-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz Mr.Csizmás #31155 üzenetére
Feleségemnek van egy Ugg csizmája, télen, nagyobb hidegben eszébe sem jutna mást felvenni. Kb 6 éves és semmi baja, pedig nincs kímélve. Szóval azt semmiképp sem sorolnám a szemét kategóriába.
-
Sungoo
addikt
válasz Mr.Csizmás #31104 üzenetére
-
WayneGace
őstag
válasz Mr.Csizmás #30957 üzenetére
Most nem a jogról van szó. Hanem a hibáztatásról. Ha te feladsz a postán egy csomagot, de nem érkezik meg a címzetnek, akkor magadat fogod hibáztatni vagy a postát?
Felőlem szidhatja a Niket, van miért, csak ez szerintem pont nem az.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
la_cc
addikt
válasz Mr.Csizmás #30626 üzenetére
Edge volt az alter böngésző pont.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
betyarr
veterán
válasz Mr.Csizmás #30602 üzenetére
nincs kapucnija nekik...
-
Azie
őstag
válasz Mr.Csizmás #30602 üzenetére
tesco FF, naturtex, stbtex akciók, jyskben is van - ellentétben a bútorokkal a törölközőik jók
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Sir Riccio
addikt
válasz Mr.Csizmás #30468 üzenetére
Van még? Nem talàlom. :/
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
jjeahh
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #30472 üzenetére
Ez valszeg masszívabb a Terrexnél, legalábbis annak tűnik, de szvsz ugyanúgy enyhe terepre találták ki, sziklás helyekre nem ezt húznám fel.
#30473 Lackki: igen, a ducan mid gtx is picit keskeny elöl, de nem annyira, mint a bringás cipőim, szerencsére ebben még nem nyom a zoknikon a varrás, mert az a halálom. Most mellette Salewa, Icebug, Lomer van és most vettem egy Lytos-t is, mindegyik szélesebb, mint a Mammut. Ugyanakkor a szűkebb cipőknek is megvan az előnye szerintem, én szeretem bennük, hogy technikás, gyors túrákon, sokkal pontosabban lehet velük manőverezni, mert nem kotyog a lábfejem a cipőben.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
bajnokpityu
félisten
válasz Mr.Csizmás #30466 üzenetére
Turistautra keményebb talpú lesz jobb. Aszfalton csak eleinte szar a kemény talp, megszokod. Köves terepen meg csak kemény talp jó.
Egyébként nekem nagyon sok km van a terrexemben, és cipofuzot kellett cserélni csak. Azt a bungee t. Napi 45km, 1200 szintig elég nekem.
-
Szila|H|
tag
válasz Mr.Csizmás #30472 üzenetére
És ma van Best Secreten 20% kupon is.
Life is better with a frenchie
-
jjeahh
nagyúr
Bestsecreten láttam mostanában Hanwag, Lowa és Mammut túracipőket, azok nem tetszenek? Mondjuk ez is biztos jó, ha nem fontos, hogy több évnyi használat után is egyben legyen és nem használnád komolyabb terepen. Mert ránézésre ez amolyan multiterrain cucc, aszfalton is okés, de döngölt földúton is teszi a dolgát, ennél többet nem várnék tőle.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
AIex
tag
Maga a cipő ?
Nekem van ilyen, nagyon szeretem, kényelmes, jól tartja a lábat, de én csak könnyebb terepre veszem fel, sziklásabb terepre szerintem nem annyira jó, mert a talpa nagyon puha, igy pontszerű terhelésnél nagyon sokat tud deformálódni,
-
tisn
addikt
válasz Mr.Csizmás #30434 üzenetére
allianz. tavaly b10 20k, iden b9 70k, es elfelejtettem ujrakalkulalni evfordulon
-
AIex
tag
válasz Mr.Csizmás #30242 üzenetére
Megtörtént, utána jött az, hogy küldjek képet, a varrásról, meg a cipzárról,
Soha többet, időpazarlás........
-
Ka999
tag
válasz Mr.Csizmás #30215 üzenetére
Nem hinném, hogy bármi hatása lenne rá. A középútra mindig lesz kereslet.
-
Szabi®
addikt
válasz Mr.Csizmás #30198 üzenetére
és ennek a divatdiktátornak nem fekszik a szőrmekapucnis kabát . . .
-
Lackki
őstag
válasz Mr.Csizmás #30198 üzenetére
Pedig nagyon cekci lennel egy shájni mellényben ami nagyon fain... Istenem.
Divatos csak ugy lehetsz ha 16evesnek oltozol? Nincs annal cikibb szerintem, mikor egy 40es apuka 16nak erzi magat es ugy is oltozkodik.
Privátot hamarabb észreveszem
-
Szabi®
addikt
válasz Mr.Csizmás #30190 üzenetére
Igen, én asszem anno a Devergo és Agressor (aminek egy fogaskerék volt az "o" betű) márkánál láttam ezt a dizájnt először, aztán mindenféle "airborne" stílusú kabátra is rákerült.. Sztem még meg is van az amúgy frankon kinéző kabátom tőlük. Van vagy 10 éves, de a súlyán, varrásain érezni, hogy benne van az anyag.
#30191 Angie™ Atyaisten, sztem kerüld ennek a tagnak a videóit, és öltözködj ahogy akarsz. Van ennek baja nem kevés . . .
-
Rotyi
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #30190 üzenetére
Eredetileg osztrák kerékpár gyártó cég, később snowboardokat is gyártott, majd az ezekhez kapcsolódó ruházatot.
2002-ben kerúlt magyar kézbe a márka ruházati és kiegészítő szegmensének szabadalma.
Az első HT pólóimat '98-ban vettem. Néhány éve kellet kidobni őket.Ami majdnem az, az nem az!
-
Zeki
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #30141 üzenetére
Ez a baj. :(
Neki 30-as a dereka, 36-os a hossza.
Ilyen nincs.
W30L34-et találtam . -
2thletme2day
őstag
válasz Mr.Csizmás #30137 üzenetére
Zsír.. Még működik a dolog. Spóroltál nekem 15%-ot. Köszönöm
-
Lackki
őstag
-
kenwood
veterán
válasz Mr.Csizmás #29937 üzenetére
Ezt most nem ertem.
Sem a kerdest, sem azt, hogy mit linkeltel.Viszont kozben csinaltam egy vouchert a koddal,megprobaltam te listadrol az egyikre applikalni, nem fogadta el.
Legalabb a hibauzenetbol mar ertem,miert little20 a kod neve :Szoval ez nem az en akciom lesz. Hacsak nem kerul elo hirtelen egy exem a semmibol egy meglepo hirrel
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz Mr.Csizmás #29796 üzenetére
Ez azert nem ennyire trivialis. Millos ugyfelbazissal rendelkezo cegeknel is lattam mar olyan megoldasokat,amit a BT-k is ritkan lepnek meg.
A likviditas pedig merettol fuggetlenul barhol lehet -atmeneti- problema.
Persze nyilvan nem ez a legvaloszinubb oka az anomalianak.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
adalbert1
veterán
válasz Mr.Csizmás #29790 üzenetére
Az Air Max 90 szerintem nem egy rossz cipő, de brutál drága, kb. fél áron azt mondom, hogy rendben van az ár/érték aránya (mondom ezt úgy, hogy több pár is van itthon).
A dunk egy nagyon alap cipő, semmi extra, csak fel van hypeolva, annak a reális ára max. 20k lenne.
Vonatkozó telex cikk: Ha nincs ilyen cipőd, akkor egy senki vagy -
veterán
válasz Mr.Csizmás #29785 üzenetére
Lengyelek gyártják, azért annyira nagyon nem gagyi minőség. Én értem, hogy Best Buy topik, de az 4boutY0u sem az a hűdenagy minőség.
Az ott lévő cuccok nagy részét is Kínában varrják.[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Lackki
őstag
válasz Mr.Csizmás #29777 üzenetére
ez ugyanolyan béna fikázás, mint anno mikor a Li-Ninget linkeltem évekkel ezelőtt.
Aztán egy hiba nincs rajta azóta sem, és minőségibb a varrása/ragasztása, mint a nagymárkáké. Marathon futók is használják (második lett női mezőnyben) annyira sz*rPrivátot hamarabb észreveszem
-
gorje
senior tag
válasz Mr.Csizmás #29760 üzenetére
42 barna? Mert én is ugyanúgy jártam
-
Chereiose
addikt
válasz Mr.Csizmás #29762 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy amiket leadtam rendelést egyiket se fogják teljesíteni.
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #29643 üzenetére
Én is leírtam a minőségi különbséget. Arra akartam utalni, hogy az USPA nem azért jött létre, hogy lemásoljon egy nagy márkát és abból szerezzen extraprofitot. Általában ez szokott lenni az utánzós márkáknál.
-
fekomat
tag
válasz Mr.Csizmás #29387 üzenetére
ennél csúnyább már nehezen lehetne
-
denko
senior tag
válasz Mr.Csizmás #29375 üzenetére
spurifutóboltnál csinálják méretre szabva külömböző fajtát, ( podiart) a talpbetétes cég neve, érdemes elmenni megnénzni, vagy ortopéd, de valahogy nekem spuris jobban jött be.
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
válasz Mr.Csizmás #29375 üzenetére
Elmész ortopéd cipészhez. Nincs jobb az egyéni betétnél!
[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
válasz Mr.Csizmás #29311 üzenetére
Fun fact, ugye ennek a kúltúrának egyik oszlopos darabja az Air Jordan 1-es,
Ennél a modellnél a használt bőr (vagy műbőr) minősége annyira hullámzó, hogy vannak olyan modellek, amiknél megjelenéskor nem volt prognoztizálható, hogy magas lesz a használtpaici értékük, viszont később sokkal magasabb lett áruk, mivel utólag kiderült, hogy az adott modellnél sokkal jobb minőségű bőrt használtak, mint más modelleknél,
Ettől függetlenül, azt hiszem értem, mire szeretnél utalni, és meg is értem, viszont az, hogy mennyire látszik meg a használat a cipőn, nagyban függ a használt anyagtól is, mivel azok az anyagok jobban birják a gyűrődést, amik közelebb állnak a valódi bőrhöz, mig azok, ahol egy bőr textúrájú vinly / pvc / egyéb réteg van egy szivacs hordozó felületen, az tulajdonképpen halálra van itélve, az első perctől fogva.
-
adalbert1
veterán
válasz Mr.Csizmás #29311 üzenetére
Ezzel egyetértek, hogy egy jó óra valószínűleg jóval tovább tart, mint egy bármilyen cipő
Ennek ellenére én szeretem a Jordan cipőket is, igaz bolti árnál drágábban sose vettem még, az egyáltalán nem érdekel, hogy az adott darab mennyire ritka, csak jól nézzen ki.
Az viszont bosszantó tud lenni, ha egy jól kinéző darabból viszonylag kevés jön ki, és azt is felvásárolják a resellerek botokkal rövid idő alatt, de ilyenkor inkább elengedem a dolgot. -
fjudors
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #29305 üzenetére
-
kenwood
veterán
Igazabol a szin, design masodlagos. Az elerhetoseg a lenyeg. Ha egy limitalt sorozatrol van szo, akkor ott eleve sokkal durvabbak az egy darabra eso koltsegek. Erre meg rajon az is, hogy nem tudsz besetalni egy random Nike storeba, es megvenni oket, mert kevesebb keszul beloluk, mint ahany store van a vilagon. Mint az arany, gyemant, limitaltan elerheto autok, vagy a speci rendszamok Dubajban. Nem azert fizetsz, mert szebb, jobb, hanem azert, mert rajtad kivul nagyon keves embernek lesz ugyanolyan. Persze neha a ketto talalkozik. Lehet egy ritka veteran auto, vagy egy Travis Scott, Louis Vuitton Nike szebb az atlagnal, de nem ezen mulik az ara. Azert ezeket legalabb lehet hasznalni, mig egy aranylanc, gyemantgyuru alapvetoen semmire nem jo.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
tisn
addikt
nem az en vilagom
utcara a mar futasbol kihullott futocipoimet hasznalom egy mosas utan -
Ideg
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #29181 üzenetére
Semmi. Whislisten is van csomó termék, még a méret is be van állítva hozzájuk.. (Tegyük hozzá, hogy ez a feature, hogy a méretet is betudod állítani a wishlisten, van hogy pár hétig megy, utána eltűnik a méret választós rublika és csak simán a temréket mutatja. Aztán egyszercsak random visszatér ez a funkció). Egy csomó termék nél kértem notify-t is, amit vissza is jelez, hogy oké beállítottuk, majd értesítünk, aztán semmi. Eddig azt hittem, hogy nem kerül vissza már a méret amire kértem, de így egy év után már gyanús, hogy nem is működik ez a funkció, ahogy #29184xy.zsolt is írja.
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
xy.zsolt
őstag
válasz Mr.Csizmás #29178 üzenetére
én ezt tudom....nem engem kell meggyőzni
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Ideg
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #29091 üzenetére
Ez a főoldalra visz. Eddig úgy volt, hogy ha volt egy kampány ahol kuponozni lehetett, akkor a főoldalon hozta. Rányomtál és ott már csak azok a termékek voltak, amikre megy a kupon.
-
titán
válasz Mr.Csizmás #29091 üzenetére
Próbáltam én is linket keresni neki, de nem jöttem rá hogy lehet leszűrni azokat a termékeket, amelyekre érvényesíthető a kód.
-
grizlisandor
veterán
válasz Mr.Csizmás #29056 üzenetére
Legyen ilyen meg olyan színű is.
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #29041 üzenetére
CMP ami tecsóban is van, és időnként akciózzák?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bajnokpityu
félisten
válasz Mr.Csizmás #28955 üzenetére
Regisztráltál? Ettől függ a kikuldes?
-
Studi
veterán
válasz Mr.Csizmás #28954 üzenetére
Nem kamu, látod, milyen következetesen működnek, mindenkinek egyformán törlik!
-
rellif
senior tag
válasz Mr.Csizmás #28902 üzenetére
Győztetek! Feladom.
-
knoxhu
senior tag
válasz Mr.Csizmás #28852 üzenetére
És ez az oldal szerinted bizalomgerjesztő?
-
Studi
veterán
válasz Mr.Csizmás #28816 üzenetére
Változó. Ha ilyen feltételhez kötött, akkor azt is lehet, hogy felviszika termékeket A és B teljes áron, és a feltételes kedvezményt -X összeggel. Visszaküldöd a második cipőt, nem teljesíted a kedvezmény feltételeit, akkor B-X összeget kapsz vissza, azaz A terméket a teljes árán kapod meg végül. Emag így szokta például.
-
Ryder1
senior tag
válasz Mr.Csizmás #28746 üzenetére
Friss tapasztalat: múlt hét kedden vitte el a GLS, csütörtökön jött AY-tól visszaigazolás, hogy megkapták, ma pedig megjött a pénz.
-
titán
válasz Mr.Csizmás #28746 üzenetére
Gls-t nem tudom, mpl automatába helyezéstől számítva 5. napon a számlámon volt a pénz, pedig bent volt egy hétvége.
-
Bati75
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #28589 üzenetére
25FRANCI 25% 20e felett
-
Magnum_
nagyúr
nekem a rendes bőr Pier One cipők bejöttek, több is van, semmi panaszom rájuk. Ha elegáns cipőt veszek, ezeket nézem meg elsőként az utóbbi 2 évben.
I humbly and respectfully decline™
-
Lackki
őstag
-
Lackki
őstag
nekem baromi kényelmetlen volt 2 pier one amit rendeltem próbaként.
Privátot hamarabb észreveszem
-
szimisi
tag
válasz Mr.Csizmás #28578 üzenetére
Most épp van a 42-esből is egy.
szerk.: közben megint azt mutatja, hogy elfogyott
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Iksz
tag
válasz Mr.Csizmás #28573 üzenetére
43as van 1 darab 13.990ert
-
MaddeNNNN
őstag
fehérben van még pár méret 4ezerrel drágábban
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Ideg
aktív tag
mehh
Más téma. Nem tudja valaki, hogy ezt a cipőt (Adidas PW Tennis HU) be lehet még szerezni valahol értelmes méretben (42) vagy ez már egy kifutott modell és nem is várható belőle új?!
-
haiduo82
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #28551 üzenetére
Craft van a Sanasporton is, Endurance meg az AY-n is
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
margithid
veterán
válasz Mr.Csizmás #28551 üzenetére
Svéd márka mindegyik azt hiszem.
BS-en van mindegyik.
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
-
alite
senior tag
válasz Mr.Csizmás #28516 üzenetére
Koszonom a tippet, nekem bejon!
Berendeltem egyet, meglatjuk.
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #28516 üzenetére
Hááát, nem tudom. Így hogy 20k-t fizetnek érte, hányszor kell cserébe felvenni, és muszáj vele emberek közé is mrnni?
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Bigmasterl
tag
válasz Mr.Csizmás #28175 üzenetére
Mi lenne a 10% os kupon? Keresgéltem de a hirlevelükben sem találtam.
-
margithid
veterán
válasz Mr.Csizmás #28175 üzenetére
Én gore texes cipőt akarok majd.
A puma velocity nitro 2 gtx jó is lenne, csak nem bánnám ha még leakciozná BS -
LógaGéza
veterán
válasz Mr.Csizmás #28106 üzenetére
Isztambulban a "piacon" ~4500Ft-ért vettünk eredeti Birkenstock papucsokat - az BestBuy volt
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
margithid
veterán
válasz Mr.Csizmás #28106 üzenetére
Nekem egy iylen van itthonra: [link]
Nagyon jó a középső megtámasztás a talpnak.
Igaz én még kb fele ennyiért vettem, de ha kell, akkor kell
Most látom nem elérhető éppen most, de keress rá máshol, hátha mág olcsóbb is.[ Szerkesztve ]
-
takacs tamas
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #27975 üzenetére
" legitsneaker " volt már szó róla, a weboldala nagyon gagyi, de fb-n, és instán egész normális, és korrekt cég egyébként
a mai világban bármi megtörténhet
-
AIex
tag
-
istnag
addikt
Igen az lehet, én leragadtam a cuccok ami pipásnál.
-
Studi
veterán
válasz Mr.Csizmás #27814 üzenetére
Negatív, viszont 40 napra meghosszabbították a visszaküldési időszakot az ünnepek alatt, mennyire sürgős?
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #27773 üzenetére
Hát akkor nyugi van januárig, amikor majd tényleg lesz leárazás, mert az álleárazáson nem ment el karácsony előtt.
-
robag93
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #27773 üzenetére
Linket meg ki hozza?
-
Zamasun
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #27771 üzenetére
De miert varsz fizuig, ilyenkor instant provident.
-
Sungoo
addikt
válasz Mr.Csizmás #27753 üzenetére
Mivel Te vagy a főnök, elárulom. A felvétel órával vezérelve, lerakott telefonnal készült. A lényeg, hogy ez a Martens nem Martens, mert hamisítvány. Egy kollégám rendelte kíváncsiságból, és megdöbbentő. Minden porcikája mint az eredeti.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #27470 üzenetére
referálás rendelésről:
BestSecret – Trekking Shoes by Kastinger
BestSecret – Sneakers by United Colors of Benetton42-es mindkettő, kastinger alacsonyabb boltozatos lábfejeknek ajánlott, nekem felül a cipőnyelvnél rés volt. de méretben olyan bő 42 tényleg (42 1/3 ha van ilyen)
Benetton pont 42, felül is jó a magasabb lábamnak, pont passzos (előzőnél érzésre szűkebb) érzésre minőségi nagyon.
szerintem a Kastingert visszaküldöm."Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Azie
őstag
válasz Mr.Csizmás #27669 üzenetére
igen, az volt a válasz, hogy még a 30% elveszett(lopott) csomaggal is olcsóbb nekik, mint trackelt service-szel.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
grizlisandor
veterán
válasz Mr.Csizmás #27669 üzenetére
Nekem eddig szerencsére nem tűnt el még csomagom velük, de ez most felmérgelt.
Most esett le, hogy tavaly anyáztam egy sort pont egy hasonló szituációs külföldön feladott csomag miatt, a posta nem viszi ki azokat a csomagokat, amiket nem csomagként adták fel külföldön, hanem levélként.
Hiába mutattam a csajnak a postán, hogy ez szerinte levél, de a vezető se tudott rá mit mondani.Bezzeg, ha tudnám kérni csomag automatába, akkor oda kértem volna, a kényszerű sorbaállás helyett...
-
motoflug
őstag
válasz Mr.Csizmás #27668 üzenetére
Nekem is ezen jár az agyam, de a kép alapján lyukacsos a bokánál, ami nem szerencsés saras környezetben.
-
denko
senior tag
válasz Mr.Csizmás #27579 üzenetére
United Colors of Benetton -nál a cipő méretek az merre felé hajlanak inkább érzésre?
Ugyértem a 45-ös az inkább 44-5 vagy inkább 45-6 felé vannak.Az a baj a gyártók mindig vagy 1ik irányba vagy másikba huznak aztán 1iknél kicsi a 45 másnál nagy
-
Sungoo
addikt
válasz Mr.Csizmás #27571 üzenetére
Neked volt pénzed!?
-
Zamasun
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #27571 üzenetére
volt valaha?
-
Mercutio_
félisten
Jó, hogy rendelés után bedobtad ide is
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
motoflug
őstag
Ennek a kódnak van alsó limite? Nálam egy cipőnél nem megy.
-
Lackki
őstag
-
Sungoo
addikt
válasz Mr.Csizmás #27448 üzenetére
Ez nem sokáig élt!
-
AIex
tag
válasz Mr.Csizmás #27432 üzenetére
-25% mindenre, most rendeltem Carhart nadrágot, arra nem lehetett érvényesiteni
-
eastern
csendes tag
20% Levis ha vki szeretné
-
jcrk
tag
20% átmeneti dzsekikre. Átadom szívesen ha kell valakinek
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #26950 üzenetére
Jók ezek a válaszok -
TripleB
senior tag
válasz Mr.Csizmás #26922 üzenetére
E!
link"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
jcrk
tag
válasz Mr.Csizmás #26907 üzenetére
Még egy szavazat az olympra 5-10 ezrekért ki lehet fogni jókat.
Vagy ami nekem még bevált az az Indicode. Abból is szoktak lenni jó akciók -
adalbert1
veterán
válasz Mr.Csizmás #26872 üzenetére
Ez sajnos nem buszsofőrkék, így nem is kell
Nike rövidnadrág L-XL méretben, 5754 Ft, ha valaki már elkezdené a tavaszi-nyári cuccok beszerzését.
Illetve fekete tech fleece felső 27992 Ft.
Illetve Infinity 3 futócipő, többféle méretben 40-től felfelé 24995 Ft.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Mr.Csizmás #26868 üzenetére
Na igen, régen azért több általános darab volt akciózva, olyan jó vételekkel azóta se találkoztam, mint mikor az itt is linkelt ck farmer rövidnacit vettem valami 7-8 ezerért, vagy north face kabátot 28-ért, stb...
Ez most nem tűnik rossz vételnek:
Nike melegítőalsó 7495 Ft, M-XL méretekben.
Illetve hozzá passzoló felső, 15367 Ft M-XXL méretekben. (ez ugyan csak kb. fél áron van, szóval annyira nem akciós, meg igazából az eredeti árat kicsit túlárazottnak érzem, ennek kellene lennie a normál árnak )[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz Mr.Csizmás #26832 üzenetére
Ez még a nyóckerben sem kellene senkinek.
-
luckyboi82
tag
válasz Mr.Csizmás #26827 üzenetére
Az ARKK-ból akadt egy 43-as,nem ismerem a minőségét, elsőre jónak tűnik ilyen daddyshoesnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VoIP telefonálás
- ASUS routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest