-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
-
AIex
tag
válasz XboxGamePass #25614 üzenetére
Ha visszamész, és benyújtod a szavatossági igényedet, akkor szerintem vissza adják a pénzed, viszont nézd meg, hogy a ruha cetlije, nem tiltja-e a száritást.
-
IntelKiller7
veterán
válasz XboxGamePass #14395 üzenetére
Melyik ez a kupon?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
rwin5
őstag
válasz XboxGamePass #14395 üzenetére
köszi, müködött.
-
LógaGéza
veterán
válasz XboxGamePass #14167 üzenetére
Na, el is lett intézve. Chaten van is olyan opció, hogy Exchange. Leírtam mit akarok, miket cserélnék, szó nélkül azonnal csinálta a visszaküldési címkét, és létrehozta az új rendelést. Miest visszaér a csomag, küldik is a másikat. Hatalmas piros pont nekik, nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerű lesz.
Köszönöm a tippet[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz XboxGamePass #14164 üzenetére
Én balga, a magyar oldalon néztem
"Kicserélhetem a rendelt terméket?
Igen. Hívj fel minket, és segítünk a cserében."Forrás: [link]
Csak azért kérdeztem, hogy van-e tapasztalat velük, mert nem akarok valami indiai call centeressel beszélgetni fél délelőtt...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz XboxGamePass #14160 üzenetére
Már UPS-el jött, de címke volt a dobozban. Visszaküldés tiszta sor lenne, de cserélni szeretnénk.
Chatet hol találom? Oldalukon csak telefonszám van."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Gigi01
őstag
válasz XboxGamePass #14008 üzenetére
Színek nem tetszenek egyiknél sem.Max. a sárga.Köszi,a csoportot felkeresem.
Úgy is keresek most hard-os csoportot,ki szeretnék végre jutni Qlimax,hasonlóra.[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
válasz XboxGamePass #13999 üzenetére
-
őstag
válasz XboxGamePass #12589 üzenetére
Köszi! Jók lesznek és a hosszú melegítőnadrágok között is vannak olyanok, amik nem kislánynak kinéző férfiaknak készültek.
-
xeno204
aktív tag
válasz XboxGamePass #10867 üzenetére
Sehogy, már csak 10%-os kupont adnak.
-
Ideg
aktív tag
válasz XboxGamePass #10867 üzenetére
De azt hiszem már csak 10% ot ad.
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz XboxGamePass #10108 üzenetére
semmilyen.
ez pl. 230€ a flanszia oldalon, cikkszám alapján található. [link]
drykorn farmer, 8k-ért jó talán [link]
drykorn öv hozzá 3ért. [link][ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz XboxGamePass #1116 üzenetére
múltkor linkeltek egyet fb-n, körbe is röhögtem 11-15$ egy kamu TH póló, 20$ egy kapucnis...lehet nem ua. márkából de más rendes eresztésből veszek ennyiért valóban eredetit
ez olyan mint a józsefvárosi piac, mer' ott olcsó meg jó ruhák vannak...a f@szt, 3000 ft-ért ne adjanak már egy vékony csájniz dizájnos pólót, amikor a HM-nél ennyiért 2-3 darabot kapsz
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Azie
őstag
válasz XboxGamePass #1113 üzenetére
miért kell replika? miért nem veszel rendeset? just askin'
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Breki
veterán
válasz XboxGamePass #53 üzenetére
Én meg tapasztalatból mondom, hogy ez hülyeség !
Akik mások topikból jönnek tudjak, hogy konkrét példákat mutattam be ott amik megérkeztek és jó minőségűek, persze utána kell járni és megfogadni az itt leírt tanácsokat, elolvasni az értékeléseket és utánajárni.
kb 6 ruhás rendelésem van ami 11.11-én próbáltam ki abból öt jött meg és mindegyik bevált részletesen írtam is róluk a másik fórumban.
H&M-ről meg csak annyit, hogy egy ötvenezres facebook csoport tagja vagyok ahol a nők sokat rendeltek korábban H@M oldalán és mostanában csak a panaszokat olvasom, indok nélküli rendelés visszamondásokról, minőség és méretbeli dolgokról. Köszi de nem !
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
w.miki
veterán
válasz XboxGamePass #53 üzenetére
Nálunk nincs HM, de ahol jártam, ott sem voltam elájulva a minőségtől
Nem mintha értenék hozzá, de olyan papírruháknak tűnt.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
törölt tag
válasz XboxGamePass #29 üzenetére
Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest