoz). A kabát alján lévő varrásnál sorra jönnek ki a pihék, esőben átázik (ilyenkor rádásul megint előjön a büdös "kacsaszaga") és felakasztani se tudom
-
gergo5991
őstag
az a baj ezzel a kabáttal, hogy csak vizlepergető, gondolom valamilyen vizlepergető spray van csak rajta gyárilag, amit pár alkalom utána érdemes utólag ujra fújni. A másik hogy szerintem ha ez egy vattás vagy tollas kabát ami arra lett kitalálva hogy melegitsen, akkor tuti nem lesz vizálló, mert azoknak gyenge a légáteresztésük és bele fő az ember. Általában ilyen kabátokra érdemes egy teljesen vizálló kabátot felvenni ha esőben is hordani szeretnéd, vagy valamilyen hybrid megoldást találni. Ha sportolásra kell ajánlatosabb valamilyen szintetikus kitöltés mert a kacsa vagy egyébb toll az lassabban száraz ha bele izzadnál, a szintetikus meg gyorsan szárad, és ha túrázáshoz sportoláshoz veszel vizálló kabátot, akkor legyen rajta nyitható hónalj szellőző
ja és ha vizálló kabát kell érdemesebb valamilyen komolyabb sport márkát választani, mert elég sok kabátra ráirják hogy vizálló aztán csak ilyen 5000g/m2/24h és az lófasz, 1-2 órába esőben érdemesebb 10-15 000-rest keresni és a légáteresztése is legyen 15 000
technikai leirásban meg ilyen gore-tex, primaloft gold ot érdemes nézni ha komoly cucc kell, primaloft silvere,co, lightweight meg packlite ilyen lófaszságokat érdemes kerülni mert kevésbé tartósak
columbiát ilyen téren mint márkát nem ajánlanám, hamarább a nevet fizeted meg mint a tudást[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
válasz rbalint88 #16840 üzenetére
Szép darab, köszi a megosztást, nem ismertem.
Nem tudom mi tetszik jobban, a háttérben feltünő
guminősebészipari műremek, mely nyomokban emberi szövetet is tartalmazhat, vagy az éppen magán könnyítő sirály, amely akár szimbolikája is lehetne, a vázolt verbális kommunikáció tartalmi mélységének, és minőségének.BTW, ezeknek a karikatúráknak ismert a szerzője, mert hasonló darabok néha szembe jönnek itt a fórumon, más-más tematikával, esetleg PH tag szokta őket készíteni ?
@adalbert1
Igen, régen ők is kaptak bizonyos droppokból, amit jellemzően first come serve first rendszerben lehetett megvenni, kvázi mint Footlocker-nél. Úgy tűnik, ők is rájöttek arra, hogy megéri bizonyos párokból egész, vagy fél méretsort tartani, esetleg venni, ha nem kapnak készletet, és eltenni. Nekem is van itthon még 2 cipő, amire annak idején kisorsoltak, de elraktam őket, hogy majd később eladom őket, ha felment az áruk. Kérdés az, hogy náluk most ez lesz az új üzleti modell, vagy esetleg követik a piacot, és amiben látnak potenciált, abból vagy vesznek, vagy raknak el fél / teljes méretsort. -
SOAD19
addikt
válasz rbalint88 #17373 üzenetére
Sima utcai cipőhöz, sport/túracipőhöz vagyok szokva. Legtöbbet egy Quechuat hordok, csak sötétebb színben, vagy egy Salamon elios 2 GTX-et. Tavaly vettem egy HH Woodlands-et, de még nem vetettem be. Szóval nagyon nem az alkalmi cipők az én műfajom, stílusom.
Nem irigylem, akinek a munkájából adódóan, egész nap alkalmi cipőben kell lennie. Legalább raknának egy jó kényelmes talpbetétet az ilyen cipőkbe, ha már vékony a talp, ezáltal nincs ami csillapítson.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest