-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Szokott Lidlben túracucc lenni? Nadrágot keresnék.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz tibbike01 #30100 üzenetére
Sok van, manapság már a daily trénereknek is elég jó a csillapítása, pl Hoka Clifton, Saucony Ride, Nike Pegasus, Asics Novablast, vagy akár Puma Velocity Nitro, de vannak kifejezetten max cushion modellek. Asics Kayano, Saucony Triumph, Puma Magnify Nitro stb. Próbálni kell, vagy visszaküldhetős webshopból rendelni.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz jjeahh #30098 üzenetére
Nem tudom érdemes-e túlgondolni ezt a cipő dolgot. Én futok és a futócipőimet használom hétköznap is sétára, egyedül munkahelyre veszek fel odaillő cipőt, de 800-1000km futás, plusz néhanyszáz km gyaloglás alatt se igazán mennek ezek tönkre, kopás is minimális a talpán. Másfél évente cserélem őket a csillapítás csökkenése miatt, de ha nem futnék benne több évig is lehetne használni őket, mert állapotra teljesen hibátlanok.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Soulfly842 #29669 üzenetére
Érdekes, mert ahány póló annyiféle leírás:
Szürke: 35% pamut, 65% poliészter,
fehér: 100% pamut
piros: 100% gyapjú, lentebb, 100% pamut[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Soulfly842 #29666 üzenetére
Ez 100% pamut? Milyen a méretezése? Képeken eléggé slimfitnek tűnik, kell belőle eggyel nagyobb?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Hmm, egy IT fórumon kiderül, hogy mindenki Schwarzenegger alkat. Bocs, akkor másol vannak a magas elhízott emberek a statisztikából úgy látszik
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz BoneDragon #26487 üzenetére
Persze, de (és most nem célozva itt senkire) mint tudjuk Magyarországon a nagyobb ruhaméret sokszor nem a magasság miatt kell, hanem a túlsúly miatt. A magas túlsúlyosok is szeretik a magasságra fogni, pedig egy méretet simán lehetne lejjebb menni némi fogyással. Nyilván XXL-ről nem tudsz M-re lemenni, de XL-re simán.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
GAP pulcsi 4403Ft XS,S,M,L méretekben [link]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
BS-ről rendelt cuccnál ha azt írják, hogy hajnalban megérkezett az országba, várható a mai kiszállítás, vagy inkább csak holnap?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Mr.Csizmás #24303 üzenetére
Azért még úgy sem különösebben jó ár 4K/db, ráadásul 10-et kell venned.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
BS cipős 10% kuponja van valakinek? Nekem nem adja be a tojásos sztorit.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
Öveknél a méret a csattal együtt értendő? Sikerült rövidet rendelnem, ráadásul kettőt (90cm). Adhatom majd el.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz ígyvanferi #22585 üzenetére
Pedig elég vicc árakon vannak most a cipők 20% ide-vagy oda. Gyakorlatilag elpörgettem 25 ezerig és csak az alsópolcos alapmodelleket hozta, Downshifter 26 ezer, meg ilyenek.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
AY brutál jó akció, végre!
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz gangstagergo #16710 üzenetére
Beírtam ezt a kuponkódot, de azt írja túl sok karakter, biztos jó ez?
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
Számítottam én is csúszásra mikor múlt héten visszaküldtem cuccot, de kb visszaküldés után 5 nappal a számlán volt a pénz, szóval teljesen hektikus mikor hogy megy a dolog.
Viszont én kupont mostanában egyáltalán nem kaptam, se csúszás miatt, se semmi miatt. Még egy 10%-os sem, pedig nem keveset rendeltem már.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Zamasun #15689 üzenetére
Jan 5-én küldtem vissza nekik csomagot, jan 20-án írtam rájuk mifasz van, másnap jött a levél, hogy megkapták a csomagot, 2 nap múlva meg jött a pénz.
Az új rendelés meg csúszik, küldtek bocsi levelet, de kupont nem adtak már fél éve, pedig sokat rendeltem tőlük, meg voltak bakik is.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz margithid #15496 üzenetére
Relatíve én sem költök sokat, hiszen mindig csak a nagyon akciós cuccokat vettem, amiket egyszerűen nem lehetett otthagyni, futócipőt 10k körül, pólókat 2k körül, Columbia dzsekit is 7k-ért. De ettől még többet költöttem, mert valszeg ezeknek a felét nem vettem volna meg, ha rendes áron kell megvennem, mert annyira nem volt szükségem rájuk.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
-
HKorn
veterán
válasz bbsofficial #15441 üzenetére
Ugyanúgy ahogy a többit, rendeléseknél visszaküldés és kész.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz adalbert1 #15339 üzenetére
múgy nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én a járvány indulása óta a különböző leárazásokon több pár cipőt vettem (mondjuk egy évre vetítve), mint előtte bármikor, pedig az idő 90%-ában otthon ülök home office-ban - igaz, ha nem porladnak el állásukban (mondjuk pl. egy react talpra kíváncsi lennék, hogy ha csak magában áll, akkor 3-4 év után is olyan "friss"-e, mint újonnan), akkor a következő 3-5 évre megvagyok, csak az a zavaró, hogy viszonylag könnyen bele lehet futni egy jó aboutyou vagy nike.com-os ajánlatba, így néha már komolyan le kell beszélnem magam a vásárlásról
Pontosan így van nálam is, kb 3 évre előre megvannak a futó+utcai cipőim, de amikor a 35 ezres futócipőt behúzom 10 ezerért, arról nem tudom magam sehogyse lebeszélniRun&Ride
-
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz gangstagergo #15022 üzenetére
Viszonylag sovány, vannak O'Neill pólók 2 ezer körül, talán az jó lehet.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz b4lukapitany #14828 üzenetére
Legutóbb éjszaka indult, de mindenképp reggelig elindul szerintem.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz b4lukapitany #14821 üzenetére
pénteken?
(amúgy nem 25-én csütörtökön lesz?)
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Assetto Corsa Competizione
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Egérpad topik
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest