- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Bigemperor #16096 üzenetére
A szárhosszra is lehet egyes helyeken szűrni úgy emlékszem, illetve polaroidnál láttam eltérő szárhossz adatokkal.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
margithid
veterán
Lacoste 46-es cipő, 10.8k: [link]
Szerintem tök jól néz ki! -
MittuDomain_
őstag
válasz Aidan85 #16095 üzenetére
Filmes vonalon nekem még mindig a qwertee az ultimate. A cropp nem rossz.
Olykor van nagy leárazás BestByte/PlayIT Store/Office Depot vonalon. (Egy cég a három.) Amikor ők akcióznak, magas minőséget kapsz olcsón.Meglepő módon néha az eMAG, alza is forgalmaz ilyet, de az nem állandó készlet.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Bigemperor
senior tag
válasz -secret- #16079 üzenetére
És a többieknek is
Köszönöm az ötleteket,a problémám az,én is próbáltam több verziót a kínaitól a polaroidon át a valamivel drágábbakig, de RayBan és társai kategóriában nem igazán vettem még,mert sajnáltam rá annyi pénzt . Amúgy ha jó volna,akkor nem érdekelne az ár, de elég keveset használok napszemüveget. Nekem a rövid szárral van többször gondom,nem tudom ez gyártó vagy típus függő?[ Szerkesztve ]
-
Aidan85
aktív tag
Sziasztok,
mintás, esetleg filmes mintával pólókra van most ajánlott hely?
2 éve még Qwertee-ről rendelgettem, azok rendben voltak, azátn próbálkoztam Sinsay, Cropp, nagyon változó minőségben jöttek, 1-2 darabot leszámítva fél évet bírtak. -
tng
tag
válasz Mr.Csizmás #16086 üzenetére
A Veithdia az, én is itt találtam rá jópár éve valamelyik topicban, azóta is azt rendelek, ha kell. Baromi jó, és párezer forint. Nem sajnálod, de pl fémszáras, és valóban bemérették páran. És ez is polarizált.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
közben ki lettem javítva, nem kínai, hanem olasz. a Safilo vette meg a Polaroidot 2012-ben.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Magnum_
nagyúr
Van egy omega oram, meg egy longines, swatch group ala tartozik mindketto es a swatch nem hi-end 🤷♂️
I humbly and respectfully decline™
-
rbalint88
addikt
Persze, csak ha ra merik nyomtatni a logojukat, az azt jelenti mar nem szar. Es szvsz atlagembernek egyszerubb megvenni egy napszemcsit 10-20ezerert, ami tutira jo, mint kiserletezgetni n+1 kinai cuccal, ami vagy jo vagy nem
-
Ptech
addikt
Plusz amúgy a prémium napszemüvegek 70%-a egy OEM kezében van. Tök mindegy, hogy Ray-Ban, Oakley vagy Armani, stb. matrica van rajta, mindet a Luxottica gyártja.
Ettől még persze vannak minőségi különbségek a "márkák" között, de csodát nem kell várni
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Magnum_ #16085 üzenetére
+rbalint, többiek: a Polaroid is csak egy kínai gyűjtőcéges brand, mint a lenovo, eta, braun, thomson, stb.
oof persze ettől még jó minőség lehet, pár éve az aliexpress topicban futottak a mekis menü áráért vehető, itthoni optikus által bemérhető, elismerően fogadott kvázi noname napszemüvegek.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz rbalint88 #16083 üzenetére
én is polaroiddal kezdtem, aztán amikor elérett a száránál, meg harmadszor fejeltem le a fejtetőmre tolt szemüvegemmel a csomagtartójatót, akkor átszoktam a lidis évente kétszer kínálatban levő polarizált naphemükre, minden évben veszek egyet, egy ideig szétmentek, most van 3 napszemüvegem amitől nem férek lassan
stílusra teljesen jó, optikai torzítás nincs, polárszűrés van, ennyihekk...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz -secret- #16079 üzenetére
Nálam sajnos fogyóeszköz, (elhagyom, ráülök, megnyomoritom a szárát, stb ) így a 10k körüli polaroidokat fogyasztom
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Arcképgyáros
válasz Bigemperor #16077 üzenetére
RayBan-ra eskuszom. Regen vettem olcsobbakat, most meg egyet veszek aztan hasznalom amig nem tortenik vele valami.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Emagon 25k felett lehet hasznalni a divat15 kodot. 15% a vegosszegbol lejon.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bigemperor
senior tag
Minőségi(bb) férfi napszemüveget jóárasítva honnan és mi vált be (pl.:Ray-Ban)?
Jó volna polarizált.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
válasz pajorgergo #16063 üzenetére
Nekem póló és pulcsi van tőlük.
Azok hibátlanok. Szerintem ezzel sem lesz gáz.
Azért ez nem egy szar kínai márka.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
addikt
válasz pajorgergo #16068 üzenetére
nekem van ilyen előző télről sötétkékben, és nagyon jó - anygara, szabásra, mindenre
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
inkább CMP, abból a 45k-sat sikerült 8-ért megfogni ősszel.
-
Igric
tag
válasz pajorgergo #16066 üzenetére
Szerintem jó kabát. Hasonló hollistert vettem csak barna színben.
(Meg azért ne legyünk már sznobok, nem mindenkinek felel meg az elegáns kabát télire...én pl bringával járok melóba télen nyáron, arra ezek az elegánsak toltál alkalmatlanok... ) -
pajorgergo
aktív tag
válasz gangstagergo #16069 üzenetére
Így van legrosszabb esetben megy is vissza
Egy Bershka kabátot váltana amit még 3000ért vettem tavasszal üzletben pár éve -
margithid
veterán
válasz pajorgergo #16068 üzenetére
Nem, az amire gondolok egy elegáns téli kabát volt.
10k-ért kb ajándék volt. Eredeti ára 40k.
Na mindegy..Gino Rossi és Clarks félcipőkkel van valakinek tapasztalata?
Mindegyik ajánlott? -
gangstagergo
senior tag
válasz pajorgergo #16066 üzenetére
Nekem egy "papír" kabátom van tőlük. Sokszor a képek nap adják mennyire jó vagy rossz az anyaga és a szabása. Egy rendeléssel nem veszítesz semmit mert ha rossz egyből mehet vissza.
Múltkor hatalmas arc volt a futár. Becsöngetett hozzánk és amikor kimentem hozzá csak annyit mondott, hogy véletlen volt mert olyan sokat jár hozzánk mintha haza járna
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz gangstagergo #16065 üzenetére
Kb ja.
15k-ért se ezt venném mondjuk.
Annyiért is szokott lenni prémium kabát.
Springfield 10k-s elegáns gyapjú keverék kabát érte volna meg, arról csak jókat hallottam, de addig piszmogtam, amíg elvitték. -
margithid
veterán
Ennyiért valami komolyabb márkát vennék.
-
pajorgergo
aktív tag
Hollister kabátról véleményetek? [link]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Tud valaki 20% kupont? szerk.: AY
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Clarks cipő méretezéséről tapasztalata van valakinek?
Mondjuk bugatti elegáns cipohoz képest. -
arcsin
senior tag
válasz hentes555 #16049 üzenetére
Hányas cipő kellene?
Utolsó párasként 10 ezer környékén ki lehet fogni kényelmes cipőket a Valentinában.
10e-ért ezt fogtam ki múltkor.[ Szerkesztve ]
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm anyukájának szeretnénk venni valami cipőt a hétvégén, mert elég sokat járkál nap közben és kellene valami kényelmesebb. Árban max. 10-12re gondoltunk elsősorban, illetve még annyi a kitétel, hogy mivel 60+os hölgyről van szó, valami visszafogottabb stílusú kellene, amit az iskolában is viselhet.
Tudtok ilyet ajánlani?Most néztem Officeshoeson vannak Skechersek 15-16ról akciózva 10 környékére, de sajnos a fórumban ahogy olvastam, nem túl jó minőségűnek írtátok. Ha esetleg gond van vele pl. 4-5 hónap után, akkor az Officeshoesba vissza tudom vinni kicseréltetni vagy b*szakodni szoktak?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
AssAssynn
őstag
Schneider öltönyökről, ruhákról van valakinek véleménye?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz erdey_a #16043 üzenetére
Megkérdeztem az eladókat, azt mondták tesco-ban is van ilyen, hogy 3 hónapon belül visszahozhatod, mint egy ruhát. Persze hibátlanul csak. Illetve bármelyik tesco-ba beviheted, nem csak abba, amibe vetted. Úgyhogy elhoztam. Fogásra elég vastag, kemény bőrből van. Kinézete nagyon bejön. Kicsit sétálgatok majd benne a konyhában, meglátjuk hogy törik.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
diablomoid
csendes tag
A https://brandoutlet.hu/ -ról van valakinek tapasztalata? Néha az oldalon belefutni angol mondatokba. De a cég ami szerint be vannak jegyezve 2015 óta él. Van utánvét is, árukereső tele van velük, de nem találtam nagyon véleményt.
Árak is vannak jók pl:
https://brandoutlet.hu/termek/u-s-polo-assn-nobil003m_ayh1-kek/?attribute_pa_meret=eu-42 (ecipo 22K) -
HKorn
veterán
-
AssAssynn
őstag
Itt vagyok épp a tesco-ba. Van akcióban olyan alkalmi cipő, hogy Mercedes schuhe. Ti hallottatok már róla? Szabad ezt megvenni?
-
Kaba
veterán
Az AY 18K feletti kupon felhasználásánál , az eredeti rendelési összeg számít vagy a kedvezmény levonása után is minimum 18K-s végösszeget kell elérni? .
-
margithid
veterán
Ez a cipő textilnek van írva, de ránézésre nekem ez bőr: [link]
Vagy ez valami műbőr lesz..?[ Szerkesztve ]
-
pajorgergo
aktív tag
Mostani végkiárusítás alatt van olyan kuponkód ami működik? 5% stb?
Sorry kuponok nem mennek -
Arcképgyáros
AY-n 10%-nál nagyobb kupon nincs most?
-
Arcképgyáros
Ecipo kupon esetleg?
-
-
Mercutio_
félisten
válasz mert_csokis #16012 üzenetére
Cipőkanál?
-
grizlisandor
veterán
-
Arcképgyáros
válasz grizlisandor #16020 üzenetére
Ezt lattam csak az ingyen szot sehol.
-
grizlisandor
veterán
válasz -secret- #16019 üzenetére
100 nap az ingyenes visszaküldésre, tavaly teszteltem.
-
Arcképgyáros
Ecipo visszakuldes ingyenes?
-
veterán
Barátomnak van arsenal csizmája, majd kipróbálja
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Ptech
addikt
Próbáld más méretű/szabású zoknival
-
arcsin
senior tag
Úgynevezett Sock suspenderre van akkor szükséged
-
Kos 7
tag
Nekem nem volt ilyen gondom soha, de altalaban nem hordok csuszkalos zoknit. Lehet attol is fugg mennyire vastag borbol van a felso resz.
-
mert_csokis
senior tag
Srácok!
Akinek van chelsea csizmája, az fel tudja venni úgy, hogy a zoknit ne gyűrje bele felvételkor?
Akárhogy trükközöm, belegyűri a zoknit. Ami k*rvára idegesít, mert belül meg érzem.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Kos 7
tag
AY -20% 18k felett:
CINTI20 -
tocsek18
senior tag
Csak ma és holnap
A Te kódod: tqtgyr7dsorry 15% kód ma éjfélig vagy holnap éjfélig 4xxtu4eb
-
eboostr
aktív tag
Ay
Holnapig 18k min. -25% fbecgv4rAy GAP
Ma es hnap 18k min. -20% jz4vzqj4 -
vazsofi
újonc
Hervis végkiárusítás:
Budapest Árkád és Szombathely Family Center üzletekben
[link]"A szórólapban szereplő ajánlatok 2022. február 15–20. között, illetve az akciós készlet erejéig érvényesek, valamint a kedvezmény az eredeti árból kerül levonásra. Az akciók más kedvezményekkel nem vonhatók össze és kizárólag a Budapest Árkád/Szombathely Family Center Hervis üzletben érvényesek. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk."
-
arcsin
senior tag
Ha már túra: Alza.hut érdemes néha nézegetni, mert ebből az utolsó 37 es méretet behúztam egy 10esért.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest