-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Én azt mondom, hogyha 1 évben párszor felveszed, akkor már megeri.
Az meg plusz, hogy jó minőségű, nem pár hónap alatt széthulló cuccot vesz az ember.
Szerintem jobb így venni mint haverom aki megveszi a 35k-s futócipőt, mert éppen akkor kell.
A 2 bugatti cipő is amit vettem 24k volt. Az olcsóbb teljes ára több volt mint 24k.. És két cipőm van nem egy.
Kaján és ruhán sokat lehet takarékoskodni ha odafigyel az ember. -
Szabi®
addikt
válasz margithid #15496 üzenetére
Én sajnos egyre többet költök, és a baj az, hogy csak a birtoklási vágy miatt, aztán bedobom egy szekrénybe, hogy "- nah majd jó lesz, ide, vagy oda felvenni", aztán volt, hogy fel sem vettem. Rengeteg ilyen ruhám van. Az egyik haverom szerint, csak bemesélem magamnak hogy szükségem van arra a ruhára és ez már mánia.
-
HKorn
veterán
válasz margithid #15496 üzenetére
Relatíve én sem költök sokat, hiszen mindig csak a nagyon akciós cuccokat vettem, amiket egyszerűen nem lehetett otthagyni, futócipőt 10k körül, pólókat 2k körül, Columbia dzsekit is 7k-ért. De ettől még többet költöttem, mert valszeg ezeknek a felét nem vettem volna meg, ha rendes áron kell megvennem, mert annyira nem volt szükségem rájuk.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
tipuka
addikt
ecipo-re van valami kupon? akciós cipellőt vennék.
-
-
margithid
veterán
Szerintem itt sokak sokkal többet költenek ruhákra mint én.
Tavaly nyáron is azért vásároltam be, mert évek óta nem vettem kb semmit.
Az, hogy van kb 8-10 pár cipőm, szerintem nem sok.
Vannak futók, akik kb ennek a felét tartják csak futócipőben, mert miért ne.
Nekem most van 2-3,de lenne valami jó ajánlat 15k körül megvennem. Ennyi[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Answear-en a női kabátok féláron futnak, elég nagy akció van. Ha valakinél aktuális.
-
-
margithid
veterán
Vans cipő mérettel van valakinek tapasztalata?
Mondjuk converse cipohoz képest. -
betyarr
veterán
válasz Szabi® #15466 üzenetére
a h3rviszben most 19999k a fekete firecamp.berendeltem egy 43-ast az üzletbe,aztán majd meglássuk mit tud és mennyire méretpontos.jó eséllyel nem lesz jó,mert régebben próbáltam már columbia lábbeliket és a 44-esek voltak jók de hátha...
helyben vissza is adják az árát ha elállnék,ha jól olvastam. -
vince
őstag
válasz margithid #15468 üzenetére
A világosabból rendeltem végül én is, kíváncsi vagyok rá nagyon.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Szabi®
addikt
válasz betyarr #15464 üzenetére
Viszont azt megtudod csinálni,megrendeled, és ha nem jó azonnal el tudsz állni a vásárlástól bukta nélkül. Firecamp-em nem volt, de láttam élőbe és nem tűnt szűknek. A véleményekkel azért óvatosan kell bánni, mert nem mindegy hányan írják ugyanazt, ha 1-2 ember, a másik 200-nak meg tökéletes, akkor nyilván semmit nem nyom a latba.
#15465 AssAssynn Sajnos az elegáns kinézet és a béleltség nem igazán barátok. Nekem az összes elegánsabb cipőm, hideg mint a franc
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Szabi® #15463 üzenetére
Köszi. Béleltség pedig fontos lenne, hogy kint a hidegben se fagyjak oda. Különben pont ezért nem bízok a chelsea fazonokban, mert attól tartok, hogy a gumis részen nagyon átjönne a hideg.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
AssAssynn
őstag
válasz Szabi® #15460 üzenetére
Elfogadom az ajánlást:
Vastag-meleg, elegáns, fekete csizmát/bakancsot keresek. Ami közel azonos megjelenést kölcsönöz, mint egy alkalmi/ünneplői félcipő. Viszont mégis elég vastag a talpa és eléggé bélelt ahhoz, hogy a szabadban, mínuszokban ácsorogjak benne."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
vince
őstag
válasz AssAssynn #15455 üzenetére
Én vettem az ay "nyitásakor" egy bullboxer cipőt (ezt), szűk két évnyi, nem túl intenzív használatot követően teljesen rendben van. A talpáról az apró minták kezdenek lekopni a saroknál és elöl, ahol a legnagyobb terhelést kapja, a felsőrésze nagyjából olyan, mint az új.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Szabi®
addikt
válasz AssAssynn #15455 üzenetére
A Bullboxer elvileg egy jó ár/minőség holland márka. De sajnos nem volt soha.
Jack&Jones-nál sztem ki kell fogni, mit "merít" az ember. Ott nem konstans a minőség.
Ha azt vesszük van olyan Devergo bakancsom, ami 7 éves, haver vett, 3 hónap után elkezdett szétválni.[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Szabi® #15454 üzenetére
Köszi. S, ha már így szóval tarthatlak, ezekről mit gondolsz: Bull Boxer és Jack&Jones?
Eddig kb. ezek voltak (a korábbiakkal együtt) azok a márkák, amikre ráakadtam az általam nézett ársávban (30e alatt).[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Szabi®
addikt
válasz AssAssynn #15450 üzenetére
Nem tartós, már magának a márkának is kevés tartós terméke van. Sajnos lesilányodott. 2 Hilfiger cipő szó szerint szétesett alattam utcai használatban.Ráadásul hónapok alatt, pedig direkt szezonra vettem.
Hilfigerből egy dolog bírja sokáig, az pedig az "öv".[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
AB kupon valakinek?Enyém már nem műkődik.Van egy adidas cipő,le kellene csapnom rá. 51e-ért sokallom,de hasonlít,amit szerettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Egyre inkább azt látom, hogy a legtöbb téli bakancs cipzáros. Ugyan még nem volt ilyenem, de nem vagyok túl bizakodó a megoldással szemben. Alapból a bakancs egy kemény, merev bőr anyagból van, ami a séta hatására folyamatosan húzódik, csavarodik és ezért idővel hajlik, reped, törik. Na most ebben a folyamatban a leggyengébb láncszemnek a cipzár tűnik. Nektek mi a véleményetek erről?
-------
Más:
Vastag, meleg, elegáns csizmát, bakancsot ismertek? Amiket találok, azok vagy nem kellően elegánsak, vagy nem elég téliesek (azaz nem lehet bennük kint a szabadban, a mínuszokban ácsorogni)."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
SOAD19
addikt
válasz bbsofficial #15441 üzenetére
Le lehet tölteni visszaküldési nyilatkozatot AY-nál.
-
HKorn
veterán
válasz bbsofficial #15441 üzenetére
Ugyanúgy ahogy a többit, rendeléseknél visszaküldés és kész.
Run&Ride
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Visszaküldéshez kapcsolódóan kedves anyukám egy rendeléshez visszaküldött néhány tételt a visszaküldési papírral együtt GLS-el, viszont maradt egy cipő az említett rendelésből, amit szintén nem tartana meg, túl nagy lett.
Hogy tudja ezt is visszaküldeni?
Köszi -
-B-
senior tag
válasz SOAD19 #15439 üzenetére
Nem is a te hozzászólásodra reagáltam, hanem arra aki szankcionálná a rendszeresen visszaküldözgetőket.
Te is, meg én is több dolgot küldtünk vissza, mint amit megtartottunk, szóval simán ránk lehet ezt sütni. Nem olyan egyszerű azt megítélni, hogy ki számít annak.A kevesebb akció és kupon akár betudható annak is, hogy lejárt a beetetési időszak. Induláskor igyekeztek minél több vevőt magukhoz csalogatni, de ezt ugye nem lehet a végtelenséig folytatni. Most már elég ismertek lettek, van sok vásárlójuk is, nem kell már annyi akció. De ez csak az én elméletem.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
"Mondjuk soha nem rendeltem csak azért valamit, hogy plusz kedvezményt kapjak."
Szerintem érthetően leírtam, hogy nekem azzal van bajom, ha valaki szánt szándékkal, csak azért rendel be egyszerre csomó dolgot, hogy az adott kupont fel tudja használni, ami adott értékhatár felett lehet igénybe venni. Majd a termékek túlnyomó részét visszaküldi. Speciel én is több terméket küldtem eddig vissza AY-nak, mint ami maradt. És ahogy más is írta, már elkezdtek kicsit bekeményíteni, pl. 20%-os kupon korábban könnyen elérhető volt itt a topikban, de mostanában már nincs. Bár nekem mindegy is már, nagyjából le van tudva a ruházatom.
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
válasz nrg_52 #15435 üzenetére
Biztos vannak ilyen versenyszerűen rendelgetők is, amit írsz, ezt nem tudom. Én csak saját részre szoktam rendelni.
Örülök neki, hogy vannak ilyen shopok, mint pl. az AY, mert amúgy utálok vásárolni. Így nem kell plázáznom, otthon kényelmesen fel tudom próbálni.
Hátránya, hogy pár kép alapján kell rendelnem és ezért benne van a pakliban, hogy nem lesz megfelelő. -
DeFranco
nagyúr
szerintem nem kell specifikálni hogy mivel van itt többeknek problémája, de írok pár példát:
- nem tudod hogy az adott cipőből 43 vagy 44-es méret lesz jó, berendeled mindkettőt, a másik megy vissza - OK, én is csináltam már, fogom is
- nem tudod hogy fog állni a susogós jogging de amúgy szeretnél susogós joggingot, berendeled, ha nem jó megy vissza - OK
- 20k-s értékhatár van kuponra, berendelsz egy 3k-s bőrövet meg még 30k-ért dummy terméket amit eleve visszaküldesz - nagyon nem OK
- unatkozol és összerendelsz minden szart mert a futár legalább szóbaáll veled, és úgy is visszaküldesz mindent, és akkor már kétszer beszéltél élő emberrel - nagyon nem OK
- berendeled, hogy felvedd egyszer amikor mész flexes képet lőni a gyártelepre hogy legyen mit feltölteni instasztoriba aztán megy vissza hamargyorsan mert kell az ára hogy tudj tankolni péntekre ötezerért - nagyon nem OK -
-B-
senior tag
válasz DeFranco #15433 üzenetére
A mindig ingyenes visszaküldéssel reklámozzák magukat.
Egyébként miért is harácsolás az, hogy ha visszaküldöm azt, ami nem jó?
Egy online vásárlásnál nyilván benne van a pakliban, hogy nem lesz jó a méret, vagy nem azt kapod, amit a kép alapján vártál. És ezt ők is nagyon jól tudják.
Én elég sok dolgot küldtem már vissza, de mindet azért, mert nem volt megfelelő. Soha nem rendeltem csak azért pluszban valamit, hogy nagyobb kedvezményt kapjak.
Hadd ne érezzem már magam szarul azért, mert élek egy olyan lehetőséggel, amire a shop még külön fel is hívja a figyelmem. -
nrg_52
addikt
Nem, nem a webshopokat feltjuk, azok is megerik a penzuket. Itt igazabol inkabb arrol van szo, hogy egyesek versenyszeruen uzik ezt a dolgot, es ez egyreszt SZERINTEM (nem akarok csunyat irni pedig tudnek) emberileg erosen kifogasolhato, masreszt meg az ilyenek miatt nem szokott azoknak maradni bizonyos (es esetleg akcios) termekekbol, amibol ok szeretnenek kapni. Nem mindenkinek kell am mas visszakuldott lomja. Nem azzal van bajom, amint lentebb irtal, en is kuldtem mar vissza olyat ami nem felelt meg. Az a gaz, ha valaki osszerendel mindent aztan meg visszakuldozgeti.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
-
-B-
senior tag
válasz tahepa #15428 üzenetére
Meg is csappana a forgalmuk rendesen.
Amúgy meg ők reklámozzák magukat állandóan az ingyenes visszaküldéssel. Sőt, az appban nekem többször ajánlotta a méret kiválasztásánál, hogy rendeljem meg 2 méretben és amelyik nem jó, majd küldjem vissza. Szóval, nem értem mi a problémája itt egyeseknek.
Én is rengeteg dolgot küldtem már vissza, mert nem volt jó a méret, vagy nem tetszett az anyaga stb.
Mondjuk soha nem rendeltem csak azért valamit, hogy plusz kedvezményt kapjak.[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
válasz SOAD19 #15425 üzenetére
Én a shop helyében pénz nem utalnék vissza hanem csak kupont adnék a renitens visszaküldözgetőknek - ami kizárólag teljes árú termékek vásárlására lenne érvényes és problem solved. Kíváncsi lennék hogy ezek után mennyire lenne divat a shop szívatása ( a shop költségének növelése- szállítás oda vissza ingyen).
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Jó, mondjuk mennyi csirkefarhátot lehet venni annyiért, érthető.
#15422 margithid
Szerintem, ez már kicsit pofátlanság, mármint, ha direkt azért rendel az ember bizonyos számú terméket, hogy elérje az adott értékhatárt, hogy igénybe tudja venni a kupont, majd visszaküldeni az összeset egyet kivéve. Úgy, hogy az oda-vissza postát is a webshop állja. Az lesz a vége, hogy majd megszünteti az ingyen postát meg a kuponozást az AY, és majd csak akcióznak.Nem vagyok álszent answear-nél nekem is két regem van, de azt nem tartom gáznak. Ott nem szivatom őket plusz posta díjjal, meg plusz melóval (visszáru termék átnézése, esetleg újracsomagolása).
-
margithid
veterán
válasz SOAD19 #15417 üzenetére
Miért ne?
Szerintem amig ez igy megy, addig ez nem ügyeskedés.
én is rendeltem csomó cuccot, csak azért mert kiváncsi voltam milyen, de az is jól jött, hogy volt rá pluszba kupon.
Answearen volt 20k feletti vásárlás után 4k kedvezmény első vásárlás után.
Kb 7-8 új regisztrációt csináltam és kihasználtam ezt a kedvezményt igy. -
AssAssynn
őstag
Köszi mindenkinek a választ!
Ez csak egy példa volt, nem ezzel akarok ügyeskedni, csak érteni akarom a rendszert, mert az adott helyzetben ez döntheti el, hogy alkalmazza e az ember a kupont, vagy hogy megrendeli e azt, amiben nem biztos. De akkor ezek után nincs miért aggódni.
Ui.: ugyanitt nagyobb kupont elfogadok.
-
AssAssynn
őstag
válasz margithid #15413 üzenetére
Másként fogalmazva:
Kell nekem egy cipő, ami 10 ezerbe kerül.
Van egy kupon, ami 35 ezer felett használható (mondjuk 20%-os).
Nem tudnám a rendeléshez felhasználni, de:
Berendelek egy másik cipőt, ami 30 ezer, így összesen 40ezres lesz a rendelés, tehát már felhasználhatom a kupont.
Megkapom. Visszaküldöm a 30 ezrest, megtartom a 10 ezrest. Mennyit kapok vissza, más szóval mennyi költségem marad? Marad nálam a 10 ezres cipő 8ezerért, a többi pénz meg vissza?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Gergi
senior tag
-
vince
őstag
válasz ígyvanferi #15410 üzenetére
Attól fél, hogy ha visszautalásra kerül sor, akkor azoknak a termékeknek az árát, amiket visszaküld, "kiveszik" a kupon hatálya alól és teljes áron számolják, és így kevesebbet kap vissza, mint amennyit fizetett.
Ilyen eddig nem volt (és talán jogszabályilag nem is lehet), annyit kapott vissza mindenki, amennyit fizetett a termékért, hiába volt a kupon pl. értékhatárhoz kötve."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Zamasun
aktív tag
AY-nál hor erdemes reklamalni? December vegi visszakuldes visszafizetesenek semmi híre még.
-
-
margithid
veterán
válasz AssAssynn #15399 üzenetére
Én megcsináltam már párszor, hogy rendeltem 80k értékben és abból kb egy 3k-s polot tartottam meg, zöbbit visszaküldtem.
Szó nélkül visszatéritették.
Nem éri meg igy ruhaboltba járni.
régen azért is megtartottam egy két cipőt, ruhát, mert drága lett volna visszaküldeni.
Mam ár nem ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen program, ami...?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest