-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ideg
aktív tag
válasz krizmo_ #15791 üzenetére
Na sírtam nekik kicsit emailben és hozzám vágtak egy 20% os kupont. 11 nap volt a szállítás... Ja egyébként angolul is leírtam a panaszt, mert láttam az előző levelezésünkben, hogy nem magyarok írnak, hanem valami kiszervezett meló lehet és mindig google translate-el jön csak a válasz.
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
elder troll
őstag
válasz krizmo_ #15557 üzenetére
Többet is osztottam itt, 2 db-ot találtam tegnap este, amiket el is használt a fiók tulajdonosa, aki késett szállítás miatt kapta.
Bocsánat, hogy akkora tróger vagyok, hogy elosztogattam az összes kupont fórumtársainknak kettő kivételével, amit a gazdája használt el tegnap este és ma délután. Késő este hívott kolléganő, hogy nem talál sorry kupont (mert elosztogattam), és rendelni akar, ezért áttúrtam a levelezését.
1
2
3
4
Többet osztottam privátban kérőknek (bár mindenkit nem tudtam kiszolgálni), ezeket nehéz bizonyítani, vagyis lehetetlen a szabályzat alapján.
Szóval nehéz szalonképes szavakat találni az ilyen "kedves" fórumtársunk viselkedésére, de akkor még egyszer elnézést kérek, amiért próbáltam felhívni a figyelmet a 1-2 éves be nem aktivált kódokra, amiket még ma is elfogadott. Értelemszerűen nem mindenkire vonatkozik.[ Szerkesztve ]
-
Ideg
aktív tag
-
maroni
aktív tag
válasz krizmo_ #14997 üzenetére
Bugatti 18k felett 20%
A Te kódod: ysp9vrqf -
pohár
félisten
válasz krizmo_ #14912 üzenetére
arra viszont figyeljetek, hogy a szokásos cipőméretnél 1-gyel kisebbet kell venni... én nem tudtam, így vettem egy 47-est, és véresre cseszte a sarkamat
de a 46-os már pompás, nagyon szeretem a cipőt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
garage112
aktív tag
válasz krizmo_ #14875 üzenetére
Nekem sikerült behúznom egy Jack&Jones dzsekit, a Nikeomat kiégették elég szépen.. szerintem jó áron van most. [link]
Annyira sikerült, hogy összeomlott az app
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
veterán
válasz krizmo_ #14730 üzenetére
Futáshoz van egy asics (most jön egy Li Ning, kíváncsi vagyok), azt használom HIIT edzéshez is (nem a legideálisabb). De súlyzós edzéshez már én is a kézis (lapos talpú, "kitámasztós" résszel rendelkező) cipőt használom, mert stabilabban állok vele. Na és akkor, hogy feleségem kiakadjon, hogy 6 sportcipőm van, az ellipszis tréneren fixen rajta jagyom egy régebbi decathlonos cipőmet, mert abban a legkényelmesebb (tudom, furán hangzik ez) azon edzeni, de az tényleg a gépen pihen egyébként, Mellette meg van egy kültéri foci cipő műfűre, meg bentre egy teremcipő (bár focizni kb évente már csak egyszer megyek).
Szóval igen, lehet valaki olyan "hülye", hogy mindenféle dologra van cipője. De - ez itt a BB fórum reklám helye - a 6 cipőm összesen kevesebbe került (52k) az évek során, mint futótárs egyetlen 50k-s futócipője. Simán össze lehet vadászni a csukákat sokkal olcsóbban. MIkor mutattam neki a futócipőt, és mondtam, hogy 13-ért vettem, kiakadt, hogy hogy a fenébe tudtam annyiért megvenni.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
closer
csendes tag
válasz krizmo_ #14730 üzenetére
Igen, a kombinált edzés optimális esetben több cipőt igényel. Szuboptimális esetben pedig megnézném az gyakorlatok összetételét, és az alapján döntenék: 70% futás + 30% csak gépeken végzett munkához ideálisabb egy futócipő. Nyilván itt az is fontos, hogy milyen gyakorlatot és milyen gépen végez az ember.
Csodák nincsenek - ahogy említettem, céleszközt kell venni, minden más kompromisszum.
A Crossfit cipők egyébként pontosan ebben jók: széleskörű mozgástípushoz alkalmazhatóak nulla vagy kevés kompromisszummal. Ezért gondolom az egyik legjobb edzőtermi választásnak őket.
Léteznek kifejezetten fitness cipők is, de ezeket nem ismerem. Tudásban valószínűleg messze elmaradnak egy versenyzéshez tervezett CF cipőtől. -
closer
csendes tag
válasz krizmo_ #14727 üzenetére
Kiegészítem: Túl sok futócipős embert látok a teremben, aki (nagy) súllyal dolgozik. Erre továbbra is alkalmatlan a futócipő.
Ha most kezdi az edzőtermi edzést biztos, hogy fog súlyzót használni és szüksége lesz egy stabilitást adó cipőre - ráadásul az edzője is ezt ajánlotta. Az off részét innentől nem folytatom.
Céleszközt veszünk: futáshoz futócipőt, súlyzós edzéshez pl Crossfit cipőt, de legalább olyat, aminek lapos a talpa. -
Predator2
addikt
válasz krizmo_ #14697 üzenetére
Kardió csak minimálisan lesz, erősödni, állóképességet "fokozni" járok. A személyi edzőm direkt felhívta a figyelmem, hogy lehetőleg ne futó cipőt vegyek, hanem inkább laposabb talpút.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
kicsi kecske
tag
válasz krizmo_ #11151 üzenetére
azért kérdem, mert most vettem vele 1 cipőt, viszont mikor visszaléptem és magamnak is akarok venni 2őt ugyan úgy appból erre a kódra azt írja, hogy csak gépről vagy mobil weboldalról érvényes. Próbáltam app bezár és kosárba lépés előtt is beírni de akkor is azt írja?! WTF
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
LógaGéza
veterán
válasz krizmo_ #9779 üzenetére
Pontosan ez lehet a probléma forrása. Akkor nincs más opció, csak venni olcsóbból nagyobb mennyiségben, és dobálni ki két havonta?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
válasz krizmo_ #9374 üzenetére
Naketanonál, mondom. Az XS es volt a 32es méret valószínűleg mert az S lett jó. Ezért a +1 méret. Ezt megerősítette fórumtárs is hogy +1 méretes a márka kivéve a pulcsikat. De láttam már olyat is, hogy EU 36tól kezdtek számozni. Pld esküvői ruhaszalon ami a közelben van, ott is eu 36 a legkisebb méret. De a reservednél is sokszor 36 a legkisebb méret ingekben, stb, de már tavaly elengedtem azt a boltot. Idén vettem 1 gyerekpizsit meg 2 gyerek gyapjú sapkát magamnak, mert azok még kulturáltan néznek ki.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz krizmo_ #8803 üzenetére
Egyszer mi is szaladtunk bele olyanba HDD vásárlásnál, hogy barátom a megbeszélt helyszínen volt, és késett a faszi. Megnézte barátom a HA-s adatlapját,. mikor lépett be utoljára, aztán látja hogy "Hatósági eljárás miatt a profil zárolva"" vagy vmi ilyesmi. Szóval előfordulhat ilyen is, persze. de nem jellemző HA-n.
-
arcsin
senior tag
válasz krizmo_ #7423 üzenetére
Attól, hogy a topikot többségében férfiak írják, ezért is többségében férfi ruha akciókról szólnak a posztok. De attól függetlenül ez bestbuy ruha topik és nem best buy férfi ruha topik. Szerintem tök valid volt a kérdésem, hogy mégis hogy a fenébe tudok ÉS kapcsolatos szűrőfeltételt létrehozni AY-n, lehet-e egyáltalán.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz krizmo_ #5902 üzenetére
Ezzel egyetértek, számomra nélkülözhetetlen. Kapcsolat fenntartás, hírek, események, és még sorolhatnám. Csak nem kell megosztani mindenféle bullshitet, tenni kell rá egy masszív adatvédelmet (rólam a Public konkrétan semmit nem lát csak a nagy profilkép amit már ő is kinagyíthat régóta.) és valóban, ésszel kell használni.
Fehér inget akkor még senki nem vett az About Youról, és tudna nyilatkozni, hogy mennyire gyűrűdős anyagú az adott ing?"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
-
Top cat
addikt
válasz krizmo_ #4143 üzenetére
Van akinek az is kicsi lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- PH! Darts
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest