- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz rbalint88 #31157 üzenetére
"4000€ nem rossz fizetes, de szvsz boven nem az a szint, amikor luxusruhakat kell vasarolni "
Ennek nincs szintje, egyszerűen ha kikerülsz egy jóléti társadalomba, ahol keresel ennyit, akár euro, akár dollár, elkezdesz akaratlanul is olyan dolgokat megvenni, amit előtte nem vehettél meg (nem feltétlen ruhára gondolok). Nem is a felxelést mondanám célnak, inkább a vágy, hogy "végre megveheted". Sajnos tudom magam példájából is, milyen volt volt az első 3-4 havi usa fizetést "elvásárolgatni". Egy szegény, nyomorgó itthoni szintből átkerül az ember élete egy nem nélkülöző, nem szorongó létbe, ahol csak rajtad áll, hogy meg akarod-e venni a kinézett terméket, vagy sem. A föld összes emberének így kellene élnie, mert az lenne a normális. Ne legyen kiváltságos megvenni egy 30-60-100 ezer forintos cipő, egy utazás egy szebb szigetre, egy új telefon stb. stb. Magyarországon olyan szinten szörnyű a helyzet, hogy nem kell luxusmárkákat hordanod, hogy kilógj a sorból.
A másik az, hogy az Ugg vagy Hilfiger egyáltalán nem a luxust képviseli. Ezek a márkák egyszerű divatos trendi cuccokat gyártanak a hétköznapokra. Az amcsiknál ezek olyanok, mint nálunk a Devergo pl. Semmit nem képvisel kint, egyszerű tucattermékek amik az ő léptékeikben megfizethető olcsó kategóriának számít.
A Hilfiger kinti reklámja az "cheap and fashionable" szlogenekkel adja el magát. Mondanom sem kell, otthon mennyire szürreális a fizetésekhez képest akár egy Hilfiger farmer+pulóver+öv szett ára is. És akkor itt jön az "hogy nekem nem ér ennyit", persze, megszoktunk egy olyan relatíve alacsony életszínvonalat, hogy ennek az árából mi már komolyabb dolgokat vennénk, mint 3 tétel egy ruhamárkából. Ha valaki keres 200k-t havonta annak maga a Hilfiger is elérhetetlen szinte, és ha mégis vesz egy ilyen pulovert, ő luxusnak fogja érezni.Szomorú dolgok ezek nagyon.
#31154 luckyboi82 "Borzasztó keveset keresünk "mimagyarok" és ilyenkor nagyon kilógunk a sorból,"
Pontosan, tökéletesen jól látod, egy jobb sorsa érdemes nép "lennénk", de sajnos mindig rosszul döntünk, mindig rosszul szavazunk. "balsors akit régen tép" sajnos ez a mi hibánk is, és a mi felelősségünk is, de a "magyar" mint olyan, gőgös ezért beismerés az nincs, marad ami van.
-
SOAD19
addikt
válasz rbalint88 #31006 üzenetére
Nincs mese, vegyél egy biciklit, rollert, esetleg autót.
Amúgy én is igénytelenbe tolom (ha annak számít), egy cipőt hordok az év jó részében, egy Quechua-t, mert gumis az orra, ami jól jön, mert bicajjal közlekedek, és így nem lesz mindig retkes a cipő orra, mikor a pedált indulásnál felhúzom kezdő pozícióba. Illetve a gumi könnyebben takarítható, strapabíróbb. Tavaly vettem egy ilyen Sauconyt nyárra, de már első viselésnél retkes lett az orra, úgyhogy le is tettem, bicajozásnál hanyagolom.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz rbalint88 #30712 üzenetére
Köszi, ha látok valami jó akciót, akkor veszek ezekből is.
H&M-ből általában a gyereknek vásárolunk, a legtöbb cuccuk azért 1 szezont kibír, viszont múltkor vett az asszony onnan farmert neki, hát kb. itthon játék közben kiszakadt a hátsó zsebnél. Oké, szerencsére nem volt drága, de akkor is.jjeahh: azta, ezt a dm-es marhaepe szappant eddig nem ismertem, mindenképpen megnézem majd. A north face-szel nekem az a problémám, hogy szerintem folyamatosan esik annak is a minősége, pl. Evolve triclimate 3 in 1 kabát új verziójánál a külső réteg hamarabb kopik el, mint a réginél, a régi verziónál ha jól emlékszem még volt a mellkasnál is külső zseb, az újon pedig nincs.
Most nézem, hogy jó drága is lett, már 93k a listaára , ehhez képest volt, hogy aboutyou-ról 28k-ért vettem.Ringman: én a gyapjú és gyapjú keverék ruhákat gyapjúhoz készült mosószerrel mosom, mosózsákban, gyapjú programon, szárítás pedig kiterítve.
-
Mercutio_
félisten
-
jjeahh
nagyúr
válasz rbalint88 #30654 üzenetére
Zuhogó durva esőbe ajánlom a vince féle héjat, de ha csak enyhe esőben mész ki, akkor elég lehet egy szintetikus (susogós) túranadrág is. Régen nem értettem, hogy a haverok miért panaszkodnak arra, hogy vízálló kabát nem elég, mert a nadrágjuk elázik, csak idén gondoltam bele, hogy nekem azért nincs ilyen problémám, mert a legtöbb túranadrágom szintetikus és szinte azonnal száradnak. A múltkor felhúztam egy pamut Northfinder nadrágot enyhe esőben túrázgatni és a vizes fűtől annyira elázott, hogy felülről a bakancsba is befolyt róla a víz . Amikor hazaértem, még órákig száradt.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
vince
őstag
Decathlonban vettem túrázós esőnadrágot (csak egy vékony héj, nadrág fölé húzod fel), még sosem ázott be.
Szerk.: nőiben vitorlás nadrágként van olcsón több méret.
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
j.bravo
addikt
Na ja, a farmer mint (elvileg) hundertprozent baumwolle nem az, amitől vízállóságot várhatunk el
Hasonló célra egyébként nekem is kéne. Az aldisat majd letesztelem, eddig sose jutott eszembe - mondjuk egy ideje nagy esőben csak akkor viszem őket ha semmi esély belátható időn belüli intenzitáscsökkenésre, és a kutyák mégis menni akarnak (ahogy öregszenek, egyre gyakoribb hogy ha eléggé esik, akkor az előtető alól kilépve meggondolják magukat)Túratopikban érdemes lehet rákérdezni.
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
senior tag
-
j.bravo
addikt
válasz rbalint88 #30516 üzenetére
Ehhez képest én is gyakran járok úgy hogy 41-42-43 kifogyott
Gyártóknak is jobb lehetne egy középutas megoldás, hogy mittomén kössék ki hogy kell rendelnem XS-3XL-is mindent, de hadd rendeljek már 2db XS, 15db S, 25db M, 25db L, 20db XL, 2db 2XL, 2db 3XL bontásban
Nem hiszem el hogy a gyártás (akkora mennyiségben) csak akkor lenne rentábilis ha minden méretből ugyanannyit gyártanak le.
Bár akár piackutatásból származó, akár korábbi eladásokból származó adat ma már annyi hozzáférhető amennyit csak akarnak, azt használni is kellene. Elsőnek mondjuk kiválasztani hogy melyiket is figyeljék[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz rbalint88 #30453 üzenetére
El kell menni színtanácsadóhoz! . De amúgy komolyan, sokan meglepődnének, ha kiderülne, hogy eddig rosszul öltöztek . Tudtommal pl. filmekben a színészeket ilyenek öltöztetik, ezért néznek ki úgy, ahogy, ha megfigyelitek, szinte mindíg megy a filmekben a szereplők ruhájának a színe, szabása a bőr, haj, szemszínükhöz, formájukhoz. Én biztosan nem költenék rá annyit, amennyit elkérnek ezek a tanácsadók, de a családban és ismerős körökben lassan mindenkinek a húga, lánya, felesége kapott már színtanácsadás ajándékutalványt szülinapra, karácsonyra. Általában nagyon örülnek neki és kellemeset a hasznossal, tanácsadás után a ruhaszekrényük is kiürül, mert ritka, akinek tényleg van szeme hozzá és eddig a megfelelő színeket viselte.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #30453 üzenetére
De ha azt drága öltönyhöz veszed, akkor nem hibázol, csak formabontó vagy és egyéniség!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
adalbert1
veterán
válasz rbalint88 #30437 üzenetére
Amúgy a nikenál szerintem is egyre rosszabb a quality control, simán kaptam én is olyan jordan 1-est egyenesen a niketól rendelve, amin volt ragasztónyom - oké, le lehetett róla szedni, de amíg ezt egy tizenezres modellnél elnézném, azért egy 6x ezres cipőnél ne már...
Air Max-ből nekem csak 90-ek vannak (kivéve 1 db 270 reactot, illetve 2 air max 1-et), azok megfelelnek, egy példány van, amit nagyon leamortizáltam, a talpa is simára kopott és a sarkánál is kiszakadt belül a bélés, de sokáig az volt a mindenhova menős cipőm, szerintem rengeteg km-t beletettem - mostanában megpróbálok arra jobban figyelni, hogy rotáljam a cipőket rendszeresen. -
Szabi®
addikt
válasz rbalint88 #30423 üzenetére
Az elmúlt pár évben (4?) szétment a lábamon 5 olyan nike cipő, amit tényleg csak időszakosan használtam. A 2090-től kezdve a 76 ezerért vett Airmax 97 reflective-ig szétnyílt mind. Sőt a 2090 egyik sarkából még a levegő is elment. Az Airmax 2018-ból szintén az egyik talpából elment a levegő . . . Az Airmax Command szintén a lábamon hullott szét. és ezek a cipők szezonba voltak hordva, nem a sarat meg a rohadt barackot rugdostam bennük. Most vettem külföldön még egy 2090 black/gold-ot, mert rohadt kényelmes amúgy, kíváncsi leszek mennyi az annyi. Most pl egész nyáron Hoka futócipőbe voltam, sztem azok masszívabbak am.
-
addikt
válasz rbalint88 #30189 üzenetére
HAHA, Nem gondoltam volna, hogy felkavarom az álló vizet vele
Tessék, itt van Samuel az outfit doktor és az említett video
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Szeretnél akár 50-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
hcol7
senior tag
válasz rbalint88 #29924 üzenetére
es mi ujsag a szurore felrakodott anyag-szalakkal? nekem regi fajta inverteres van, ott rengeted anyag felgyulik per ciklus. de aztmondjak a hoszivattyus nem pusztitja ennyire, csak azt nem ertem, hogy annak mi koze a mechanikai behatashoz, ami a ruhat eri. genuine oszinten erdekel, mert mostanaban esedekes a szaritogep csere errefele.
-
mert_csokis
senior tag
válasz rbalint88 #29231 üzenetére
Persze, ebben igazad van. Nem kis különbségek lehetnek köztük.
Én csak arra írtam, hogy érzetre és anyagra nagyon nem lehet elrontani.
Ha bemész egy kínaiba, már ott is normális tapintású meg anyagú boxereket látsz. Már rég túl vagyunk azon, amikor ilyen kemény, "abrosz" anyagú alsókat árultak.
Azok még fazonra is olyanok voltak szinte, mint egy rövidgatya. Gyömöszöltük a farmer alá.
Aztán a tartóssága, vagy akár a gumi minősége már más kérdés, ahogy te is írtad.
De ez csak próba után derülhet ki.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
kenwood
veterán
válasz rbalint88 #29204 üzenetére
AM 90-bol a mar tiz felett jarok.
Azt fontos figyelembe venni, hogy vagy 20-30 kulonbozo van belole. Meg az adott elnevezesen (LTR, Essential, Ultra, BR stb ...) belul is. Mas az anyaghasznalat,es a felepites is. Igazabol a kukazasnak a teljes elhasznalodas mellett ket fo oka volt :
- elkezdett nyikorogni a talp (gondolom kilyukad az air resz) a vegen mar mindenki engem nezett az utcan, mert egy gumikacsa volt a labam alatt
- a hatso merevito eltort es elkezdte szetvagni a sarkamat, meg a zoknikat.
Szerencsere egyik hiba sem jelentkezett irrealisan gyorsan az eddigiknel, es a teljes elhasznalodas is sokaig tartott.Sajnos a Huarchenal mindket esetben viszonylag rovid ido alatt elszakadt a muanyag pant, pedig az tenyleg nagyon kenyelmes cipo. Talan kap meg egy eselyt, es fixen cipokanallal veszem fel, legalabb itthon.
Van most egy AF1-on. Ez az elso. Nekem az a fo problemam vele, hogy majdnem annyiba kerul,mint az AM90, es kenyelemben a kozeleben sincsen.
Ezzel ugye az a gond, hogy ez nem derul ki a boltban, mert volt olyan AM90-em, ami 10-20 alkalom utan tort be, vette fel a labfejem formajat, addig kimondottan kenyelmetlen volt.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
arcsin
senior tag
válasz rbalint88 #28535 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tippeket. Elnézünk majd a legtöbb ajánlott üzletbe. Igazából amiatt "aggódtam" hogy mivel idősebb, pocakosabb férfiról van szó, így a mai ruhaüzletek kínálata offos. Szabás, méret miatt. De akkor nem vészes anyira. Őszintén nem vagyok képben a c&a, h&m stb vel mivel régóta online rendelelek. kb. 8 éve nem jártam ezekben az üzletekben.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
válasz rbalint88 #27721 üzenetére
Miután beágyaztam ide, akkor vettem észre, hogy 2 link szerepel 1 részben.
Ezzel együtt(Töltsd le most az Appot:
https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/hollister/teli-parka-7321851) másoltam be a beágyazásba, és vitte simán.Úgyhogy legközelebb csak dobd bele az egészet, és az első veszi figyelembe
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
zaskar
senior tag
válasz rbalint88 #27422 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, akkor automata lesz, az itt van közel. Én egy Puma terepfutó cipőt küldök vissza, a méret is jó, meg olcsó is volt, de nekem ezek a Pumák valahogy nem illeszkednek olyan jól a lábamra, mint egy Hoka vagy egy NB. Úgyhogy nem próbálkozom a jövőben ezzel a márkával, legyen bármennyire jó vétel is.
-
pohár
félisten
válasz rbalint88 #27057 üzenetére
Footshop például, és "THEVR10" kóddal még 10% lejön kedvezményként
nekem "muszáj" volt tőlük vegyem az NMD-met, mert 47 1/3 méretben sehol nem volt, ahol meg talán akadt volna, ott drágább volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
st6969
őstag
válasz rbalint88 #26784 üzenetére
+Attila2011
Valahogy volt egy ilyen félelmem...
Nem működik a linked.Nézegettem én ezeket a sport márkákat is, de nem akarnék ennyire sportos kinézetűt, illetve a Pumának, Adidasnak és a Nikenak is oldalról olyan fura háromszög alakja van, nincs törés az orr résznél, mintha 3x olyan vastag lábfej kellene hozzá. Legalábbis a képeken. Majd megnézem élőben is.
-
pohár
félisten
-
SOAD19
addikt
válasz rbalint88 #26613 üzenetére
Én anno, bő két éve kb. az energia vettem 24k környékén egy ilyet kell színben, csak nem ilyen bomber verziót, hanem simát. Tényleg jó kis kabát, csak a szabása a háton nem tetszik, nekem túl bő, buggyos. Igaz én kis termetű vagyok és elég vékony is. Elöl, mellben teljesen oks, passzos, de hátban nagyon sokszor túl bő nekem az adott kabát, pulóver. Gondolom mindenből slim, karcsúsítottat kellene vennem, próbálok is az utóbbi időben slim cuccokat venni.
Amúgy a HH kabátnál, Neked is van egy kis cipzár belül, hátul, amit lehúzva be lehet nyúlni a bélés és a kabát külső anyaga közé? Mi célt szolgálhat, rejtett zseb?
-
oszy
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #26171 üzenetére
IT az egy külön téma ott én is tárgyaltam mindenféle mókussal erősen iparág- és (anya)cégfüggő ez is.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
arcsin
senior tag
válasz rbalint88 #26086 üzenetére
Igen, szerintem is. Valaki vagy nagyon szeretne téged megszivatni vagy nem tudom, de nagyjábol bármilyen fastfashion ing, vmi zakoval meg egy olcsobb fastfashoin chino nadrag övvel, rendes börcipövel ( de azt sem muszáj ) de azt sem muszáj, vannakk akik vansba mennek. Nem szoktak már az emberek frakkban menni ilyen helyekre
-
cleric
tag
válasz rbalint88 #25784 üzenetére
Valóban igazad van, a felsorolt aspektusokban tényleg jobb az AY, pl.: a méret belövő, a weboldal motorja top. A BS-nél látszik, hogy ott faragtak ahol tudtak a költségeken, az oldaluk "szofisztikálatlansága" is erre róható fel.
Szóval BS-re a legjobb jelzőt mint legjobb árakkal operálót értettem.
https://lightyear.com/go/adam149
-
-
Ka999
tag
válasz rbalint88 #25540 üzenetére
Nekem ott csak az utalvány felhasználásának feltételeit írja, link nincs benne. Át tudnád küldeni a linket? Keresőbe beírva az emagdivat25-ot nekem is csak azt a két terméket dobja ki, mint @ggeleven-nek. Én egy másik g-star pólónál vettem észre ezt kiírva, ezért gondolom, hogy még tuti van más is, csak nem tudom hogyan találjam meg.
-
margithid
veterán
válasz rbalint88 #24977 üzenetére
Napi 5-10 km azért mennyiség.
Nekem volt hogy napi 10-12 km-től 5-6 hónap után teljesen szétment a cipőm, lehetett Hoka, Puma, Nike.
Ami kábránditó volt most az a Nike winflo 8 és a geox amiket nem használtam sokat, de szétesett mindegyik.
Szerencsére garanciában visszaadták mindkettő árát.
Most egy pegasus 38-at használok, kiváncsi leszek mennyit bír majd. -
-
őstag
válasz rbalint88 #21215 üzenetére
Az a baj, hogy pár idei vásárlás után én csalódtam a HH-ban. Szerintem most nem olyan a minősége, mint régen. Mondjuk pólót vettem, nem kabátot, de az pl. igénytelenül kinyúlt. Ma pont előttem állt a boltban egy HH pufi kabátban és azt néztem a varratok mennyire ki vannak bolyhozva. Persze nem tudhatom hogy bánik vele… Mondjuk a North Face kabátban meg lehetne igényesebben megtervezni a belső polár rögzítését alul pl. szóval mindenben lehet hibát találni.
Közben eszembe jutott, hogy esős/havas időben én ezt használom a melóba, de van egy zakó is rajtam, úgy tökéletes -5 fokig próbáltam. Teflonos, semmi nem megy át rajta és nem károsítja az egészséget, mert nem főzök vele.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz rbalint88 #20519 üzenetére
Ezeket a "divat" márkákat érinti jobban a silányulás, a 90-es években a hozzáadott érték az árhoz viszonyítva magas volt, a kétezres években még jó volt, de csökkentek a hozzávalók . .
Mára megveszel egy Emporio papucsot 15 ezerért, és ugyan azt a kínai fröccsentet gumihab sz@rt fogod kapni, mintha vennél egy 3 ezer forintos papucsot.
Egy 60-70 ezerért árult Hilfiger TÉLI kabátba belefagysz . . .
Messziről kerülöm mára ezeket, egy fabatkát sem érnek, még villongni sem kell bennük, annyira egyhangú/egysíkú minden évben a termékpaletta.[ Szerkesztve ]
-
-
SOAD19
addikt
válasz rbalint88 #17373 üzenetére
Sima utcai cipőhöz, sport/túracipőhöz vagyok szokva. Legtöbbet egy Quechuat hordok, csak sötétebb színben, vagy egy Salamon elios 2 GTX-et. Tavaly vettem egy HH Woodlands-et, de még nem vetettem be. Szóval nagyon nem az alkalmi cipők az én műfajom, stílusom.
Nem irigylem, akinek a munkájából adódóan, egész nap alkalmi cipőben kell lennie. Legalább raknának egy jó kényelmes talpbetétet az ilyen cipőkbe, ha már vékony a talp, ezáltal nincs ami csillapítson.[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
válasz rbalint88 #16840 üzenetére
Szép darab, köszi a megosztást, nem ismertem.
Nem tudom mi tetszik jobban, a háttérben feltünő
guminősebészipari műremek, mely nyomokban emberi szövetet is tartalmazhat, vagy az éppen magán könnyítő sirály, amely akár szimbolikája is lehetne, a vázolt verbális kommunikáció tartalmi mélységének, és minőségének.BTW, ezeknek a karikatúráknak ismert a szerzője, mert hasonló darabok néha szembe jönnek itt a fórumon, más-más tematikával, esetleg PH tag szokta őket készíteni ?
@adalbert1
Igen, régen ők is kaptak bizonyos droppokból, amit jellemzően first come serve first rendszerben lehetett megvenni, kvázi mint Footlocker-nél. Úgy tűnik, ők is rájöttek arra, hogy megéri bizonyos párokból egész, vagy fél méretsort tartani, esetleg venni, ha nem kapnak készletet, és eltenni. Nekem is van itthon még 2 cipő, amire annak idején kisorsoltak, de elraktam őket, hogy majd később eladom őket, ha felment az áruk. Kérdés az, hogy náluk most ez lesz az új üzleti modell, vagy esetleg követik a piacot, és amiben látnak potenciált, abból vagy vesznek, vagy raknak el fél / teljes méretsort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest